Go

Go Back   PetFinder.my > Reviews, Notices & Stories > Pet Products & Services > Pet Food

Pet Food List and review pet food here

Reply
 
Thread Tools
  #6261  
Old 09-17-2010, 08:06 PM
Bouquet's Avatar
Bouquet Bouquet is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Jun 2009
Location: Klang/Shah Alam
Posts: 58
Rep Power: 12
Bouquet is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Setuju sangat2.. I kesian, not only 2 Kak Nurul but the son, hari tuu lif rosak dengan anak2 dia kena kerah turun bawah tolong.. so kesian, they have to climb up and down..

I highly suggest Kak nurul open order only for them/ppl that she trusted and buy in full (1 bag) . Nak sharing cari kawan2 sesama sendiri.. Ingat senang nak timbang !

Betul kata Kak June bila kita dah seronok bercerita kadang2 terlupa timbang dah sampai berapa kilo.. kira yang kurang timbang there is also yang terlebih timbang then kak nurul pulak yang kena tanggung rugi yang tuu tak nak pulak cita..




Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Salam To All....

I regret to say this but with effect from this month onwards, I will only be selling Blackwood to my regular and old timer friends ONLY. Reason being ... of this accusation made by Marini :-

2- Blackwood yang Kak Nurul jual selalu kurang dari nilai timbangan sebenar. (Contoh: Kalau beli 5kg, kurang 500grm.. bla..bla..bla..) - Saya jumpa 2 orang yang sedar tentang ini, anyone out there realise this?
3- Blackwood & litter sand kak nurul jual tak murah. Saya beli di pet shop Pet Buddy Station, Taman Megah jauh lebih murah. Dan lebih convenience. (Ini hujah saya untuk mena dakwaaan bahawa Kak nurul menjual bukan kerana keuntungan, tapi kerana membantu warga PF lain.)

Please refer to this link

http://forums.petfinder.my/showthrea...8&page=10ngkis



I am fed up of HELPING people buying Blackwood at afforable prices. If you feel that I am CHEATING you and you can GET CHEAPER PRICE, please buy directly from the pet shop directly or go to Marini directly as she can help you.

Also... I do NOT WANT people coming to my house on FALSE PRESENCE intending to buy Blackwood but is there to SPY on the way I rear my cats. You HAVE NO RIGHT whatsoever to do so. For this people you are NOT WELCOME to my house.

For those who say I CHEAT THEM with the weight... GO AND BUY FROM THE PET SHOP TOO as you ARE NO LONGER WELCOME.

I have been doing this for almost 3 years now... and I am really FED UP with all the 'karena' of the people buying... already got cheap prices and yet demand so MUCH.



Thank you.
Reply With Quote
  #6262  
Old 09-17-2010, 11:03 PM
izwanbest's Avatar
izwanbest izwanbest is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 122
Rep Power: 11
izwanbest is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

jangan lah macam ni kak Nurul... kesian kat kitorang yang newbie2 ni.. nak beli mana nak beli petshop 2 kali ganda harga dia .. itupun yang paling murah.. tak kesian ke kat anak2 kami... biar ke lantak lah orang2 yang berhati busuk ala2 yahudi tu... nak laut ke... jangan layan org macam tu.. business is business.. kalau nak ambil untung pun macam yg diorang accuse tu peduli apa.... continue je ye kak, kalau kisah anak kucing exo 2 ekor yg di gembar, gemburkan macam artis tu , apa yang teruk nye ... biasa je saya tgk ... diorang dengki je tu... mulut orang mana kita boleh tutup... tapi nanti kalau dah takde orang nak layan diorang boring lah tu... biarkan je la...
Reply With Quote
  #6263  
Old 09-18-2010, 01:28 AM
emilizard's Avatar
emilizard emilizard is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 31
Rep Power: 0
emilizard is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

