Go

Go Back   PetFinder.my > The Animal Corner > Cats & Kittens > Cat TV and Photos

Cat TV and Photos Post photos of your cats or embed YouTube videos. Nice place to show off your kittens or cat buddies

Reply
 
Thread Tools
  #61  
Old 04-19-2011, 05:59 PM
Daniel's Avatar
Daniel Daniel is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 815
Rep Power: 13
Daniel is on a distinguished road
Default Re: Anak kucing saya yang baru lahir......

Quote:
Originally Posted by x-rulez View Post
hi daniel...dh makin besar kucing u...makin comel...
nk tanya la betul ke kalau kucing pure white with different eye colour
ada kemungkinan boleh pekak?
sbb sy ada dgr kalau kucing putih ni selalu ada yg pekak?
tol ke?
Pernah juga dengar orang cerita, tapi tak pasti betul tak......Kat rumah ada empat ekor kucing putih, tapi tak ada satu pun yang mempunyai warna mata yang berlainan.......

Dah semakin besar lah si dua nie.......tapi perasan tak aktif sangat, asyik minum susu n tido jer......
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tolong..! anak kucing saya demam....huhuhu comot82 Cats & Kittens 18 11-22-2010 09:40 AM
tolong...siapa yang nak jadi keluarga angkat kucing saya nazamohd Rescuers & Fosterers 2 10-04-2010 11:12 AM
URGENT:Anak kucing baru lahir perlukan ibu tumpangan.... azris Rescuers & Fosterers 0 07-09-2010 05:46 PM
Anak Tasya yang lahir pada 31/07/2009 Daniel Cat TV and Photos 260 11-24-2009 11:04 PM
perlukan pertolongan!! anak bulus mati baru lahir Lionking Health, Disease & Diet 2 10-30-2009 11:40 PM


All times are GMT +8. The time now is 05:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.