View Single Post
  #6  
Old 09-24-2008, 09:55 AM
fantasticat's Avatar
fantasticat fantasticat is offline
BAD Company...
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 266
Rep Power: 13
fantasticat is on a distinguished road
Default Re: Hari Raya Gathering for Petfinder

Quote:
Originally Posted by June View Post
amboi si Fantatiscat.siang2 dah kata 1 third males.sorilah,kaum lelaki dlm forum ni tak cukup kuota.but worry not.kita punya tujuan gathering ni pun to attract more people join petfinder dan create awareness about animals not only cats and dogs but animal as a whole.

Andy or Ezer,can you guys be one of our committee?? he!!he!!
mestila... takkan aku nak layan borak ngan ko je... melecet la mulut aku... at least kalau banyak kaum adam boleh gak la mencelah citer lain... citer bola ke, f1 ke, kumbang terbang ke...