Go

Go Back   PetFinder.my > Latest News & Happenings > Member Introductions

Member Introductions Introduce yourself to our fun community and meet some new friends here!

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 01-26-2009, 04:35 PM
euanna's Avatar
euanna euanna is offline
Call me Yuana or Yan ;)
 
Join Date: Jan 2009
Location: Bdr Sri Permaisuri, Cheras
Posts: 710
Rep Power: 12
euanna is on a distinguished road
Default Hello semua.. teehehehehe



A'kum & Hellooo semua..................

Ahahaha sorry yerr... saya ni dah terbalik kot.. sepatutnya intro sini baru post kat cats and kitten

Leh panggil Yan / Euanna / Yuana.. sama jek Errr.. sapa yg below 30 leh panggil kita kak yan .. Anyway I just learned how to take care of cat. baru aje sekor kita adopt dari SPCA.. tu pun koyak gak pocket .. tapi sebab nak bela kucing punya pasal.. buat gak!

Setakat ni dah berjaya buat simple grooming + feed + litterbox management . Terima kasih pada info kat dalam forum ni, banyak membantu saya jaga kucing sekor ni. Seronok jugak tengok kucing-kucing orang lain yang gebu dan comel.. teringin gak nak memiliki seekor kucing yang pedigree ( ecececececece ) .. dan yang less buas sikit... . Sherbet ni buas, ganas.. a terror! But he's cuddly and lovable.. .

Buat masa ni tak leh ambik kucing lagi sebab seram tengok sherbet ni ganas sangat.. tengok bila dia dah zass macam mana behaviour dia. Selamat berkenalan semua!!
Click image for larger version

Name:	DSC00392.JPG
Views:	203
Size:	52.2 KB
ID:	3065 Click image for larger version

Name:	DSC00483.JPG
Views:	80
Size:	45.0 KB
ID:	3066 Click image for larger version

Name:	DSC00498.JPG
Views:	80
Size:	38.8 KB
ID:	3067

Click image for larger version

Name:	DSC00497.JPG
Views:	90
Size:	48.3 KB
ID:	3068 Click image for larger version

Name:	DSC00501.JPG
Views:	81
Size:	55.1 KB
ID:	3069 RAWR! SHERBET IN ACTION!

Hobi dia sekarang tido kat kaki saya masa saya dok depan computer.. although nampak aje tali handphone.. terkam aje..
Harap dapat beri tunjuk ajar... terima kasihhhhh
Reply With Quote
  #2  
Old 01-26-2009, 09:18 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: Hello semua.. teehehehehe

Ya Allah...Yan...baru nak intro ke ? Dah puas kita bersembang kat thread lain tu kan ? Hehehe takpe...as long as you are learning something from here. Caring is sharing okay...

Welcome ....and enjoy your stay
Reply With Quote
  #3  
Old 01-27-2009, 04:54 PM
euanna's Avatar
euanna euanna is offline
Call me Yuana or Yan ;)
 
Join Date: Jan 2009
Location: Bdr Sri Permaisuri, Cheras
Posts: 710
Rep Power: 12
euanna is on a distinguished road
Default Re: Hello semua.. teehehehehe

Tu la.. kita tersilap ni.. x perasan... fail sungguh!

Ish.. bila la durang nak announce venue cat show bulan Feb ni.. Ada ke tak? Dimana.?... kita nak tengok cuci mata

Nak masukkan kucing kita tak la......... dia belum neuter lagi... nanti lepas 2nd vaccine tanya vet bila leh zasss dia.. takut2 kena habiskan vaccination ke 3 baru boleh zass
Reply With Quote
  #4  
Old 01-27-2009, 08:41 PM
blackie007's Avatar
blackie007 blackie007 is offline
Petfinder Moderator
 
Join Date: Aug 2008
Location: KL
Posts: 3,418
Rep Power: 16
blackie007 has disabled reputation
Default Re: Hello semua.. teehehehehe

Hi Yan,

Welcome to Petfinder.my. Hehe, you definitely got it terbalik. I've been wondering who is this euanna and when is she going to introduce herself.

Anyway, your Sherbet is beautiful. Glad you're enjoying his company. I like this picture....he looks so content.

Reply With Quote
  #5  
Old 01-27-2009, 10:52 PM
euanna's Avatar
euanna euanna is offline
Call me Yuana or Yan ;)
 
Join Date: Jan 2009
Location: Bdr Sri Permaisuri, Cheras
Posts: 710
Rep Power: 12
euanna is on a distinguished road
Default Re: Hello semua.. teehehehehe

Quote:
Originally Posted by blackie007 View Post
Hi Yan,

Welcome to Petfinder.my. Hehe, you definitely got it terbalik. I've been wondering who is this euanna and when is she going to introduce herself.

