Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Coffee Room

Coffee Room Gossip on the latest topics or just mingle around and enjoy the atmosphere!

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10-19-2008, 11:02 AM
Bareen's Avatar
Bareen Bareen is offline
Kucing Garong
 
Join Date: Aug 2008
Location: Kuching, Sarawak
Posts: 547
Rep Power: 13
Bareen is on a distinguished road
Send a message via MSN to Bareen Send a message via Yahoo to Bareen Send a message via Skype™ to Bareen
Default Sehati Berdansa untuk Yayasan Kebajikan Haiwan Kebangsaan Malaysia

Bintang AF, Pasangan Khai dan Rosma mewakili Yayasan Kebajikan Haiwan Kebangsaan Malaysia.

Untuk mengundi melalui SMS, mulai 19 October 2008, jam 9:15 malam.

1 undian - Taip DANSA KHAI hantar ke 32999
3 undian - Taip DANSA3 KHAI hantar ke 32999
5 undian - Taip DANSA5 KHAI hantar ke 32999
10 undian - Taip DANSA10 KHAI hantar ke 32999


http://www.youtube.com/watch?v=6B_LDnl8GX4

Last edited by Bareen; 10-19-2008 at 08:46 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-20-2008, 07:11 PM
Lyn_Cat's Avatar
Lyn_Cat Lyn_Cat is offline
LeenMaF|a
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 505
Rep Power: 13
Lyn_Cat is on a distinguished road
Default Re: Sehati Berdansa untuk Yayasan Kebajikan Haiwan Kebangsaan Malaysia

Quote:
Originally Posted by Bareen View Post
Bintang AF, Pasangan Khai dan Rosma mewakili Yayasan Kebajikan Haiwan Kebangsaan Malaysia.

Untuk mengundi melalui SMS, mulai 19 October 2008, jam 9:15 malam.

1 undian - Taip DANSA KHAI hantar ke 32999
3 undian - Taip DANSA3 KHAI hantar ke 32999
5 undian - Taip DANSA5 KHAI hantar ke 32999
10 undian - Taip DANSA10 KHAI hantar ke 32999


http://www.youtube.com/watch?v=6B_LDnl8GX4
Barren, kebiasaan org tak undi pada apa yg diwakili...tp diorg tengok pada sape yg bertanding tu... kalo performance x bagus camne nak undi..huhuhu
__________________
My Albums....
Didie Zidane ~ Snowbell~ Chiko ~ Kembang ~ Comel ~
Yam
Reply With Quote
  #3  
Old 10-20-2008, 09:15 PM
Bareen's Avatar
Bareen Bareen is offline
Kucing Garong
 
Join Date: Aug 2008
Location: Kuching, Sarawak
Posts: 547
Rep Power: 13
Bareen is on a distinguished road
Send a message via MSN to Bareen Send a message via Yahoo to Bareen Send a message via Skype™ to Bareen
Default Re: Sehati Berdansa untuk Yayasan Kebajikan Haiwan Kebangsaan Malaysia

Quote:
Originally Posted by Lyn_Cat View Post
Barren, kebiasaan org tak undi pada apa yg diwakili...tp diorg tengok pada sape yg bertanding tu... kalo performance x bagus camne nak undi..huhuhu
Kier org kat sini sama gak ker dgn dier org yang tengok pada siapa bertanding?

Aku ni bukanlah fan Khai dan Rosma tapi kalau kita bergabung, fan/peminat/penyokong Khai&Rosma, pencinta haiwan se Malaysia, penyokong-penyokong Yayasan Kebajikan Haiwan Kebangsaan, Khai dan Rosma leh kumpul lebih banyak dana untuk YKHKM.

Kalau Khai&Rosma menang, "Terima kasih pada peminat, penyokong yang telah mengundi kami dan juga pada pencinta haiwan Malaysia........" takdalah lagi dia cakap "Terima kasih pada yang telah mengundi kami....." seperti peserta lain. Khai dan Rosma bukan saja mewakili YKHKM tapi juga mewakili kita sebagai pencinta kebajikan haiwan.

Ini bukan bermaksud untuk mengenepikan badan-badan kebajikan yang diwakili oleh peserta lain tapi portal ini adalah untuk haiwan dan kita sama-sama dedicated untuk haiwan-haiwan yang kita hargai. Ini peluang kita untuk sama-sama membantu dam dalam masa yang sama memperkenalkan portal ini.

Sesiapa yang rajin cari jalan nak contact Khai&Rosma atau fan club mereka leh maklumkan sokongan portal ini pada mereka. Secara tak langsung mempromotekan portal ini dan mendapat lebih ramai ahli untuk mendidik orang luar sana untuk lebih menghargai haiwan peliharaan dan yang terbiar.

Just my 2 cents. Kalau tak setuju, just ignore.....

