Home   Find A Pet    Forum   WAGazine   Medical   Classifieds   Store
|           

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Tech & Computers > Mobile, PDAs & Gadgets

Reply
 
Thread Tools
  #81  
Old 09-11-2009, 10:29 PM
rock's Avatar
rock rock is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: di hati kamu
Posts: 655
Rep Power: 10
rock is on a distinguished road
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

Quote:
Originally Posted by nurkasih View Post
Clampshell itu problemnyer.. I nieh kenis suka candy bar style jer..Ingatkan tak patahlah kononnyer.... Bila letak kat poket belakang jeans.. g duduk pun atas dier..last2 padam... g repair..dia kata mother board dah melengkung dan da terkepak sket.. Punyalah dashyat.. tapi still stick ngan candy bar sampai ari nieh.. So moral of the story yang dibuat sampai ari nieh.. memang tak letak dalam poket da... masuk handbag kalau jalan takder bf..masuk dalam poket bf kalau kuar ngan dier...( nak buat camna bf i anti handbag..dia kata senang ragut..last2 purse pun jadik kecik bagat..masuk 3 kad..ngan duit jer... teringin nak handbag baru, tapi tak kesampaian..yang ada pun hadiah konvo dari ayah dulu..pakai sampai lunyai dah)
kesiannya hang ni kasih...iphone boleh beli,handbeg tak leh beli.
bf tak serabut ke,serba serbi ddk dlm poket seluar dia..?
belum kawin dh macam ni,dh kawin nnti tak tahulah..
lagipun,handphone mana elok letak dlm poket suar.kesian dia tersepit sana sini..
Reply With Quote
  #82  
Old 09-11-2009, 10:42 PM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 11
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

Quote:
Originally Posted by rock View Post
kesiannya hang ni kasih...iphone boleh beli,handbeg tak leh beli.
bf tak serabut ke,serba serbi ddk dlm poket seluar dia..?
belum kawin dh macam ni,dh kawin nnti tak tahulah..
lagipun,handphone mana elok letak dlm poket suar.kesian dia tersepit sana sini..
Nak wat camna..bila ada handbang dia suka ambik tolong pegang..owang nak pegang dia tak bagi..kater tak selamat..last2 letak dalam poket dier.. padan muka dier penoh poket..2 bijik iphone ngan 2 purse+wallet.. 2 pun purse+wallet untuk masuk kad and duit dalam 5 keping jer...kecik sangat.. Lipsticks pun bawak yang palette style punyer.. Nipis...hehehe

Kalau beli pun rock..bawak g kerja jer... keluar selalu ngan dier.. memang tak yah mimpi nak beli handbang baru...
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne
Reply With Quote
  #83  
Old 09-27-2009, 09:59 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

Quote:
Originally Posted by alfian View Post
tq kak cookies
saya memang target hp SE K800 series ni
tunggu lepas raya saya rembat satu
sebab tunggu duit raya nih
saya masih belajar lagi
Pian....
SE K series tu kak zai tengok masih ada di pasaran
tak payah beli yang 2nd hand, yang baru pun RM699
kalau duit raya tak cukup suoh la mama pian tambah siket
Reply With Quote
  #84  
Old 09-27-2009, 11:20 AM
cookies4bulat's Avatar
cookies4bulat cookies4bulat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: KL
Posts: 809
Rep Power: 10
cookies4bulat is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to cookies4bulat
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Pian....
SE K series tu kak zai tengok masih ada di pasaran
tak payah beli yang 2nd hand, yang baru pun RM699
kalau duit raya tak cukup suoh la mama pian tambah siket
ha ah dah murah..tapikan pian,smlm akak terbaca kat 1 forum nih diaorg sume dok maki tepon nih sb katanye cpt rosak..tak tau lah btol ke tak..katenye slalu hang.ada yg baru beli cpt2 nak jual..so akak rasa lah dari nak beli tepon camera,baik bli camera trus699 dah leh dpt yg 12.2mgpxl
__________________
~love my oren,bobo & velvet as much as i love my family,friends & my boo~
http://www.lifeasacatslave.blogspot.com/
http://www.noranasir.blogspot.com/
Reply With Quote
  #85  
Old 09-27-2009, 11:29 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

