Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Coffee Room

Coffee Room Gossip on the latest topics or just mingle around and enjoy the atmosphere!

Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 09-18-2009, 08:40 AM
nik_tropicana's Avatar
nik_tropicana nik_tropicana is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,146
Rep Power: 14
nik_tropicana is on a distinguished road
Default Re: Jom melaram dgn fesyen raya 2009

Quote:
Originally Posted by nurkasih View Post
NIeh tudung fareeda..



Kat Penang payah nak carik..kena carik kat Kl gamaknyer...hehehe

http://www.fareedascarf.com/
cun plak minah paling kiri tuh..heliza kan?hehehehe

suma fomfuan jer..laki mne?xkn sy sorg jer...
__________________
Reply With Quote
  #42  
Old 09-18-2009, 08:51 AM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 14
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: Jom melaram dgn fesyen raya 2009

jauhnya baju raya dari mekah...tp tak dinafikan..jubah2 kat sana..pergghh..leles tgk..akak dulu borong sampai 20pasang..wakakakakak....jgn marah...tu pun dok tapis2...kalau tidak..mau akak borong semua jubah kat sana...mmg lawaaaaaaaaaaaaaaaa...lip lap lip lap..

june...ko 48kgs?..lg le tak tercapai dek akal ku...anak dara aku tu pun berat dia dulu 60kgs tau...bolan pose ni kuruih le sikit...tinggai 56kgs...rasa2 pas raya ni..mau naik balik badan dia...tu baru form 1 tu...adessss....gamaknya berat tulang kot
__________________
Reply With Quote
  #43  
Old 09-18-2009, 08:58 AM
cookies4bulat's Avatar
cookies4bulat cookies4bulat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: KL
Posts: 809
Rep Power: 12
cookies4bulat is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to cookies4bulat
Default Re: Jom melaram dgn fesyen raya 2009

Quote:
Originally Posted by imann View Post
jauhnya baju raya dari mekah...tp tak dinafikan..jubah2 kat sana..pergghh..leles tgk..akak dulu borong sampai 20pasang..wakakakakak....jgn marah...tu pun dok tapis2...kalau tidak..mau akak borong semua jubah kat sana...mmg lawaaaaaaaaaaaaaaaa...lip lap lip lap..
tau takpe kak!mmg cantik jubah kat sane,murah pon murah..kebetulan dah rezeki ayah pg..ape lagik!kirim lah..nak beli kat sini ntah berape ratus
Reply With Quote
  #44  
Old 09-18-2009, 09:11 AM
linda_gamble's Avatar
linda_gamble linda_gamble is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Mar 2009
Location: putrajaya
Posts: 1,056
Rep Power: 13
linda_gamble is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to linda_gamble
Default Re: Jom melaram dgn fesyen raya 2009

wahh..bestnya kalo dapat badan 55kg ke bawah...
kurus tue..pinggang cam kerengga..
lin nie ntah biler nak jadik camtue..
badan asik naik turun jerk..

tapie lagie best..kalo badan jenis maintain..
makan banyak pon stil camtue...
arghhh...jelesnya....
raya nie kompem badan naik setambun...
amik gambar kner sorok badan arr camnie.
Reply With Quote
  #45  
Old 09-18-2009, 09:28 AM
cookies4bulat's Avatar
cookies4bulat cookies4bulat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: KL
Posts: 809
Rep Power: 12
cookies4bulat is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to cookies4bulat
Default Re: Jom melaram dgn fesyen raya 2009

Quote:
Originally Posted by linda_gamble View Post
wahh..bestnya kalo dapat badan 55kg ke bawah...
kurus tue..pinggang cam kerengga..
lin nie ntah biler nak jadik camtue..
badan asik naik turun jerk..

