Go

Go Back   PetFinder.my > The Animal Corner > Cats & Kittens > Cat TV and Photos

Cat TV and Photos Post photos of your cats or embed YouTube videos. Nice place to show off your kittens or cat buddies

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 02-08-2011, 02:33 PM
sharina's Avatar
sharina sharina is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2010
Location: shah alam
Posts: 104
Rep Power: 11
sharina is on a distinguished road
Default sandy yang handsome

5 bulan lepas, saya terjumpa petfinder site..seronok tengok bebudak bulus yang pelbagai warna dan bentuk tetapi pada masa tu hati masih lagi ragu2..nak ke tak nak..kalau nak ambik larat ke nak jaga, nak scope poop and shishi nak kasi makan minum..tapi sebulan menelek muka bebudak bulus ni hati ku terpaut melihat mata mereka yang jernih2 meminta simpati..akhirnya ambikla keputusan nak seekor, buat experiment..

seminggu cari, bukan saya saja cari suruh boyfriend carikan sekali mana yang sesuai..terjumpa la adv dari kak siti aka chemisgurl katanya nak melepaskan sandy..menenung muka si sandy yang sungguh comel tu, hati terus terpaut jam tu jugak telefon kata nak..

tapi de jugak dugaan mak bak tak suka katenya nanti saya tak study..oh degil sebab suke sangat tengok sandy ambik jugak..

seminggu lepas tu dapatla si sandy..1st day duk je bawah katil saya gaya2 takut tapi sekarang diala raja di rumah..hehe kat living room saya tu penuh mainan..

hari tu bawak balik kampung last2 mak and bak yang suka hehe siap minta sandy tinggal kat kluang, saya kate mana boleh!!!

hehe..bak panggil die kudit..semua family saya dah suka sandy dari opah, aunty, uncle, mak, bak, sepupu ku yang dua orang tu semua dah membelek and dokong sandy..semua pun suke..hehe..

jadi la gambar sandy...untuk tontonan umum..
4 bulan bersama sandy~
experiment menjadi!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG00734-20101225-1124.jpg
Views:	127
Size:	32.1 KB
ID:	10652   Click image for larger version

Name:	IMG00776-20101226-1811.jpg
Views:	124
Size:	25.0 KB
ID:	10653   Click image for larger version

Name:	IMG00856-20101201-2039.jpg
Views:	118
Size:	38.4 KB
ID:	10654   Click image for larger version

Name:	IMG00858-20101201-2114.jpg
Views:	119
Size:	64.0 KB
ID:	10655   Click image for larger version

Name:	IMG00955-20101218-0044.jpg
Views:	129
Size:	55.7 KB
ID:	10656  

Click image for larger version

Name:	IMG00849-20101129-2140.jpg
Views:	128
Size:	56.2 KB
ID:	10657   Click image for larger version

Name:	IMG00872-20101206-2236.jpg
Views:	122
Size:	43.7 KB
ID:	10658   Click image for larger version

Name:	IMG00974-20101219-1903.jpg
Views:	131
Size:	45.3 KB
ID:	10659   Click image for larger version

Name:	IMG01110-20110126-2040.jpg
Views:	129
Size:	52.0 KB
ID:	10660   Click image for larger version

Name:	IMG01151-20110202-1822.jpg
Views:	122
Size:	62.2 KB
ID:	10661  

Reply With Quote
  #2  
Old 02-10-2011, 12:17 AM
sharina's Avatar
sharina sharina is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2010
Location: shah alam
Posts: 104
Rep Power: 11
sharina is on a distinguished road
Default Re: sandy yang handsome

hi hi..hari itu saya bawak sandy balik kampung dah die pergi main kat kawasan tanam2 sayur bak, degil punya budak...

semalam telek2 perut sandy yang gebu tu, tetiba nampak plak benda gerak2 telek punya telek ada kutu la pulak aduhaiii, memang bulan ni belum titik kan frontline...

