Home   Find A Pet    Forum   WAGazine   Medical   Classifieds   Store
|           

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Tech & Computers > Mobile, PDAs & Gadgets

Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 10-30-2008, 01:36 AM
afro's Avatar
afro afro is offline
JLD 485
 
Join Date: Oct 2008
Location: chulalongkorn
Posts: 176
Rep Power: 10
afro is on a distinguished road
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

Quote:
Originally Posted by CatMother View Post
Ada... Samsung.. model D810.. Harga kurang drpd 1k kot, dlm 600-700 je rasanye..
makaih....600-700?xpe laa...sok luse aku g rompak bank.haha...
Reply With Quote
  #22  
Old 08-11-2009, 09:46 PM
Yana's Avatar
Yana Yana is offline
Pets Lover
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 40
Rep Power: 0
Yana is on a distinguished road
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

I'm SE G705 user...before guna SE K850..
agak user friendly gak.
Reply With Quote
  #23  
Old 08-12-2009, 11:03 AM
habidaiya's Avatar
habidaiya habidaiya is offline
saanggaaatt suke MeOwww!
 
Join Date: Apr 2009
Location: near to dewan bahasa & pustaka KL
Posts: 268
Rep Power: 10
habidaiya is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to habidaiya Send a message via Skype™ to habidaiya
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

daiya gune hp SE K300i hadiah dr my Bf . alhamdulillah masuk thn ni da 3 thn pakai hp tu.. user friendly...da penah jatuh katil n penah tercelup dlm air.. alhamdulillah masih in a gd condition...
Reply With Quote
  #24  
Old 08-12-2009, 11:12 AM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 11
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

Quote:
Originally Posted by habidaiya View Post
daiya gune hp SE K300i hadiah dr my Bf . alhamdulillah masuk thn ni da 3 thn pakai hp tu.. user friendly...da penah jatuh katil n penah tercelup dlm air.. alhamdulillah masih in a gd condition...
Kiter guna SE W890i..Kaler Mocca...



Macam habidaiya... tak pernah beli hp mahal2..nieh pun my other half bagi present.. Dia yang kerja dulu..so dialah bagi.. SO far..oklah.. I suka download lagu dari rick dees..so ada dkt 400 lagu dalam hp... 4 gig memory dah tak cukup.. Dah penuh. Nak kena upgrade nieh g 8 gig...

p/s eyeing on my other half iPhone.. besh.. tapi dah kerja dia soh beli sendiri.. Bila dah duit sendiri... Sayang nak beli menda merepet.. so invest lebih kat anak bulus dari diri sendiri..
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne
Reply With Quote
  #25  
Old 08-12-2009, 12:08 PM
Yong Katana Ashica's Avatar
Yong Katana Ashica Yong Katana Ashica is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2009
Location: City Of Lights, kL
Posts: 332
Rep Power: 10
Yong Katana Ashica is on a distinguished road
Send a message via Skype™ to Yong Katana Ashica
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

wahh. topic best nih. yong dari darjah enam da pakai hp. ayah bagi. keh keh keh. ingat lagi masa tu beli simcard hotlink, rm80++. sekarang simcard rm8.80 je. haihz. start je kuar hp camera, yong tak penah pakai hp biasa. from camera phone to walkman, to PDA and touch screen, slide, flip sume da try. skg nih stick to SE W910i. tu pon sebab last year bday present from my daddy. tapi 19th august nih, cukup laa 1 year yong pakai hp ni. still ok. and camera pon ok je. tak la hebat mana but, user friendly. untung la korang yang lain ada other half yang bagi present phone. yong ni? haihz. harapkan mummy and daddy je la. tapi skg da keje, haa. harap duit gaji sendiri je la. yong nak sangat hp Nokia E66. suka sangat hp tu. nak² lak ada kaler merah yong ni dah la obsessed dgn kaler merah. harini pon datang office pakai baju merah . lalalala... tapi kan, lagi seminggu bday yong tapi tataw la nape taun ni tak rasa excited lansung pasal bday. haihzz kenapa laa yong jadik macamnihh!!!
yang kiri ni SE W910i and yang kanan tu NE66
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2007_10_11_m_se_w910i.jpg
Views:	167
Size:	40.4 KB
ID:	6994   Click image for larger version

Name:	3347673834_86f9062e87.jpg
Views:	157
Size:	116.9 KB
ID:	6995  
__________________
mummy to Scott
http://beachstrawberry.blogspot.com/
Reply With Quote
  #26  
Old 08-12-2009, 01:09 PM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 11
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

