Home   Find A Pet    Forum   WAGazine   Medical   Classifieds   Store
|           

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Travel > Nightlife

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 07-28-2009, 01:11 AM
zulkis's Avatar
zulkis zulkis is offline
Animal Lover
 
Join Date: May 2009
Posts: 29
Rep Power: 0
zulkis is on a distinguished road
Default Car Boot Sale at MAHA UPM every satruday

Assalamualaikum,

Jemput ke Car Boot Sale/ Flea Market yang diadakan setiap SABTU jam 4pm to 11pm bertempat di tapak expo MAHA UPM (ikut exit 5 Mardi).

Saya telah membuka stall menjual barang-barang antik, collectibles dan lain-lain. Jangan lupa datang ke stall/tapak no. 290. Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 07-28-2009, 08:29 AM
eliss eliss is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 108
Rep Power: 9
eliss is on a distinguished road
Default Re: Car Boot Sale at MAHA UPM every satruday

ai..em nak tanya car boot kat MAHA ni sama mcm kat shah alam ker
Reply With Quote
  #3  
Old 07-28-2009, 08:58 AM
zulkis's Avatar
zulkis zulkis is offline
Animal Lover
 
Join Date: May 2009
Posts: 29
Rep Power: 0
zulkis is on a distinguished road
Default Re: Car Boot Sale at MAHA UPM every satruday

Quote:
Originally Posted by eliss View Post
ai..em nak tanya car boot kat MAHA ni sama mcm kat shah alam ker
Yer sama, cuma stall barang2 antik ada lebih kurang 7 or 8 aja. Yang lelain tu jual macam2 barang, pakaian, makanan, barang am dan macam2. Datang le this weekend.

Tempat ni masih baru. Baru buka sebulan awal bulan Julai. Orang masih tak tahu lagi. Tapi tengok minggu lepas dah start ramai.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-28-2009, 09:07 AM
eliss eliss is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 108
Rep Power: 9
eliss is on a distinguished road
Default Re: Car Boot Sale at MAHA UPM every satruday

oo yeke..sure best ni...tapi buka ari sabtu je kan..i'allah jumpa kat sana k
Reply With Quote
  #5  
Old 07-28-2009, 11:21 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Car Boot Sale at MAHA UPM every satruday

Zulkis,adik akak kerja kat UPM gak.bahagian Fakulti Sains & Computer. mcm gatal2 kaki nak gi sana ni.hehehehhe!!

tp u buka stall tiap2 sabtu kan?? klu sabtu ni takde,minggu lg satu adakan??

Quote:
Originally Posted by zulkis View Post
Assalamualaikum,

Jemput ke Car Boot Sale/ Flea Market yang diadakan setiap SABTU jam 4pm to 11pm bertempat di tapak expo MAHA UPM (ikut exit 5 Mardi).

Saya telah membuka stall menjual barang-barang antik, collectibles dan lain-lain. Jangan lupa datang ke stall/tapak no. 290. Thanks
Reply With Quote
  #6  
Old 07-28-2009, 03:47 PM
zulkis's Avatar
zulkis zulkis is offline
Animal Lover
 
Join Date: May 2009
Posts: 29
Rep Power: 0
zulkis is on a distinguished road
Default Re: Car Boot Sale at MAHA UPM every satruday

Yer saya bukak tiap2 hari sabtu sejak 2 minggu lepas. Tak pernah miss or tak bukak. Ada beberapa kedai jual barang antik tak silap kami 3 kedai sederet (teko2 dan pinggan porcelin, dulang ayan, teko ayan, coca cola, lampu, gelas lama etc). Gerai sebelah saya tu from amcorp mall. Saya aja from nilai. rasa ada 2 or 3 kedai lagi tapi sebab jauh sangat tak sempat nak bertegur sapa...hehe.

Kat sini semua ada, dari pakaian, makanan, landscape, barang am semua ada. Anyway, kalau pergi jangan lupa singgah kedai saya no 290. Any info please try klik sini http://www.meias.org/v2/

Last edited by zulkis; 07-28-2009 at 03:53 PM.
Reply With Quote
  #7  
Old 07-29-2009, 12:29 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Car Boot Sale at MAHA UPM every satruday

Zulkis,adik akak tepon semalam,kata UPM tutup coz H1N1 ingat nak gi lawat dia Sabtu kat opis dia,dia kata org luar tak dibenarkan masuk buat masa ni due to H1N1


Quote:
Originally Posted by zulkis View Post
Yer saya bukak tiap2 hari sabtu sejak 2 minggu lepas. Tak pernah miss or tak bukak. Ada beberapa kedai jual barang antik tak silap kami 3 kedai sederet (teko2 dan pinggan porcelin, dulang ayan, teko ayan, coca cola, lampu, gelas lama etc). Gerai sebelah saya tu from amcorp mall. Saya aja from nilai. rasa ada 2 or 3 kedai lagi tapi sebab jauh sangat tak sempat nak bertegur sapa...hehe.