Quote:
Originally Posted by cookies4bulat View Post
ha ah dah murah..tapikan pian,smlm akak terbaca kat 1 forum nih diaorg sume dok maki tepon nih sb katanye cpt rosak..tak tau lah btol ke tak..katenye slalu hang.ada yg baru beli cpt2 nak jual..so akak rasa lah dari nak beli tepon camera,baik bli camera trus699 dah leh dpt yg 12.2mgpxl
ye ke shikin ?
alahaii...smlm gi ushar2 kat mahkota parade, nampak ada lagi
baru plan ngan ayah fifi nak beli satu untuk dia
sebab handphone fifi buatan China yg ada TV tu dah hilang masa gi beraya kat ganu aritu...
tak jadi la nampaknya.
Reply With Quote
  #86  
Old 09-28-2009, 09:56 AM
cookies4bulat's Avatar
cookies4bulat cookies4bulat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: KL
Posts: 809
Rep Power: 10
cookies4bulat is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to cookies4bulat
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
ye ke shikin ?
alahaii...smlm gi ushar2 kat mahkota parade, nampak ada lagi
baru plan ngan ayah fifi nak beli satu untuk dia
sebab handphone fifi buatan China yg ada TV tu dah hilang masa gi beraya kat ganu aritu...
tak jadi la nampaknya.
tapi time kwn saya pkai dulu pon kejap2 butang keypad dia tanggal, dia pon jual jugak.tapi mungkin juga tgk pada pemakai dia jugak kan..kalu orgnye ganas harus lah linkup tepon tuh.. kak nak kasik anak akak ker?ala kasik yg murah2 sudah..saya kasik adik saya hphone nokia amende ntah..rm98.leh call leh sms.lampu skrin kaler kunin
__________________
~love my oren,bobo & velvet as much as i love my family,friends & my boo~
http://www.lifeasacatslave.blogspot.com/
http://www.noranasir.blogspot.com/
Reply With Quote
  #87  
Old 09-29-2009, 05:32 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

Quote:
Originally Posted by cookies4bulat View Post
tapi time kwn saya pkai dulu pon kejap2 butang keypad dia tanggal, dia pon jual jugak.tapi mungkin juga tgk pada pemakai dia jugak kan..kalu orgnye ganas harus lah linkup tepon tuh.. kak nak kasik anak akak ker?ala kasik yg murah2 sudah..saya kasik adik saya hphone nokia amende ntah..rm98.leh call leh sms.lampu skrin kaler kunin
Hmm tu la pasal shikin
ayah dia dah manjakan dia dgn hp canggih manggih
dia dah biasa hp ada kamera, TV segala
kasi yg biasa2 ni tak mau la dia nanti
yg kak ngan abg dia usah cerita la
express muzik masing2 tu
mama dia gak yg pakai hp biasa je...
Reply With Quote
  #88  
Old 10-01-2009, 02:21 PM
rock's Avatar
rock rock is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: di hati kamu
Posts: 655
Rep Power: 10
rock is on a distinguished road
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

yg tel brand china yang ada tv sekali tu tak elok ke?
murah gak tu..
Reply With Quote
  #89  
Old 10-01-2009, 04:27 PM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 11
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

Quote:
Originally Posted by rock View Post
yg tel brand china yang ada tv sekali tu tak elok ke?
murah gak tu..
Boley tahanlah tue...saw my friend using one tho.. brand china nieh siap ada touch screen lagi woooo... tapi respond dia lambat sket lah ...and display not so good..tapi it serves the purpose tho..
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne
Reply With Quote
  #90  
Old 10-01-2009, 04:59 PM
rock's Avatar
rock rock is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: di hati kamu
Posts: 655
Rep Power: 10
rock is on a distinguished road
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

tula...siap ada touch screen lagi tu..
tengok abang ipar pakai,macam best je...
dia cakap,dia beli je sb murah...
lagipun hp dia jarang berbunyi..tak busy sgt..
anak dia je selalu dgr lagu sambil nyanyi2....
Reply With Quote
  #91  
Old 10-23-2009, 09:17 AM
cookies4bulat's Avatar
cookies4bulat cookies4bulat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: KL
Posts: 809
Rep Power: 10
cookies4bulat is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to cookies4bulat
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