Quote:
Originally Posted by Yong Katana Ashica View Post
wahh. topic best nih. yong dari darjah enam da pakai hp. ayah bagi. keh keh keh. ingat lagi masa tu beli simcard hotlink, rm80++. sekarang simcard rm8.80 je. haihz. start je kuar hp camera, yong tak penah pakai hp biasa. from camera phone to walkman, to PDA and touch screen, slide, flip sume da try. skg nih stick to SE W910i. tu pon sebab last year bday present from my daddy. tapi 19th august nih, cukup laa 1 year yong pakai hp ni. still ok. and camera pon ok je. tak la hebat mana but, user friendly. untung la korang yang lain ada other half yang bagi present phone. yong ni? haihz. harapkan mummy and daddy je la. tapi skg da keje, haa. harap duit gaji sendiri je la. yong nak sangat hp Nokia E66. suka sangat hp tu. nak² lak ada kaler merah yong ni dah la obsessed dgn kaler merah. harini pon datang office pakai baju merah . lalalala... tapi kan, lagi seminggu bday yong tapi tataw la nape taun ni tak rasa excited lansung pasal bday. haihzz kenapa laa yong jadik macamnihh!!!
yang kiri ni SE W910i and yang kanan tu NE66
Yong..

Kiter nie anak sulong dari 6 beradik.. So mak ayah jarang nak melayan permintaan melampaui batas.. Kalau minta, diorang kata soh usaha carik sendirik..al maklumlah.. kiter ada lagi adik2 kecik...

Nieh pun seb baik the other half tueh anak tunggul.. Sbb tue masa dia dah start kerja..dia tak da tanggungan..bolehlah bagi.. Itu pun start bagi dengan syarat..I abis study dulu ( dia kata tak suka , i study pakei benda mahal2..t lupa dunia katanya and tak suka kengkwan keliling i suka compare2 barang).. Lepas minggu first i kerja..baru dia beli.. Dengan alasan.."So you know how hard it is to get even RM1 and what's more to buy this fancy thing"..

betul jugak... lepas tueh jaga menggila.. bila dah kiter susah payah kerja..carik duit sendiri... Mulalah tak impi barang fancy... Nak beli pikir 4 juta kali... Dan paling mendadak..I ada savings!!!! Sumthing yang I tak pernah pandai buat seumur hidup!!

p/s My sis jugak untung.. I dah beli dekat 2 hp kat diorang..Worth more than I ever had before..huhuhu masa dulu start guna hp masa umor 17 tahn..2 pun jauh ngan mak ayah..hp second hand RM50.. screen pun muat 2 line jer sms..
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne
Reply With Quote
  #27  
Old 08-12-2009, 01:59 PM
habidaiya's Avatar
habidaiya habidaiya is offline
saanggaaatt suke MeOwww!
 
Join Date: Apr 2009
Location: near to dewan bahasa & pustaka KL
Posts: 268
Rep Power: 10
habidaiya is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to habidaiya Send a message via Skype™ to habidaiya
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

Quote:
Originally Posted by nurkasih View Post
Yong..

Kiter nie anak sulong dari 6 beradik.. So mak ayah jarang nak melayan permintaan melampaui batas.. Kalau minta, diorang kata soh usaha carik sendirik..al maklumlah.. kiter ada lagi adik2 kecik...

Nieh pun seb baik the other half tueh anak tunggul.. Sbb tue masa dia dah start kerja..dia tak da tanggungan..bolehlah bagi.. Itu pun start bagi dengan syarat..I abis study dulu ( dia kata tak suka , i study pakei benda mahal2..t lupa dunia katanya and tak suka kengkwan keliling i suka compare2 barang).. Lepas minggu first i kerja..baru dia beli.. Dengan alasan.."So you know how hard it is to get even RM1 and what's more to buy this fancy thing"..

betul jugak... lepas tueh jaga menggila.. bila dah kiter susah payah kerja..carik duit sendiri... Mulalah tak impi barang fancy... Nak beli pikir 4 juta kali... Dan paling mendadak..I ada savings!!!! Sumthing yang I tak pernah pandai buat seumur hidup!!

p/s My sis jugak untung.. I dah beli dekat 2 hp kat diorang..Worth more than I ever had before..huhuhu masa dulu start guna hp masa umor 17 tahn..2 pun jauh ngan mak ayah..hp second hand RM50.. screen pun muat 2 line jer sms..
betul tu..hp adik daiya lg canggih-manggih dari yg daiya punyer...dulu daiya mase form 3 pakai hp NOKIA BANANA..penah tngok x?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	nokia81103.jpg
Views:	177
Size:	25.3 KB
ID:	6996  
Reply With Quote
  #28  
Old 08-12-2009, 02:23 PM
Yong Katana Ashica's Avatar
Yong Katana Ashica Yong Katana Ashica is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2009
Location: City Of Lights, kL
Posts: 332
Rep Power: 10
Yong Katana Ashica is on a distinguished road
Send a message via Skype™ to Yong Katana Ashica
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

Quote:
Originally Posted by nurkasih View Post
Yong..

