Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Coffee Room

Coffee Room Gossip on the latest topics or just mingle around and enjoy the atmosphere!

Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 07-30-2010, 11:35 AM
TheDillingerEscapePlan's Avatar
TheDillingerEscapePlan TheDillingerEscapePlan is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 52
Rep Power: 11
TheDillingerEscapePlan is on a distinguished road
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

http://ticamembers.org/calendar/index.htm

Tica already confirm the show..so how about we just wait and see..tak baik burukan org..belom ape2 lagik dah nak hentam...
Reply With Quote
  #22  
Old 07-30-2010, 11:54 AM
jasmine forever jasmine forever is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 40
Rep Power: 0
jasmine forever is on a distinguished road
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

hye all...

sudah2 la tu...tak payah la nk besar2 kn hal ni..bende pun tak pasti lagi,tp macam2 da cakap...sye rase sume ni adalah disebab kan masalah peribadi antare you all dengan en ismail la.. bg sape2 yang ade masalah denagan die, pergi jempe & sattle sendiri...

jangan campur adukkan dengan cat show pulak,,,

sebelum ni masa YBIM catshow tak jadi, tak ade pula isu macam ni timbul kan?
jadi ape beze nye? saye pun terkilan juga YBIM catshow tak jadi, still dah bayar sume,tapi tak ade pulak bising macam catshow MCFA ni?

saye rase sape de masalh ngan die,batter pergi jempe die sendiri la...klo tak,sampai bile pun cerite pasal en ismail tak akan habis dalam PF ni..

thanks
Reply With Quote
  #23  
Old 07-30-2010, 12:30 PM
grrrrrrrk grrrrrrrk is offline
Animal Lover
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 43
Rep Power: 0
grrrrrrrk is on a distinguished road
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Saya rasa org x bising pasal show YBIM sbb promosi hanya dijalankan di dlm forum dan kecil2 lan. Lagipun entry fee nya pun x lah mahal sgt. Sbb tu la org x besar2kan.


Tapi yg show MCFA ni sbb dibuat ditempat yg lebih terkenal dan sponosr tempat x tau tu yg jadi takut. Kena pulak entry fee kali ni lebih mahal dari dulu. Tu lagi la buat org rasa terkilan.

Kat TICA calendar show tu dia mmg xkan buang walupun show tu cancel atau postponed, so masih x menyakinkan saya.

Yg bleh menyakinkan saya skrg ni, better AJK MCFA cuba reply kat Sunway Facebook, kalo ada reply kat situ mmg akan meyakinkan ramai org.

Yg penting skrg saya nak mintak resit pembayaran ntuk entry fee dari En. Ismail. You all yg lain ada dpt bukti or resit pembayaran entry fee x? Sbb saya x dpt la, tu yg nak pegi mintak nanti.

Reply With Quote
  #24  
Old 07-30-2010, 02:14 PM
RyokoDeIcchi RyokoDeIcchi is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 50
Rep Power: 11
RyokoDeIcchi is on a distinguished road
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Quote:
Originally Posted by jasmine forever View Post
hye all...

sudah2 la tu...tak payah la nk besar2 kn hal ni..bende pun tak pasti lagi,tp macam2 da cakap...sye rase sume ni adalah disebab kan masalah peribadi antare you all dengan en ismail la.. bg sape2 yang ade masalah denagan die, pergi jempe & sattle sendiri...

jangan campur adukkan dengan cat show pulak,,,

sebelum ni masa YBIM catshow tak jadi, tak ade pula isu macam ni timbul kan?
jadi ape beze nye? saye pun terkilan juga YBIM catshow tak jadi, still dah bayar sume,tapi tak ade pulak bising macam catshow MCFA ni?

saye rase sape de masalh ngan die,batter pergi jempe die sendiri la...klo tak,sampai bile pun cerite pasal en ismail tak akan habis dalam PF ni..

thanks
yup..betul tu jasmine..
selagi tak sampai pada hari show,kita sabar ye semua..
jangan melatah..bhehehe..
saya pun ada join jugak catshow nie..dah bayar semua fee pun..
kita just tunggu ye..
if memang betul cancelled,baru kita bertindak..
peace...
Reply With Quote
  #25  
Old 07-30-2010, 04:11 PM
rado rado is offline
Animal Lover
 
Join Date: May 2010
Posts: 31
Rep Power: 0
rado is on a distinguished road
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Quote:
Originally Posted by jasmine forever View Post
hye all...

