Go

Go Back   PetFinder.my > Reviews, Notices & Stories > Pet Products & Services > Pet Shops & Services

Pet Shops & Services List and review pet shops and services here

Reply
 
Thread Tools
  #61  
Old 06-08-2010, 01:43 PM
tayarsotong tayarsotong is offline
Animal Lover
 
Join Date: Nov 2009
Location: e-queen park
Posts: 40
Rep Power: 0
tayarsotong is on a distinguished road
Default Re: Cat Boarding and Cat Bath Service at Seri Kembangan

kalau bapak kucim mcm aku ni, kira rm10 gak ke?
dpt free bekpes tak? hehe
Reply With Quote
  #62  
Old 06-09-2010, 12:15 AM
Nur_illiyana's Avatar
Nur_illiyana Nur_illiyana is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2010
Location: Bandar Kinrara
Posts: 288
Rep Power: 11
Nur_illiyana is on a distinguished road
Default Re: Cat Boarding and Cat Bath Service at Seri Kembangan

I dh pernah hantar my cat boarding kt Ramzi..
service thumbs up la
Reply With Quote
  #63  
Old 06-09-2010, 02:18 PM
prinz38i prinz38i is offline
Human :-)
 
Join Date: Feb 2009
Location: Seri Kembangan
Posts: 542
Rep Power: 12
prinz38i is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to prinz38i
Default Re: Cat Boarding and Cat Bath Service at Seri Kembangan

Quote:
Originally Posted by tayarsotong View Post
kalau bapak kucim mcm aku ni, kira rm10 gak ke?
dpt free bekpes tak? hehe
En TS... boleh je kalo bapak kucing nak duduk.. kalo ngan breakfirst RM20 sehari.. minimum stay adalam 6 bulan... hahhahaa

Quote:
Originally Posted by Nur_illiyana View Post
I dh pernah hantar my cat boarding kt Ramzi..
service thumbs up la
Thanks Nur_illiyana... nnt bila2 dtg laa lg ye.. :)
Reply With Quote
  #64  
Old 06-09-2010, 10:23 PM
thini thini is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 400
Rep Power: 12
thini is on a distinguished road
Default Re: Cat Boarding and Cat Bath Service at Seri Kembangan

Salam Prinz, yg suite ni kira satu hari charge RM10, regardless of berapa ekor kucing ke? Interesting ni, sbb my cats tu anti-social sket esp gumpy...
Reply With Quote
  #65  
Old 06-09-2010, 11:00 PM
prinz38i prinz38i is offline
Human :-)
 
Join Date: Feb 2009
Location: Seri Kembangan
Posts: 542
Rep Power: 12
prinz38i is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to prinz38i
Default Re: Cat Boarding and Cat Bath Service at Seri Kembangan

Quote:
Originally Posted by thini View Post
Salam Prinz, yg suite ni kira satu hari charge RM10, regardless of berapa ekor kucing ke? Interesting ni, sbb my cats tu anti-social sket esp gumpy...
yup... RM10 perday on top of RM5 per cat.
Meaning.. kalo u hantar seko kucing and duduk dalam bilik tu, total per day adalah RM15.
kalo 2 esko kucing akan jadi RM20..
*RM5 kalo u bawak sendiri makanan and pasir

tapi, I akan utamakan owner yg bawak more then 3 cats utk bilik tu.

Last edited by prinz38i; 06-09-2010 at 11:03 PM. Reason: 1
Reply With Quote
  #66  
Old 07-23-2010, 05:01 PM
prinz38i prinz38i is offline
Human :-)
 
Join Date: Feb 2009
Location: Seri Kembangan
Posts: 542
Rep Power: 12
prinz38i is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to prinz38i
Default Cat Boarding utk Hari Raya

Hai Kawan2,

Memandangkan permintaan yg banyak utk Boarding Pada hari Raya, saya akan Limitkan kepada 20 ekor kucing untuk bording di rumah saya pada Hari Raya ni nanti. Harga pun saya naikkan sedikit - harap semua tak kesah lah ye

Untuk Boarding Peak Season Hari Raya kali nie:-

Fees seekor kucing adalah RM10
(but ada sepcial price for my loyal client, sila call tuk dapatkan price tu.. hehehee)
pasir dan makanan dibawa oleh owner..
kalau bawak cage sendiri pun akan dapat harga nie juga...