Kiter nie anak sulong dari 6 beradik.. So mak ayah jarang nak melayan permintaan melampaui batas.. Kalau minta, diorang kata soh usaha carik sendirik..al maklumlah.. kiter ada lagi adik2 kecik...

Nieh pun seb baik the other half tueh anak tunggul.. Sbb tue masa dia dah start kerja..dia tak da tanggungan..bolehlah bagi.. Itu pun start bagi dengan syarat..I abis study dulu ( dia kata tak suka , i study pakei benda mahal2..t lupa dunia katanya and tak suka kengkwan keliling i suka compare2 barang).. Lepas minggu first i kerja..baru dia beli.. Dengan alasan.."So you know how hard it is to get even RM1 and what's more to buy this fancy thing"..

betul jugak... lepas tueh jaga menggila.. bila dah kiter susah payah kerja..carik duit sendiri... Mulalah tak impi barang fancy... Nak beli pikir 4 juta kali... Dan paling mendadak..I ada savings!!!! Sumthing yang I tak pernah pandai buat seumur hidup!!

p/s My sis jugak untung.. I dah beli dekat 2 hp kat diorang..Worth more than I ever had before..huhuhu masa dulu start guna hp masa umor 17 tahn..2 pun jauh ngan mak ayah..hp second hand RM50.. screen pun muat 2 line jer sms..
keh keh keh. yong pon anak sulung. tapi maybe yong bertuah sebab membesar dalam keluarga yang senang. tapi tu masa blaja je la. start je yong keje taun lepas. sesen pon yong tak mintak duit dgn parents. rasa bangga sgt sebab umo baru nak masuk 19 tapi independent!
__________________
mummy to Scott
http://beachstrawberry.blogspot.com/
Reply With Quote
  #29  
Old 08-12-2009, 02:36 PM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 11
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

Quote:
Originally Posted by habidaiya View Post
betul tu..hp adik daiya lg canggih-manggih dari yg daiya punyer...dulu daiya mase form 3 pakai hp NOKIA BANANA..penah tngok x?
heheh comel..memang betuk banana... I pun korek gaklah gambar hp lama..jumpa da... Masa tahun I ada hp.. Nokia butterfly tueh fofular..pastue lampooo biru pulak... I tak tukar2..sampai cukup duit tukar Nokia 3310.. Tue jer mampu...Pastue baru 2 tahun lepas tukar pakai Motorola..tue pun sbb hp memang terus padam...I tak kisah takder phone seminggu..my mumlah tak leh dok diam.. G beli hp..Hehehe

__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne
Reply With Quote
  #30  
Old 08-12-2009, 02:52 PM
balqis balqis is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 70
Rep Power: 10
balqis is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to balqis
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

bertuah lah umur baru setahun jagung dah bleh pakai hp.
Reply With Quote
  #31  
Old 08-12-2009, 03:17 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 12
adamyala is on a distinguished road
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

Quote:
Originally Posted by Yong Katana Ashica View Post
wahh. topic best nih. yong dari darjah enam da pakai hp. ayah bagi. keh keh keh. ingat lagi masa tu beli simcard hotlink, rm80++. sekarang simcard rm8.80 je. haihz. start je kuar hp camera, yong tak penah pakai hp biasa. from camera phone to walkman, to PDA and touch screen, slide, flip sume da try. skg nih stick to SE W910i. tu pon sebab last year bday present from my daddy. tapi 19th august nih, cukup laa 1 year yong pakai hp ni. still ok. and camera pon ok je. tak la hebat mana but, user friendly. untung la korang yang lain ada other half yang bagi present phone. yong ni? haihz. harapkan mummy and daddy je la. tapi skg da keje, haa. harap duit gaji sendiri je la. yong nak sangat hp Nokia E66. suka sangat hp tu. nak² lak ada kaler merah yong ni dah la obsessed dgn kaler merah. harini pon datang office pakai baju merah . lalalala... tapi kan, lagi seminggu bday yong tapi tataw la nape taun ni tak rasa excited lansung pasal bday. haihzz kenapa laa yong jadik macamnihh!!!
yang kiri ni SE W910i and yang kanan tu NE66
kak zai hadiah bday yong, kucen kaler merah nak ? tapi yang menan punyer lar...hehe *sajer nak kasi yong gelak *
Reply With Quote
  #32  
Old 08-12-2009, 04:11 PM
Yong Katana Ashica's Avatar
Yong Katana Ashica Yong Katana Ashica is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2009
Location: City Of Lights, kL
Posts: 332
Rep Power: 10
Yong Katana Ashica is on a distinguished road
Send a message via Skype™ to Yong Katana Ashica
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
kak zai hadiah bday yong, kucen kaler merah nak ? tapi yang menan punyer lar...hehe *sajer nak kasi yong gelak *
nak² kak zai. menan pon menan laa. janji ade!
__________________
mummy to Scott
http://beachstrawberry.blogspot.com/
Reply With Quote
  #33  
Old 08-12-2009, 06:34 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Your favourite mobile phone model.....

