View Single Post
  #35  
Old 01-19-2009, 02:49 PM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 13
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: My Minirium aka Vase la jugak...

Quote:
Originally Posted by nik_tropicana View Post
kualiti yang dimaksudkan adelah ikan yg jual dlm shop lot nie akan smpai bila2 letak dlm akuarium dlm kedai kak..manakala yg jual tepi jalan pagi2 dier kuarkan dlm plastik then letak dlm besen/akuarium..n bile da petang n da nak tutup, dier akan masukkan blik dlm plastik..n rutin yg sama akan dier wat sampaila suma ikan tu abis terjual..ikan tu bleh pening2 n condition x brape bagus la kak...

pasal kedai akuarium tu, akak try tanyer kak sha..xpun akak g sendri..landmark yang bleh saya bagi adelah berdekatan LRT stesen PUDU (bukan hentian bas pudu tao..)then cari traffic light yang terdekat..da sampai ke traffic light, akak akan juma kedai motor btol2 kat traffic light..akak ikut sebaris ngan kedai motor tu, then akak cari tokong cina..tokong cina tu sebelah tempat jual ikan jer..kan da jumpa..hehehehe..
oooo...cenggitu ekkk nik...
ye x ye jugak ekk...
sah2 poning ikan2 tuh kejap kuar,
kejap masuk pastik beg...
huuhuhuhhu
noted...akak nnt kalo hubby akak free..akak ajak dia k..

thankS...!
lain2 tuh nnt akak tanye lg len kali keyhh
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::
Reply With Quote