Anyway, your Sherbet is beautiful. Glad you're enjoying his company. I like this picture....he looks so content.

This was the 2nd day he came with me. Still shy... Look at his face.. so content and innocent

Now.. he's a terror... angelic smile is just a facade..he's a bad boy nevertheless he makes me laugh . I just have to make him tired at night, and sleep till midday.. he likes to go wacky at 5am.. . The collar is a must.. he likes to chase me and weave through my feet.. which has cause some accidents with me kicking him ..at least the bell is like a warning..

Click image for larger version

Name:	DSC00517.JPG
Views:	209
Size:	46.3 KB
ID:	3096Click image for larger version

Name:	DSC00522.JPG
Views:	80
Size:	45.7 KB
ID:	3097
Reply With Quote
  #6  
Old 01-27-2009, 10:56 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Hello semua.. teehehehehe

Welcome,welcome yan.dah borak pjg2 baru masuk intro ye takpe.yg penting kita dah masuk geng mesra alam kat sini

comei si sherbet tu.berapa umur dia?? ada hajat nak tambah kucing tak?? buat kwn si sherbet
Reply With Quote
  #7  
Old 01-28-2009, 12:54 AM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: Hello semua.. teehehehehe

Quote:
Originally Posted by euanna View Post
Tu la.. kita tersilap ni.. x perasan... fail sungguh!

Ish.. bila la durang nak announce venue cat show bulan Feb ni.. Ada ke tak? Dimana.?... kita nak tengok cuci mata

Nak masukkan kucing kita tak la......... dia belum neuter lagi... nanti lepas 2nd vaccine tanya vet bila leh zasss dia.. takut2 kena habiskan vaccination ke 3 baru boleh zass
Welcome to Petfinder Euana!.. Isshh tak kisah pun, janji ada intro...hehehe. Semoga dpt banyak ilmu n ramai kawan dr sini. Yang penting, jgn malu nak bertanya..
Tentang show tu InsyAllah, kalau ada minggu ni will announce the venue. Rajin2 ler melawat sini. Nak masukkan sherbert tu ker? Nak tips sikit2 PM Pakcu k.
Reply With Quote
  #8  
Old 01-28-2009, 12:58 AM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: Hello semua.. teehehehehe

welcome to petfinder yan!
here's a pink carpet for you _______________________

ala,comel sungguh sherbet ye and very the playful gitu!
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #9  
Old 01-28-2009, 05:05 PM
euanna's Avatar
euanna euanna is offline
Call me Yuana or Yan ;)
 
Join Date: Jan 2009
Location: Bdr Sri Permaisuri, Cheras
Posts: 710
Rep Power: 12
euanna is on a distinguished road
Default Re: Hello semua.. teehehehehe

Sherbet.. anggaran dalam 4 bulan plus.. Saya pun tak pasti.. nanti pegi vet suh dia tengok-tengokkan la.. Sebab masa ambik kat SPCA aritu dia kata 3 bulan umur dia.. dah dok ngan kita sebulan..kira 4 bulan la... Nak tambah kawan? Tunggu dia zass dulu... dia ni buas sangat la June.. Kalau bergurau, memang digigit2 ganas.. Bagi dia mainan ada loceng.. memang digigit dengan lahapnya.. (kadang2 hajat nak ada kucing lagi sekor..yela..buat kawan si sherbet ni... tapi bayangkan mainan loceng tu = another kucing ).

Maybe next time, tunggu parent datang KL pinjam keta gi pet epicure adopt female cat pulak... sebab tgk jantan sekor kat rumah ni ganas.. maybe female sopan sikit kot.. . Anyway,...semua tunggu Sherbet zass.. ... saya tak berani lagi nak ambik stray yang ada dekat2 area sini.. takut yang ada ni orang punya.. (nampak gaya kat tempat saya ni ramai gak yang bela kucing stray.. tp masya-allah.. poop merata.. ). Tanak ambik kat SPCA lagi sbb mahal.. pet epicure charge adoption pun lagi murah.. kesian gak tengok kucing2 kat SPCA haritu..tp x leh tahan dia lepaskan anjing jalan2 keliling kaki kita masa adopt sherbet . Bukan sekor .. ada 6-7 ekor aritu