Quote:
Originally Posted by rock View Post
tula...siap ada touch screen lagi tu..
tengok abang ipar pakai,macam best je...
dia cakap,dia beli je sb murah...
lagipun hp dia jarang berbunyi..tak busy sgt..
anak dia je selalu dgr lagu sambil nyanyi2....
pakcik saya pon pkai yg tepon china nih..dia beli 4ratus lebih jer..elok lah plak sampai sekarang..masa 1st2 tgk tuh..kagum wo..ada tv!!dengan touch skrin lagiktapi cam nur ckp lah..respon dia slow sket,gmbr pon tak berapa.standard lah kan kalu dah made in china
__________________
~love my oren,bobo & velvet as much as i love my family,friends & my boo~
http://www.lifeasacatslave.blogspot.com/
http://www.noranasir.blogspot.com/
Reply With Quote
  #92  
Old 10-23-2009, 12:02 PM
venez's Avatar
venez venez is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Oct 2009
Location: Selangor
Posts: 94
Rep Power: 10
venez is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to venez
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

actually sy x berapa stick ngan model phone, cuma dari dulu sy stick ngan NOKIA, xtauler... maybe user friendly... pernah dgr HP jenama MyIman x? last week my friend ada tunjuk phone tuh kt sy, ok gakler function, berbaloi dgn rege rm390... yang unik phone nih come with kompas arah kiblat, terjemahan al-quran, waktu solat n memori kad 2gb... apa2pun nokia is the best, he3... Sony Ericson more to multimedia function, bunyi best...
__________________
No Guts No Glory...
http://venez2.blogspot.com
Reply With Quote
  #93  
Old 11-01-2009, 11:34 PM
suliana's Avatar
suliana suliana is offline
Cat Lover
 
Join Date: Oct 2009
Location: Damansara
Posts: 201
Rep Power: 10
suliana is on a distinguished road
Send a message via MSN to suliana
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

Amboihhh... Naik juling mata baca thread nih dr awal... Tgk plak topic hp.. Ha nih sue dok reply thread pakai hp la. Sbb hari ni malas betul nak pakai laptop. Sue pakai Nokia E71 nak masuk setahun la. Always has been a nokia user... So far ok la fon nih tuk sue yg ada business kapkek dr rumah. All my emails can snyc kat fone guna nokia email, sue guna ebuddy 4 all my instant messaging customers and google kalau sue nak carik ape2.. And also can vidcall.. Kalau forum sue pakai browser opera sbb view dia more compact tuk hp tak yah zoom2 pun jadik senang sue nak reply my cupcake blog, now forum also... Almost everything sue bole guna nokia nih la. Kalau kat rumah n working mode sue pakai laptop kalau lazy mode like now just use hp jer.. Senang..

But now sue tgh minat ngan iphone cuma iphone tu tak banyak business function la like nak email with multiple attachment ke.. Well... Still thinking... Papehal beli laptop dulu sebelom laptop lama nih 'padam' muahahahah...
__________________
Regards,

Sue Dz
http://www.pumpkinmumycupcakes.com
Reply With Quote
  #94  
Old 11-01-2009, 11:41 PM
cookies4bulat's Avatar
cookies4bulat cookies4bulat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: KL
Posts: 809
Rep Power: 10
cookies4bulat is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to cookies4bulat
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

Quote:
Originally Posted by suliana View Post
Amboihhh... Naik juling mata baca thread nih dr awal... Tgk plak topic hp.. Ha nih sue dok reply thread pakai hp la. Sbb hari ni malas betul nak pakai laptop. Sue pakai Nokia E71 nak masuk setahun la. Always has been a nokia user... So far ok la fon nih tuk sue yg ada business kapkek dr rumah. All my emails can snyc kat fone guna nokia email, sue guna ebuddy 4 all my instant messaging customers and google kalau sue nak carik ape2.. And also can vidcall.. Kalau forum sue pakai browser opera sbb view dia more compact tuk hp tak yah zoom2 pun jadik senang sue nak reply my cupcake blog, now forum also... Almost everything sue bole guna nokia nih la. Kalau kat rumah n working mode sue pakai laptop kalau lazy mode like now just use hp jer.. Senang..

