Go

Go Back   PetFinder.my > The Animal Corner > Cats & Kittens

Cats & Kittens General information and discussions on taking care of your feline buddy

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 08-04-2010, 09:03 PM
poyo poyo is offline
Animal Lover
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 26
Rep Power: 0
poyo is on a distinguished road
Default Cat Carrier + Water Fountain?

...... preparing for a kitteh!

So which one is a better buy, a normal carrier [ pintu depan or belakang, of both ], or with both a front door + top door?

Links from mudah.my : with open top http://www.mudah.my/Pet+Cargo+Cabrio...730.htm?last=1, the sizing is 51 cm L x 33 cm W x 35 cm H [ tall enough for a cat to stand in it ke? ] and normal carrier http://www.mudah.my/Pet+Voyageur+Pet...ge-5683071.htm.

Mana nk beli flowing water fountain yg ade filter tu, and roughly how much RMs?

Arigato gozaimasu!
Reply With Quote
  #2  
Old 08-06-2010, 05:11 AM
poyo poyo is offline
Animal Lover
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 26
Rep Power: 0
poyo is on a distinguished road
Default Re: Cat Carrier + Water Fountain?

I've seen the fountain, looks interesting!
Reply With Quote
  #3  
Old 08-06-2010, 04:09 PM
miszvi0letx0x0 miszvi0letx0x0 is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jul 2010
Location: setapak,wangsa maju
Posts: 5
Rep Power: 0
miszvi0letx0x0 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to miszvi0letx0x0
Default Re: Cat Carrier + Water Fountain?

I think both is ok..
if u wnt multi fnction,better choose pet cargo cabrio..
Reply With Quote
  #4  
Old 08-06-2010, 04:52 PM
poyo poyo is offline
Animal Lover
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 26
Rep Power: 0
poyo is on a distinguished road
Default Re: Cat Carrier + Water Fountain?

Pet Cargo Cabrio tu yg saya suka sgt sbb dia boleh open dr atas jugak, senang nk masukkan kitteh! Tapi buat masa ni I don''t think i need to buy one as I need the kitteh to get used to her new environment, akhir bulan br beli!

Quote:
Originally Posted by miszvi0letx0x0 View Post
I think both is ok..
if u wnt multi fnction,better choose pet cargo cabrio..
Reply With Quote
  #5  
Old 08-06-2010, 07:17 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Cat Carrier + Water Fountain?

I prefer Pet Cargo Cabrio. Yg Pet Voyeur tu tak kuat. Sekali kucing hentak mau pecah tu. Then byk lubang.Good for ventilation but not good for the cat. Sepatutnya carrier tak blh byk lubang supaya kucing tak nampak sgt luar. Bila nampak benda lalu lalang kat luar,they got really nervous.

Quote:
Originally Posted by poyo View Post
Pet Cargo Cabrio tu yg saya suka sgt sbb dia boleh open dr atas jugak, senang nk masukkan kitteh! Tapi buat masa ni I don''t think i need to buy one as I need the kitteh to get used to her new environment, akhir bulan br beli!
Reply With Quote
  #6  
Old 08-07-2010, 01:46 AM
poyo poyo is offline
Animal Lover
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 26
Rep Power: 0
poyo is on a distinguished road
Default Re: Cat Carrier + Water Fountain?

Heheheheh Kak June, I still remember your words : karate! !!!!!

Saya dh pegang Pet Voyeur tu, rasa2 utk kitteh size ok, tp kalu suda besar, mak aih, saya rasa karate tu bileh jadi, ntah2 siap bukak langkah silat kang! !!!!!!!

Hhhmmm, kalau katakan, saya beli Pet Cabrio ni and modify it so tk nmpk luar sgt, tk stuffy ke the kitteh tu nanti?

Quote:
Originally Posted by June View Post
I prefer Pet Cargo Cabrio. Yg Pet Voyeur tu tak kuat. Sekali kucing hentak mau pecah tu. Then byk lubang.Good for ventilation but not good for the cat. Sepatutnya carrier tak blh byk lubang supaya kucing tak nampak sgt luar. Bila nampak benda lalu lalang kat luar,they got really nervous.
Reply With Quote
  #7  
Old 08-07-2010, 05:28 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Cat Carrier + Water Fountain?

Tulah,itu Pet Voyaeur, klu Peterpan masuk,buka silat gayung mesti kecai carrier tu

Pada pendapat akak, u don't have to modify Pet Cargo tu. Dah elok dah tu. Bukan takde lubang tp ruang tu kecik kecik for ventilation tp susah utk kucing nampak dgn jelas. Pet Cargo is perfect dah. Tengok berapa halus dan kecik lubang tu. Air can circurlate dan kucing tak nampak dgn jelas benda kat luar.

Quote:
Originally Posted by poyo View Post
Heheheheh Kak June, I still remember your words : karate! !!!!!

Saya dh pegang Pet Voyeur tu, rasa2 utk kitteh size ok, tp kalu suda besar, mak aih, saya rasa karate tu bileh jadi, ntah2 siap bukak langkah silat kang! !!!!!!!

Hhhmmm, kalau katakan, saya beli Pet Cabrio ni and modify it so tk nmpk luar sgt, tk stuffy ke the kitteh tu nanti?
Reply With Quote
  #8  
Old 08-07-2010, 10:45 PM
poyo poyo is offline
Animal Lover
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 26
Rep Power: 0
poyo is on a distinguished road
Default Re: Cat Carrier + Water Fountain?

Dah pi jalan2 tp tk jumpa Pet Cargo Cabrio, kat Pet Lovers Centre both kat Ikano and Sunway Pyramid, takde. Nampaknye kene call Mr Ben yg letak iklan kat mudah tu. Kalau dia ada physical shop, senang nk tgk sendiri and belek2 bende alah tu.
Reply With Quote
  #9  
Old 08-12-2010, 03:20 PM
veesakura's Avatar
veesakura veesakura is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 25
Rep Power: 0
veesakura is on a distinguished road
Default Re: Cat Carrier + Water Fountain?

Quote:
Originally Posted by poyo View Post
Dah pi jalan2 tp tk jumpa Pet Cargo Cabrio, kat Pet Lovers Centre both kat Ikano and Sunway Pyramid, takde. Nampaknye kene call Mr Ben yg letak iklan kat mudah tu. Kalau dia ada physical shop, senang nk tgk sendiri and belek2 bende alah tu.
last month, i de jupe pet cargo cabrio tu kat ikano, tapi x bli. dis month bru bli, kat pet wonderland, midvalley. price die rm135.90. if x silap la. so far, my kitten ok jer. mula2 die nervous jugak sebab nampak kt luar, tapi dah lama2, dah ok. slalu jugak i bwk my smokey g lepak kat tasik, tapi die dok dalam carrier la.hehe
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My cat doesn't want to drink water lisachs Training & Behavioral Issues 14 07-02-2010 04:50 PM
Pet carrier for sale mich82 Pet Products 5 10-31-2009 09:50 PM
Re: How Much Water Does Your Dog Really Need? dog is my buddy Dogs & Puppies 0 08-10-2009 01:10 PM
cat carrier utk dijual abzalia Coffee Room 112 04-23-2009 11:21 AM
Rocky don't like to drink water? How? Please advise. vivi Health, Disease & Diet 33 01-28-2009 12:49 PM


All times are GMT +8. The time now is 03:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.