Kita pergi show nak cuci mata jek dulu pakcu.. Tak sempat le nak masukkan budak nakal ni.. dia belum zass lagi. Lain kali leh kot.. apa la agaknya akan dibuat budak ni kalau dia masuk show yek..dia duduk 1 corner menggigil ke.. dia terkinja2 macam monyet?..
Reply With Quote
  #10  
Old 01-28-2009, 09:53 PM
nik_tropicana's Avatar
nik_tropicana nik_tropicana is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,146
Rep Power: 14
nik_tropicana is on a distinguished road
Default Re: Hello semua.. teehehehehe

selamat datang ke kg petfinder kak yan..hehehehe..
Reply With Quote
  #11  
Old 01-29-2009, 07:20 AM
euanna's Avatar
euanna euanna is offline
Call me Yuana or Yan ;)
 
Join Date: Jan 2009
Location: Bdr Sri Permaisuri, Cheras
Posts: 710
Rep Power: 12
euanna is on a distinguished road
Talking Re: Hello semua.. teehehehehe

hehe.. tengkiu tengkiu adamyla, june, pakcu, blackie, babyzee, nik

Ai maklumlah.. newbie kitten owner...kenala rajin-rajin menimba ilmu yek .. Syiok tengok kucing orang lain kat sini gebu.. dah anak2 ramai.. Kita ada seekor aje.. takpela.. kata orang apa.. man man lai..

Nak sumbat byk2 dalam rumah ni pun xmuat, kecik jek ..Ingatkan masa adopt budak sorang ni dapat budak yang sopan, pendiam, gentleman.. (masa nak adopt tu dia x layan pun orang lain cuit2 dia.. ada kucing sekor jilat2 dia..dia buat tak tau aje) ..sekali dah bawak balik rumah..sihat walafiat..dah start gebu-gebu ni.. hambik ko! buas sebuas-buasnya.. padan muka mama yan ko ni

Tapi tak pe! yang challenge tu barula pengalaman yang sebenor! Biar susah dahulu..senang di kemudian.. (ecececec ..apa2 ajela aku mengarut ). Sherbet ni sebenarnya anak angkat share dengan adik saya jek.. dia study lagi..so kita la yang membelanya.. (seronok aje.. pastu kadang2 hantar mms kat adik..tayang sikit betapa gebunya budak ni ..). Konon-kononnya bila dia dah abis study dia nak bela sherbet ni la.. tengok aje..la..
Suh scoop litterbox sehari sekali pun liat .. tapi jangan risau.. saya boleh mengamalkan diktatorship.. hakmilik diletakkan sepenuhnya pada saya

Oh,..btw.. apa makanan yang korang bagi pada anak2 buah semua? BW?? RC?? atau BARF / PINK food tu? .. Saya baru try2 BW.. nampak cam serasi.. nak bagi budak ni makan ayam macam tak pandai kunyah jek .. seminggu sekali try bagi salmon sikit pun penat tengok dia mengunyah macam orang takde gigi .

Ada apa2 rahsia untuk menggebusskan lagi Sherbet ni?? Oh.. dan bila agaknya kucing jantan kena zass yek? Nak budget2 timing nih.. sebelum dia pegi mengejar kucing2 yang berkeliaran kat sini (Although sekarang dia dengar kucing2 gatal kat luar tu dia cam blur-blur aje.. dok tenung pintu.. kadang2 lari masuk bawah kerusi..). Lagila dok flat ni..bergema.. perghh... 1 blok boleh dengar
Reply With Quote
  #12  
Old 01-29-2009, 07:33 AM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: Hello semua.. teehehehehe

kalau zee bagi BW or Blue Seal cat food, tu pun kalau tak dapat BW baru try blue seal and lebih kurang macam BW la..
babies makan mana2 antara tu pun dorg ok je..
pun pernah try RC Hair&Skin and bleh di kata elokla, babies paling suka tu tapi sebab harga naik jadi terpaksa la tukar brand...huhu...

untuk neutering plak setahu zee untuk male cat seeloknya neuter time umur 6bulan keatas macam tula..
di mana time tu organ kejantanan dia sudah agak2 masak matang time tu...
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #13  
Old 01-29-2009, 05:00 PM
euanna's Avatar
euanna euanna is offline
Call me Yuana or Yan ;)
 
Join Date: Jan 2009
Location: Bdr Sri Permaisuri, Cheras
Posts: 710
Rep Power: 12
euanna is on a distinguished road
Default Re: Hello semua.. teehehehehe

6 Bulan zass yer.. congak-congak sikit.. dalam bulan 3 hmm.......

Ahh, nampaknya memang lepas vaccine ke-3 barula dia kena zass..
Reply With Quote
  #14  
Old 01-29-2009, 05:04 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Hello semua.. teehehehehe

aku punya kucing jantan betina suma umur 5 bulan 2 minggu aku antar zass.sebelum durang pandai menggatal aku potong dulu.heheheh!!

eh,ada vaksin ke tiga ke?? setau aku 2 x vaksin pastu buat yearly booster je.