akak dari dulu smp skrg peminat NOKIA.takde hp lain blh lawan NOKIA.paling user friendly.org tua mcm kami ni bg phone yg canggih sgt pun susah gak.jenuh tekan sana sini.tp NOKIA yg paling bagus.walau canggih mcm mana pun overall dia punya menu sama. skrg ni akak pakai NOKIA 6630 yg slim tu.beli masa mula2 kuar.skrg dah basi.heheheheh!! pakai utk call & sms je.bukan utk lain2. klu nak pakai lain2 pakai laptoplah.
Reply With Quote
  #34  
Old 08-12-2009, 08:11 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 13
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

Dulu Nurul memang Nokia No. 1 fan sebab user friendly. Then tukar ke Sony Ericsson. Fuh memang power dia punya camera apa lagi music tapi kalo banding software kurang not macam Nokia.

Baru baru nie tukar ke Nokia E71, boleh tahan juga sebab ada GPS (kalo sesat boleh cari jalan ) dan wi fi. Tapi kalo nak bandingkan camera dan music Sony Ericsson still the best
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #35  
Old 08-12-2009, 11:02 PM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 11
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

Quote:
Originally Posted by Yong Katana Ashica View Post
keh keh keh. yong pon anak sulung. tapi maybe yong bertuah sebab membesar dalam keluarga yang senang. tapi tu masa blaja je la. start je yong keje taun lepas. sesen pon yong tak mintak duit dgn parents. rasa bangga sgt sebab umo baru nak masuk 19 tapi independent!
Owhh baguslah Yong..

Sayer umo 19..masih dalam first year.. 2 tahun pertama dalam matriks.. Tak da pilihan..kena bergantung ngan parents... Scholarship tak cukup... Kalau cuti sem baru I kerja... dapatlah sket.. Nak kata hidup susah tak jugak..cuma my parents jenis tak melayan fancy things asanya... Umor 24 baru I kerja.. kehkehkeh... Barulah ok dah..Masa baru masuk first year, ayah janji dapat Dean's list dia bagi keta.. Pastue Dean's list berderet.. dia buat2 lupa kot.. tapi kiter tak sampai hati nak g tuntut... I jalan g kuliah..tetiap ari... pernah baju basah sampai ke perut... sbb hujan melampau.. GTeman setia masa tue..payung... tue pun berapa inggit sangatlah..

Macam laptop jugak... masa saya first year baru dia bagi..tue pun dia punyer yang lama..yang gaban lambat nak bukak, berat ad cracking here and there.. tapi make do.. Bila yang tue crash..dia bagi yang second hand jugak.. Tak pernah pakai yang baru.. Bila dah kerja.. haaa....akuh beli yang 4riban punyer.. Macbook.. puas hati hamba... Memang kalau ingat masa study... memang tak lah mewah mana, segan nak minta2.

Tak macam my bro and sis.. laptop sorang satu..baru baru.. phone semua postpaid..bil parents bayar.. Sekor tueh pakai keta.. Manja bangat... Seriuslah kadang2 bukan kedekut nagn diorang.. tapi diorang dah terpampered.. Hantar sms mintak duit mcam kiter nieh cop duit..sekali minta dekat RM400.. Mintak RM100 nak beli baju Padini.. I was like Padini? Aku dulu view, window shopping jer.. Masa dah kerja baru aku beli!! Ishk..masa i study dulu... takder duit.. budget..makan pagi kuih , makan malam g carik nasi lemak..murah dan kenyang...