salam kak nurul..nnti bgtau yer klau still bole order...sbb nk bt psediaan awl kot2 kak nurul nk tutup kedai...
ermmm bkn nk masuk cmpur, tp rase x adil klau dorg bt mcm tu kt kak nurul...klau x ckup pun adatla, timbang pun mcm mane n kak nurul pun bkn bukak kedai, tp cume utk bkongsi blacwood yg kak nurul dpt dgn harga yg murah..b4 dis pun kak nurul x pnah nak bkire klau bank in x cukup seringgit ke 2ringgit ke...so far dh order 3kali ni alhamdulillah..(cume kdg2 x bace thread n bayar last day...sori kak nurul)..
n pade rakan2 thread sblah tu, klau betul kak nurul nak jual ke, x jual ke anak2 bulus tu, dh mmg hak kak nurul...x pyh la nk serang2..n klau kak nurul jual mahal pun, x pyh la nk kecoh2...org lain pun tahu menilai mane yg murah & mane yg mahal..klau mahal, msti x de sorg pun yg nk bli ngan kak nurul...btul x....ignore aje org2 tuh....GERAMMMm
Reply With Quote
  #6264  
Old 09-18-2010, 01:29 PM
anizarina's Avatar
anizarina anizarina is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 157
Rep Power: 11
anizarina is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

salam kak nurul..betul kata kawan2 yg lain..buat dono je la....tak payah laa jual kt org 2 yg buat hal tuh..rina as newbie really appriciate dgn apa yg kak nurul buat and harap kak nurul still on the business.. :( ..sbb rina tahu..every month musti ada first timer yg beli dgn kak nurul(mcm rina) and we as newbie mmg appriciate and strongly, memerlukan bantuan kak nurul...sbb rina dh buat survey mmg dgn kak nurul dpt harga paling besh + layanan yg baik.. they dont even know that they telah menyusahkan org + memburukkan nama org..
bg rina.suka hati kak nurul laa apa yg kak nurul nk buat..itu hak kak nurul...nk jual ke..nak apa ke...kucing sakit?standard laa tuh.dlm byk2 mesti ada yg sakit...kita yg manusia nie pun kadang2 sakit(selsema..demam etc).
hubby rina turut geram gila dgn insan2 yg cbe menutup periuk kak nurul tuh..klo dia kata kak nurul menipu and mahal..cbe jual + bg kami dgn harga yg kak nurul bg?mebi for them kt kedai2 tuh murah..tp bg rina yg pendapatan tak lah sebyk mereka yg byk ckp tuh...harga nye still mahal compred to yg kak nurul jual(i am talking about the sharing basis ...bahagi by kg)...byk ckp pulak derang2 tuh..they dont know the effort and susah payah kak nurul...

rina mmg sure klo kak nurul masih on lagi..mmg rina yakin i'll be the another regular customer...just abaikan je ckp2 org tuh..harap kak nurul tak patah hati and tak putus asa demi anak2 bulus kami ..i hope (still praying nie), soon we can see the bw adv as usual...harap kak nurul masih meneruskan apa yg kak nurul buat selama nie...dh 3 thn dh pun...so..tak perlu nk amik port pun dgn benda2 picisan nie.. .. caiyuk2!
__________________
http://mybubuye.blogspot.com/
Reply With Quote
  #6265  
Old 09-18-2010, 08:01 PM
IZMAYMAY IZMAYMAY is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 50
Rep Power: 11
IZMAYMAY is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

hurmm, waduh awat ar mcm ni maner nk cari bw , kat luar tu mahal ar
ala org yg kata kurang tu ,dah knp apa masalah dia
kalau rasa mcm tak cukup tak puas ati
tak yah ar amik

so far aku p beli BW kat kak nurul tak ada masalah punn
ok jerrr,

kak jgn sebab dia kami tak leh nk li bw agii
;-(
Reply With Quote
  #6266  
Old 09-18-2010, 09:50 PM
veesakura's Avatar
veesakura veesakura is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 25
Rep Power: 0
veesakura is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