tapie lagie best..kalo badan jenis maintain..
makan banyak pon stil camtue...
arghhh...jelesnya....
raya nie kompem badan naik setambun...
amik gambar kner sorok badan arr camnie.
samela kite linda..amek gambar sorok2,slalu amek gmbr had kepala jetak pon kalu amek gmbr ramai2,nyorok2 kat blakang org
Reply With Quote
  #46  
Old 09-18-2009, 09:45 AM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 14
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: Jom melaram dgn fesyen raya 2009

cookies....to, tu...mmg murah...tp lawa2 banget...bila la akak nk pi lg...ishhh...rindu plak...

linda..sama le kita...kita serupaaaaaaaaaaa......55kgs tu...kire di alam mimpi le...asek2 cecah angka 6 jek...makan sikit pun naik..makan byk lg le...takde chance nak pinggan mcm kerengga weii...
__________________
Reply With Quote
  #47  
Old 09-18-2009, 12:02 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Jom melaram dgn fesyen raya 2009

hmm!! aku pun tak taulah Imann.agaknya baka family aku ni mmg size bonsai suma adik aku yg 3 ekor ni pun kurang lebih saiz aku gak.abang aku pun kecik molek. cuma kakak aku yg 2 orang tu je terlebih tinggi.sorang 5'7 yg sorang lg 5'8.

aku ni blh kekal 48kg sebab tak kuat mkn.tangki kecik.klu mkn buffet rugilah pastu aku rajin walkxercise.parking keta jauh2 jalan kaki ke destinasi. pastu dari naik lif,aku turun/naik tangga.heheheheheh!! klu ada free time gi jogging dan stretching kat taman DBKL dekat area rmh.

oh!! another tips,jgn mkn nasi bila dah lepas pkl 8mlm.sebab kita punya digestion system lambat proses bila dah mlm.itu blh mengumpul lemak gak.


Quote:
Originally Posted by imann View Post
jauhnya baju raya dari mekah...tp tak dinafikan..jubah2 kat sana..pergghh..leles tgk..akak dulu borong sampai 20pasang..wakakakakak....jgn marah...tu pun dok tapis2...kalau tidak..mau akak borong semua jubah kat sana...mmg lawaaaaaaaaaaaaaaaa...lip lap lip lap..

june...ko 48kgs?..lg le tak tercapai dek akal ku...anak dara aku tu pun berat dia dulu 60kgs tau...bolan pose ni kuruih le sikit...tinggai 56kgs...rasa2 pas raya ni..mau naik balik badan dia...tu baru form 1 tu...adessss....gamaknya berat tulang kot
Reply With Quote
  #48  
Old 09-18-2009, 12:20 PM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 14
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: Jom melaram dgn fesyen raya 2009

huwaaaaaa...aku punye baju raya dpt lps raye..aku bli ready made jaa...tapi sbbkan tokang jual dah balek kg jadik aku dpt lps raye...howaa pagi raye aku pakai baju kaften jek lah...tapi ni lah ghopenye..taste mak ala2 kaler kusam ja...agak2 korang yg ade same baju ni bitau aku hokkeh so that kita tak endup jadik pasangan bernasyed or pasangan duet bila ade gedering nanti..wakakkakaka...

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	km080.jpg
Views:	63
Size:	35.1 KB
ID:	7371   Click image for larger version

Name:	km096.jpg
Views:	56
Size:	29.2 KB
ID:	7372  
__________________
Meekee.Boy.Itam.Amad.Acap.Milo.Mimi
Reply With Quote
  #49  
Old 09-18-2009, 12:24 PM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 14
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: Jom melaram dgn fesyen raya 2009

tudung fareeda newscaster tv9 la paling ramai pakai..adeihh..lawo tu memang lawo..kena ja dgn muka dorang yg ala2 arabon tuh...tapi satu la akak tak kenan bila nengok dorang pakai tudung nih...awat sanggoi/bun depa tu naik tinggi cam tarbus aka sarang tabuan..ni nak tanye oang pakai tudung cam ekin/fareeda/munawarah...kena ka sanggul tinggi?...lagik tinggi lagik cantik? serius nak tahu...
__________________
Meekee.Boy.Itam.Amad.Acap.Milo.Mimi
Reply With Quote
  #50  
Old 09-18-2009, 01:52 PM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 13
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: Jom melaram dgn fesyen raya 2009

