Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Travel > Photos & Diaries

Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 09-17-2008, 11:24 PM
fantasticat's Avatar
fantasticat fantasticat is offline
BAD Company...
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 266
Rep Power: 13
fantasticat is on a distinguished road
Default Re: Perth Trip

aiseyman... cemana ko besarkan gambar tu babyzee...?
Reply With Quote
  #22  
Old 09-17-2008, 11:26 PM
fantasticat's Avatar
fantasticat fantasticat is offline
BAD Company...
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 266
Rep Power: 13
fantasticat is on a distinguished road
Default Re: Perth Trip

Quote:
Originally Posted by June View Post
mana ada murah brader.AUD100 tu dekat2 RM300 sehelai baju.pankinsen tangan aku pegang.
apa lak takde... tu yang AUD50 tu pun cantek gak tuh...
Reply With Quote
  #23  
Old 09-17-2008, 11:32 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Perth Trip

oh!! ya ke?? lah.ruginya.klu tau aku tlg ko belikan satu.manalah kita sangkakan ye.adus!!adus!!

Quote:
Originally Posted by fantasticat View Post
apa lak takde... tu yang AUD50 tu pun cantek gak tuh...
Reply With Quote
  #24  
Old 09-17-2008, 11:33 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: Perth Trip

puan driver...

__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes youíve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #25  
Old 09-17-2008, 11:36 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Perth Trip

1. Consulat Malaysia kat Adelaide Terrace
2. Hotel King's Perth tempat tinggal aku
3 & 4 Harbour Town shopping brg2 branded yg murah.huhuhu!! inilah tempat idaman kalbuku.ada Adidas,Fila,Esprit dan Levi's.suma peberet aku.cuma duit je yg takde.huhuhu!! design brg2 kat sini confirm Malaysia takde dan murah lg tu.napelah aku tak bawa 1 karung duit ari tu.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Perth61.jpg
Views:	175
Size:	149.7 KB
ID:	921   Click image for larger version

Name:	Perth62.jpg
Views:	205
Size:	132.9 KB
ID:	922   Click image for larger version

Name:	Perth63.jpg
Views:	176
Size:	93.5 KB
ID:	923   Click image for larger version

Name:	Perth64.jpg
Views:	161
Size:	131.8 KB
ID:	924  
Reply With Quote
  #26  
Old 09-17-2008, 11:38 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: Perth Trip

Quote:
Originally Posted by fantasticat View Post
aiseyman... cemana ko besarkan gambar tu babyzee...?
left click pic attachment pastu pastu bukak dekat tab or window baru pastu copy url page tu...
pastu dekat reply post ni click icon insert image and paste url page tu dekat situ pastu siap...
ok?cuba la...bleh tak?
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes youíve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #27  
Old 09-17-2008, 11:40 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Perth Trip

Zee,cun gambar akak dlm keta tu.nampak gengster gitu.wakakakakakakak!!
Reply With Quote
  #28  
Old 09-17-2008, 11:42 PM
fantasticat's Avatar
fantasticat fantasticat is offline
BAD Company...
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 266
Rep Power: 13
fantasticat is on a distinguished road
Default Re: Perth Trip



ko tengok ni JJ... tak ke meleleh air liur aku nengokkannya...
Reply With Quote
  #29  
Old 09-17-2008, 11:44 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Perth Trip

mana satu yg ko kata lawa?? yg warna merah tu ke??
Quote:
Originally Posted by fantasticat View Post
Reply With Quote
  #30  
Old 09-17-2008, 11:46 PM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 13
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: Perth Trip

Quote:
Originally Posted by June View Post
wakakakakakak!! pandailah akak suruh aku kangnap anak kanggaru.confirm masuk jel.cian kan anak kanggaru tu.aku dok pegang dia.mcm baby human pun ada.siap bungkus pakai towel lagi. margaret river white chocolate tu mahal nak mampus kak.pasal tourist site.1 bar white coklat RM53.blh pitam aku kak.aku beli akak punya kat London Court Mall.kedai mmg specialise jual gift dari coklat. betul kak.murahkan.AUD30 je.lg berumur kita lagi murah sewa tau.ada yg mula dari AUD20 tp kena 40 ke 45 ke lebih kurang tulah.
Ohhh...itu mcm kaa ??? Klu camtu, aku tgu smpai umur 45 la baru visit Perth.

Fullamak June...bergaya sakan ko dgn keter sewa yek....Dah tgk gambar besar, lagi la aku terpegun, dgn rega AUD30 blh dpt sewa keter camtu. Klu kat Langkawi....hmmm....Kancil buruk dapat laa....

Pic koala yg tido kat pokok tu sebiji dgn teddy koala yg kwn mat salleh aku bg souvenir masa dia dtg jmp aku kat KL dulu. Syahdunya....
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #31  
Old 09-17-2008, 11:47 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: Perth Trip

eh, jumpa dah..