But now sue tgh minat ngan iphone cuma iphone tu tak banyak business function la like nak email with multiple attachment ke.. Well... Still thinking... Papehal beli laptop dulu sebelom laptop lama nih 'padam' muahahahah...
for business purposes pkai lah blackberry cuma yg storm tu takde wifi.yg lain sume ade..saya kasik ayah saya je pkai sb terlalu canggih nih nak mencari nokia plak.my current tepon nih keypad dah hang2..any suggestion nokia mana yg best?mesti ada camera(untk tgkp gmbr kek ngan my furbabies),mms,sms, yg lain2 tu tak perlu pon takpe any suggestion guys/girls?
__________________
~love my oren,bobo & velvet as much as i love my family,friends & my boo~
http://www.lifeasacatslave.blogspot.com/
http://www.noranasir.blogspot.com/
Reply With Quote
  #95  
Old 11-02-2009, 12:02 AM
suliana's Avatar
suliana suliana is offline
Cat Lover
 
Join Date: Oct 2009
Location: Damansara
Posts: 201
Rep Power: 10
suliana is on a distinguished road
Send a message via MSN to suliana
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

Quote:
Originally Posted by cookies4bulat View Post
for business purposes pkai lah blackberry cuma yg storm tu takde wifi.yg lain sume ade..saya kasik ayah saya je pkai sb terlalu canggih nih nak mencari nokia plak.my current tepon nih keypad dah hang2..any suggestion nokia mana yg best?mesti ada camera(untk tgkp gmbr kek ngan my furbabies),mms,sms, yg lain2 tu tak perlu pon takpe any suggestion guys/girls?
Ha thinking of black berry too tapi takde vid call kan yg tu? Black berry ni pelik sikit dia takde all in one. Kalau best satu function mesti ade satu function lain yg takder. I guess dats how they do marketing strategies la so org akan beli other models too ikut keperluan kan.. Lain model lain function.

Nokia E71 ni sadly camera dia tak cun la... Gamba tak la clear maner tho dia 3mp. My asben pakai nokia N97 tu, camera dia best 5mp. Cantik tapi touch screen dia i find a bit melecehkan la not like iphone best. But he LOVES his fon tu so much la software boleh upgrade and banyak application. But very expensive to my liking huhuhhu... So tuk syikin tu kalau suka amik gamba better carik model fone yg lebih pada camera kan???? Mcm sue business function more important for me cuma nafsu tu je nak iphone la ni la tu la hehe...
__________________
Regards,

Sue Dz
http://www.pumpkinmumycupcakes.com
Reply With Quote
  #96  
Old 11-02-2009, 12:13 AM
cookies4bulat's Avatar
cookies4bulat cookies4bulat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: KL
Posts: 809
Rep Power: 10
cookies4bulat is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to cookies4bulat
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

Quote:
Originally Posted by suliana View Post
Ha thinking of black berry too tapi takde vid call kan yg tu? Black berry ni pelik sikit dia takde all in one. Kalau best satu function mesti ade satu function lain yg takder. I guess dats how they do marketing strategies la so org akan beli other models too ikut keperluan kan.. Lain model lain function.

Nokia E71 ni sadly camera dia tak cun la... Gamba tak la clear maner tho dia 3mp. My asben pakai nokia N97 tu, camera dia best 5mp. Cantik tapi touch screen dia i find a bit melecehkan la not like iphone best. But he LOVES his fon tu so much la software boleh upgrade and banyak application. But very expensive to my liking huhuhhu... So tuk syikin tu kalau suka amik gamba better carik model fone yg lebih pada camera kan???? Mcm sue business function more important for me cuma nafsu tu je nak iphone la ni la tu la hehe...
e2 lah nafsu punye pasal tuh lah amek blackberry tu..sekarang nih kena kawal nafsu!hahahaha..ada tgk n97 tuh..so chomel lah..my cousin pkai kaler putih..tapi mcm mainan pon ada sb casing plastik.e2 lah tgk juga sony..tapi dulu penah pkai sony..tak tahan lama..so nak beralih kat nokia pulamasih lagik mensurvey..budget below 1k.namo beli mahal2 kang ilang nangesdah laa jenis pelupa letak tepon merata
__________________
~love my oren,bobo & velvet as much as i love my family,friends & my boo~
http://www.lifeasacatslave.blogspot.com/
http://www.noranasir.blogspot.com/
Reply With Quote
  #97  
Old 11-02-2009, 12:21 AM
suliana's Avatar
suliana suliana is offline
Cat Lover
 
Join Date: Oct 2009
Location: Damansara
Posts: 201
Rep Power: 10
suliana is on a distinguished road
Send a message via MSN to suliana
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

