Go
PetFinder.my Mobile App

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Sports & Fitness

Sports & Fitness Discuss the latest sporting events or sports related stuff here.

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 07-14-2010, 02:23 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Shorinji Kempo

Ada tak sapa sapa kat sini yg tau tempat nak belajar Shorinji Kempo (Japanese Martial Art). Klu dpt area Cheras, Ampang, KL city centre. Senang sikit nak ke sana. Klu jauh jauh ni jenuh nak driving.

Dulu ada belajar sikit sikit. Setakat ilmu tendang orang. Tp bila pindah negeri ni dah tak dpt belajar langsung. Ingat nak belajar martial art utk pertahan diri.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-14-2010, 03:38 PM
luvnett's Avatar
luvnett luvnett is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 301
Rep Power: 11
luvnett is on a distinguished road
Default Re: Shorinji Kempo

Quote:
Originally Posted by June View Post
Ada tak sapa sapa kat sini yg tau tempat nak belajar Shorinji Kempo (Japanese Martial Art). Klu dpt area Cheras, Ampang, KL city centre. Senang sikit nak ke sana. Klu jauh jauh ni jenuh nak driving.

Dulu ada belajar sikit sikit. Setakat ilmu tendang orang. Tp bila pindah negeri ni dah tak dpt belajar langsung. Ingat nak belajar martial art utk pertahan diri.
bahaya ni.. nanti bertambah la skill Martial Art kak June
Reply With Quote
  #3  
Old 07-15-2010, 01:50 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Shorinji Kempo

Hehehhe!! Memandai je ko ni. Bukan apa Killa, skrg ni bahaya menanti kita dimana mana Kat kawasan rmh pun blh jd mangsa.

Shorinji Kempo tak mcm martial art yg lain.Jenis ini lbh kepada self defense bukan menyerang. Menyerang bila perlu saja.

Quote:
Originally Posted by luvnett View Post
bahaya ni.. nanti bertambah la skill Martial Art kak June
Reply With Quote
  #4  
Old 09-22-2010, 05:21 PM
Halim66's Avatar
Halim66 Halim66 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 189
Rep Power: 12
Halim66 is on a distinguished road
Default Re: Shorinji Kempo

Quote:
Originally Posted by June View Post
Hehehhe!! Memandai je ko ni. Bukan apa Killa, skrg ni bahaya menanti kita dimana mana Kat kawasan rmh pun blh jd mangsa.

Shorinji Kempo tak mcm martial art yg lain.Jenis ini lbh kepada self defense bukan menyerang. Menyerang bila perlu saja.

Errr.... June, baik hang belajar cakar "rimau" atau cakar "kucing" jer June... cuma simpan kuku panjang cam kucing dan selalu asah jer...
__________________
Be Yet Wiser
Reply With Quote
  #5  
Old 09-23-2010, 03:40 PM
FurKids's Avatar
FurKids FurKids is offline
Pets Are NOT Disposable
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,041
Rep Power: 15
FurKids is on a distinguished road
Default Re: Shorinji Kempo

Kalo aku, aku kasik Bruce Lee punyer 1-inci punch ajer .....

p.s. Mek Mod, ko berangan-angan nak tendang saper pulak nie ..... si Vietnam celaka yg curi kocing tu ker?
__________________
"We organized in the past to make Trap-Neuter-Return possible. Today, we organize to make Trap-Neuter-Return the norm and to end the unnecessary killing of cats in animal shelters across the country and provide humane care." - Alley Cat Allies
Reply With Quote
  #6  
Old 10-15-2010, 01:10 PM
adrianng87's Avatar
adrianng87 adrianng87 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2010
Location: Kuala Lumpur
Posts: 188
Rep Power: 11
adrianng87 is on a distinguished road
Default Re: Shorinji Kempo

hi june, this is a very good self defense. you might wanna check it out at gymnasium yang tak brape bercawangan sana sini, those pop gyms selalu takde. i do not know any for now but i have seen a lot of flyers and posters around my office at sri hartamas, gym2 ni yang kat atas shop lots normally have lessons/classes for martial art yang memang tulen.

good luck.
__________________
"Give a man a fish and you feed him for a day. Teach him how to fish and you feed him for a lifetime." - Lao Tzu
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 04:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.