Go

Go Back   PetFinder.my > Latest News & Happenings > Member Introductions

Member Introductions Introduce yourself to our fun community and meet some new friends here!

Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 03-13-2009, 09:46 AM
kimping's Avatar
kimping kimping is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jan 2009
Location: Batu Pahat, Johor
Posts: 55
Rep Power: 11
kimping is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to kimping
Default Re: meowww...(hello)

Quote:
Originally Posted by zahraannur View Post
salam/hi,

let me introduce myself. My name is zahraannur.Call me zara.i am 25 years old this year. Im a teacher and now working in Bangi. I stay in Kajang. Sapa2 yang duduk di bangi/kajang atau kawasan sekitar silalah jemput datang ke rumah saya. now saya pun duduk sorang so kedatangan kawan2 amatla dialukan. anak2 bulu saya yang paling terkini ada 9, termasukla yang check in dan check out.(maklumla kadang2 rumah ni diorg ingat hotel).
gambar anak2 bulu saya akan saya masukkan sikit2.internet saya ni macam siput, so kene banyak2 bersabar! saya juga terima kucing2 stray untuk dijaga sementara waktu. saya peruntukkan satu bilik khas untuk diorang memandangkan mereka semua stay indoor.(cuma satu je yg keluar masuk sebab dia tak suka duduk rumah).pendek kata saya memang sayang kucing...
hai zahra.
wahhh mesti meriahkan. budak2 kt rumah sy ader 9. tu pic tengah menjamu selera.

sy kakak kpd budak2 tu. mak dgn bapak depa tu la mak bapak sy. psl depa ni suke tido kt abah n suke tlg mak masak kat dapur. lepa sket je mesti curik ikan. bukannye kite tak bg mkn.. tp tembolok depa ni ader 8 agaknye. yg satu tu br 5 bln tp berat mcm tapir. tu la sume benda dia nk mkn termasuk semut. hahahaha.

siap ko paris. blk nnti aku sobit2. hiks!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	260220091223.jpg
Views:	76
Size:	68.6 KB
ID:	3844  

Last edited by kimping; 03-13-2009 at 09:57 AM.
Reply With Quote
  #42  
Old 03-13-2009, 05:59 PM
zahraannur's Avatar
zahraannur zahraannur is offline
mummycat
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 136
Rep Power: 12
zahraannur is on a distinguished road
Default Re: meowww...(hello)

Quote:
Originally Posted by kimping View Post
hai zahra.
wahhh mesti meriahkan. budak2 kt rumah sy ader 9. tu pic tengah menjamu selera.

sy kakak kpd budak2 tu. mak dgn bapak depa tu la mak bapak sy. psl depa ni suke tido kt abah n suke tlg mak masak kat dapur. lepa sket je mesti curik ikan. bukannye kite tak bg mkn.. tp tembolok depa ni ader 8 agaknye. yg satu tu br 5 bln tp berat mcm tapir. tu la sume benda dia nk mkn termasuk semut. hahahaha.

siap ko paris. blk nnti aku sobit2. hiks!
meriah sangat222222
Reply With Quote
  #43  
Old 03-14-2009, 02:05 PM
YanDaniial's Avatar
YanDaniial YanDaniial is offline
Animal Lover
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 32
Rep Power: 0
YanDaniial is on a distinguished road
Default Re: meowww...(hello)

hehe.. Kalau meriah mcm nie.. duduk sorang pun dah macam duduk satu family.. apa tidak tidaknya.. sekejap jerit dekat si tombok.. sekejap jerit dekat si kontot.. ehehehe.. rindu zaman ramai kucing... sekarang kat umah nie ada sekor aje.... tapi tu lah dia buat umah nie cam umah persingahan aje.. balik time lapar tak pun time sakit... dah sihat dia keluar balik...
Sekarang banyak Rabbit aje kat umah nie...
Reply With Quote
  #44  
Old 03-14-2009, 02:12 PM
zahraannur's Avatar
zahraannur zahraannur is offline
mummycat
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 136
Rep Power: 12
zahraannur is on a distinguished road
Default Re: meowww...(hello)

Quote:
Originally Posted by YanDaniial View Post
hehe.. Kalau meriah mcm nie.. duduk sorang pun dah macam duduk satu family.. apa tidak tidaknya.. sekejap jerit dekat si tombok.. sekejap jerit dekat si kontot.. ehehehe.. rindu zaman ramai kucing... sekarang kat umah nie ada sekor aje.... tapi tu lah dia buat umah nie cam umah persingahan aje.. balik time lapar tak pun time sakit... dah sihat dia keluar balik...
Sekarang banyak Rabbit aje kat umah nie...
check in check out ye kucen awak. diorg seme ni indoor cats. kalau dibagi duduk luar nanti tak pandai nak balek pulak... nak2 si tasya tu..
Reply With Quote
  #45  
Old 03-14-2009, 02:33 PM
YanDaniial's Avatar
YanDaniial YanDaniial is offline
Animal Lover
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 32
Rep Power: 0
YanDaniial is on a distinguished road
Default Re: meowww...(hello)

hahaha.. bukan check in check out.. tapi drop key....
Tu lah.. kalau dari kecik duk dalam umah memang nak keluar pun takut...
Reply With Quote
  #46  
Old 03-14-2009, 03:05 PM
zahraannur's Avatar
zahraannur zahraannur is offline
mummycat
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 136
Rep Power: 12
zahraannur is on a distinguished road
Default Re: meowww...(hello)

