Go

Go Back   PetFinder.my > Latest News & Happenings > Feedback & Suggestions

Feedback & Suggestions Need help using our website, or have any comments or suggestions? Tell us about it here!

Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 08-28-2008, 03:16 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default sports section

wui!! pedasnya statement ko ni.aku dulu dlm kelas selalu kena duduk depan sebab pendek the rendek.itulah gelaran aku smp ke college.hmm!! apa nak buat korang baka pokok kelapa aku baka pokok kaktus.wakakakakakakak!!

Quote:
Originally Posted by sabrina.kss View Post
tak laa tinggi mana pun, but what to do, yg lain semua rendah2 belaka..
Reply With Quote
  #42  
Old 08-28-2008, 03:48 PM
sabrina.kss's Avatar
sabrina.kss sabrina.kss is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ampang
Posts: 180
Rep Power: 13
sabrina.kss is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to sabrina.kss
Default Re: sports section

Quote:
Originally Posted by June View Post
wui!! pedasnya statement ko ni.aku dulu dlm kelas selalu kena duduk depan sebab pendek the rendek.itulah gelaran aku smp ke college.hmm!! apa nak buat korang baka pokok kelapa aku baka pokok kaktus.wakakakakakakak!!
oh sorry sis.. bukan nak kenakan sis.. tapi member2 lain mmg rendah belaka.. kiter dulu nak carik BF pun susah.. first BF lebih rendah dari kiter, sampai kluar pak tor takleh pakai langsung kasut bertumit ni.. ahaks..

waahh dulu macam tu ek sis.. tapi kiter kat sekolah ambik first row.. sebab rabun... lagipun diaorang semua berebut nak dok belakang...
__________________
S-a-B-r-I-n-A
ayumi-kuriyu.blogspot.com
Reply With Quote
  #43  
Old 08-28-2008, 04:05 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default sports section

wakakakakakakakak!! takpelah.akak tak kecik ati pun.mmg kita baka org malaysia baka kaktus.ko tu mgkn ada keturunan baka pokok kelapa.itu yg aku nak tergelak cari BF pun susah.kahwinlah mat salleh.kan senang,suma tinggi tinggi durang tu.wakakakakakak!!

Quote:
Originally Posted by sabrina.kss View Post
oh sorry sis.. bukan nak kenakan sis.. tapi member2 lain mmg rendah belaka.. kiter dulu nak carik BF pun susah.. first BF lebih rendah dari kiter, sampai kluar pak tor takleh pakai langsung kasut bertumit ni.. ahaks..

waahh dulu macam tu ek sis.. tapi kiter kat sekolah ambik first row.. sebab rabun... lagipun diaorang semua berebut nak dok belakang...
Reply With Quote
  #44  
Old 08-28-2008, 04:13 PM
sabrina.kss's Avatar
sabrina.kss sabrina.kss is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ampang
Posts: 180
Rep Power: 13
sabrina.kss is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to sabrina.kss
Default Re: sports section

Quote:
Originally Posted by June View Post
wakakakakakakakak!! takpelah.akak tak kecik ati pun.mmg kita baka org malaysia baka kaktus.ko tu mgkn ada keturunan baka pokok kelapa.itu yg aku nak tergelak cari BF pun susah.kahwinlah mat salleh.kan senang,suma tinggi tinggi durang tu.wakakakakakak!!
seriously bukan tinggi mana pun sis.. not even 170, but still it's sooo hard to get a BF before.. dulu dah dapat BF dari Singapore.. 6-footer beb.. tapi melepas.. pehtu almost dapat BF from London, mix Arab and Swiss tu, melepas jugak..

the thing is sis, badan cam saya ni, mat salleh tak pandang.. tapi arab and indian adalaahh.. takut mak cik..
__________________
S-a-B-r-I-n-A
ayumi-kuriyu.blogspot.com
Reply With Quote
  #45  
Old 08-28-2008, 05:39 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default sports section

eloklah juga dari akak yg 150 apasal ko lepaskan bf yg tinggi2 ni?? isk!!isk!! sayang sungguh.akak suka sangat klu dpt hubby tinggi tp jodoh dgn org malaysia yg saiz kurang lebih akak gak.wakakakakak!!

eh,eh arab dan indian?? takutnya


Quote:
Originally Posted by sabrina.kss View Post
seriously bukan tinggi mana pun sis.. not even 170, but still it's sooo hard to get a BF before.. dulu dah dapat BF dari Singapore.. 6-footer beb.. tapi melepas.. pehtu almost dapat BF from London, mix Arab and Swiss tu, melepas jugak..

the thing is sis, badan cam saya ni, mat salleh tak pandang.. tapi arab and indian adalaahh.. takut mak cik..
Reply With Quote
  #46  
Old 08-28-2008, 05:47 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: sports section

Quote:
Originally Posted by June View Post
eloklah juga dari akak yg 150 apasal ko lepaskan bf yg tinggi2 ni?? isk!!isk!! sayang sungguh.akak suka sangat klu dpt hubby tinggi tp jodoh dgn org malaysia yg saiz kurang lebih akak gak.wakakakakak!!

eh,eh arab dan indian?? takutnya

sebab zee hanya 5'5" jadi memang pendek and kontot(bak bf cakap)..
dia plak lebih kurang 6'lebih,tak pasti la ketinggian tepatnya, jadi obviously memang dia nampak tinggi and besar lagipun badan ala2 bodybuilder jadi memang nampak tough..
so lucky untuk zee yang ketot and tembam ni nampakla kecik dekat sebelah dia, dia boleh angkat and campak zee jauh2,pun senang agaknya...
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #47  
Old 08-28-2008, 05:55 PM
fantasticat's Avatar
fantasticat fantasticat is offline
BAD Company...
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 266
Rep Power: 13
fantasticat is on a distinguished road
Default Re: sports section

ni cemana lak dari citer sukan boleh sampai ke citer gepren-boipren lak nih... musyhkil aku...
Reply With Quote
  #48  
Old 08-28-2008, 06:04 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: sports section

