Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Movies & TV

Movies & TV Discuss the latest movies, tv shows, and what turns you into a couch potato

Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 04-28-2009, 06:40 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

Quote:
Originally Posted by nik_tropicana View Post
eh kak zai..
rasanyer yg anak mahone kne bunuh tu dlm season 4 la kak..
kne bunuh ngan mamat negro yg besar tu..pembunuh upahan genaral..
sori..silap2...
wokeh Nik
no hal punyer...
Reply With Quote
  #22  
Old 05-04-2009, 11:44 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

Akhirnyer T-BAG tertifu jugek
Tetapi......berjayakah dia meloloskan diri nanti ????

wawawawa
Michael sakit....

Sayangnyer Linc pada adiknyer...
nape la yaya tak sayang adam camtu ? *sowie off topic lak *
Reply With Quote
  #23  
Old 05-05-2009, 08:39 AM
nik_tropicana's Avatar
nik_tropicana nik_tropicana is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,146
Rep Power: 13
nik_tropicana is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Akhirnyer T-BAG tertifu jugek
Tetapi......berjayakah dia meloloskan diri nanti ????

wawawawa
Michael sakit....

Sayangnyer Linc pada adiknyer...
nape la yaya tak sayang adam camtu ? *sowie off topic lak *
hahahaha..
slalu t-bag klepet org tapi smlm dier plak kene klepet...
tapi pandai btol ar or company tu berlakon kan...
nak kne headshot pun still berlakon..

nape la yaya tak sayang adam camtu ? *sowie off topic lak *
klaka ar kak zai nie..
__________________
Reply With Quote
  #24  
Old 05-05-2009, 11:38 AM
orkid84's Avatar
orkid84 orkid84 is offline
STOP animal cruelty!
 
Join Date: Mar 2009
Location: Putrajaya
Posts: 138
Rep Power: 11
orkid84 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to orkid84 Send a message via Skype™ to orkid84
Default Re: .:: Prison Break ::.

huhuh skang general plak soh linc cari scylla tuh.. adeh bile nak abes cite nih..

BTW Smallville Season 6 dah kuar.. takda orang nak bukak thread utk Smallville ker??
__________________
Reply With Quote
  #25  
Old 05-05-2009, 08:31 PM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 12
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

Aku rasa T-Bag mesti bolos punya. Dia tu kan licik. Tapi mamat yg org company tu memang pandai berlakon smpai T-Bag tertipu. In fact, aku pun tertipu . Aku rasa, T-Bag actually was-was juga sama ada itu org company atau actually penjual bible. Sebab tu dia bukak cerita ayah dia & petik quote dari Bible. Tenguk2 mamat tu boleh sambung pulak quote tu. Tu yg T-Bag tertipu. Adess.....
Orkid, FYI season 4 ni ada dlm 8 episode lagi. Buat masa ni belum tau lagi sama ada akan ada season 5 atau tidak, tapi dengar2nya ending season 4 ni mcm PB dah ditamatkan. Tapi biasa la panel writers ni (Nick Santorra & co) kalau producer suruh sambung, sentiasa boleh create cerita baru
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #26  
Old 05-05-2009, 08:55 PM
nik_tropicana's Avatar
nik_tropicana nik_tropicana is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,146
Rep Power: 13
nik_tropicana is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

btol tu kak nita..
t-bag bajet nak test guna ayt bible rupa2nya mamat company tu pun tau ayat tuh...
dier suspek mamat tuh dari cincin yg dier pakai da btol tapi mamat tuh pandai putar balik ayat...
nasib baik budak kecik tuh da blah...klu x mati kot...
tapi tu la, kdg2 sian gak kat t-bag neh..
__________________
Reply With Quote
  #27  
Old 05-06-2009, 12:20 AM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 12
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

Ha ah la nik....aku pun kesian kat T-Bag sebab at that precious moment, dia seperti dah dapat 'hidayah' lepas adik Gretchen berulangkali remind dia yg dia tu Cole Pfeifer....cewahhhhh....sedih gak tgk muka T-Bag masa dia dah kena ikat & dia tak boleh buat apa2 bila name card Cole Pfeifer kena pijak.
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #28  
Old 05-06-2009, 06:18 AM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: .:: Prison Break ::.

Waduh waduh waduh..
Cerita ni memang best and unpredictable btol..me likey....
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #29  
Old 05-06-2009, 08:08 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

tak sabar nak tengok mcm mana T-BAG punya helah nak melepaskan diri. Kalau T-BAG takde mmg tak best dah PB nih *ngaku gak kak zai *

Kalau Gretchen jatuh cinta dgn Linc, tentu dia jadi baik dan tolong selamatkan Michael kan *ini cuma hayalanku sendiri*
Reply With Quote
  #30  
Old 05-06-2009, 09:33 AM
orkid84's Avatar
orkid84 orkid84 is offline
STOP animal cruelty!
 
Join Date: Mar 2009
Location: Putrajaya
Posts: 138
Rep Power: 11
orkid84 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to orkid84 Send a message via Skype™ to orkid84
Default Re: .:: Prison Break ::.

Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
Orkid, FYI season 4 ni ada dlm 8 episode lagi. Buat masa ni belum tau lagi sama ada akan ada season 5 atau tidak, tapi dengar2nya ending season 4 ni mcm PB dah ditamatkan. Tapi biasa la panel writers ni (Nick Santorra & co) kalau producer suruh sambung, sentiasa boleh create cerita baru
Yeker.. adeh~ lame lagila nk tgu.. X sabar nak tau ending.. Tapi bile nak ditamatkan mcm tak best jer.. Huhuh..
__________________
Reply With Quote
  #31  
Old 05-06-2009, 02:04 PM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 12
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
tak sabar nak tengok mcm mana T-BAG punya helah nak melepaskan diri. Kalau T-BAG takde mmg tak best dah PB nih *ngaku gak kak zai *

Kalau Gretchen jatuh cinta dgn Linc, tentu dia jadi baik dan tolong selamatkan Michael kan *ini cuma hayalanku sendiri*
Hahaha....mengaku gak ko ye. Itu la 'aura' T-Bag klu nak tau
Gretchen tak kan jatuh cinta dgn Linc punyer. Kan General tu pernah cakap, Gretchen sebenarnya dah fail utk diserap sbg agent, tapi sebab General was impressed dgn 'the lack of emotion' pd Gretchen (kiranya Gretchen ni mmg org yg tak der perasaan, the very the hati kering), sebab tu dia dapat jadi agent. Mungkin gak sebab General tu bagi dia peluang (atau mungkin ada sebab2 lain cth lack of father's love....cewahhh....aku memandai2 jer), sebab tu Gretchen jatuh hati dgn General sampai dapat anak (budak Emily tu).
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #32  
Old 05-06-2009, 02:59 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

Nita, sebenonyer zai mola getik kan si T-BAG masa season 1 lagi, sebab dia suka usik2 dan kenyit2 mata kat Michael. Panggil2 Michael 'Pretty boy' huhu, getik meluwap luwap rasanyer nengok dia wat camtuh geli geleman pun ada...
Tapi bila pk2 balik memang ye ler, betui mcm Nita ckp..
kalau takde kerekter T-BAG tak best ler PB, mcm megi mi takde perencah

Wah gitu lak kesah si Gretchen ngan General yer... , Emily tu anak dema ye ?
muka Gretchen mmg takde 'feeling' punyer muka. Mesti perut ijo
Zai missed banyak episode sbb sakit retu mmg takde mood nak tengok TV
banyak sgt yg dah missed. Tapi takper..skrg catch up balik...



Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
Hahaha....mengaku gak ko ye. Itu la 'aura' T-Bag klu nak tau
Gretchen tak kan jatuh cinta dgn Linc punyer. Kan General tu pernah cakap, Gretchen sebenarnya dah fail utk diserap sbg agent, tapi sebab General was impressed dgn 'the lack of emotion' pd Gretchen (kiranya Gretchen ni mmg org yg tak der perasaan, the very the hati kering), sebab tu dia dapat jadi agent. Mungkin gak sebab General tu bagi dia peluang (atau mungkin ada sebab2 lain cth lack of father's love....cewahhh....aku memandai2 jer), sebab tu Gretchen jatuh hati dgn General sampai dapat anak (budak Emily tu).
Reply With Quote
  #33  
Old 06-29-2009, 11:57 AM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 12
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

Attention to all PB fans. Malam ni final episode for this season. Up to this date, there is no more sequel to PB. So make sure u don't miss tonite's show. 8tv 10.30pm
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...

Last edited by anitayusof00; 06-29-2009 at 12:03 PM.
Reply With Quote
  #34  
Old 06-29-2009, 12:13 PM
nik_tropicana's Avatar
nik_tropicana nik_tropicana is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,146
Rep Power: 13
nik_tropicana is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

yer ke kak nita...
kne full attention mlm neh...
__________________
Reply With Quote
  #35  
Old 06-29-2009, 03:10 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
Attention to all PB fans. Malam ni final episode for this season. Up to this date, there is no more sequel to PB. So make sure u don't miss tonite's show. 8tv 10.30pm
Quote:
Originally Posted by nik_tropicana View Post
yer ke kak nita...
kne full attention mlm neh...
alaaa....sah aku akan terlepas punyer final episode nih ....malam ni ada program lain laaaa...
Reply With Quote
  #36  
Old 06-29-2009, 03:17 PM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 12
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
alaaa....sah aku akan terlepas punyer final episode nih ....malam ni ada program lain laaaa...
Heheh i tak tengok sangat season last2..tapi my bf gila PB...dia kata Scotfield mati da last2.. Dia donload dari tenet agaknya...
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne
Reply With Quote
  #37  
Old 06-29-2009, 03:19 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

Hishh ko nih....!!!
potong stim laaa....


Quote:
Originally Posted by nurkasih View Post
Heheh i tak tengok sangat season last2..tapi my bf gila PB...dia kata Scotfield mati da last2.. Dia donload dari tenet agaknya...
Reply With Quote
  #38  
Old 06-29-2009, 03:30 PM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 12
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Hishh ko nih....!!!
potong stim laaa....
sbb tue jerk yang orang nak tahu kan..kehkehkeh
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne
Reply With Quote
  #39  
Old 06-29-2009, 03:48 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 11
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

dulu kalau gi batu finggi, mmg slalu angkut complete season PB neh...

kalau malam ni last episode season 4, hmm, pasni dah takde citer best la..maybe 8tv sambung plak Burn Notice kot...layan aa jugak citer ni. hero pun nama Micheal gak...

tapi, papepun, PB mmg best....tak penah miss langsung. Nur leh aa donlod complete semua season kan...

Kak Zai pogram apa malam neh?
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #40  
Old 06-29-2009, 04:09 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: .:: Prison Break ::.

Micheal jangan mati!!!!!!!!!!!!!!!
Pengsan boleh la tapi jangan mati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!{ shy}
Zee tak risau mana dapat tengok ke tak sebab akan ku download cerita ini jugak tapi kalau malas nak tunggu download rasanya beli jela koleksi dvd nya sebab sudah suka sangat...
Haih, ada benda bebulu plak duduk depan muka kita ni...
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 10:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.