sudah2 la tu...tak payah la nk besar2 kn hal ni..bende pun tak pasti lagi,tp macam2 da cakap...sye rase sume ni adalah disebab kan masalah peribadi antare you all dengan en ismail la.. bg sape2 yang ade masalah denagan die, pergi jempe & sattle sendiri...

jangan campur adukkan dengan cat show pulak,,,

sebelum ni masa YBIM catshow tak jadi, tak ade pula isu macam ni timbul kan?
jadi ape beze nye? saye pun terkilan juga YBIM catshow tak jadi, still dah bayar sume,tapi tak ade pulak bising macam catshow MCFA ni?

saye rase sape de masalh ngan die,batter pergi jempe die sendiri la...klo tak,sampai bile pun cerite pasal en ismail tak akan habis dalam PF ni..

thanks

ok jasmine...
got your point..
but, once again i'm highlighting here for the sake of each participant...
do what grrrk (dunno how much the r is) is doing.
go & collect your payment confirmation for you to keep for future use...

RyokoDeIcchi,
same goes to u.
go & collect your payment confirmation for you to keep for future use...
if there's no prove, how to act??

wassalam...
Reply With Quote
  #26  
Old 07-30-2010, 05:54 PM
RyokoDeIcchi RyokoDeIcchi is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 50
Rep Power: 11
RyokoDeIcchi is on a distinguished road
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Quote:
Originally Posted by rado View Post
ok jasmine...
got your point..
but, once again i'm highlighting here for the sake of each participant...
do what grrrk (dunno how much the r is) is doing.
go & collect your payment confirmation for you to keep for future use...

RyokoDeIcchi,
same goes to u.
go & collect your payment confirmation for you to keep for future use...
if there's no prove, how to act??

wassalam...
Noted.
Thanx rado..
Selebihnya kita tunggu sampai hari catshow berlangsung ye..
Reply With Quote
  #27  
Old 07-30-2010, 09:00 PM
hhplover hhplover is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 58
Rep Power: 11
hhplover is on a distinguished road
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Today afternoon I call Sunway and manage to speak to Cik Haslina (Events Department). If I'm not mistaken, Cik Haslina also incharge of the venue of MCFA previous show.
She sounded dissapointed because until today, she's not aware of any cat show to be held in Sunway Pyramid during that day. And to make it more confusing, all the concourses in Sunway Pyramid on that day has been fully booked for other events.
It is look like 99% chances are the MCFA show next month wont be held in Sunway Pyramid.
I don't know what game are MCFA playing here. Why can't they just inform everybody the update of the above rather than keep quiet and keep everyone guessing?
This is the possibility that paid participant might face :-
1. The show will be held but not in Sunway Pyramid (still they have to let you know in advance).
2. There wont be any refunds to those who choose not to participate due to change of venues.
3. Looks like it wont be a 6 rings show. Ask for refund if the show is lesser than 6 rings show. Checked with TICA web. all schedule august show (except 2 in Brazil, 1 in Finland- in later August) had confirmed their judges, but MCFA, for a 6 rings show, not even ONE judge listed. And 80% of September show had their judges confirmed, but MCFA schedule in one week time, no judges confirmed.
4. The show will be postponed (still it wont be at Sunway because fully booked till December) and they will tell you at the last minute. Paid participants might not need to pay again, but refunds wont be entertained.
5. If the show being postponed and they refuse to refund because of the above, please ask receipt of your payment and a written confirmation of the next venue and date. Failure in getting receipt might fail you in getting refund or you might have to pay again for the next show.

I do hope the show will go on as schedule and really don't mind if it's not at Sunway Pyramid. I just hope the show will go on.
Reply With Quote
  #28  
Old 07-31-2010, 07:57 AM
MiaMelissa's Avatar
MiaMelissa MiaMelissa is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 37
Rep Power: 0
MiaMelissa is on a distinguished road
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Hi all...

i want to say here that please do not compare the management of last MCFA show with this upcoming MCFA show..we are all know that the committee of MCFA have quit from the club.so i dont think the show wont same again as last time.

if i'm the one who participate in the show and already paid the show fee, i will be afraid. today is already 31st July..we have 7 days more to go to the show date. supposedly the MCFA should inform every participant/ their members about the show...