Quote:
Originally Posted by euanna View Post
6 Bulan zass yer.. congak-congak sikit.. dalam bulan 3 hmm.......

Ahh, nampaknya memang lepas vaccine ke-3 barula dia kena zass..
Reply With Quote
  #15  
Old 01-31-2009, 02:00 AM
euanna's Avatar
euanna euanna is offline
Call me Yuana or Yan ;)
 
Join Date: Jan 2009
Location: Bdr Sri Permaisuri, Cheras
Posts: 710
Rep Power: 12
euanna is on a distinguished road
Default Re: Hello semua.. teehehehehe

Quote:
Originally Posted by June View Post
aku punya kucing jantan betina suma umur 5 bulan 2 minggu aku antar zass.sebelum durang pandai menggatal aku potong dulu.heheheh!!

eh,ada vaksin ke tiga ke?? setau aku 2 x vaksin pastu buat yearly booster je.
Ehhh 2 kali jek ke? Ahahaha.. terlebih 1 la pulak .. 5 bulan yekkkkkkkk........... hmm ... leh aje hantar tapi takkan naik moto bawak..ishh cam x selesa jek.... .. Tunggu parent naik KL, pinjam keta kot..
Reply With Quote
  #16  
Old 01-31-2009, 09:45 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: Hello semua.. teehehehehe

Quote:
Originally Posted by euanna View Post
Ehhh 2 kali jek ke? Ahahaha.. terlebih 1 la pulak .. 5 bulan yekkkkkkkk........... hmm ... leh aje hantar tapi takkan naik moto bawak..ishh cam x selesa jek.... .. Tunggu parent naik KL, pinjam keta kot..
kalau Sherbet lom biasa naik motor mungkin dia akan stress sebab takut bunyi bising traffic. Nanti sampai vet dia nak deal with another ordeal lagi. Tapi bila dah complete vaksin, kasi another month, pastu boleh zass dia. Jgn tunggu lama2 Yan...nanti dia start 'miang' susah nak bela dah. Dia asyik nak keluar je nanti, cari aweks....Ni salah satu sebab utama kucing kesayangan 'HILANG!!!!'
Reply With Quote
  #17  
Old 01-31-2009, 09:39 PM
euanna's Avatar
euanna euanna is offline
Call me Yuana or Yan ;)
 
Join Date: Jan 2009
Location: Bdr Sri Permaisuri, Cheras
Posts: 710
Rep Power: 12
euanna is on a distinguished road
Default Re: Hello semua.. teehehehehe

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
kalau Sherbet lom biasa naik motor mungkin dia akan stress sebab takut bunyi bising traffic. Nanti sampai vet dia nak deal with another ordeal lagi. Tapi bila dah complete vaksin, kasi another month, pastu boleh zass dia. Jgn tunggu lama2 Yan...nanti dia start 'miang' susah nak bela dah. Dia asyik nak keluar je nanti, cari aweks....Ni salah satu sebab utama kucing kesayangan 'HILANG!!!!'
Sherbet biasa naik motor yerrrr.. budak tu fail sikit bab bunyi2 .. Dengar orang rumah depan bukak pintu grill..lari mencicit.. dengar budak2 lari kat corridor..lari sembunyi.. dengar bunyi blender / hair dryer / vakuum..pun lari sembunyi . Kadang2 dia tengah korek2 litter box nak buat bisnes tiba2 saya keluar dr bilik air.. pun terkejut (tak perasan dia tengah nak buat bisnes..).. Sensitif sungguh budak sekor nih.

Nak biasakan dia naik motor yek..pasni nak suh bf bawak pusing2 area sini ar.. Letak dia dalam carrier bag... bawak jenjalan biar biasa (assuming leh biasa )

Dia kluar cari aweks yer.. ishh bahaya ni .. Minggu depan hantar dia 2nd vaksin tanya vet la.. tanak tunggu lama2..