jadi pergila ke rosmin pet shop kat bukit jelutong tapi pe kan daya semua barang tak de.. geram punya pasal terus ke pet's lover bukit tinggi, dari nak beli frontline terborong la pulak nasib baik tak beli katil untuk sandy dah la comel..

yang tensennya saya ada nak ambik scratch pad berdiri tu, tapi nantila baru ambik kata dalam hati sekali pusing balik ada orang dah ambik, betul2 nak menuju ke rak tu die dah capai dulu..geram betul!!!

tapi takpe la sandy scratch gune bag buruk akak tu je dah terburai dah

hehe gambo shopping barang tuk sandy!!

ni ada cete kelakar, masa di kampung BW sandy abis..saya pun belikan la RC fit 32 tu konon2 boleh la sandy diet skit tak la perut gendut terkeluar buat malu je *cubit perut sandy* memula die makan happy je tapi untuk seminggu je pastu die tak makan sangat, so terpaksa la beli BW balik..orang pet lover tu tanya "you beli banyak2, baru bela kucing ka?" saya pun jawab, "tak la sudah lama bela, tapi ni makanan kena beli baru kucing i tak suka RC" tercengang la pulak orang tu, gaya2 "aik, makanan mahal tak mau ka?" gitu..tehehehe..
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG01197-20110209-2203.jpg
Views:	107
Size:	41.3 KB
ID:	10668   Click image for larger version

Name:	IMG01198-20110209-2204.jpg
Views:	119
Size:	51.9 KB
ID:	10669   Click image for larger version

Name:	IMG01199-20110209-2204.jpg
Views:	106
Size:	52.5 KB
ID:	10670   Click image for larger version

Name:	IMG01200-20110209-2204.jpg
Views:	103
Size:	77.8 KB
ID:	10671   Click image for larger version

Name:	IMG01201-20110209-2205.jpg
Views:	111
Size:	80.3 KB
ID:	10672  

Click image for larger version

Name:	IMG01202-20110209-2206.jpg
Views:	109
Size:	52.9 KB
ID:	10673   Click image for larger version

Name:	IMG01069-20110116-1330.jpg
Views:	101
Size:	61.3 KB
ID:	10674  

Last edited by sharina; 02-10-2011 at 12:24 AM.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-10-2011, 08:40 AM
sharina's Avatar
sharina sharina is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2010
Location: shah alam
Posts: 104
Rep Power: 11
sharina is on a distinguished road
Default Re: sandy yang handsome

threat ni dah jadi diary dah..biar jela...ku tulis2 je..

selama ni makan RC fit 32 tu gaya2 makan sikit je..kalau balik kerja tu ada setimbun lagi..so pagi ni campur kan la rc dgn bw bau je terkam abis..makan tak toleh dah kiri kanan..air yang di campur pet health tu pun tinggal suku biasa tak la sampai gitu sekali..

either cuaca panas atau benda yang dibeli berkesan hehe..

ari tu de beli malaseb nak mandikan die ahad ni..bio kutu tu semua mampus..
dah letak frontline, lagi mandi dengan malaseb..hebatla sandy..dah la tu tempat, mainan, air, litter box semua kene spray dek pet health..hehe...kalau gigit2 ku lagi jaga ko...
Reply With Quote
  #4  
Old 02-10-2011, 10:55 AM
nur azua nur azua is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2010
Location: KL..but right now stay in Shah Alam
Posts: 530
Rep Power: 12
nur azua is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to nur azua
Default Re: sandy yang handsome

gebu btol sandy! hehe..umo sandy dah berapa yer?
Reply With Quote
  #5  
Old 02-10-2011, 12:23 PM
shahcats shahcats is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2010
Location: gombak
Posts: 114
Rep Power: 11
shahcats is on a distinguished road
Default Re: sandy yang handsome

Quote:
Originally Posted by sharina View Post
threat ni dah jadi diary dah..biar jela...ku tulis2 je..