So confusing here...i am so regret there is a person like Ismail who gives bad effect to TICA. hurm...this is what i want to say, even the KKM held their show with lots of weaknesses, but all the members/ participants are very happy and satisfy. hope that MCFA also can do the same to their members. Thanx.

if
Reply With Quote
  #29  
Old 07-31-2010, 02:38 PM
hani14 hani14 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jun 2010
Location: Klang
Posts: 190
Rep Power: 11
hani14 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to hani14 Send a message via Skype™ to hani14
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

salam semua..

saya dimaklumkan bahawa ajk akan mengedarkan maklumat venue, time & map of direction by next week kepada semua participant yg terlibat by email or sms. jadi tu diharap anda semua dapat bersabar.. dan tunggu maklumat terkini by next week.
Reply With Quote
  #30  
Old 07-31-2010, 03:01 PM
grrrrrrrk grrrrrrrk is offline
Animal Lover
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 43
Rep Power: 0
grrrrrrrk is on a distinguished road
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Menunggu,

Saya nak tgk adakah saya akan dpt email dan sms. Pelik ye kenapa perubahan tempat dilakukan pada minit2 terakhir show. Saya akan menunggu maklumat terkini.


Kenapa disebarkan kepada yg terlibat sahaja, ahli biasa yg tidak masuk show x dpt maklumat ke?
Sbb, kalo show kurang dari 6 ring, saya terpaksa meminta refund saya.
Reply With Quote
  #31  
Old 07-31-2010, 03:11 PM
hani14 hani14 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jun 2010
Location: Klang
Posts: 190
Rep Power: 11
hani14 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to hani14 Send a message via Skype™ to hani14
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Insya-Allah tempat tidak akan berubah.. apapun tunggu jer maklumat terkini.
Reply With Quote
  #32  
Old 07-31-2010, 03:20 PM
grrrrrrrk grrrrrrrk is offline
Animal Lover
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 43
Rep Power: 0
grrrrrrrk is on a distinguished road
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Tapi,

Saya masih teranya tanya, kalo betul la kata hhplover yg semua concourse sudah dibook sehingga December, kat mana nak buat Cat Show dlm Sunway Pyramid.

Bukan x percaya, cuma nak sedapkan hati, dan tertanya2, bleh confirmkan tempat dlm masa 1 minggu ke. Dan boleh saya tahu, macam mana Cik Hani bleh tau pasal info update tu ye? Sbb bila saya call, dorang x kata ada apa2 update pun.

Last edited by grrrrrrrk; 07-31-2010 at 03:32 PM.
Reply With Quote
  #33  
Old 07-31-2010, 03:38 PM
jojo1968 jojo1968 is offline
Animal Lover
 
Join Date: May 2010
Posts: 10
Rep Power: 0
jojo1968 is on a distinguished road
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Based on all I've read here,
1) MCFA posted at mcfa website (http://www.mcfa.com.my/?lang=my&id=1...ntent=30&mnu=1) from end April-2010, that cat show 8/8/10 will be in Sunway. But in fact Sunway claimed at their fb (http://www.facebook.com/pages/Sunway...t=feed_comment) that no discussion ever tool place, even up to yesterday, according to hhplover discussion with Sunway event management team.
CONCLUSION = ISMAIL MOHD ALI OF MCFA GREAT CHEATER PENIPU BESAR, and had the intention to cheat from the beginning!

2) MCFA claim that it will be a 6-ring show. COMMON-sense tells us, it means, 6-RINGS by 6-JUDGES. If this time round, he brings in less than 6-judges, ethically ISMAIL MOHD ALI OF MCFA IS CHEATING AGAIN. Last show supposed to be 4-ring, but only 3-judges. 1 of the judges did 2-rings, but it is understandable because of volcano eruption in Europe that prohibits airplane flights. But this round if less 6 judges what it means? Volcano eruption where? In head?
CONCLUSION = ISMAIL MOHD ALI OF MCFA WILL CHEAT AGAIN.

3) If at last call the show goes on time at Sunway, it is only because Sunway is kind hearted to allow such late entry. As hhplover said it, all concourses already booked & MCFA NEVER approached Sunway to book up to yesterday (7-days before show). If not, show has to be done at other venue. Do MCFA consider that some of us participate because they claim it is in Sunway? If at Imadi so-call pet clinic then forget it nobody goes there unless he is plainly stupid or unaware that Imadi Pet-Clinic is infested with cheating fleas & viruses.
CONCLUSION = Venue not same as proclaimed -ISMAIL MOHD ALI OF MCFA GREAT CHEATER LIAR PENIPU BESAR.