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
nur,
kat ariani, kota d'sara ada...
meh le dtg supin tudung ...hehe
alah, jauh sangat. online dia buat tak. lepas raya pun takper. cnie dah la stok limited. dwi colour harga rm100. memang harga camtue ekk?

hatemetoday, takdenyer naik tinggi sanggul. kiter rmbut lepas tinga jerk. takder sanggul. senang pakai, awning dia kemas n cantik. kain kualiti, terletak dan looks elegant. awning / bumbung dia memang keras elok. kain pun kaler mengancam tapiiiii kena pakai ngan make up sbb kaler dia yang ceria akan highlight flaw kat muka. and kalau baju mengancam memang nampak cam pengacara tv jugak. hahahah n another flaw, tak leh pakai spek/ cermin mata , kena pakai contacts sbb t dia melurut turn. tudung nieh anak tudung pun tak yah, yang 3 layerlah. dia cam tudung selendang yang dah diletak / dijahit siap ngan anak tudung awning keras plus tudung kecik plus tudung kaler comel. pastue, memang kena hantar dry cleaning. huhuhu lmbut sgt
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne

Last edited by nurkasih; 09-19-2009 at 12:09 AM.
Reply With Quote
  #51  
Old 09-18-2009, 10:07 PM
cookies4bulat's Avatar
cookies4bulat cookies4bulat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: KL
Posts: 809
Rep Power: 12
cookies4bulat is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to cookies4bulat
Default Re: Jom melaram dgn fesyen raya 2009

Quote:
Originally Posted by nurkasih View Post
alah, jauh sangat. online dia buat tak. lepas raya pun takper. cnie dah la stok limited. dwi colour harga rm100. memang harga camtue ekk?

hatemetoday, takdenyer naik tinggu. kiter rbut lepas tinga jerk. takder sanggul. senang pakai, awning dia kemas n vantik. kain kualiti, terletak dan looks elegant. awning / bumbung dia memang keras elok. kain pun kaler mengancam tapiiiii kena pakai ngan make up sbb kaler dia yang ceria akan highlight flaw kat muka. api kalau baju mengancam memang nampak cam pengacara tv jugak. hahahah n another flaw, tak leh pakai spek/ cermin mata , kena pakai contacts sbb t dia melurut turn. rudung nieh anak tudung pun tal yah, yang 3 layerlah. dia cam tudung selendang yang dah diletak / dijahit siap ngan anak tudung awning keras plus tudung kecik plus tudung kaler comel. pastue, memang kena hantar dry cleaning. huhuhu lmbut sgt
ades!! ketinggalan sungguh aku bab2 tudung nih
Reply With Quote
  #52  
Old 09-19-2009, 12:28 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: Jom melaram dgn fesyen raya 2009

nur, akak gi ariani, tapi tudung fareeda takde la pulak. Kawan akak kasi info salah kahkahkah.... yang banyak tudung tiara. Macam2 jenis. rainbow tu cantik gak, tapi akak tengok dah takde choice. Tinggal tiga empat pilihan warna saja. Ramainya kaum hawa serbu ariani. effektif betul iklan TV3. Tadi pun anak dara akak kene langgar dgn satu makcik tu sebab nak rebut tudung harga tak murah jugak. RM75 akak dapat anak tudung jer....tudung harga RM155 - RM290. Lebih mahal dari harga baju raya

Quote:
Originally Posted by nurkasih View Post
alah, jauh sangat. online dia buat tak. lepas raya pun takper. cnie dah la stok limited. dwi colour harga rm100. memang harga camtue ekk?