selama ni makan RC fit 32 tu gaya2 makan sikit je..kalau balik kerja tu ada setimbun lagi..so pagi ni campur kan la rc dgn bw bau je terkam abis..makan tak toleh dah kiri kanan..air yang di campur pet health tu pun tinggal suku biasa tak la sampai gitu sekali..

either cuaca panas atau benda yang dibeli berkesan hehe..

ari tu de beli malaseb nak mandikan die ahad ni..bio kutu tu semua mampus..
dah letak frontline, lagi mandi dengan malaseb..hebatla sandy..dah la tu tempat, mainan, air, litter box semua kene spray dek pet health..hehe...kalau gigit2 ku lagi jaga ko...
salam..keep update k..bes je bace...:D
Reply With Quote
  #6  
Old 02-10-2011, 02:14 PM
sharina's Avatar
sharina sharina is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2010
Location: shah alam
Posts: 104
Rep Power: 11
sharina is on a distinguished road
Default Re: sandy yang handsome

Quote:
Originally Posted by nur azua View Post
gebu btol sandy! hehe..umo sandy dah berapa yer?
hehe..tu bukan mandi selalu pun azu..mandi 2 minggu sekali je..umor sandy dah masuk 1 tahun 6bulan..saya baru jaga die 4 bulan masuk bulan ni..tapi die dah melawan tokeh skrang..

Quote:
Originally Posted by shahcats View Post
salam..keep update k..bes je bace...:D
thanks shah..aah, nak tulis jadi "hari hari sharina bersama sandy" aah la patut letak tajuk tu ni salah tajuk ni leh tukar tajuk ke?
Reply With Quote
  #7  
Old 02-10-2011, 02:37 PM
sharina's Avatar
sharina sharina is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2010
Location: shah alam
Posts: 104
Rep Power: 11
sharina is on a distinguished road
Default Re: sandy yang handsome

dah pukul 2.16 di office..bosannya lagi2 rehat telek kucing2 di petfinder..ni dah abis rehat lagi melencong tulis tulis threat plak.. jangan tiru macam saya ye

saya ada terfikir nak carikan teman untuk sandy tapi tak tau la diri ni mampu ke tak nak melayan kerenah 2 ekor kucing kat rumah tu...

ceritanya bermula begini, masa saya bawak balik sandy ke kluang, saya ada bawak sandy pergi rumah opah saya yang membela 2 ekor kucing, ingatkan sandy dengan lebam (kucing siam,betina dah spay) and dome (kucing oren, betina dah spay gak) opah ni leh la buddy2 dengan sandy tapi sangkaan ku meleset..cis de ke si lebam nak pukul sandy, nasib baik sandy ni jenis gentleman skit tak naik bulu and lawan balik lebam..terus je ku angkat sandy ke living room balik..nak kawan dgn dome plak buat muka seposen je minah tu..tensen aku..

dengan hampanya si sandy dan tuannya, pulangla ke rumah. kat belakang rumah tu de la kucing tumpang beranak, sandy pun nak la kawan, sekali die sneer and hiss kat sandy..cis hancur lagi harapan sandy..ku dengan geramnya tepuk pala kucing tu, bukan pe die nak marah2 sandy padahal sandy just duk dekat die je..pe cete..aku sebagai tuan yang tak puas hati *geram* sorry ye saya ni berat sebelah skit kalau hal sandy..

balik shah alam, bf saya bawakla mimi kucing yang saya rescue and kasi kat bf suh jaga tu nak di buddy2 kan dengan sandy..tak menjadi lagi terus mimi nak cakar sandy lagi, malam tu sandy merajuk tak nak keluar dari bawah katil monyok giler sampai esoknya...esoknya saya bribe la dengan royal feast...ok skit tapi malam tu still monyok,nangis jugak saya sebab tak tau nak pujuk macam ne..peluk2 cium2 main2 dengan die baru ok..

so sekarang ni saya rasa sandy ni nak kawan saya de la beberapa calon tengok kat petfinder tu, tapi saya ni yang ragu2 takut dorang tak suke sandy, takut tak mampu bela..gunda gulana hati ini..

