Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Movies & TV

Movies & TV Discuss the latest movies, tv shows, and what turns you into a couch potato

Reply
 
Thread Tools
  #81  
Old 07-01-2009, 05:40 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 11
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post
Dah abis dah series ni lepas ni boleh la Wenthworth Miller kawen dengan Zee..
Dah janji habis series ni nak diijab kabulkan dah...
agak2nye nanti bila skopil tu jumpa BabyZee dia tetiba berubah nak jadi straight guy balik kot..mane aa tau...rezeki BabyZee..sure melepas la owang laen kan... meira pon melepas aa jugak.. abg T-Bag takmo ke meira? jgn marah ek meira...he he
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #82  
Old 07-01-2009, 05:56 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
agak2nye nanti bila skopil tu jumpa BabyZee dia tetiba berubah nak jadi straight guy balik kot..mane aa tau...rezeki BabyZee..sure melepas la owang laen kan... meira pon melepas aa jugak.. abg T-Bag takmo ke meira? jgn marah ek meira...he he
Wakakakaka !!!! Ooppsss sorie...tumpang gelak jap

psstt....mon...T-Bag tu kak nita punyer la..
Reply With Quote
  #83  
Old 07-01-2009, 06:04 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 11
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Wakakakaka !!!! Ooppsss sorie...tumpang gelak jap

psstt....mon...T-Bag tu kak nita punyer la..
ade gak peminat abg T-Bag ek? abg2 laen camne? Sucre? Lincoln? Mahone? C-Note? Self? Kellerman? Abruzzi? Wyatt? Whistler?

duit DB Cooper tu abeh camtu je la ek? Kak Zai? any idea?
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #84  
Old 07-01-2009, 06:08 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
ade gak peminat abg T-Bag ek? abg2 laen camne? Sucre? Lincoln? Mahone? C-Note? Self? Kellerman? Abruzzi? Wyatt? Whistler?

duit DB Cooper tu abeh camtu je la ek? Kak Zai? any idea?
Duit tu T-Bag dah guna beli tangan palsu sebelah kat Thailand. Pastu dia dok joli yang lebih tu.....
*woiittt !! mana la aku ingat...*
Reply With Quote
  #85  
Old 07-01-2009, 06:08 PM
meira's Avatar
meira meira is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Feb 2009
Location: Sri Kembangan
Posts: 306
Rep Power: 11
meira is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to meira
Default Re: .:: Prison Break ::.

t-bag pun bole la dr abg michael tu..loser btol abg die tu.semua bergantung harap kt si michael.

eh ade peminat lincoln scofield ke kt sini?sorry byk2 yeee
Reply With Quote
  #86  
Old 07-01-2009, 06:14 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 11
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

Quote:
Originally Posted by meira View Post
t-bag pun bole la dr abg michael tu..loser btol abg die tu.semua bergantung harap kt si michael.

eh ade peminat lincoln scofield ke kt sini?sorry byk2 yeee
lincoln burrows? tu kak zai punye kot meira...
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #87  
Old 07-01-2009, 06:14 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

Quote:
Originally Posted by meira View Post
t-bag pun bole la dr abg michael tu..loser btol abg die tu.semua bergantung harap kt si michael.

eh ade peminat lincoln scofield ke kt sini?sorry byk2 yeee
dik miera jgn ckp camtu...tak baik tao...
Linc tu banyak berkorban untuk maikel sejak durg tu kecil lagi
sampai buat perkara yg tak sepatutnya untuk sekolahkan adik dia
sampai peringkat tertinggi. Maikel tu arkitek kalau tak salah *kalau kak zai silap tolong betulkan, tak berapa ingat ler*...bila Linc kene set-up bunuh adik vice presiden *padahal org tu idup lg* dan masuk penjara, maikel sengaja buat salah so dia kene tangkap, masuk penjara untuk tolong abg dia escape. Beautiful story ....kasih syg adik dan abang....aku respect script writer PB nih..kalau aku dapat kawen dgn dia kan best

Last edited by adamyala; 07-01-2009 at 08:01 PM.
Reply With Quote
  #88  
Old 07-01-2009, 06:17 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 11
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Duit tu T-Bag dah guna beli tangan palsu sebelah kat Thailand. Pastu dia dok joli yang lebih tu.....
*woiittt !! mana la aku ingat...*
kaya tu abg T-Bag tu, sales consultant lagi tuh..Cole Pfeiffer ek...ha ha ha, untung kalau Kak Zai dapat dia..
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #89  
Old 07-01-2009, 06:19 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 11
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
dik miera jgn ckp camtu...tak baik tao...
Linc tu banyak berkorban untuk maikel sejak durg tu kecil lagi
sampai buat perkara yg tak sepatutnya untuk sekolahkan adik dia
sampai peringkat tertinggi. Maikel tu arkitek kalau tak salah *kalau kak zai silap tolong betulkan, tak berapa ingat ler*...bila Linc kene set-up bunuh adik presiden *padahal org tu idup lg* dan masuk penjara, maikel sengaja buat salah so dia kene tangkap, masuk penjara untuk tolong abg dia escape. Beautiful story ....kasih syg adik dan abang....aku respect script writer PB nih..kalau aku dapat kawen dgn dia kan best
dgn script writer pun on jugak kak zai? suka ati la kak zai, janji kak zai leave Sara alone..ecewahhhh
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #90  
Old 07-01-2009, 06:25 PM
meira's Avatar
meira meira is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Feb 2009
Location: Sri Kembangan
Posts: 306
Rep Power: 11
meira is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to meira
Default Re: .:: Prison Break ::.

