View Single Post
  #10  
Old 07-13-2009, 11:25 AM
FurKids's Avatar
FurKids FurKids is offline
Pets Are NOT Disposable
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,041
Rep Power: 14
FurKids is on a distinguished road
Default Re: mcm mana nak bagi kucing berbulu lebat?

Quote:
Originally Posted by bardaziz View Post
oooo ye keee... i bg makan RC.. ok ar kot.. pasal kutu nanti ar check.. hopefully kembang le skit bulu die n comeyy cam karipapp pusing u tuh.. heheh
Owwhhhh!!! Tengah kasik makan RC yerrr????? Pass la tu ... gerenti akan jadik sebijik mcm si "Karipapp Pusing" aku laaa .... sebab "Karipapp Pusing" pun makan RC kitten dulu, pastu bila dah lebih 12 bulan dia makan RC Fit32 ... pastu bila dia punyer "inti" perut dah besar (penuh) sangat, aku terpaksa kasik dia RC Obesity Management lakkk ....

Tapi bulu dia memang dah lebat dan tebal betol, hinggakan apabila saya nak taroh Frontline Combo Spot-On kat base of skull leher belakangnya, punyer lah susah saya nak pisahkan bulunyer utk mencapai kulitnyerrrr .... ... nasib baik dia good boboy betul dan duduk diam kasik saya buat "assignment" saya hingga tercapai ....

Tu dia dalam gambar .... terbaring atas kerusi favorite dia ...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	B57JAM01.jpg
Views:	459
Size:	32.1 KB
ID:	6540   Click image for larger version

Name:	B57JAM02.jpg
Views:	373
Size:	36.8 KB
ID:	6541   Click image for larger version

Name:	B57JAM03.jpg
Views:	391
Size:	37.5 KB
ID:	6542   Click image for larger version

Name:	B57JAM04.jpg
Views:	314
Size:	38.0 KB
ID:	6543   Click image for larger version

Name:	B57JAM05.jpg
Views:	380
Size:	35.4 KB
ID:	6544  

Click image for larger version

Name:	RCWF-ObeseMgt.jpg
Views:	294
Size:	20.0 KB
ID:	6545  
__________________
"We organized in the past to make Trap-Neuter-Return possible. Today, we organize to make Trap-Neuter-Return the norm and to end the unnecessary killing of cats in animal shelters across the country and provide humane care." - Alley Cat Allies
Reply With Quote