Quote:
Originally Posted by fantasticat View Post
ni cemana lak dari citer sukan boleh sampai ke citer gepren-boipren lak nih... musyhkil aku...

ala, secara tak langsung jela..
masih dalam sukan..
bf zee sukan bodybuilder...
sukan kan tu???
janganla marah bang fantasticat..
you fantastic ma....
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #49  
Old 08-29-2008, 10:28 AM
sabrina.kss's Avatar
sabrina.kss sabrina.kss is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ampang
Posts: 180
Rep Power: 13
sabrina.kss is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to sabrina.kss
Default Re: sports section

Quote:
Originally Posted by June View Post
eloklah juga dari akak yg 150 apasal ko lepaskan bf yg tinggi2 ni?? isk!!isk!! sayang sungguh.akak suka sangat klu dpt hubby tinggi tp jodoh dgn org malaysia yg saiz kurang lebih akak gak.wakakakakak!!

eh,eh arab dan indian?? takutnya
nak kata apa sis, orang dah tak sudi.. takkan kiter nak terhegeh2 lagi,,
__________________
S-a-B-r-I-n-A
ayumi-kuriyu.blogspot.com
Reply With Quote
  #50  
Old 08-29-2008, 10:34 AM
sabrina.kss's Avatar
sabrina.kss sabrina.kss is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ampang
Posts: 180
Rep Power: 13
sabrina.kss is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to sabrina.kss
Default Re: sports section

Quote:
Originally Posted by fantasticat View Post
ni cemana lak dari citer sukan boleh sampai ke citer gepren-boipren lak nih... musyhkil aku...
alamak.. penyokong Arsenal dah sound.. cabbuuuuuttt!!!
__________________
S-a-B-r-I-n-A
ayumi-kuriyu.blogspot.com
Reply With Quote
  #51  
Old 08-29-2008, 02:38 PM
ashleywong ashleywong is offline
Banned
 
Join Date: Jul 2008
Location: Taman Desa, KL
Posts: 711
Rep Power: 0
ashleywong is on a distinguished road
Default Re: sports section

hey, wait for me, i pun nak join in.

but does anyone know how i can get quotes for mt kk climb? i have the info on the park fees and stuff but need info on the accomodation at the park.

my friend is organising for a group of 8, anyone interested?

sorry lah, i have to retire from "contact" sports due to back injury but sekadar makan angin up mt kk pun boleh jugak. in fact i "tongkat" my way up there in march but had to turn away from 2nd the leg of the climb due to altitude sickness.
Reply With Quote
  #52  
Old 08-29-2008, 02:49 PM
sabrina.kss's Avatar
sabrina.kss sabrina.kss is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ampang
Posts: 180
Rep Power: 13
sabrina.kss is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to sabrina.kss
Default Re: sports section

Quote:
Originally Posted by ashleywong View Post
hey, wait for me, i pun nak join in.

but does anyone know how i can get quotes for mt kk climb? i have the info on the park fees and stuff but need info on the accomodation at the park.

my friend is organising for a group of 8, anyone interested?

sorry lah, i have to retire from "contact" sports due to back injury but sekadar makan angin up mt kk pun boleh jugak. in fact i "tongkat" my way up there in march but had to turn away from 2nd the leg of the climb due to altitude sickness.
Ash, try asking sis June. KK is her kampung.. may be she got contacts..
__________________
S-a-B-r-I-n-A
ayumi-kuriyu.blogspot.com
Reply With Quote
  #53  
Old 08-29-2008, 03:10 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default sports section

Mem,u want to go to KK?? When?? KK is my kampung lor.if I'm so happen to be in KK then you can stay in my house.my house very empty lah.only parents and ocassionally my little sister come home.


Quote:
Originally Posted by ashleywong View Post
hey, wait for me, i pun nak join in.

but does anyone know how i can get quotes for mt kk climb? i have the info on the park fees and stuff but need info on the accomodation at the park.

my friend is organising for a group of 8, anyone interested?

sorry lah, i have to retire from "contact" sports due to back injury but sekadar makan angin up mt kk pun boleh jugak. in fact i "tongkat" my way up there in march but had to turn away from 2nd the leg of the climb due to altitude sickness.
Reply With Quote
  #54  
Old 08-29-2008, 04:22 PM
filinlee's Avatar
filinlee filinlee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bukit Jalil/ Bukit Serdang
Posts: 1,214
Rep Power: 14
filinlee is on a distinguished road
Default Re: sports section

Quote:
Originally Posted by ashleywong View Post
hey, wait for me, i pun nak join in.

but does anyone know how i can get quotes for mt kk climb? i have the info on the park fees and stuff but need info on the accomodation at the park.

my friend is organising for a group of 8, anyone interested?

sorry lah, i have to retire from "contact" sports due to back injury but sekadar makan angin up mt kk pun boleh jugak. in fact i "tongkat" my way up there in march but had to turn away from 2nd the leg of the climb due to altitude sickness.
how much is the trip n when?
__________________
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
lost dog at section 5 pj apara Lost & Found 5 07-07-2008 02:29 PM
Lost Dog In Section 5 Pj ! xmarksmyspot Lost & Found 0 06-24-2008 05:05 PM


All times are GMT +8. The time now is 07:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.