Bebudak zaman sekarang kot... Tahlah.. Rimas perot ingatkan pasal my other siblings.. Kena pulak yang 2 belakang tueh study takder scholar.. huishh lagilah...Pikir pikirkan... naper ekk I tak dapat apa yang my parents bagi kat my other siblings..Maybe sbb I sulong kot..N I tak minta agaknya... Sendiri jalan... Nak tepon umah mintak duit pun... jarang..dia kea tepon tanya ada duit ke tak...hehehe
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne

Last edited by nurkasih; 08-12-2009 at 11:16 PM.
Reply With Quote
  #36  
Old 08-13-2009, 12:03 AM
balqis balqis is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 70
Rep Power: 10
balqis is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to balqis
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

alah nurkasih.bukan kau je hidup susah.ramai lagi rileks lah.
Reply With Quote
  #37  
Old 08-13-2009, 12:49 AM
meowmeow meowmeow is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jun 2009
Location: shah alam also damansara :)
Posts: 119
Rep Power: 10
meowmeow is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to meowmeow
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

i dari dulu je motorola.
sebab senang na guna.x leceh.
lately asik tuka hp.
from o2 zink to motorola v9 to e71 to iphone 3g to blackberry bold.
now tuka se w995.da latest one.
tp byk2 tu.
yg terbaik iphone n blackberry la.
tp guna sekejap je.
x best.
hp biasa lagi best.dari hp canggih ni.
__________________
i love my meow meow!
Reply With Quote
  #38  
Old 08-13-2009, 01:33 AM
a.lya's Avatar
a.lya a.lya is offline
Meow
 
Join Date: Oct 2008
Location: Sunway
Posts: 191
Rep Power: 10
a.lya is on a distinguished road
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

Quote:
Originally Posted by nurkasih View Post
Kiter guna SE W890i..Kaler Mocca...



Macam habidaiya... tak pernah beli hp mahal2..nieh pun my other half bagi present.. Dia yang kerja dulu..so dialah bagi.. SO far..oklah.. I suka download lagu dari rick dees..so ada dkt 400 lagu dalam hp... 4 gig memory dah tak cukup.. Dah penuh. Nak kena upgrade nieh g 8 gig...

p/s eyeing on my other half iPhone.. besh.. tapi dah kerja dia soh beli sendiri.. Bila dah duit sendiri... Sayang nak beli menda merepet.. so invest lebih kat anak bulus dari diri sendiri..

I pun pakai this phone, warna pun sama. Dekat 2-3 years jugak guna, tak ingat lah.

Phone ni best sbb dia slim.

But skg tgh jeling2 kat Blackberry 8900. :D

Last edited by a.lya; 08-13-2009 at 01:37 AM. Reason: .
Reply With Quote
  #39  
Old 08-13-2009, 05:59 AM
balqis balqis is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 70
Rep Power: 10
balqis is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to balqis
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

i'm so sory nurkasih.pasl post aku tu.aku pun susah gak lebih teruk lagi... umur aku 4 1/2 abah aku dah takde.payah nya hidup tuhan saja yg tahu.apapun aku bersyukur pasal aku hidup lebih berdikari.cerita pasal hp ni umur aku dah 20 baru pakai hp.tu pun beli kat abang aku pasal dia nak trade in ambik model canggih. first model aku pakai motorola batu bata.dah tak ingat model apa.kawan kawan semua gelak kat aku pasal hp aku ikat ngan getah dan boleh buat baling anjing.skang ni dah advance la. hasil titik peluh sendiri.hp yg pada aku tak best sgt n 95.best lagi sony ericsson sebenarnya.apapun nurkasih kau lebih berdikari dari adik adik kau yg lain.baguslah tu.
Reply With Quote
  #40  
Old 08-13-2009, 07:58 AM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 11
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

Quote:
Originally Posted by balqis View Post
alah nurkasih.bukan kau je hidup susah.ramai lagi rileks lah.
Memanglah kak Balqis.. nama pun berforum..bercerita ajer.. Tak salah.. Saya tak suruh pun kak Balqis tolong saya whatsoever... Saya tak minta pun belas kasihan kak Balqis atau sesiapa..individu mahupun berkumpulan.. Hanya sekdar bertukar pandangan...

Takperlah kak Balqis, saya tak kacau kak Balqis dan saya harap kak Balqis juga buat benda yang sama. Nieh pagi2 nieh sy bukak forum .. dah pun spoil the mood.. Lepas nieh saya akan pastikan kak Balqis aman yeah..
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
.:: What Brand & Model Are You Using? ::. BabyZee Tech Lounge 25 06-10-2009 05:41 PM


All times are GMT +8. The time now is 11:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Sign Up
Find A Pet
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Link To Us
Contact Us
Facilities
Discussion Forum
Medical Fund
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Directory
Mobile
iPhone & iPod App
Android App
BlackBerry App
Mobile Website

Social Media
Facebook
Twitter
Others
Advertising
Events
Ambassador
Members
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2018. All rights reserved.