salam,
wah, x sangka sungguh hangat discussion kat cni. saya baru berurusan 2 kali beli bw ngn kak nurul, tp so far, sy xde masalah pape pon. bagi saya kak nurul dah sangat bertimbangrasa dah sbb saya slalu terbaca die terpaksa menjadi along, mintak orang2 tertentu yg slalu nak byr last minute. pastu nak angkut beg berkilo2 nak naik 9 tingkat, tambah2 kalo lift rosak. awal buln ni paling kesian la, nak angkut beg bw byk gler, time bulan puasa plak tu. everytime dpt bw dr kak nurul, sy x pernah pon terpikir nak timbang smule sbb sy mmg percaya dgn k.nurul. ye la, harga yg die bagi tu mmg murah gler, x ambek untung satu sen pon even untuk charge fon die nk deal ngn supplier, nk deal ngn buyer lagi..sy mmg bercadang nak jadi regular customer k.nurul, siap dh set location dlm gps lagi akiba sesat ms 1st time g umah k.nurul. harap sy termasuk dlm buyer list lagi..to k..nurul, be strong. memang sakit ati kalo jupe org yg suke mengate2 ni, tapi ingatlah kak, ramai lagi yg menyokong akak dri yang membenci tu. pada kat luar tu, kalo x suke, xyah beli ngn k.nurul, g la bli kt tmpt lain. x paksa pon korang bli kt cni kan..
Reply With Quote
  #6267  
Old 09-19-2010, 01:07 AM
AleenAim AleenAim is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 92
Rep Power: 11
AleenAim is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Salam To All....

I regret to say this but with effect from this month onwards, I will only be selling Blackwood to my regular and old timer friends ONLY. Reason being ... of this accusation made by Marini :-

2- Blackwood yang Kak Nurul jual selalu kurang dari nilai timbangan sebenar. (Contoh: Kalau beli 5kg, kurang 500grm.. bla..bla..bla..) - Saya jumpa 2 orang yang sedar tentang ini, anyone out there realise this?
3- Blackwood & litter sand kak nurul jual tak murah. Saya beli di pet shop Pet Buddy Station, Taman Megah jauh lebih murah. Dan lebih convenience. (Ini hujah saya untuk mena dakwaaan bahawa Kak nurul menjual bukan kerana keuntungan, tapi kerana membantu warga PF lain.)

Please refer to this link

http://forums.petfinder.my/showthrea...8&page=10ngkis



I am fed up of HELPING people buying Blackwood at afforable prices. If you feel that I am CHEATING you and you can GET CHEAPER PRICE, please buy directly from the pet shop directly or go to Marini directly as she can help you.

Also... I do NOT WANT people coming to my house on FALSE PRESENCE intending to buy Blackwood but is there to SPY on the way I rear my cats. You HAVE NO RIGHT whatsoever to do so. For this people you are NOT WELCOME to my house.

For those who say I CHEAT THEM with the weight... GO AND BUY FROM THE PET SHOP TOO as you ARE NO LONGER WELCOME.

I have been doing this for almost 3 years now... and I am really FED UP with all the 'karena' of the people buying... already got cheap prices and yet demand so MUCH.



Thank you.
cian'y kt k.nurul...nape la marini 2 dengki sgt...leen brla jg b'urusan dgn k.nurul tp leen b'puashati dgn apa yg k.nurul laku'n utk kita sume..ade ke org sanggup deal dgn supplier pastu jd'n rmh sndr cm gudang BW semata2 nk tlg kte sume?kalau kt petshop jual mmgla mahal..petshop kt tmpat lin jual sekilo BW adult rm18..k.nurul dpt'n utk kita harga separuh dr petshop..leen hrp k.nurul sudi b'urusan dgn leen lg..
Reply With Quote
  #6268  
Old 09-19-2010, 10:09 PM
shad shad is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 87
Rep Power: 12
shad is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Selamat hari raya dan maaf zahir batin kepada semua forumner....