hatemetoday, takdenyer naik tinggi sanggul. kiter rmbut lepas tinga jerk. takder sanggul. senang pakai, awning dia kemas n cantik. kain kualiti, terletak dan looks elegant. awning / bumbung dia memang keras elok. kain pun kaler mengancam tapiiiii kena pakai ngan make up sbb kaler dia yang ceria akan highlight flaw kat muka. and kalau baju mengancam memang nampak cam pengacara tv jugak. hahahah n another flaw, tak leh pakai spek/ cermin mata , kena pakai contacts sbb t dia melurut turn. tudung nieh anak tudung pun tak yah, yang 3 layerlah. dia cam tudung selendang yang dah diletak / dijahit siap ngan anak tudung awning keras plus tudung kecik plus tudung kaler comel. pastue, memang kena hantar dry cleaning. huhuhu lmbut sgt
Reply With Quote
  #53  
Old 09-19-2009, 03:19 AM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 13
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: Jom melaram dgn fesyen raya 2009

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
nur, akak gi ariani, tapi tudung fareeda takde la pulak. Kawan akak kasi info salah kahkahkah.... yang banyak tudung tiara. Macam2 jenis. rainbow tu cantik gak, tapi akak tengok dah takde choice. Tinggal tiga empat pilihan warna saja. Ramainya kaum hawa serbu ariani. effektif betul iklan TV3. Tadi pun anak dara akak kene langgar dgn satu makcik tu sebab nak rebut tudung harga tak murah jugak. RM75 akak dapat anak tudung jer....tudung harga RM155 - RM290. Lebih mahal dari harga baju raya
heheh tudung ariani ekk..t sayer google..Memang mahal kak tapi bila dah bertemu jodoh ngan satu... dah memang jatuh chenta da ngan tudung tueh.. NIeh lepas raya , tunang out station ke KL 2 bulan..leh pesan kat dier carik manyak2..

Bila da mahal...sayang nak main rendam2 sendiri...

Mahal takper biar puassss..g pun sepanjang 2 bulan jalan kat Penang sejak tahu pasal tudung Fareeda..langsung tak pernah nampak orang pakai...yang ada pun normal Indonesian style punyer tudung tueh.berlambak...
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne
Reply With Quote
  #54  
Old 09-19-2009, 08:36 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: Jom melaram dgn fesyen raya 2009

Quote:
Originally Posted by nurkasih View Post
heheh tudung ariani ekk..t sayer google..Memang mahal kak tapi bila dah bertemu jodoh ngan satu... dah memang jatuh chenta da ngan tudung tueh.. NIeh lepas raya , tunang out station ke KL 2 bulan..leh pesan kat dier carik manyak2..

Bila da mahal...sayang nak main rendam2 sendiri...

Mahal takper biar puassss..g pun sepanjang 2 bulan jalan kat Penang sejak tahu pasal tudung Fareeda..langsung tak pernah nampak orang pakai...yang ada pun normal Indonesian style punyer tudung tueh.berlambak...
betul tu...tunggu betul2 dah 'masam' baunya baru cuci manja2 guna sabun cuci muka ..
nak lagi selamat antar dry clean $$$ lagik..

memang barang mahal ni , nak menten pun mahal gak ke ?
contoh yang nyata, baju sutera *tak kira thai silk atau italian silk, korean silk, China silk sumer sama* nak kene hantar dry clean memanjang. Kalau pakai korean silk toksah ler nak terkandas dalam hujan ke, main hujan ker. habis warna dia bercampur campur nanti.
Tapi cantiknya tak tau nak cakap .

contoh no 2, of course persian cat yg idung kemek laaa..
lagi kemek, lagi mahal...dan pastinya lagi susah nak bela..
kene hantar gruming, trim bulu bersimpul dan makan pun kibble dia special
kasi yang bentuk cam bintang , habis kuar balik semua.
so...royal canin & SP je la...
kene aircond 24 jam..kalau tak dia shedding manjang..tak sempat bulu nak naik gebu. Kat obersea pun bulu kucing parsi shedding time summer. Kalau kat negara kita, summer sepanjang tahun, jadi sepanjang tahun la durang tu shedding. Kak zai tak dapek tengok adam gebu mcm mula2 sampai dulu. Sebab aircond pasang sehari 10 jam saja. Nak pasang 24 jam untuk dia, tak mampu la pulak
bulan lepas bil letrik aja dekat RM400