__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes youíve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #32  
Old 09-17-2008, 11:50 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Perth Trip

he!!he!!he!! ada ke pula nak tunggu 45 thn.sabor je lah kak nita ni.aku rindu dgn keta aku bila balik KL.aku bawa kancil rasa kekok pula.he!!he!!he!! kena suruh suami aku beli keta baru jawabnya. aku rasa Toyota Hatchback ni size lebih kurang mcm Honda kat malaysia ni tp tinggi dia punya bumper depan yg simpan enjin.pasalnya aku tak nampak jalan.he!!he!!he!! kena minta tlg suami aku jd navigator.klu Honda kat sini aku bawa blh nampak jalan walau bumper enjin tu panjang.suami aku pun kata keta ni tinggi.

mmg syahdu kak tgk koala bear dan kanggaru.kesian durangkan.binatang yg tak membahaya tp endanger species pasalnya manusia jahat merosakkan habita durang.

Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
Ohhh...itu mcm kaa ??? Klu camtu, aku tgu smpai umur 45 la baru visit Perth.

Fullamak June...bergaya sakan ko dgn keter sewa yek....Dah tgk gambar besar, lagi la aku terpegun, dgn rega AUD30 blh dpt sewa keter camtu. Klu kat Langkawi....hmmm....Kancil buruk dapat laa....

Pic koala yg tido kat pokok tu sebiji dgn teddy koala yg kwn mat salleh aku bg souvenir masa dia dtg jmp aku kat KL dulu. Syahdunya....
Reply With Quote
  #33  
Old 09-17-2008, 11:52 PM
fantasticat's Avatar
fantasticat fantasticat is offline
BAD Company...
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 266
Rep Power: 13
fantasticat is on a distinguished road
Default Re: Perth Trip



yang merah putih ngan merah (yang ada logo kangaroo kat dada tu) dalam cermin tu lawa... yang kuning hijau yang tergantung ngan cap kat pintu masuk tu pun lawa...

fuhhh... kalau aku ada kat situ mau aku jadi macam sudin dalam citer nujum pak belalang... "ko tengok ni aku ambik nih, aku ambik nih ko tengok nih..."
Reply With Quote
  #34  
Old 09-17-2008, 11:54 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Perth Trip

kawan kawan,inilah dia suami aku.utk sapa2 yg blm pernah jumpa dan tgk.he!!he!! orgnya quiet,man of few words,tak pandai marah.jenis cool je.aku ni yg kuat membebel dan cepat mengamuk.he!!he!!he!! mak aku pun selalu marah aku klu aku mengamuk2.suami aku tu jd anak dia aku pula jd anak tiri mak aku.mak aku selalu kata aku yg jahat.

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post
eh, jumpa dah..


Reply With Quote
  #35  
Old 09-17-2008, 11:56 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Perth Trip

oh!!! eh sayangnya.klu lah aku tau aku mms ko gambar2 jersey tu.aku tak tau lah pula sebab byk sgt team.aku tgk pun bengong bengong.ntah bila lagi dpt ke sana.tunggulah si daeng comot pigi visit adik dia kat Perth.bolehlah ko minta kirim.he!!he!he!!

Quote:
Originally Posted by fantasticat View Post


yang merah putih ngan merah (yang ada logo kangaroo kat dada tu) dalam cermin tu lawa... yang kuning hijau yang tergantung ngan cap kat pintu masuk tu pun lawa...

fuhhh... kalau aku ada kat situ mau aku jadi macam sudin dalam citer nujum pak belalang... "ko tengok ni aku ambik nih, aku ambik nih ko tengok nih..."
Reply With Quote
  #36  
Old 09-17-2008, 11:59 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: Perth Trip

kak june!!
dah takde cedit nak reply..sorry...
hehe..bangkrap sudah...
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes youíve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #37  
Old 09-18-2008, 12:00 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Perth Trip

takpe.he!!he!! almaklumlah student. apa2 hal pun tima kasih ler sebab enlarge gambar2 akak.


Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post
kak june!!
dah takde cedit nak reply..sorry...
hehe..bangkrap sudah...
Reply With Quote
  #38  
Old 09-18-2008, 12:02 AM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: Perth Trip

owh..fantasticat pandai masukkan pic dah...
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes youíve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #39  
Old 09-18-2008, 12:07 AM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: Perth Trip

Quote:
Originally Posted by June View Post
takpe.he!!he!! almaklumlah student. apa2 hal pun tima kasih ler sebab enlarge gambar2 akak.
nak kuar beli cedit malas...
dah malam lak tu..huhu..

eh..no prob..nak besarkan pic lagi?
zee tak kisah...
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes youíve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #40  
Old 09-18-2008, 12:07 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Perth Trip

kesian dia Zee.meleleh air liur tgk wallabies.ini kempunan ntah berapa zaman baru abis.wakakakakakak!! kena tunggu Daeng Comot gi Perth lawat adik dia next year baru air liur dia berhenti meleleh

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post
owh..fantasticat pandai masukkan pic dah...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vietnam and Cambodia Trip June Photos & Diaries 25 11-15-2009 12:49 PM
Road Trip Safety for Dogs-Consumer Reports dog is my buddy Dogs & Puppies 0 08-10-2008 11:17 AM


All times are GMT +8. The time now is 09:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.