Quote:
Originally Posted by YanDaniial View Post
hahaha.. bukan check in check out.. tapi drop key....
Tu lah.. kalau dari kecik duk dalam umah memang nak keluar pun takut...

ade antara anak bulu saya takut ngan org selain me n my hubby. kalau orang datang, tak usahlah nak dapat pegang dia...
Reply With Quote
  #47  
Old 03-16-2009, 10:26 AM
kimping's Avatar
kimping kimping is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jan 2009
Location: Batu Pahat, Johor
Posts: 55
Rep Power: 11
kimping is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to kimping
Default Re: meowww...(hello)

Quote:
Originally Posted by YanDaniial View Post
hehe.. Kalau meriah mcm nie.. duduk sorang pun dah macam duduk satu family.. apa tidak tidaknya.. sekejap jerit dekat si tombok.. sekejap jerit dekat si kontot.. ehehehe.. rindu zaman ramai kucing... sekarang kat umah nie ada sekor aje.... tapi tu lah dia buat umah nie cam umah persingahan aje.. balik time lapar tak pun time sakit... dah sihat dia keluar balik...
Sekarang banyak Rabbit aje kat umah nie...
hehehe dia buat rumah tu mcm hotel la plk..
Reply With Quote
  #48  
Old 03-16-2009, 01:16 PM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 13
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: meowww...(hello)

hotel free beb..
xyah bayo sewa..
wakakakka...

the more the merrierrrr...
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::
Reply With Quote
  #49  
Old 03-16-2009, 01:30 PM
zahraannur's Avatar
zahraannur zahraannur is offline
mummycat
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 136
Rep Power: 12
zahraannur is on a distinguished road
Default Re: meowww...(hello)

Quote:
Originally Posted by kimping View Post
hehehe dia buat rumah tu mcm hotel la plk..

rumahku hotelku juaaaa...
Reply With Quote
  #50  
Old 03-16-2009, 01:32 PM
zahraannur's Avatar
zahraannur zahraannur is offline
mummycat
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 136
Rep Power: 12
zahraannur is on a distinguished road
Default Re: meowww...(hello)

Quote:
Originally Posted by abzalia View Post
hotel free beb..
xyah bayo sewa..
wakakakka...

the more the merrierrrr...
kalo dia bayo sewa kang pengsan kite kak... bayo pakai makanan kucen.
Reply With Quote
  #51  
Old 03-16-2009, 04:22 PM
kimping's Avatar
kimping kimping is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jan 2009
Location: Batu Pahat, Johor
Posts: 55
Rep Power: 11
kimping is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to kimping
Default Re: meowww...(hello)

Quote:
Originally Posted by zahraannur View Post
ade antara anak bulu saya takut ngan org selain me n my hubby. kalau orang datang, tak usahlah nak dapat pegang dia...
aah ek nape depa takut? iskk kucen sy yg satu tu pon same. dia cume nk dengan mak jek. dgn org lain dia tanak. ader ape2 petua tak cemana tanak bg dia takut dgn org?
Reply With Quote
  #52  
Old 03-16-2009, 04:44 PM
zahraannur's Avatar
zahraannur zahraannur is offline
mummycat
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 136
Rep Power: 12
zahraannur is on a distinguished road
Default Re: meowww...(hello)

Quote:
Originally Posted by kimping View Post
aah ek nape depa takut? iskk kucen sy yg satu tu pon same. dia cume nk dengan mak jek. dgn org lain dia tanak. ader ape2 petua tak cemana tanak bg dia takut dgn org?
agaknye sebab diorg tu indoor cats. asek nengok muka yg same je hari2. agaknye diorg fikir kat dalam dunia ni ade kawan2 kuceng diorg ngan mak bapak angkat diorg jer...
Reply With Quote
  #53  
Old 03-16-2009, 05:22 PM
rozzygee's Avatar
rozzygee rozzygee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2008
Location: Selayang Heights
Posts: 548
Rep Power: 11
rozzygee is on a distinguished road
Default Re: meowww...(hello)

Quote:
Originally Posted by zahraannur View Post
thank you rozzygee... how old are you?
Alamak tanya umur lak Panggil sis gee je atau atau kak gee.. I am a mother of 2 teenage sons hehe..

Sorry baru berkesempatan surfing around PF ni sbb bos cuti tih tihtih!
__________________
The way you handle the problem that matters most not the quantity of problem solved.. (http://dearcats.blogspot.com)
Reply With Quote
  #54  
Old 03-17-2009, 01:51 PM
zahraannur's Avatar
zahraannur zahraannur is offline
mummycat
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 136
Rep Power: 12
zahraannur is on a distinguished road
Default Re: meowww...(hello)

Quote:
Originally Posted by rozzygee View Post
Alamak tanya umur lak Panggil sis gee je atau atau kak gee.. I am a mother of 2 teenage sons hehe..

Sorry baru berkesempatan surfing around PF ni sbb bos cuti tih tihtih!

ye la. kang terpanggil adek. mane la tau lagi mude ke... jangan mara kak gee. gurau senda ke ekk
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
cats, zara

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 09:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.