kepada kak nurul, bersabarlah..karenah manusia nih macam-macam....
mcm mane pun i really appreciate what have you done for me and the other 'kuih blackwood' lover...Thank you very much...
Reply With Quote
  #6269  
Old 09-20-2010, 01:48 PM
rozzygee's Avatar
rozzygee rozzygee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2008
Location: Selayang Heights
Posts: 548
Rep Power: 12
rozzygee is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

*tgh korek tabung, kira syiling nak beli blekwud*.. pas ni nak bukak angpau raya lak.. *sambil tunggu kedai Blekwud Nurul bukak dgn penuh sabar..*
__________________
The way you handle the problem that matters most not the quantity of problem solved.. (http://dearcats.blogspot.com)
Reply With Quote
  #6270  
Old 09-20-2010, 02:12 PM
anizarina's Avatar
anizarina anizarina is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 157
Rep Power: 11
anizarina is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

hehe..rina pun baru je dok bukak sampul2 angpow nk beli kuih blackwood
__________________
http://mybubuye.blogspot.com/
Reply With Quote
  #6271  
Old 09-20-2010, 03:02 PM
Ekien Ashikin Ekien Ashikin is offline
Cats lover...
 
Join Date: Nov 2009
Location: rawang..
Posts: 210
Rep Power: 12
Ekien Ashikin is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

salam..
akak.. baru terbace post2 mengarut ni..
hope kak nurul byk2 bersabar ye..
niat nak tolong org ni mmg selalu di salah anggap...
hope yg terbaik utk akak...

lame x intai2 pf ni mcm2 hal dah jadi..
Reply With Quote
  #6272  
Old 09-20-2010, 03:06 PM
Simistri's Avatar
Simistri Simistri is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 54
Rep Power: 13
Simistri is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Salam To All....

I regret to say this but with effect from this month onwards, I will only be selling Blackwood to my regular and old timer friends ONLY. Reason being ... of this accusation made by Marini :-

Thank you.
Selamat Hari Raya Nurul.... kalah dah bukak nanti, saya nak 7kg bw

** baru perasan, dah dua tahun rejister..posting baru 50, 3/4 posting cuma nak order bw...tak masuk campur pun hal lain.
Reply With Quote
  #6273  
Old 09-20-2010, 03:39 PM
kutam's Avatar
kutam kutam is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jan 2009
Location: k.trg->perlis->phg->perlis->trg->k.L->trg
Posts: 16
Rep Power: 0
kutam is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to kutam Send a message via Skype™ to kutam
Default Re: Blackwood

salam kak nurul..
Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin untuk kak nurul sekeluarga

harap kak nurul bersabar..anggap shj ini dugaan..dalam hot2 menyambut hari raya.."hot" jugak forum PF nie
biasalah,tiada sesiapa pun kt dunia nie yang perfect..bersabar ya kak.biarlah orang nk kata apa pun yang penting kita tahu apa y kita buat.orang lain xkan paham apa y kita rasa,just tahu menunding jari shj!!
dan...saya amatlah berharap kak nurul still continue membuka kedai blackwood Budi baik kak nurul amat sy hargai
Reply With Quote
  #6274  
Old 09-20-2010, 04:40 PM
NorAiza NorAiza is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 7
Rep Power: 0
NorAiza is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Salam Nurul,
Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir batin. Apasal la pulak dah tak nak bukak kedai BW ni lagi? Aiza baru aje nak jadi regular customer Nurul....alih2 ada hal la pulak....sabar banyak2 Nurul. Yg complain tu consider Fussy Customer...Nurul reject aje la mereka tu....tapi terima la kami yg tak fussy ni. Dapat beli BW kat Nurul pun dah syukur sesangat....murah...dan location rumah Nurul pun tak jauh ....convinient sesangat. Sejak dah tukar BW ni takde lagi kucing Aiza yg kena batu karang.....Alhamdulillah. So Aiza harap sesangat dapat order lagi BW kat Nurul.
Reply With Quote
  #6275  
Old 09-20-2010, 05:13 PM
azieazlie azieazlie is offline
MamaMeow
 
