Go

Go Back   PetFinder.my > Reviews, Notices & Stories > Pet Products & Services > Pet Food

Pet Food List and review pet food here

Reply
 
Thread Tools
  #6841  
Old 12-28-2010, 06:53 PM
rozzygee's Avatar
rozzygee rozzygee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2008
Location: Selayang Heights
Posts: 548
Rep Power: 12
rozzygee is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Nurul,

Transaction done via Maybank2u

Amount: RM220.00
From Account: xx BSA
New balance: xx
To: Recipient
Recipient name: Teng Hui Lee@Phyllis
Recipient ID Type: Not applicable
Recipient ID: Not applicable
Recipient bank: PUBLIC BANK
Account number: 4869651605
Payment type: Funds Transfer
__________________
The way you handle the problem that matters most not the quantity of problem solved.. (http://dearcats.blogspot.com)
Reply With Quote
  #6842  
Old 12-28-2010, 07:18 PM
AleenAim AleenAim is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 92
Rep Power: 11
AleenAim is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

salam k.nurul..
sorila bln nie leen order lmbt..mnta2 leen xt'lmbt utk order lg..
kak.leen nk order :
bw adult 41kg
nk try skali cat litter clumping 1001 SS (25KG) satu beg yer
ok x cat litter 2 kak?
due date utk p'bayaran 30hb kan?
Reply With Quote
  #6843  
Old 12-28-2010, 09:02 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by AleenAim View Post
salam k.nurul..
sorila bln nie leen order lmbt..mnta2 leen xt'lmbt utk order lg..
kak.leen nk order :
bw adult 41kg
nk try skali cat litter clumping 1001 SS (25KG) satu beg yer
ok x cat litter 2 kak?
due date utk p'bayaran 30hb kan?
Salam....
Leen, akk nak confirmkan...leen nak 41 kg ke?
Kalo nak kena ambil dua bag la leen jadi kalo dua bag semuanya 48 kg (24 x 2).
Sebab dalam masa terdekat nie tak ada orang nak sharing la sayang.
Yang 1001 SS memang ok tapi sekarang akk lebih suka pakai yang flushable woody sebab tak bau dah tu environmental friendly lg.
Yang 1001 SS tu macam serpihan batu dan boleh clumping.
Tolong confirm secepat mungkin sebab supplier nak hantar sok atau lusa.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #6844  
Old 12-28-2010, 11:37 PM
hannahkamaruddin's Avatar
hannahkamaruddin hannahkamaruddin is offline
Animal Lover
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 3
Rep Power: 0
hannahkamaruddin is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Salam kak nurul,

Hannah dah bank in utk blackwood adult 24kg tu. Hannah ada text akak tapi lupa nak bagi details.

Date : 28/12/2010
Time : 8.21pm
Amount : RM220.00
Trans no/Ref code : 022521

Thanks :)
Reply With Quote
  #6845  
Old 12-29-2010, 09:46 AM
dare666's Avatar
dare666 dare666 is offline
Animal Lover
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 13
Rep Power: 0
dare666 is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

hi, saya mahu beli

7.5kgs - RM128.00

klu saya transfer duit bila agak2 boleh dpt?

wekend nie saya trn kl
Reply With Quote
  #6846  
Old 12-29-2010, 09:51 AM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by dare666 View Post
hi, saya mahu beli

7.5kgs - RM128.00

klu saya transfer duit bila agak2 boleh dpt?

wekend nie saya trn kl
Hi....

Boleh dapat pada hari Jumaat nie.
Confirm ke nie sebab nak order ngan supplier.
Thanks.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #6847  
Old 12-29-2010, 01:42 PM
dare666's Avatar
dare666 dare666 is offline
Animal Lover
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 13
Rep Power: 0
dare666 is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Hi....

Boleh dapat pada hari Jumaat nie.
Confirm ke nie sebab nak order ngan supplier.
Thanks.
ooo saya bank in skrg bg no akaun bank n jumlah perlu dibayar nett..

nnt saya amek either ari sabtu or ahad ok
Reply With Quote
  #6848  
Old 12-29-2010, 02:58 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by dare666 View Post
ooo saya bank in skrg bg no akaun bank n jumlah perlu dibayar nett..

nnt saya amek either ari sabtu or ahad ok
Hi...