Reply With Quote
  #55  
Old 09-19-2009, 11:59 AM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 13
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: Jom melaram dgn fesyen raya 2009

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
betul tu...tunggu betul2 dah 'masam' baunya baru cuci manja2 guna sabun cuci muka ..
nak lagi selamat antar dry clean $$$ lagik..

memang barang mahal ni , nak menten pun mahal gak ke ?
contoh yang nyata, baju sutera *tak kira thai silk atau italian silk, korean silk, China silk sumer sama* nak kene hantar dry clean memanjang. Kalau pakai korean silk toksah ler nak terkandas dalam hujan ke, main hujan ker. habis warna dia bercampur campur nanti.
Tapi cantiknya tak tau nak cakap .

contoh no 2, of course persian cat yg idung kemek laaa..
lagi kemek, lagi mahal...dan pastinya lagi susah nak bela..
kene hantar gruming, trim bulu bersimpul dan makan pun kibble dia special
kasi yang bentuk cam bintang , habis kuar balik semua.
so...royal canin & SP je la...
kene aircond 24 jam..kalau tak dia shedding manjang..tak sempat bulu nak naik gebu. Kat obersea pun bulu kucing parsi shedding time summer. Kalau kat negara kita, summer sepanjang tahun, jadi sepanjang tahun la durang tu shedding. Kak zai tak dapek tengok adam gebu mcm mula2 sampai dulu. Sebab aircond pasang sehari 10 jam saja. Nak pasang 24 jam untuk dia, tak mampu la pulak
bulan lepas bil letrik aja dekat RM400

Macam tue lah kak Zai.,,adat dunia kot...Keta pun sama lagi mahal beli..lagi mahal nak maintain.... cuma mungkin minyak je kurang, tapi yang lain mahal jugak....hehehe sayer takder air cond..sbb tue memanjang je kucing2 sayer shedding tapi takderlah shedding melampau..

Yang pasal idung kemik tueh betui...tak dapat dinafikan..conclusion yang sayer buat..kalau income tak tetap janganlah try nak bela...kang ambik calculator kang.. hehehehe
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne
Reply With Quote
  #56  
Old 09-19-2009, 12:05 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: Jom melaram dgn fesyen raya 2009

Quote:
Originally Posted by nurkasih View Post
Macam tue lah kak Zai.,,adat dunia kot...Keta pun sama lagi mahal beli..lagi mahal nak maintain.... cuma mungkin minyak je kurang, tapi yang lain mahal jugak....hehehe sayer takder air cond..sbb tue memanjang je kucing2 sayer shedding tapi takderlah shedding melampau..

Yang pasal idung kemik tueh betui...tak dapat dinafikan..conclusion yang sayer buat..kalau income tak tetap janganlah try nak bela...kang ambik calculator kang.. hehehehe
setuju
its a fact of life
yang susah nak dapat memang susah nak menten
jadi...kalau susah, tak yah la susah susah...*ape akak merepek ni ?*
selamat hari raya nur...
Reply With Quote
  #57  
Old 09-20-2009, 12:29 AM
cookies4bulat's Avatar
cookies4bulat cookies4bulat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: KL
Posts: 809
Rep Power: 12
cookies4bulat is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to cookies4bulat
Default Re: Jom melaram dgn fesyen raya 2009