Join Date: Apr 2009
Location: taman medan, p.j
Posts: 177
Rep Power: 12
azieazlie is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by rozzygee View Post
*tgh korek tabung, kira syiling nak beli blekwud*.. pas ni nak bukak angpau raya lak.. *sambil tunggu kedai Blekwud Nurul bukak dgn penuh sabar..*
salam rozzygee... kiralah sekeping demi sekeping duit2 tu.. sambil dok tunggu nurul bukak kedai semula... , rajuk yang panjang nie... tapi, insyallah, rezeki anak2 bulus kita tentu masih ada untuk makan blackwood dari rumah nurul tu..
Reply With Quote
  #6276  
Old 09-20-2010, 05:21 PM
linda_gamble's Avatar
linda_gamble linda_gamble is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Mar 2009
Location: putrajaya
Posts: 1,056
Rep Power: 13
linda_gamble is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to linda_gamble
Default Re: Blackwood

aduhai..
sabar yer akak
hope lin masih berpeluang untuk membeli blackwood tuk anak bulus 13 ekor tue.

blackwood adult 18 kilo.
blackwood kitten 2kg.
Reply With Quote
  #6277  
Old 09-20-2010, 05:52 PM
rozzygee's Avatar
rozzygee rozzygee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2008
Location: Selayang Heights
Posts: 548
Rep Power: 12
rozzygee is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by azieazlie View Post
salam rozzygee... kiralah sekeping demi sekeping duit2 tu.. sambil dok tunggu nurul bukak kedai semula... , rajuk yang panjang nie... tapi, insyallah, rezeki anak2 bulus kita tentu masih ada untuk makan blackwood dari rumah nurul tu..
salam azie.. tu la.. baru dpt kira RM15 je ni.. duit siling 5 seng .. nak kena pecah tabung ayam lg 1 .. sama2 la kita berdoa supaya terbuka hati Nurul nak bukak kedai "kayu itam" balik ye Azie..
__________________
The way you handle the problem that matters most not the quantity of problem solved.. (http://dearcats.blogspot.com)
Reply With Quote
  #6278  
Old 09-20-2010, 09:37 PM
Nur_illiyana's Avatar
Nur_illiyana Nur_illiyana is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2010
Location: Bandar Kinrara
Posts: 288
Rep Power: 11
Nur_illiyana is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Salam To All....

I regret to say this but with effect from this month onwards, I will only be selling Blackwood to my regular and old timer friends ONLY. Reason being ... of this accusation made by Marini :-

2- Blackwood yang Kak Nurul jual selalu kurang dari nilai timbangan sebenar. (Contoh: Kalau beli 5kg, kurang 500grm.. bla..bla..bla..) - Saya jumpa 2 orang yang sedar tentang ini, anyone out there realise this?
3- Blackwood & litter sand kak nurul jual tak murah. Saya beli di pet shop Pet Buddy Station, Taman Megah jauh lebih murah. Dan lebih convenience. (Ini hujah saya untuk mena dakwaaan bahawa Kak nurul menjual bukan kerana keuntungan, tapi kerana membantu warga PF lain.)

Please refer to this link

http://forums.petfinder.my/showthrea...8&page=10ngkis



I am fed up of HELPING people buying Blackwood at afforable prices. If you feel that I am CHEATING you and you can GET CHEAPER PRICE, please buy directly from the pet shop directly or go to Marini directly as she can help you.

Also... I do NOT WANT people coming to my house on FALSE PRESENCE intending to buy Blackwood but is there to SPY on the way I rear my cats. You HAVE NO RIGHT whatsoever to do so. For this people you are NOT WELCOME to my house.

For those who say I CHEAT THEM with the weight... GO AND BUY FROM THE PET SHOP TOO as you ARE NO LONGER WELCOME.