if ada sesapa yang boleh tolong beri advice tuk saya, saya sedia mendengar..

p/s: ari ni nak ke petsmore nak bribe sandy dengan cat scratch pulak nak cari murah2 je..

attach gambo lebam, dome, ibu kucing and mimi yang tak nak kawan dengan sandy..and muka sandy merajuk masa malam tu..(gambar tak tersusun, tapi dah diberi description, faham2 la ye..malas la nak ke photobucket)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG01156-20110204-0838.jpg
Views:	102
Size:	74.4 KB
ID:	10675   Click image for larger version

Name:	IMG01008-20101227-1021.jpg
Views:	94
Size:	47.8 KB
ID:	10676   Click image for larger version

Name:	IMG00019-20100214-1114.jpg
Views:	107
Size:	101.0 KB
ID:	10677   Click image for larger version

Name:	IMG01189-20110207-2233.jpg
Views:	95
Size:	53.6 KB
ID:	10678   Click image for larger version

Name:	IMG01127-20110202-1413.jpg
Views:	103
Size:	19.0 KB
ID:	10679  

Reply With Quote
  #8  
Old 02-10-2011, 04:33 PM
shahcats shahcats is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2010
Location: gombak
Posts: 114
Rep Power: 11
shahcats is on a distinguished road
Default Re: sandy yang handsome

hahaha nak tukar title pun ok je kot..
kucing masa awal-awal memang susah nak bergaul..lagi-lagi yang baru beranak..sebab nak jaga baby dia kan..sandy da neutered kan? so sebenarnya kucing neutered lg senang nak dapat kawan..since perangai dorg macam budak..
so harap sharina bersabar k..lama-lama ok la tu..
Reply With Quote
  #9  
Old 02-10-2011, 04:40 PM
sharina's Avatar
sharina sharina is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2010
Location: shah alam
Posts: 104
Rep Power: 11
sharina is on a distinguished road
Default Re: sandy yang handsome

Quote:
Originally Posted by shahcats View Post
hahaha nak tukar title pun ok je kot..
kucing masa awal-awal memang susah nak bergaul..lagi-lagi yang baru beranak..sebab nak jaga baby dia kan..sandy da neutered kan? so sebenarnya kucing neutered lg senang nak dapat kawan..since perangai dorg macam budak..
so harap sharina bersabar k..lama-lama ok la tu..
aah sandy dah neuter..tula nak carikan kawan tuk die tapi masih belum jumpa..de banyak calon tapi nak minta dorang terima sandy tu..kesian sandy main sorang2 dengan teddy..

tapi mimi ari tu 2 jam tunggu pun tak nak so saya kata takpela cari kawan lain jela sandy..
Reply With Quote
  #10  
Old 02-10-2011, 06:07 PM
miaomiao's Avatar
miaomiao miaomiao is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: May 2010
Posts: 52
Rep Power: 11
miaomiao is on a distinguished road
Default Re: sandy yang handsome

hmm susun sekor2 tu satu barisan, lepas tu baring atas dieorang. empuk!
__________________
men own dogs. cats own men.
Reply With Quote
  #11  
Old 02-10-2011, 08:17 PM
shahcats shahcats is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2010
Location: gombak
Posts: 114
Rep Power: 11
shahcats is on a distinguished road
Default Re: sandy yang handsome

Quote:
Originally Posted by sharina View Post
aah sandy dah neuter..tula nak carikan kawan tuk die tapi masih belum jumpa..de banyak calon tapi nak minta dorang terima sandy tu..kesian sandy main sorang2 dengan teddy..

tapi mimi ari tu 2 jam tunggu pun tak nak so saya kata takpela cari kawan lain jela sandy..
hahaha 2 jam mane ckup..kadang2 sebulan baru dorang ok..tp kcg saya dalam masa 2-3 hari da ok..xgaduh..siap main kejar2 lagi..try lg k..
Reply With Quote
  #12  
Old 02-10-2011, 08:18 PM
shahcats shahcats is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2010
Location: gombak
Posts: 114
Rep Power: 11
shahcats is on a distinguished road
Default Re: sandy yang handsome