Mawi leh jadi jutawan kerna undi, bagilah haiwan-haiwan terbiar dan yang memerlukan dapat kebajikan yang secukupnya, bukannya mereka minta hidup mewah.....cuma perhatian, belas kesihan dan kasih sayang.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-04-2008, 05:06 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: Sehati Berdansa untuk Yayasan Kebajikan Haiwan Kebangsaan Malaysia

.:: Betul jugak ek... Sekurang-kurangnya diorang bantu haiwan2 yg terbiar... Vote Yayasan Kebajikan Haiwan Kebangsaan Malaysia...

Kami pun bkn fan fanatic Khai & Rosma, tp utk menambah dana badan kebajikan yg diwakilinya, Insya-Allah.

Kt bwh ni ada form utk jadi member... Mana la tau kalau-kalau ada yg berminat utk jadi ahli. ::.
Attached Files
File Type: pdf mnawf_form.pdf (30.4 KB, 134 views)
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~

Last edited by Mr & Mrs Mondok; 11-04-2008 at 05:11 PM.
Reply With Quote
  #5  
Old 11-04-2008, 05:06 PM
chemonk's Avatar
chemonk chemonk is offline
Puppet Master~
 
Join Date: Aug 2008
Location: Port Dickson
Posts: 587
Rep Power: 0
chemonk is an unknown quantity at this point
Default Re: Sehati Berdansa untuk Yayasan Kebajikan Haiwan Kebangsaan Malaysia

dah undi dah... tapi seminggu 2 kali jer undi... tak tgk sgt sehati berdansa ni... browse through jer.. kalau terpicit channel tu & kebetulan ada.. undi la.. hehehe..... tak sabar tunggu khamis opening season 3 heroes....
__________________
meoowwwwww~~
Reply With Quote
  #6  
Old 11-04-2008, 05:14 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: Sehati Berdansa untuk Yayasan Kebajikan Haiwan Kebangsaan Malaysia

Quote:
Originally Posted by chemonk View Post
dah undi dah... tapi seminggu 2 kali jer undi... tak tgk sgt sehati berdansa ni... browse through jer.. kalau terpicit channel tu & kebetulan ada.. undi la.. hehehe..... tak sabar tunggu khamis opening season 3 heroes....
.:: Heheheh!! Ok la tu... Ada jugak undi... Nk tny sket, kalau undi guna remote control tu kena byr dlm bil astro ke?? sbb slalu undi guna sms... Maaf la, br belajar guna astro...

Tetiba lak masuk citer Heroes... ::.


Click Here ---> http://www.mnawf.org.my/
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~

Last edited by Mr & Mrs Mondok; 11-04-2008 at 05:22 PM.
Reply With Quote
  #7  
Old 11-04-2008, 05:23 PM
chemonk's Avatar
chemonk chemonk is offline
Puppet Master~
 
Join Date: Aug 2008
Location: Port Dickson
Posts: 587
Rep Power: 0
chemonk is an unknown quantity at this point
Default Re: Sehati Berdansa untuk Yayasan Kebajikan Haiwan Kebangsaan Malaysia

Quote:
Originally Posted by Mr & Mrs Mondok View Post
.:: Heheheh!! Ok la tu... Ada jugak undi... Nk tny sket, kalau undi guna remote control tu kena byr dlm bil astro ke?? sbb slalu undi guna sms... Maaf la, br belajar guna astro... ::.
haah... masuk buku 555
__________________
meoowwwwww~~
Reply With Quote
  #8  
Old 11-04-2008, 05:27 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: Sehati Berdansa untuk Yayasan Kebajikan Haiwan Kebangsaan Malaysia

Quote:
Originally Posted by chemonk View Post
haah... masuk buku 555
.:: Hahahah!!! Now I know... Kalau tak tertanya-tanya...
Thank you, Chemonk.

Undilah Yayasan Kebajikan Haiwan Kebangsaan Malaysia... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #9  
Old 11-28-2008, 11:33 AM
mrsdolittle's Avatar
mrsdolittle mrsdolittle is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Oct 2008
Location: BENTONG PAHANG
Posts: 696
Rep Power: 12
mrsdolittle is on a distinguished road
Default Re: Sehati Berdansa untuk Yayasan Kebajikan Haiwan Kebangsaan Malaysia

Yo! Adik2,

Akak tumpang sekaki... Setuju!!!

Ada juga yang ingat kat binatang2 terbiar...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Malaysia Pet Shops List filinlee Pet Shops & Services 22 11-19-2015 02:48 PM
Klinik Haiwan Mesra Bangi & Putrajaya fantasticat Vets & Docs Reviews 231 06-11-2014 03:09 PM
MALAYSIA Responsible Dog Ownership Day 2008 jiannan Events 13 10-21-2008 10:40 AM
Malaysia Dog Olympic Day 2008 on 29th June Cavey Events 12 06-28-2008 11:30 PM


All times are GMT +8. The time now is 10:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.