Tadi saya kol supplier tapi malangnya dia kata stock 7.5 kg baru habis.
Stock baru akan datang minggu nie tapi saya tak berani nak janji dapat on Saturday nie.
Maaf banyak banyak.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #6849  
Old 12-29-2010, 03:06 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Salam.....

Perhatian kepada kawan kawan yang order BW. Saper yang dah bayar dan payment dah clear dah boleh start ambil stock BW, pasir kucing dan makanan tin kucing pada hari yang tertera dibawah :-

30hb Disember 2010 (Khamis)

9.00 malam hingga 10.00 malam

31hb Disember 2010 (Jumaat)

9.00 malam hingga 10.30 malam

01hb Januari 2011 (Sabtu)

1.00 pm hingga 3.00 pm

Saper yang nak ambil pada hari yang lain sila wat appointment dulu.

Saper yang order satu kampit dan dah bayar boleh mula ambil pada malam ini, 29hb Disember 2010 (Rabu) dari jam 9.00 pm hingga 10.00 pm.


Sekian, Terima Kasih.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #6850  
Old 12-29-2010, 03:25 PM
AleenAim AleenAim is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 92
Rep Power: 11
AleenAim is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Salam....
Leen, akk nak confirmkan...leen nak 41 kg ke?
Kalo nak kena ambil dua bag la leen jadi kalo dua bag semuanya 48 kg (24 x 2).
Sebab dalam masa terdekat nie tak ada orang nak sharing la sayang.
Yang 1001 SS memang ok tapi sekarang akk lebih suka pakai yang flushable woody sebab tak bau dah tu environmental friendly lg.
Yang 1001 SS tu macam serpihan batu dan boleh clumping.
Tolong confirm secepat mungkin sebab supplier nak hantar sok atau lusa.
a'ah lin nk 41kg saje..da ade org bli lg 7kg kan kak nurul?
ooyeke?klu cmtu leen amk yg flushable woody la...rrm75 kan?
Reply With Quote
  #6851  
Old 12-29-2010, 04:17 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by AleenAim View Post
a'ah lin nk 41kg saje..da ade org bli lg 7kg kan kak nurul?
ooyeke?klu cmtu leen amk yg flushable woody la...rrm75 kan?
Confirm dah orang ambil.
Ni nak tukar ke?
Sebab lepas nie akk akan inform supplier.
Jangan tukar lagi tau.
Thanks.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #6852  
Old 12-29-2010, 05:41 PM
Keisha's Avatar
Keisha Keisha is offline
Animal Lover
 
Join Date: Oct 2010
Location: Damansara
Posts: 40
Rep Power: 0
Keisha is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to Keisha
Default Re: Blackwood

Saya dah bayar ye...

- Bw kitten 3 kg + 4 tin wet food = RM 37.5 + 12 = RM 49.50

Description of transaction: Blackwood
Status: Accepted(Your transfer is in process.*)
Reference number: 1455577452
Transaction date: 29 Dec 2010
Transaction time: 17:27:04
Amount : RM50.00
From Account: 164276570071 WSA
To: Recipient
Recipient name: Teng Hui Lee @ Phyllis
Recipient ID Type: Not applicable
Recipient ID: Not applicable
Recipient bank: PUBLIC BANK
Account number: 4869651605
Payment type: Funds Transfer
Reply With Quote
  #6853  
Old 12-29-2010, 05:56 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Keisha View Post
Saya dah bayar ye...

- Bw kitten 3 kg + 4 tin wet food = RM 37.5 + 12 = RM 49.50

Description of transaction: Blackwood
Status: Accepted(Your transfer is in process.*)
Reference number: 1455577452
Transaction date: 29 Dec 2010
Transaction time: 17:27:04
Amount : RM50.00
From Account: 164276570071 WSA
To: Recipient
Recipient name: Teng Hui Lee @ Phyllis
Recipient ID Type: Not applicable
Recipient ID: Not applicable
Recipient bank: PUBLIC BANK
Account number: 4869651605
Payment type: Funds Transfer
Thank you
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #6854  
Old 12-30-2010, 02:44 PM
dare666's Avatar
dare666 dare666 is offline
Animal Lover
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 13
Rep Power: 0
dare666 is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Salam.....