4) Update will be made to participants last minute via sms/email. Why not also at MCFA website? Are you afraid we will bring this matter to TICA? MCFA is giving TICA so very bad name. ISMAIL MOHD ALI has non-stop, bad-mouth about other clubs especially KKM/FiFe, Borneo Cat Club/CFA etc, even to the extend saying KKM show tahi, show macam budak sekolah, FSM (Feline Society Malaysia) lousy club, corrupted, got banned etc, etc, but sendiri mau tengok cermin lah! You see a SHORT FAT BIG CHEATER LIAR aka ISMAIL MOHD ALI. Club account pun tak ada, semua masuk sendiri punya account peribadi, lagi mau jaga tepi kain club lain..

You know what ISMAIL MOHD ALI, maybe you are right, maybe KKM & BCC is show budak sekolah like you said, but WE DON'T CHEAT and our club members are happy. NOT LIKE YOUR KUCING SAMPAH CATTERY CLUB.
Reply With Quote
  #34  
Old 07-31-2010, 05:35 PM
hhplover hhplover is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 58
Rep Power: 11
hhplover is on a distinguished road
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Cik Hani,
Maafkan saya kalau terkasar, tapi saya ingin Cik Hani perjelaskan perkara berikut, disebabkan saya rasa Cik Hani pun terlibat dalam penganjuran acara ini dan berhubung baik dengan AJK dan En. Ismail.

Quote:
Originally Posted by hani14 View Post
salam semua..

saya dimaklumkan bahawa ajk akan mengedarkan maklumat venue, time & map of direction by next week kepada semua participant yg terlibat by email or sms. jadi tu diharap anda semua dapat bersabar.. dan tunggu maklumat terkini by next week.
Kenapa perlu tunggu minggu depan? Kalau sekarang dah ada info, sebarkan saja di sini. Di sini, coverage lagi luas dan saya rasa hampir 70% peserta adalah ahli petfinder.
Kenapa perlu tunggu minggu depan? Adakah pihak MCFA merasakan notis 1 minggu adalah mencukupi? Undang-Undang memaktubkan, setiap notis perubahan harus diberitahu sekurang-kurangnya 2 minggu sebelum diambil tindakan. Ini Undang-Undang.
Kenapa info untuk peserta sahaja? Adakah ini dijadikan alasan untuk pengajur tidak refund peserta? Kerana saya nampak, sekiranya penganjur kononnya telah menghantar sms/call (yang sebenarnya tidak) memberitahu perubahan perkara di atas, tapi tidak dibalas oleh peserta dalam tempoh yang ditetapkan, peserta akan kehilangan hak untuk refund. Saya rasa, adalah lebih adil di hebahkan di sini dan kalau boleh disemua media dan forum.

Quote:
Originally Posted by hani14 View Post
Insya-Allah tempat tidak akan berubah.. apapun tunggu jer maklumat terkini.
Kenapa perlu map direction kalau tempat tidak berubah? Dari dulu lagi di web MCFA telah ada map direction. Mengelirukan...

Dan ini saya rasa yang akan terjadi dan saya harap semua pihak (peserta dan penganjur) bersedia :-
1. Show akan tetap diadakan di Sunway Pyramid, tetapi bukan di Concourse sebaliknya diadakan di lot kedai kosong.
2. Begitupun, booking lot kedai ini mestilah mengambil masa yang panjang. Nak booking lot tapak pasar malam pun sekurang-kurangnya 2 minggu. Jadi saya ragu-ragu kalau ini berjaya dilaksanakan.
3. Setiap judge kalau dikira akan berharga RM50.00 bagi setiap ekor kucing pedigree dan RM 30.00 untuk kucing HHP. Sekiranya judge tidak mencukupi, jumlah refund di atas adalah perlu.
4. Show di tempat lain. Ini sudah berlainan dari yang dijanjikan dan pihak penganjur sepatutnya refund mereka yang tidak bersetuju dengan tempat yang disediakan. Ini Undang-Undang.
5. Show di tangguhkan. Penganjur harus memulangkan kembali wang penyertaan (kecuali dengan persetujuan bertulis peserta untuk digunakan bagi show ditangguh). Ini pun Undang-Undang.
6. Show dibatalkan. Semua wang harus dipulangkan kembali, tiada pengecualian. Ini Undang-Undang.