Quote:
Originally Posted by cookies4bulat View Post
e2 lah nafsu punye pasal tuh lah amek blackberry tu..sekarang nih kena kawal nafsu!hahahaha..ada tgk n97 tuh..so chomel lah..my cousin pkai kaler putih..tapi mcm mainan pon ada sb casing plastik.e2 lah tgk juga sony..tapi dulu penah pkai sony..tak tahan lama..so nak beralih kat nokia pulamasih lagik mensurvey..budget below 1k.namo beli mahal2 kang ilang nangesdah laa jenis pelupa letak tepon merata
Betul.. Betul.. Betul.. Hahaaa... Ha mmg fone tu mcm memain kan eheheheh... Fon sue kaler putih tapi asben pakai kale itam. Mmg betul beb nokia mmg tahan lama n tahan lasak. 2nd fone sue nokia jugak tapi model lama yg camera dia jenis slide kat belakang tuh.. Alahai aper no model ni ek? Very reliable. Bukan ape nak privacy sikit bila ada business habis la no fon tu merata2 org amik kan so my other number is private la sikit. Sue suka motorola jugak yg flip n nipis tu motorola ZR kot.. Sue beli kale pink dulu very cute n slim. Functionwise nokia lagi simple la. So beb, choose properly, survey n bukak thread kalau perlu mintak pendapat like sue nak beli laptop. Now my options dah banyak sikit tunggu sen masuk baru gi beli hehe.
__________________
Regards,

Sue Dz
http://www.pumpkinmumycupcakes.com
Reply With Quote
  #98  
Old 11-04-2009, 04:09 PM
rieyna's Avatar
rieyna rieyna is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: wangsa maju - seremban - teluk intan
Posts: 192
Rep Power: 10
rieyna is on a distinguished road
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

Brand phone yg saya suka NOKIA.. sejak study smpai skang nokia.. skang saya pakai nokia N97.. baru beli hujung bulan lepas... saya beli ni pun coz saya ni suka
internet.. pastu internal memory dia pun besar 32G so saya bole la upload gmbr byk2..hee.hee
__________________
Reply With Quote
  #99  
Old 11-04-2009, 10:43 PM
rock's Avatar
rock rock is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: di hati kamu
Posts: 655
Rep Power: 10
rock is on a distinguished road
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

Quote:
Originally Posted by cookies4bulat View Post
e2 lah nafsu punye pasal tuh lah amek blackberry tu..sekarang nih kena kawal nafsu!hahahaha..ada tgk n97 tuh..so chomel lah..my cousin pkai kaler putih..tapi mcm mainan pon ada sb casing plastik.e2 lah tgk juga sony..tapi dulu penah pkai sony..tak tahan lama..so nak beralih kat nokia pulamasih lagik mensurvey..budget below 1k.namo beli mahal2 kang ilang nangesdah laa jenis pelupa letak tepon merata
belilah nokia yg ekspress music touch screen tu..camera dia gambar cantik..
video yg kita download & rakam pun cantik...tapi harga dia masih 1k lebih kot..yg lebih2 tu,suh bf tambahlah..
Reply With Quote
  #100  
Old 11-04-2009, 10:51 PM
cookies4bulat's Avatar
cookies4bulat cookies4bulat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: KL
Posts: 809
Rep Power: 10
cookies4bulat is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to cookies4bulat
Default Re: Your favourite mobile phone model.....

Quote:
Originally Posted by rock View Post
belilah nokia yg ekspress music touch screen tu..camera dia gambar cantik..
video yg kita download & rakam pun cantik...tapi harga dia masih 1k lebih kot..yg lebih2 tu,suh bf tambahlah..
mintak bf kang dia kasi yg tepon botol air tuhtgk laa kita nak toolbox tuh dia nak kasik tool box dia yg penuh spana2 tu
__________________
~love my oren,bobo & velvet as much as i love my family,friends & my boo~
http://www.lifeasacatslave.blogspot.com/
http://www.noranasir.blogspot.com/
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
.:: What Brand & Model Are You Using? ::. BabyZee Tech Lounge 25 06-10-2009 05:41 PM


All times are GMT +8. The time now is 01:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Sign Up
Find A Pet
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Link To Us
Contact Us
Facilities
Discussion Forum
Medical Fund
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Directory
Mobile
iPhone & iPod App
Android App
BlackBerry App
Mobile Website

Social Media
Facebook
Twitter
Others
Advertising
Events
Ambassador
Members
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2018. All rights reserved.