"Jangan tunggu lama-lama..nanti lama2..dia diambil orang..." Ecececece (or digoda oleh kucen lain )
Reply With Quote
  #18  
Old 01-31-2009, 09:51 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Hello semua.. teehehehehe

ini mcm kucing2 aku gak.dengar apa2 pun bunyi loncat semacam mcm sampalau.

betul tu mcm si zai cakap.klu kucing betina on heat bila dah zass dia jd gadis ayu.takkan lari jauh2.dia pusing2 kat rmh.tp kucing jantan bila dah pandai menggatal walaupun dah kena zass dia msh ada urge nak kuar rmh je.take my Peterpan for example.huh!! fening kepala aku dibuatnya.semalam dia merajuk sakan sambil berkawal depan pintu rmh tunggu peluang nak lari kuar. tak serik2 lg lepas patah kaki last year kucing oh! kucing

Quote:
Originally Posted by euanna View Post
Sherbet biasa naik motor yerrrr.. budak tu fail sikit bab bunyi2 .. Dengar orang rumah depan bukak pintu grill..lari mencicit.. dengar budak2 lari kat corridor..lari sembunyi.. dengar bunyi blender / hair dryer / vakuum..pun lari sembunyi . Kadang2 dia tengah korek2 litter box nak buat bisnes tiba2 saya keluar dr bilik air.. pun terkejut (tak perasan dia tengah nak buat bisnes..).. Sensitif sungguh budak sekor nih.

Nak biasakan dia naik motor yek..pasni nak suh bf bawak pusing2 area sini ar.. Letak dia dalam carrier bag... bawak jenjalan biar biasa (assuming leh biasa )

Dia kluar cari aweks yer.. ishh bahaya ni .. Minggu depan hantar dia 2nd vaksin tanya vet la.. tanak tunggu lama2..

"Jangan tunggu lama-lama..nanti lama2..dia diambil orang..." Ecececece (or digoda oleh kucen lain )
Reply With Quote
  #19  
Old 01-31-2009, 10:10 PM
euanna's Avatar
euanna euanna is offline
Call me Yuana or Yan ;)
 
Join Date: Jan 2009
Location: Bdr Sri Permaisuri, Cheras
Posts: 710
Rep Power: 12
euanna is on a distinguished road
Default Re: Hello semua.. teehehehehe

Quote:
Originally Posted by June View Post
ini mcm kucing2 aku gak.dengar apa2 pun bunyi loncat semacam mcm sampalau.

betul tu mcm si zai cakap.klu kucing betina on heat bila dah zass dia jd gadis ayu.takkan lari jauh2.dia pusing2 kat rmh.tp kucing jantan bila dah pandai menggatal walaupun dah kena zass dia msh ada urge nak kuar rmh je.take my Peterpan for example.huh!! fening kepala aku dibuatnya.semalam dia merajuk sakan sambil berkawal depan pintu rmh tunggu peluang nak lari kuar. tak serik2 lg lepas patah kaki last year kucing oh! kucing
Ishhh tanak la macam tu..dah la area rumah ni banyak kucing sapa-sapa entah berkeliaran..siap menggatal malam2. Ishh kena cepat2 zass budak ni.. nanti aweks mana pulak heret dia keluar..

Sian Peterpan..nasib baik dah ok sekarang yer.. takutnya saya bila dengar peterpan jatuh, patah kaki sampai nak poop/pee pun susah.. . Walaupun saya dok 2nd floor..tp kalau jatuh tu sakit jugak walau x patah kaki pun..
Reply With Quote
  #20  
Old 01-31-2009, 10:32 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Hello semua.. teehehehehe

tulah pasal.si Peterpan tu asal usul blm menggatal lg waktu dia sibuk nak kuar tp sebab kucing betina kat luar mengaum dgn kuat ditambah lg dgn 1 ekor kucing jantan yg suka lepak kat luar rmh. dah naluri kucing jantan,dengar kucing betina mengaum mesti dia nak dekat2. esoknya terus bawa gi vet dan zasss.selamat.

Quote:
Originally Posted by euanna View Post
Ishhh tanak la macam tu..dah la area rumah ni banyak kucing sapa-sapa entah berkeliaran..siap menggatal malam2. Ishh kena cepat2 zass budak ni.. nanti aweks mana pulak heret dia keluar..

Sian Peterpan..nasib baik dah ok sekarang yer.. takutnya saya bila dengar peterpan jatuh, patah kaki sampai nak poop/pee pun susah.. . Walaupun saya dok 2nd floor..tp kalau jatuh tu sakit jugak walau x patah kaki pun..
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Salam perkenalan buat semua anitayusof00 Member Introductions 28 01-23-2009 12:13 PM
Hollaaa semua..... miss u all!!! CatMother Coffee Room 13 01-23-2009 12:03 PM
Hi semua... ashbutt Member Introductions 37 08-23-2008 03:51 PM


All times are GMT +8. The time now is 07:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.