View Single Post
  #57  
Old 04-21-2011, 04:44 PM
YanAlberto YanAlberto is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Apr 2011
Location: Pasir Gudang
Posts: 55
Rep Power: 10
YanAlberto is on a distinguished road
Default Re: Macam mana nak tahu yang kucing tu pregger and mana tempat boarding yang MURAH?

Quote:
Originally Posted by aku_ais View Post
scientex tu yang nama Mrlovelycatz ke? dia dekat je dengan rumah ni...tapi x pernah hantar since anak bulus dah tau guna auto feeder..
nama dia Kizkatz Homebreed....pakai auto feeder yg camne tu yg battery operated ke atau yg gravity self feeder yg mcm kak nurul jual tu RM35 x silap...beli katne?
Reply With Quote