View Single Post
  #48  
Old 09-01-2010, 02:43 PM
aku_ais aku_ais is offline
Love all pets
 
Join Date: Jun 2010
Location: pasir gudang,johor
Posts: 159
Rep Power: 11
aku_ais is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to aku_ais
Default Re: Macam mana nak tahu yang kucing tu pregger and mana tempat boarding yang MURAH?

Quote:
Originally Posted by FurKids View Post
Kawan, dig deep into your poket, tarik keluar itu duit warna biru 50-60 henget dan beli sangkar. Taroh si tomei dalam dan ikat/kunci pintu. Biar dia mengiau, tak per asalkan ko tak jadi tok/nenek anak bulus tambahan. Jangan kasi housemate sentoh langsung, letak dalam bilik ko ... sehingga la dia siap dikembirikan dan sembuh. Learn to solve small problems and you will be more capable of solving bigger problems later on. Good luck!
da belikan da ginger ni cage..mmg die xsuke dok dlm cage...da xgune da cage tu... dulu die ni tgk luar uma pn xberani...skrg ni kalao xkuar 1 ari,die akan mula menggigit2...smpi pintu dibukak...sbb die skrg ni hunter...setiap ari g memburu...

nanti akan wt.. thanks!
Reply With Quote