Quote:
Originally Posted by miaomiao View Post
hmm susun sekor2 tu satu barisan, lepas tu baring atas dieorang. empuk!
hahaha kalau dapat yg gemuk2 tu sedap baring...kalah tilam sultan dr ikea..hahaa
Reply With Quote
  #13  
Old 02-10-2011, 09:16 PM
sharina's Avatar
sharina sharina is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2010
Location: shah alam
Posts: 104
Rep Power: 11
sharina is on a distinguished road
Default Re: sandy yang handsome

Quote:
Originally Posted by miaomiao View Post
hmm susun sekor2 tu satu barisan, lepas tu baring atas dieorang. empuk!
Quote:
Originally Posted by shahcats View Post
hahaha kalau dapat yg gemuk2 tu sedap baring...kalah tilam sultan dr ikea..hahaa
tehehehe...memang best pun, saya selalu je buat perut sandy jadi bantal..tapi tak lama je, rambut kene kunyah dek sandy..ele die baring atas tangan, peha kita boleh..kita nak baring atas die kejap pun tak leh

Quote:
Originally Posted by shahcats View Post
hahaha 2 jam mane ckup..kadang2 sebulan baru dorang ok..tp kcg saya dalam masa 2-3 hari da ok..xgaduh..siap main kejar2 lagi..try lg k..
yeke??mana la saya tau..tak pernah bela kucing banyak2 sebelum ni..thanks shah nanti la saya try kenen kan sandy dengan mimi semula mana tau leh kawan baik..comel la kucing nama kacang...hehe..

wait dulu awak ke yang kasi kucing kat budak pompuan ni lepas tu die pulang baik sambil marah2 kat awak?
Reply With Quote
  #14  
Old 02-10-2011, 11:07 PM
sharina's Avatar
sharina sharina is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2010
Location: shah alam
Posts: 104
Rep Power: 11
sharina is on a distinguished road
Default Hari hari bersama sharina & sandy~

masih ingat cerita saya tentang nak beli scratch stand tak kesampaian..hari ni saya bersyukur saya tak beli scratch stand semalam, kerana saya jumpa kedai yang menjual scratch stand dengan harga yang agak murah...

saya dapat scratch stand warna biru tu dengan harga rm70 walhal di kedai biasa dorang jual lebih dari rm100..
yang wana putih yang simple tu, harganya rm30..hari tu masa saya nampak di pet's lover rm68 yang wana putih ni la yang saya nak berebut dengan aunty tu nasib baik tak beli..hehehe..rupanya dapat yang lebih baik lagi..

jumpa jugak catnip tokeh kedai jual cincai2 sebab dah last stock rm10 je..

moral of the story kedai kat shah alam de sikit mahal dari kedai2 biasa di subang..

nila gambar sandy dengan stand baru die, sandy punya warna biru yang putih tu mimi punya saja la ambik gambar sekali, pastu ambik gambar barang2 sandy yang semakin memenuh kan rumah ni plus dengan gaya sandy menyibuk bawah meja study saya, nak duduk pun susah..kang takut kene bulu die tersepit kat kerusi pulak..hish..
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG01211-20110210-2008.jpg
Views:	98
Size:	49.8 KB
ID:	10681   Click image for larger version

Name:	IMG01208-20110210-2006.jpg
Views:	107
Size:	43.3 KB
ID:	10682   Click image for larger version

Name:	IMG01245-20110210-2009.jpg
Views:	106
Size:	24.5 KB
ID:	10683   Click image for larger version

Name:	IMG01253-20110210-2039.jpg
Views:	100
Size:	25.0 KB
ID:	10684   Click image for larger version