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
nur, akak gi ariani, tapi tudung fareeda takde la pulak. Kawan akak kasi info salah kahkahkah.... yang banyak tudung tiara. Macam2 jenis. rainbow tu cantik gak, tapi akak tengok dah takde choice. Tinggal tiga empat pilihan warna saja. Ramainya kaum hawa serbu ariani. effektif betul iklan TV3. Tadi pun anak dara akak kene langgar dgn satu makcik tu sebab nak rebut tudung harga tak murah jugak. RM75 akak dapat anak tudung jer....tudung harga RM155 - RM290. Lebih mahal dari harga baju raya
rm155 -rm290 perh!dgn bnyk tuh saya dah beli jubah full beads 2 pasang,dapat boot sepasang untuk dipadankn ngan jubah and 2 tudung lilit tu(ape or panggil ek tudung camnih??) untk dipadnkan ngan jubah.huhuhu to me tak kira lah murah ke mahal..if pandai gayakan sume nampak mahal,walaupon tudung tuh berharga 10hengget
Reply With Quote
  #58  
Old 09-20-2009, 08:23 PM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 13
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: Jom melaram dgn fesyen raya 2009

Quote:
Originally Posted by cookies4bulat View Post
rm155 -rm290 perh!dgn bnyk tuh saya dah beli jubah full beads 2 pasang,dapat boot sepasang untuk dipadankn ngan jubah and 2 tudung lilit tu(ape or panggil ek tudung camnih??) untk dipadnkan ngan jubah.huhuhu to me tak kira lah murah ke mahal..if pandai gayakan sume nampak mahal,walaupon tudung tuh berharga 10hengget
lain orang lain cara cookies. Lain mata lain suka. Mungkin dimata kita nampak mahal tapi dimata orang nampak biasa. Atau sebaliknya. Dulu pun saya anggap camtue jugak.. Api macam orang kata..the more we earn the
more we spend. Dulu masa study tak kisah baju murah ke mahal, tapi bila berduit sendiri teribgib macam2. Terpulang pada individu
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne
Reply With Quote
  #59  
Old 09-20-2009, 10:06 PM
cookies4bulat's Avatar
cookies4bulat cookies4bulat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: KL
Posts: 809
Rep Power: 12
cookies4bulat is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to cookies4bulat
Default Re: Jom melaram dgn fesyen raya 2009

Quote:
Originally Posted by nurkasih View Post
lain orang lain cara cookies. Lain mata lain suka. Mungkin dimata kita nampak mahal tapi dimata orang nampak biasa. Atau sebaliknya. Dulu pun saya anggap camtue jugak.. Api macam orang kata..the more we earn the
more we spend. Dulu masa study tak kisah baju murah ke mahal, tapi bila berduit sendiri teribgib macam2. Terpulang pada individu
Toi le..lain org lain citarasa.eh..ape2 pon selamat melaram di hari raya maaf zahir dan batin
Reply With Quote
  #60  
Old 09-28-2009, 08:36 AM
duyung_leo's Avatar
duyung_leo duyung_leo is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 540
Rep Power: 13
duyung_leo is on a distinguished road
Default Re: Jom melaram dgn fesyen raya 2009

Quote:
Originally Posted by June View Post
What???????????????????????? 52kg?? ko temberanglah Cah.kurus mcm ko 52kg?? aku pun baru 48kg wei!!
.wakakakaka. aku kan tinggi june.. mesti la berat dr ko.. hehehehe...

Quote:
Originally Posted by nastygurlz View Post
berat tulang kot tu..
muahahaha
lebih kurang camtu la nasty.. hehehehe...

Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
Tu berat dosa tu...tak pun berat taik
Ampunnn.....raya ni...maap yer....gurau2 jer duyong oiii...
wakakakaka.. berat segala2 nyer kak..
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cat boarding this raya.. solehah1505 Cats & Kittens 7 09-26-2009 04:53 PM
Pet World Malaysia 2009 3 - 5 July 2009 dog is my buddy Events 74 07-13-2009 03:05 PM
PETS WORLD MALAYSIA 2009, July 3-5, 2009 Midvalley shermanyck Coffee Room 1 07-13-2009 02:54 PM
Picture of cat in Pet World Malaysia 2009 3 - 5 July 2009 verilus Cats & Kittens 4 07-07-2009 04:24 PM


All times are GMT +8. The time now is 08:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.