sorrryyy kak zaaaiiii..hehhe

eh eh sy suke sucre.mamat plg baik dlm citer tu.mmg salute la kt die tu.dh le hensem.aumm
Reply With Quote
  #91  
Old 07-01-2009, 06:25 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
dgn script writer pun on jugak kak zai? suka ati la kak zai, janji kak zai leave Sara alone..ecewahhhh
sara ? sara who ? *hehehe buat2 lufer..*

mon...kalau mon jadi maikel, sanggup tak harungi segala2 tu demi nak selamatkan seorang abang ? sedangkan masa tu ko dah idup senang lenang, kerjaya yang bagus, girlfriend yang malatopp !!! nak ko masuk penjara sebab nak selamatkan abang ko ?

ha....kene fikir dulu baru jawab
Reply With Quote
  #92  
Old 07-01-2009, 06:30 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

Quote:
Originally Posted by meira View Post
sorrryyy kak zaaaiiii..hehhe

eh eh sy suke sucre.mamat plg baik dlm citer tu.mmg salute la kt die tu.dh le hensem.aumm
sucre tu mmg baik. Kak zai suka 'first name dia' FERNANDO sucre hehehehe !!! dia masuk penjara sebab rompak duit convenient store, nak beli cincin, melamar buah hati dia. Romantik nyer mamat nieh ...tapi dia seorang kawan yang setia dan ikhlas. Kak zai tak tahan nak tergelak bila tengok scene 'fight' dgn gretchen...sucre kalah teruk...bengkak2, lebam biru...pompuan tu selamba dek jer...hahahaha
Reply With Quote
  #93  
Old 07-01-2009, 06:30 PM
meira's Avatar
meira meira is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Feb 2009
Location: Sri Kembangan
Posts: 306
Rep Power: 11
meira is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to meira
Default Re: .:: Prison Break ::.

time die jd arkitek die x jupe sara lg kak zai..die x de gf meletup.ke before tu die dh ade gf dh?
Reply With Quote
  #94  
Old 07-01-2009, 06:30 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 11
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
sara ? sara who ? *hehehe buat2 lufer..*

mon...kalau mon jadi maikel, sanggup tak harungi segala2 tu demi nak selamatkan seorang abang ? sedangkan masa tu ko dah idup senang lenang, kerjaya yang bagus, girlfriend yang malatopp !!! nak ko masuk penjara sebab nak selamatkan abang ko ?

ha....kene fikir dulu baru jawab
i'll do something to get him out. caranye maybe aa tak la sedasat skopil tu kot....

tingat pulak kat x-warden fox river yg dulunye jahat tapi last2 berkorban nyawa utk the brothers tu... apa nama dia dah meira? kak zai?
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #95  
Old 07-01-2009, 06:32 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 11
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

Quote:
Originally Posted by meira View Post
time die jd arkitek die x jupe sara lg kak zai..die x de gf meletup.ke before tu die dh ade gf dh?
sebelum tu rasanye maikel single kot...
tak tau aa kalau sebelum tu dia kapel dgn kak zai ke..
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #96  
Old 07-01-2009, 06:33 PM
meira's Avatar
meira meira is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Feb 2009
Location: Sri Kembangan
Posts: 306
Rep Power: 11
meira is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to meira
Default Re: .:: Prison Break ::.

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
i'll do something to get him out. caranye maybe aa tak la sedasat skopil tu kot....

tingat pulak kat x-warden fox river yg dulunye jahat tapi last2 berkorban nyawa utk the brothers tu... apa nama dia dah meira? kak zai?
ermm tah x igt. a.galak kot?hihiih
Reply With Quote
  #97  
Old 07-01-2009, 06:34 PM
meira's Avatar
meira meira is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Feb 2009
Location: Sri Kembangan
Posts: 306
Rep Power: 11
meira is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to meira
Default Re: .:: Prison Break ::.

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
sebelum tu rasanye maikel single kot...
tak tau aa kalau sebelum tu dia kapel dgn kak zai ke..
oihh kalo gf maikel dulu kak zai mmg meletup meluap2 dh tu hotnye.
Reply With Quote
  #98  
Old 07-01-2009, 06:35 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 11
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

Quote:
Originally Posted by meira View Post
ermm tah x igt. a.galak kot?hihiih
a.galak meira? ish... tu kalau usop aslam nak buat gak pizen break mesia sah sah a.galak belakon punye...
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #99  
Old 07-01-2009, 06:36 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 11
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

Quote:
Originally Posted by meira View Post
oihh kalo gf maikel dulu kak zai mmg meletup meluap2 dh tu hotnye.
meira puji kak zai camneh, sure kembang kempis idung kak zai tuh...jgn malam ni kak zai ngigau duk sebut skopil skopil dah ler...
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #100  
Old 07-01-2009, 06:38 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: .:: Prison Break ::.

Quote:
Originally Posted by meira View Post
time die jd arkitek die x jupe sara lg kak zai..die x de gf meletup.ke before tu die dh ade gf dh?
masa tu dia lom juper sara lg. Dia jumpa sara dlm penjara. Sara doktor kat situ. Sebelum tu dia dah ada makwe. Cun melecun. tapi dah mati...*ingatanku tiba2 blurr*...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.