Name:	IMG01212-20110210-2136.jpg
Views:	103
Size:	51.6 KB
ID:	10685  

Reply With Quote
  #15  
Old 02-11-2011, 11:00 AM
sharina's Avatar
sharina sharina is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2010
Location: shah alam
Posts: 104
Rep Power: 11
sharina is on a distinguished road
Default Re: sandy yang handsome

sejak hari pertama beli sandy memang tak suka feline greenie tu..selalu saya letak 6 ketul dalam bowl makanan dia supaya dia terus gigit2 termakan..
so semalam saya kuarkan 1 biji feline greenie tu letak jap dalam blackwood trick sandy suh makan die makan..tapi biler kasi gitu tak nak plak..so saya geram kasi die gaya2 macam makan ubat..pastu die kuarkan balik tapi biler die bau benda tu dah ada air liur die, sandy pun makan saya pun puji la die "sandy, terer la..macam tula nanti gigit leh bersih tau," cium2 sikit.

pagi ni saya nak pergi kerja die dah tunggu depan meja saya letak feline tu meow sambil tengok packet feline tu, biler saya kasi 3 bijik terus die makan semua..hehehe rupa2 nya kene puji2 lebih sikit..

scratch stand die pun die guna pagi tadi saya nampak..berbaloi la beli..
Reply With Quote
  #16  
Old 02-16-2011, 09:09 PM
shahcats shahcats is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2010
Location: gombak
Posts: 114
Rep Power: 11
shahcats is on a distinguished road
Default Re: sandy yang handsome

Quote:
Originally Posted by sharina View Post
sejak hari pertama beli sandy memang tak suka feline greenie tu..selalu saya letak 6 ketul dalam bowl makanan dia supaya dia terus gigit2 termakan..
so semalam saya kuarkan 1 biji feline greenie tu letak jap dalam blackwood trick sandy suh makan die makan..tapi biler kasi gitu tak nak plak..so saya geram kasi die gaya2 macam makan ubat..pastu die kuarkan balik tapi biler die bau benda tu dah ada air liur die, sandy pun makan saya pun puji la die "sandy, terer la..macam tula nanti gigit leh bersih tau," cium2 sikit.

pagi ni saya nak pergi kerja die dah tunggu depan meja saya letak feline tu meow sambil tengok packet feline tu, biler saya kasi 3 bijik terus die makan semua..hehehe rupa2 nya kene puji2 lebih sikit..

scratch stand die pun die guna pagi tadi saya nampak..berbaloi la beli..
kucing memang macam tu..kene bg dorang rasa dulu..baru la terhegeh2 nak..
heee...comel cat tree tu..
Reply With Quote
  #17  
Old 02-28-2011, 06:50 AM
bellakhan bellakhan is offline
Animal Lover
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 7
Rep Power: 0
bellakhan is on a distinguished road
Default Re: Hari hari bersama sharina & sandy~

Quote:
Originally Posted by sharina View Post
masih ingat cerita saya tentang nak beli scratch stand tak kesampaian..hari ni saya bersyukur saya tak beli scratch stand semalam, kerana saya jumpa kedai yang menjual scratch stand dengan harga yang agak murah...

saya dapat scratch stand warna biru tu dengan harga rm70 walhal di kedai biasa dorang jual lebih dari rm100..
yang wana putih yang simple tu, harganya rm30..hari tu masa saya nampak di pet's lover rm68 yang wana putih ni la yang saya nak berebut dengan aunty tu nasib baik tak beli..hehehe..rupanya dapat yang lebih baik lagi..

jumpa jugak catnip tokeh kedai jual cincai2 sebab dah last stock rm10 je..

moral of the story kedai kat shah alam de sikit mahal dari kedai2 biasa di subang..

nila gambar sandy dengan stand baru die, sandy punya warna biru yang putih tu mimi punya saja la ambik gambar sekali, pastu ambik gambar barang2 sandy yang semakin memenuh kan rumah ni plus dengan gaya sandy menyibuk bawah meja study saya, nak duduk pun susah..kang takut kene bulu die tersepit kat kerusi pulak..hish..