Di harap pihak MCFA atau Cik Hani dapat memberi penjelasan bagi perkara di atas.
Reply With Quote
  #35  
Old 07-31-2010, 08:17 PM
hani14 hani14 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jun 2010
Location: Klang
Posts: 190
Rep Power: 11
hani14 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to hani14 Send a message via Skype™ to hani14
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

kepada semua perserta... diharap bersabar dan jgnlah mendengar kabar angin yg tidak berasas ini. by next week anda semua akan dimaklumkan dgn lebih lanjut perkembangan show ini.

show ini CONFIRM diadakan pada 8/8/10. kepada sesiapa yg ingin mendapatkan maklumat lanjut harap dapat pm saya.
Reply With Quote
  #36  
Old 08-01-2010, 10:19 AM
hani14 hani14 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jun 2010
Location: Klang
Posts: 190
Rep Power: 11
hani14 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to hani14 Send a message via Skype™ to hani14
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Quote:
Originally Posted by jojo1968 View Post
Based on all I've read here,
1) MCFA posted at mcfa website (http://www.mcfa.com.my/?lang=my&id=1...ntent=30&mnu=1) from end April-2010, that cat show 8/8/10 will be in Sunway. But in fact Sunway claimed at their fb (http://www.facebook.com/pages/Sunway...t=feed_comment) that no discussion ever tool place, even up to yesterday, according to hhplover discussion with Sunway event management team.
CONCLUSION = ISMAIL MOHD ALI OF MCFA GREAT CHEATER PENIPU BESAR, and had the intention to cheat from the beginning!

2) MCFA claim that it will be a 6-ring show. COMMON-sense tells us, it means, 6-RINGS by 6-JUDGES. If this time round, he brings in less than 6-judges, ethically ISMAIL MOHD ALI OF MCFA IS CHEATING AGAIN. Last show supposed to be 4-ring, but only 3-judges. 1 of the judges did 2-rings, but it is understandable because of volcano eruption in Europe that prohibits airplane flights. But this round if less 6 judges what it means? Volcano eruption where? In head?
CONCLUSION = ISMAIL MOHD ALI OF MCFA WILL CHEAT AGAIN.

3) If at last call the show goes on time at Sunway, it is only because Sunway is kind hearted to allow such late entry. As hhplover said it, all concourses already booked & MCFA NEVER approached Sunway to book up to yesterday (7-days before show). If not, show has to be done at other venue. Do MCFA consider that some of us participate because they claim it is in Sunway? If at Imadi so-call pet clinic then forget it nobody goes there unless he is plainly stupid or unaware that Imadi Pet-Clinic is infested with cheating fleas & viruses.
CONCLUSION = Venue not same as proclaimed -ISMAIL MOHD ALI OF MCFA GREAT CHEATER LIAR PENIPU BESAR.

4) Update will be made to participants last minute via sms/email. Why not also at MCFA website? Are you afraid we will bring this matter to TICA? MCFA is giving TICA so very bad name. ISMAIL MOHD ALI has non-stop, bad-mouth about other clubs especially KKM/FiFe, Borneo Cat Club/CFA etc, even to the extend saying KKM show tahi, show macam budak sekolah, FSM (Feline Society Malaysia) lousy club, corrupted, got banned etc, etc, but sendiri mau tengok cermin lah! You see a SHORT FAT BIG CHEATER LIAR aka ISMAIL MOHD ALI. Club account pun tak ada, semua masuk sendiri punya account peribadi, lagi mau jaga tepi kain club lain..

You know what ISMAIL MOHD ALI, maybe you are right, maybe KKM & BCC is show budak sekolah like you said, but WE DON'T CHEAT and our club members are happy. NOT LIKE YOUR KUCING SAMPAH CATTERY CLUB.
MAAFKAN SAYA JIKA KATA2 SAYA NI AKAN MENYINGGUNG AWAK.. PERKARA PERTAMA YG INGIN SAYA TANYAKAN DISINI... ADA AWAK JUGA HANTAR KUCING2 UNTUK CAT CONTEST NI?? JIKA TIDAK .. KENAPA PERLU AWAK YG BERSUARA BERLEBIH2 DISINI.. ?? DAN KENAPA PERLU AWAK MEMPERTIKAIKAN TEMPAT & JUDGES UNTUK EVENT NI??