Hanya cage2 berikut akan available :-
3-Tier Cage - 3 buah - Add RM4 Sehari
1-Tier Cage - 4 buah - Add RM2 Sehari.

Booking deposit akan diminta mengikut bilangan kucing utk save your place.. :)
Setakat nie dah ade confirm 8 ekor... :)

Last edited by prinz38i; 07-23-2010 at 05:10 PM. Reason: 1
Reply With Quote
  #67  
Old 07-29-2010, 04:13 AM
prinz38i prinz38i is offline
Human :-)
 
Join Date: Feb 2009
Location: Seri Kembangan
Posts: 542
Rep Power: 12
prinz38i is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to prinz38i
Default Re: Cat Boarding utk Hari Raya

FULL HOUSE ALREADY!

Quote:
Originally Posted by prinz38i View Post
Hai Kawan2,

Memandangkan permintaan yg banyak utk Boarding Pada hari Raya, saya akan Limitkan kepada 20 ekor kucing untuk bording di rumah saya pada Hari Raya ni nanti. Harga pun saya naikkan sedikit - harap semua tak kesah lah ye

Untuk Boarding Peak Season Hari Raya kali nie:-

Fees seekor kucing adalah RM10
(but ada sepcial price for my loyal client, sila call tuk dapatkan price tu.. hehehee)
pasir dan makanan dibawa oleh owner..
kalau bawak cage sendiri pun akan dapat harga nie juga...

Hanya cage2 berikut akan available :-
3-Tier Cage - 3 buah - Add RM4 Sehari
1-Tier Cage - 4 buah - Add RM2 Sehari.

Booking deposit akan diminta mengikut bilangan kucing utk save your place.. :)
Setakat nie dah ade confirm 8 ekor... :)
Reply With Quote
  #68  
Old 07-30-2010, 09:43 AM
noor22710's Avatar
noor22710 noor22710 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: May 2009
Location: Sri Kembangan
Posts: 317
Rep Power: 12
noor22710 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to noor22710
Default Re: Cat Boarding and Cat Bath Service at Seri Kembangan

Awak...

nak tanya...kalau saya nak boarding mama cat dgn ank dia sekor (baru 3-4mggu) boleh ke???tp mama cat ni dh lama tak inject...card dia pun nth mana menghilang...

bukan apa...saya nak pegi cuti2 msia 4-6 aug...yg besar2 tu boleh lepaskan and ada org dtg beri makan...tp yg mama dgn anak dia ni saya risaulah...just tanya jek...
Reply With Quote
  #69  
Old 07-30-2010, 11:55 AM
prinz38i prinz38i is offline
Human :-)
 
Join Date: Feb 2009
Location: Seri Kembangan
Posts: 542
Rep Power: 12
prinz38i is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to prinz38i
Default Re: Cat Boarding and Cat Bath Service at Seri Kembangan

Salam Noor,

Kalo dgn mak diorang boleh saje. Asalkan tu mmg mak diorang and dia akan susukan anak2 nye

Quote:
Originally Posted by noor22710 View Post
Awak...

nak tanya...kalau saya nak boarding mama cat dgn ank dia sekor (baru 3-4mggu) boleh ke???tp mama cat ni dh lama tak inject...card dia pun nth mana menghilang...

bukan apa...saya nak pegi cuti2 msia 4-6 aug...yg besar2 tu boleh lepaskan and ada org dtg beri makan...tp yg mama dgn anak dia ni saya risaulah...just tanya jek...
Reply With Quote
  #70  
Old 08-23-2010, 04:25 PM
AleenAim AleenAim is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 92
Rep Power: 11
AleenAim is on a distinguished road
Default Re: Cat Boarding and Cat Bath Service at Seri Kembangan

HELLO prinz...
nk tnyer boarding service tok raye nie ade kosong lg?
ade member leen mtk tlg cr'n tmpt boarding tok meow2 die coz raya nie die nk blk sabah..
mummy meow &babies..klu ade,bgtawla yer..kesian kt die coz pning pkr nk mtk tlg sape jaga'n kucen..lgpn die br jer try2 bela kucen nie..member leen stay kt ptrajaya..
tq
Reply With Quote
  #71  
Old 08-24-2010, 02:48 PM
prinz38i prinz38i is offline
Human :-)
 
Join Date: Feb 2009
Location: Seri Kembangan
Posts: 542
Rep Power: 12
prinz38i is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to prinz38i
Default Re: Cat Boarding and Cat Bath Service at Seri Kembangan

Hi AleenAim,

Sorry, untuk hari raya dah Fullhouse.