Perhatian kepada kawan kawan yang order BW. Saper yang dah bayar dan payment dah clear dah boleh start ambil stock BW, pasir kucing dan makanan tin kucing pada hari yang tertera dibawah :-

30hb Disember 2010 (Khamis)

9.00 malam hingga 10.00 malam

31hb Disember 2010 (Jumaat)

9.00 malam hingga 10.30 malam

01hb Januari 2011 (Sabtu)

1.00 pm hingga 3.00 pm

Saper yang nak ambil pada hari yang lain sila wat appointment dulu.

Saper yang order satu kampit dan dah bayar boleh mula ambil pada malam ini, 29hb Disember 2010 (Rabu) dari jam 9.00 pm hingga 10.00 pm.


Sekian, Terima Kasih.
amek kat ner boleh bg gps nyer coord
Reply With Quote
  #6855  
Old 12-30-2010, 03:07 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by dare666 View Post
amek kat ner boleh bg gps nyer coord
He..he... lupa pula Faiz orang baru
Ok... alamat dia 26-9-1, Block 26, Jalan 2/146 Desa Tasik, 57000 KL.

Direction

Ikut MRR2 (hala dari Ampang) straight je sampai jumpa Shell belah kiri, masuk simpang Shell sampai traffic light (pukul 12 tepat). Ada signboard menunjukkan jalan ke Sungai Besi, UPNM dll). Pusing kanan (ada warung dan kedai kiri kanan) dan jalan dalam 800 metre hingga jumpa simpang pertama (belah kanan). Masuk jalan tu (Jalan 2/146) dan akan lihat apartment warna coklat cream belah kanan. Tu la apartment saya. Block saya depan rumah pak guard je.

Thanks.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #6856  
Old 12-30-2010, 06:36 PM
casriex's Avatar
casriex casriex is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: May 2009
Location: KL-JB
Posts: 91
Rep Power: 12
casriex is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Saya dari JB pada 31 hb tu.. Bergerak tengahari. Maybe sampai rumah Kak Nurul jam 5 petang. Boleh tak saya datang masa tu? Tq..
Reply With Quote
  #6857  
Old 12-30-2010, 09:23 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by casriex View Post
Saya dari JB pada 31 hb tu.. Bergerak tengahari. Maybe sampai rumah Kak Nurul jam 5 petang. Boleh tak saya datang masa tu? Tq..
apa apa call dulu ya.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #6858  
Old 01-04-2011, 05:21 PM
nicotyyne's Avatar
nicotyyne nicotyyne is offline
Animal Lover
 
Join Date: May 2009
Location: Butterworth, Penang
Posts: 33
Rep Power: 0
nicotyyne is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Kak Nurul, nak tanya...

Cat litter Flushable Woody yang 25kg dengan 10L tu sama jenis ke kak? 10L tu bape kg ek?

10L tu kalo pakai untuk 3 ekor kucing agakČ bape lama lasting yek? thanks!

-nerq-
__________________
The Fluffies & The Purrrrs
Reply With Quote
  #6859  
Old 01-04-2011, 05:51 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by nicotyyne View Post
Kak Nurul, nak tanya...

Cat litter Flushable Woody yang 25kg dengan 10L tu sama jenis ke kak? 10L tu bape kg ek?

10L tu kalo pakai untuk 3 ekor kucing agakČ bape lama lasting yek? thanks!

-nerq-
Hi Nerq,

Yes, sama je tapi for 10L tu agak mahal la.
Price is RM27.00
Better buy 25 kg (40 L).
More cost savings.
For me 3 cats with 10 L will not last up to a month.
Perhaps 2 weeks or 3 weeks depending on your cats usage.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #6860  
Old 01-04-2011, 07:38 PM
nicotyyne's Avatar
nicotyyne nicotyyne is offline
Animal Lover
 
Join Date: May 2009
Location: Butterworth, Penang
Posts: 33
Rep Power: 0
nicotyyne is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Selalunya kalo woody litter ni advisable guna littertray yang 2 layer tu ye? So woody litter kat atas.. Bila kencing, urine tu akan flow ke layer bawah n senang nak cuci tray yang bawah. And kalo pakai 2 layer littertray ni, woody litter tu tahan lama sikit kan?

Nak amek yang 25kg tu, aci tak kalo kak nurul tolong pos ke Penang?

Kalo amek yang 10L tu, bape kak nurul quote termasuk postage fee ke penang? Guna pos Malaysia pun ok.
__________________
The Fluffies & The Purrrrs
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 08:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.