SAYA DAPAT LIHAT.. AWAK MEMANG MEMPUNYAI NIAT BURUK TERHADAP EVENT YANG AKAN BERLANGSUNG PADA 8/8/10.... DAN UNTUK PENGETAHUAN AWAK.. EN. MAIL MEMPUNYAI ALASAN YANG MUNASABAH KENAPA DIA MENDIAMKAN DIRI.. ORANG2 MCM AWAKLAH YG AKAN MEROSAKKAN APA JUA EVENT YG EN. MAIL ADAKAN. SO SAYA RASA LEBIH BAIK AWAK TIDAK CAMPUR DALAM HAL NI.. SAYA RASA AWAK PUN SKRG NI TIDAK ADA KENE MENGENE LAGI DGN MCFA. TAK PERLULAH UNGKIT KISAH2 LAMA... ORANG KAT PF NI MAKIN BENCI, MUAK & MELUAT DGN ORANG2 MCM AWAK DISINI..

BAGI SEMUA PERSERTA YG AKAN DAN SUDAHPUN MENYERTAI EVENT JANGANLAH BIMBANG.. SHOW AKAN TETAP DIADAKAN PADA 8/8/10. HARAP BERSABAR PENGUMUMAN TERBARU DARI MCFA. YG PASTI EVENT NI AKAN LEBIH MERIAH DGN PENYERTAAN YG LEBIH MEMBERANGSANGKAN DARI BULAN APRIL.

TERIMA KASIH JUA KEPADA YG TELAH MEMPROMOSI MCFA/EN. MAIL SECARA TIDAK LANGSUNG DISINI..

Last edited by hani14; 08-01-2010 at 10:25 AM.
Reply With Quote
  #37  
Old 08-01-2010, 11:53 AM
dog is my buddy's Avatar
dog is my buddy dog is my buddy is offline
PetFinder Moderator
 
Join Date: May 2008
Location: Penang
Posts: 2,359
Rep Power: 15
dog is my buddy has disabled reputation
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Ms Hani,
If confirm the date and location for the Event. Please update at Events Thread.
__________________
Please review Petfinder Forum Rules , or if you are new, or have not yet read them, please get familiar with them. Thanks. Petfinder Forum rules

Sometimes,things in life are out of our control. We just need to accept the fact.
Rocky, Ricky and Rusty is my best friend.
Reply With Quote
  #38  
Old 08-01-2010, 12:32 PM
hani14 hani14 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jun 2010
Location: Klang
Posts: 190
Rep Power: 11
hani14 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to hani14 Send a message via Skype™ to hani14
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

I'll update once i get latest information from mcfa by next week..
Reply With Quote
  #39  
Old 08-01-2010, 04:09 PM
kyoko_kiddo's Avatar
kyoko_kiddo kyoko_kiddo is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 66
Rep Power: 11
kyoko_kiddo is on a distinguished road
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

betul kata kak hani..buat ape nak dibangkitkan isu2 personal dalam hal nie..memang ramai yang masuk..so kita tunggu saja lah ble sampai masanya..klu show xde then baru la kita ambil tindakan.nak saman ke nak heret ke mahkamh ke nak guna cara sendiri ke hukum ismail tu.terpulang kat kamu orang.cume jgn nanti klu show nie jadi n berjaya dengan jayanya..anda jugak yang terpaksa menanggung malu yang besar..so better sebelum majlis berjalan, yang anti sgt nie diam dulu k..tahan mulut tue..sbb nanti anda yang malu sendiri bila ape yang anda canang2kan n heboh2kan xjadi kenyataan..then kalau sampai masa n memang show tak da..then terpulang kat korang nak buat ape..jgn nanti ble betol show xde..kat sini jer yang over2 tapi xnak ambik tindakan..so kesimpulannya xde sapa kesah kalau yang anti sangat nie nak ckp apa n nak wat apa tindakan kat ismail tue..cume tunggu je la masa 8/8 nie ok..kalau tak anda sendiri yang malu..sebuk nak menjatuhkan orang akhirnya sendiri dapat malu. pikirkan la,manusia nie xsempurna tapi xtau la kalau ada yang sempurna sgt kat cnie smpi menganggap kesalahan orng laen xdpt nak dimaafkan.
Reply With Quote
  #40  
Old 08-01-2010, 04:33 PM
Ferris Wheel Ferris Wheel is offline
Animal Lover
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 11
Rep Power: 0
Ferris Wheel is on a distinguished road
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

wait & see

Last edited by Ferris Wheel; 08-01-2010 at 04:39 PM. Reason: .
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TICA or CFA or FiFe show - yes or no? starsport Cats & Kittens 4 01-02-2011 06:16 PM
MCFA CAT SHOW 8 August? Think Again... pedigreelover Events 23 06-02-2010 06:30 PM
MCFA CAT SHOW 25 April? Think Again... hhplover Events 40 04-06-2010 10:40 AM


All times are GMT +8. The time now is 04:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.