Dear, mn u beli scratch post tu ey? Murah r plak. I usha at Mudah.my pn lg mhl.. Ce cite2.. He2..
Reply With Quote
  #18  
Old 02-28-2011, 10:49 AM
sharina's Avatar
sharina sharina is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2010
Location: shah alam
Posts: 104
Rep Power: 11
sharina is on a distinguished road
Default Re: sandy yang handsome

Quote:
Originally Posted by shahcats View Post
kucing memang macam tu..kene bg dorang rasa dulu..baru la terhegeh2 nak..
heee...comel cat tree tu..
tula tapi die still kurang suka makan 1 or 3 stop dah tak mau lagi...comel kan? dah serabai dah dibuat sandy..

Quote:
Originally Posted by bellakhan View Post
Dear, mn u beli scratch post tu ey? Murah r plak. I usha at Mudah.my pn lg mhl.. Ce cite2.. He2..
hehe saya beli di do do pet shop kat subang ss15..kat situ semua scratch pad memang murah2..mesra pulak tu tuan punya kedai..kite tanya soalan yang sengal2 pun die rajin nak melayan..haha.. begitula flashback saya..
Reply With Quote
  #19  
Old 02-28-2011, 10:57 AM
sharina's Avatar
sharina sharina is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2010
Location: shah alam
Posts: 104
Rep Power: 11
sharina is on a distinguished road
Default Re: sandy yang handsome

sudah lama tak bercerita tentang sandy..saya baru sahaja habis midterm test and hantar 2 essay assignment saya, itu baru hal belajar..
hal kerja pullak, banyak kertas test nak ditanda biler la nak abis kerja pun tak tau...
sekarang ni baru je ada masa nak bercerita..

sandy ni makin tensen duk sengsorang rasanya saya memang kene cari kawan untuk die..hari tu saya ke rosmin petshop die ada 2 group litters baru lahir.. 1 group hitam legam 1 lagi putih grey..teringatkan elmo yang comel tu saya choose wana hitam..tuan kedai dah suruh saya ambik dah sebab dah 2bulan, tapi memandangkan saya bulan 3 ni ada 2 projects and 2 final exam..saya kata "bulan 3 akhir saya ambik, lepas abis exam" nasib baik aunty tu tak kisah...

saya namakan die techik,,tiap2 minggu datang tengok techik makin comel dah la gedut lagi gebu..harap2 sandy suka..dapat kawan kecik..

hari tu masa saya exam, saya pun mengeluarkan cerita2 subject saya kat sandy,,rasanya sandy dah pakar dah tentang specialized industries..hahaha...
Reply With Quote
  #20  
Old 03-01-2011, 12:52 PM
sharina's Avatar
sharina sharina is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2010
Location: shah alam
Posts: 104
Rep Power: 11
sharina is on a distinguished road
Default Re: sandy yang handsome

tehehehe..selamat tengahari...semalam practice pakaikan baju kat sandy..memula tak reti asyik jalan terkedek2 dah macam munchkin..saya biar kan je..dah ok dah pun..hehehe..
picture of sandy with japan shirt..tehehehe...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG01268-20110228-2345.jpg
Views:	105
Size:	27.2 KB
ID:	10721  
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Macam mana nak tahu yang kucing tu pregger and mana tempat boarding yang MURAH? aku_ais Cats & Kittens 63 06-23-2011 02:30 PM
Jiran Yang Kejam Pak Lubis General Discussion 37 02-06-2010 08:23 PM
Budak2 yang tak de otak! kuntum Cats & Kittens 26 10-06-2009 02:02 PM
Finally Sandy dh tau Poo n Pee kat mana sandy Training & Behavioral Issues 26 06-02-2009 11:51 AM
Happy Birthday Sandy June Coffee Room 7 05-25-2009 01:47 PM


All times are GMT +8. The time now is 04:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.