Go

Go Back   PetFinder.my > The Animal Corner > Cats & Kittens > Cat TV and Photos

Cat TV and Photos Post photos of your cats or embed YouTube videos. Nice place to show off your kittens or cat buddies

Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 04-06-2011, 02:19 PM
Daniel's Avatar
Daniel Daniel is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 815
Rep Power: 13
Daniel is on a distinguished road
Default Re: Introducing Juju

Quote:
Originally Posted by anizarina View Post
mujur bubuye lalu nk makan..tp konsert hanya pada waktu malam ..sbb siang kami ambil perhatian dia dgn main2 kejar2 dgn dia..so dia mamca terlupa yg dia on heat...tp bila malam...
I perasan semua kucing saya tido dari pagi pukul 9 sampai petang pukul 6. Siang hari tak ada orang kat rumah nak menikmati nyanyi mereka, so mereka instead of membazir tenaga suara mereka, baik mereka simpan untuk malam baru bernyanyi.....hahaha. Kan malam senyap sunyi, lagipun tido dalam air-cond room, inginkan jantan berteman, so panggil lah jiran jiran sebelah rumah, mana tahu semua kena kurung........
Reply With Quote
  #22  
Old 04-08-2011, 10:54 AM
thini thini is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 400
Rep Power: 12
thini is on a distinguished road
Default Re: Introducing Juju

Quote:
Originally Posted by Daniel View Post
I perasan semua kucing saya tido dari pagi pukul 9 sampai petang pukul 6. Siang hari tak ada orang kat rumah nak menikmati nyanyi mereka, so mereka instead of membazir tenaga suara mereka, baik mereka simpan untuk malam baru bernyanyi.....hahaha. Kan malam senyap sunyi, lagipun tido dalam air-cond room, inginkan jantan berteman, so panggil lah jiran jiran sebelah rumah, mana tahu semua kena kurung........
Yup.. I think Juju pun macam tu when she was on heat, elok ajer kalau waktu pagi.. Yesterday went and see Juju, she could actually paling muka dia bila kita panggil.. gerammmmmnyerrrrrr
Reply With Quote
  #23  
Old 04-08-2011, 02:29 PM
Daniel's Avatar
Daniel Daniel is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 815
Rep Power: 13
Daniel is on a distinguished road
Default Re: Introducing Juju

Quote:
Originally Posted by thini View Post
Yup.. I think Juju pun macam tu when she was on heat, elok ajer kalau waktu pagi.. Yesterday went and see Juju, she could actually paling muka dia bila kita panggil.. gerammmmmnyerrrrrr
Buat muka seposen kot......tak bawa balik lagi ke?
Reply With Quote
  #24  
Old 04-11-2011, 09:21 PM
thini thini is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 400
Rep Power: 12
thini is on a distinguished road
Default Re: Introducing Juju

Quote:
Originally Posted by Daniel View Post
Buat muka seposen kot......tak bawa balik lagi ke?
Dah bawak balik dah.. first thing she did was gobbling her food.. and then pooed.. .. Very manja.. dok follow me around the house..
Reply With Quote
  #25  
Old 04-12-2011, 01:01 PM
Daniel's Avatar
Daniel Daniel is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 815
Rep Power: 13
Daniel is on a distinguished road
Default Re: Introducing Juju

Quote:
Originally Posted by thini View Post
Dah bawak balik dah.. first thing she did was gobbling her food.. and then pooed.. .. Very manja.. dok follow me around the house..
Mesti lah rindu kat tuan dia sebab dah tiga hari tak manja manja dengan tuan nya....mungkin belum full recover yet, atau still dalam ketakutan, minta orang teman kan......
Reply With Quote
  #26  
Old 04-14-2011, 10:07 PM
thini thini is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 400
Rep Power: 12
thini is on a distinguished road
Default Re: Introducing Juju

Quote:
Originally Posted by Daniel View Post
Mesti lah rindu kat tuan dia sebab dah tiga hari tak manja manja dengan tuan nya....mungkin belum full recover yet, atau still dalam ketakutan, minta orang teman kan......
I think Juju has definitely recovered.. She's been been running and jumping sesuka hatinya.. Macam tak ada apa2 pun.. Her appetitie remains the same as before, macam majlis bandaran
Reply With Quote
  #27  
Old 04-18-2011, 10:34 AM
Daniel's Avatar
Daniel Daniel is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 815
Rep Power: 13
Daniel is on a distinguished road
Default Re: Introducing Juju

Quote:
Originally Posted by thini View Post
I think Juju has definitely recovered.. She's been been running and jumping sesuka hatinya.. Macam tak ada apa2 pun.. Her appetitie remains the same as before, macam majlis bandaran
Bagus lah tu......
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Introducing my new baby... Halim66 Cat TV and Photos 10 12-16-2009 05:07 PM
introducing my blackie meowmeow Cats & Kittens 4 06-12-2009 03:52 PM
Introducing a new cat to a current cat DuchessNin Cats & Kittens 40 02-13-2009 04:46 PM
Introducing My New Babies Felix The Cat Cat TV and Photos 138 11-21-2008 05:46 PM


All times are GMT +8. The time now is 06:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.