I have been doing this for almost 3 years now... and I am really FED UP with all the 'karena' of the people buying... already got cheap prices and yet demand so MUCH.



Thank you.
Salam Kak Nurul dan semua,

Buat Kak Nurul, yana rasa akak ada hak untuk tolak order dari orang yg akak tak nak.. itu hak akak sebab akak yg menolong kami semua disini..
Kepada yg ditolak order, tolong faham dan jangan melenting..

buat semua,
kalau ada yg rasa mahal beli dengan kak nurul, tolong JANGAN BELI..
Kalau ada yg kata timbangan kurang, please SPEAK UP jangan cakap belakang..
Kalau yg ada niat lain, tolong la buang niat tak elok tu..

pada pendapat yana, kalau Kak Nurul ambil untung sikit pon yana tak kisah..
sebabnya, ada ke org yg sanggup jadikan rumahnya gudang?
ada ke yg sanggup kejar2 org macam ceti minta hutang?
bersyukur la dengan bantuan yg kak nurul beri..

kepada buyer BW,
bg newbie, tolong google map address sebelum pergi.. jangan terlampau berharap sampai setiap 5 minit nk call Kak Nurul..
kalau anda fussy buyer, timbang sendiri..
jangan jadikan rumah Kak Nurul gudang, tolong hormat dia dan keluarga..
jangan bayar lambat, kesian la dengan kawan2 yg share..

yana tulis ni bukan sebab yana kroni kak Nurul (mana tahu nanti ada pulak yg tuduh yana), tp yana tulis dari rasional dan logik akal..
Kak Nurul dh tolong, kita kena la tolong dia balik.. Peace
__________________
http://myfurrkids.blogspot.com/
Reply With Quote
  #6279  
Old 09-20-2010, 11:05 PM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 13
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

As you can see I am in Penang Island. Got my BW from a northern distributor via Kak Nurul also. What I can say.. I did not get as cheap as she is offering to all of you in KL. Kalau nak tahu,saya ambik 24kg BW adult dari distributor dengan harga RM250 ( all of you dapat RM220). Itu pun dia kata kat i.."i do not usually do one to one delivery like this as I am in Alor Setar. Next round you might want to deal with this pet shop or you can come down to Alor Setar" ( and giving me a business card of a pet shop).Conclusion..I might not get the same price as before when a pet shop is in between! or travel up north to Alor Setar for 1 and a half hours..tol plus fuel? It could be RM300 per 24 kg (back to original price!)

Always envy you guys getting things dirt cheap from kak Nurul.. I am 300km away ( from KL ) and and around 150km away from Alor Setar...and they do not deliver that much choices of CAT food on Penang Island! Apatah lagi CAT toys or accessories. Maybe if you are serving one or two you might not get the financial bite. Try feed more than 5.. that time you know you need somebody like kak Nurul!

Just be thankful..and please be thankful.. as because of kak Nurul ..your expenses go down to 1/3 of what I am currently paying.. What can I say.. be thankful!

p/s lari tajuk.. try pegi marah orang jual baju kurung masa raya..ambik dari distributor RM55 sehelai.. jual RM200 sehelai. I tahu sebab my mum was one of those who deal with the distributor and sold the baju for RM75 instead of RM200.. Nak sebut brand pun kesian sebab nanti ramai yang nangis darah bayar RM200 untuk baju raya special..padahal as cheap as RM50! Ala baju kurung exclusive yang bersepah jual masa raya.. heheh Nway..selamat ari raya.. kita raya sebulan kan...
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne

Last edited by nurkasih; 09-20-2010 at 11:12 PM.
Reply With Quote
  #6280  
Old 09-21-2010, 08:49 AM
zurin71 zurin71 is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 32
Rep Power: 0
zurin71 is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Nurul...janganlah merajuk lama2...saya nak order 7kg ni...

kesianlah dengan anak2 bulus kitorang semua...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 11:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.