Quote:
Originally Posted by AleenAim View Post
HELLO prinz...
nk tnyer boarding service tok raye nie ade kosong lg?
ade member leen mtk tlg cr'n tmpt boarding tok meow2 die coz raya nie die nk blk sabah..
mummy meow &babies..klu ade,bgtawla yer..kesian kt die coz pning pkr nk mtk tlg sape jaga'n kucen..lgpn die br jer try2 bela kucen nie..member leen stay kt ptrajaya..
tq
Reply With Quote
  #72  
Old 11-18-2010, 10:30 PM
ecram ecram is offline
Animal Lover
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 18
Rep Power: 0
ecram is on a distinguished road
Default Re: Cat Boarding and Cat Bath Service at Seri Kembangan

salam,
Ahli baru disini ...

Service yang awak sediakan sama dengan grooming ke?
Reply With Quote
  #73  
Old 01-30-2012, 08:38 AM
prinz38i prinz38i is offline
Human :-)
 
Join Date: Feb 2009
Location: Seri Kembangan
Posts: 542
Rep Power: 12
prinz38i is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to prinz38i
Default Re: Cat Boarding and Cat Bath Service at Seri Kembangan

wahh.. dah 2 tahun tak bukak thread nie???
Cat Boarding Service masih ada berjalan seperti biasa cuma lebih limited dan alamat dah bertukar juga no telefon
Cat Bath Service dah tak larat nak buat..

Contact detail terbaru:-
Alamat : Block F, Jln LP7/2, Seri Kembangan
Phone : 012-6213432
Reply With Quote
  #74  
Old 10-17-2012, 01:15 AM
prinz38i prinz38i is offline
Human :-)
 
Join Date: Feb 2009
Location: Seri Kembangan
Posts: 542
Rep Power: 12
prinz38i is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to prinz38i
Default Re: Cat Boarding and Cat Bath Service at Seri Kembangan

Pertukaran Alamat lagi :-
Vista Pinggiran,
Taman Pinggiran Putra,
Seri Kembangan.

Land Mark : Apartment Tinggi berdepan Jusco Equine Park.

Kalo nak hantar call or SMS ke nombor 012-6213432 ye
Reply With Quote
  #75  
Old 07-07-2013, 06:11 PM
Nisara Nisara is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jul 2013
Location: Putrajaya
Posts: 1
Rep Power: 0
Nisara is on a distinguished road
Default Re: Cat Boarding and Cat Bath Service at Seri Kembangan

Hai Prinz,

nak tanyer..tuk hari raya ni blh lg ker. sy nak antar kucing saya adult 2 ekor (jantan, betina) pastu yg betina ni ade 3 ekor anak kucing. skrg ni kt mana ek. ni umah kt umah teres ke atau aprtment. sory yek sy baru first time join forum.. hiiii..
Reply With Quote
  #76  
Old 07-08-2013, 03:12 PM
prinz38i prinz38i is offline
Human :-)
 
Join Date: Feb 2009
Location: Seri Kembangan
Posts: 542
Rep Power: 12
prinz38i is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to prinz38i
Default Re: Cat Boarding and Cat Bath Service at Seri Kembangan

Salam,

Raya ni tak sure lg sy nak buat ke tak, sbb blom tanya org tuk jagakan. Sy cuti panjang raya ni.
Skrg sy dok kat Vista Pinggiran. anything bley contact 012-6213432

Quote:
Originally Posted by Nisara View Post
Hai Prinz,

nak tanyer..tuk hari raya ni blh lg ker. sy nak antar kucing saya adult 2 ekor (jantan, betina) pastu yg betina ni ade 3 ekor anak kucing. skrg ni kt mana ek. ni umah kt umah teres ke atau aprtment. sory yek sy baru first time join forum.. hiiii..
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Boarding service for dogs/puppies anne0723 Pet Shops & Services 0 01-13-2009 10:35 PM
My Shih-Tzu stolen during a robbery in Taman Lestari, Seri Kembangan mollyana Lost & Found 7 12-24-2008 12:25 PM


All times are GMT +8. The time now is 03:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.