Kat sini semua ada, dari pakaian, makanan, landscape, barang am semua ada. Anyway, kalau pergi jangan lupa singgah kedai saya no 290. Any info please try klik sini http://www.meias.org/v2/
Reply With Quote
  #8  
Old 07-30-2009, 12:43 PM
zulkis's Avatar
zulkis zulkis is offline
Animal Lover
 
Join Date: May 2009
Posts: 29
Rep Power: 0
zulkis is on a distinguished road
Default Re: Car Boot Sale at MAHA UPM every satruday

Quote:
Originally Posted by June View Post
Zulkis,adik akak tepon semalam,kata UPM tutup coz H1N1 ingat nak gi lawat dia Sabtu kat opis dia,dia kata org luar tak dibenarkan masuk buat masa ni due to H1N1
Tapak MAHA ni bukan di dalam UPM. Dia kat area MArdi tu Exit 5. Kalau dari Puchong nak ke Bangi/Kajang kat tepi hiway aja dah nampak signboard. Masuk ikut situ kak.
Reply With Quote
  #9  
Old 10-20-2009, 02:44 AM
azraf azraf is offline
Cat Lover
 
Join Date: Nov 2008
Location: Seksyen 30, Shah Alam
Posts: 273
Rep Power: 10
azraf is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to azraf
Default Re: Car Boot Sale at MAHA UPM every satruday

Terima kasih atas galakan bro zulkis, saya pun dah join dia bukak gerai di tapak MAHA nih, tapi jual pakaian. Barangan bro zulkis mmg lain daripada yang lain, yang susah nak dapat kat tempat lain. Kalau datang, jangan lupa lawat gerai kami! ;)
Reply With Quote
  #10  
Old 10-20-2009, 01:59 PM
zulkis's Avatar
zulkis zulkis is offline
Animal Lover
 
Join Date: May 2009
Posts: 29
Rep Power: 0
zulkis is on a distinguished road
Default Re: Car Boot Sale at MAHA UPM every satruday

Azraf,

U yg datang minggu lepas ke? Hehe...so dah bukak stall dah? Alhamdulillah..teruskan bagus le orang melayu kita berniaga. Patut di sokong 100%
Reply With Quote
  #11  
Old 10-21-2009, 01:01 AM
azraf azraf is offline
Cat Lover
 
Join Date: Nov 2008
Location: Seksyen 30, Shah Alam
Posts: 273
Rep Power: 10
azraf is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to azraf
Default Re: Car Boot Sale at MAHA UPM every satruday

Ya bro zulkis. Yang tersengih-sengih jumpa sebelum gi register tu ;).

Stall dah bukak, nombor tetap 415, mengadap tapak bro zulkis. Boleh la sembang-sembang nanti bila ada kelapangan. Tapi last week kena campak kat nombor 28, sebab ada tapak kosong sementara.
Reply With Quote
  #12  
Old 04-12-2011, 11:14 AM
esalechina2 esalechina2 is offline
Banned
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 4
Rep Power: 0
esalechina2 is on a distinguished road
Default Re: Car Boot Sale at MAHA UPM every satruday

Main Feature:
Frequency: 850/900/1800/1900MHz
Network : GSM,EDGE
OS: Windows Mobile 6.5
CPU: MTK6516 460x2 MHz
Dual sim card HD2 Windows Mobile 6.5 dual standby
ROM: 512M
RAM: 256M
Wireless internet
Support GPS function
Support Java
8.0M multi-point AF camera
Automatic light-sensitive
Proximity sensor
Built-in 8GB
FM/MP3/MP4/Bluetooth function supported
Screen size: 4.3 inch WVGA 480*800 high-definition touch screen
Frequency: 850/900/1800/1900MHz
Network : GSM,EDGE
OS: Windows Mobile 6.5
CPU: MTK6516 460x2 MHz
Dual sim card dual standby
ROM: 512M
RAM: 256M
Wireless internet
Support GPS function
Support Java
8.0M multi-point AF camera
Automatic light-sensitive
Proximity sensor
Built-in 8GB
Main functions: Dual sim dual standby,Dual camera,FM,wholesale dual cards cell phones,GPS,Smart phone,Quad band,Wifi
Built-in games: Built-in 2 Windows games
Music: Built-in Media Player,support music of many format (MP3/MP4/WAV/WMA) and to play at backgroud,lyric sync.,online music player(third-party software)
Video: Support video of many formats(MP4/AVI/WMV/ASF),support RMVB unlocked,support 30 frame/s
E-book: Many e-book readers,download online popular electron novel/numerous study courses and so on
FM: FM,play outside with earphone
Telephone directory: 100000 groups,unlimited telephone directory,can backup online
SMS/MMS: 50000 SMS,unlimited storage of MMS,no need to delete messages,support SMS encryption(third-party software)
Alarm: Can set up from Monday to Sunday at random, can download MP3 as ringtone under third-party software
Ringtone format: MP3,WAV,WMA
Phone type: Smart phone
Suitable group: Commercial phone
Dual cameras: Front 1.3M, Back 8.0M AF
Camera description support unlimited audio recording
Expansion: Java,tri cards cell phones,Bluetooth files transmission,Bluetooth earphone(voice),china google android cell phone,Bluetooth music(stereo)
Data transfers: USB,WiFi,U disc under the third party software,bluetooth,activsync
Shape: Handwriting
Size: 121x67x12.6mmm

Color and Language:

Color:Black
Languages:English,French,German,Greek,Finnish,Free shipping china wholesale,Italian,Swedish,Spanish,Dutch,Norwegian,Danish,Cz ech,buy four cards cell phones,Polish,Portuguese,Russian,Korean,
Japanese,Chinese Traditional (Note:if you need any specific language other than English,you must leave us a message when you checkout)

Accessories:

One phone
Two batteries
One power Adapter
One earphone
One manual
One USB cable
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wooflepetz @ Sale Wooflepetz Pet Products 0 07-02-2009 04:19 PM
dog-for-sale scam!!!! jenn Coffee Room 2 06-24-2009 04:28 PM
Litter Box For Sale June Pet Products 59 12-17-2008 05:36 PM
Jumble Sale pugsnmutts SPCA 0 05-27-2008 03:05 PM


All times are GMT +8. The time now is 01:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Sign Up
Find A Pet
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Link To Us
Contact Us
Facilities
Discussion Forum
Medical Fund
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Directory
Mobile
iPhone & iPod App
Android App
BlackBerry App
Mobile Website

Social Media
Facebook
Twitter
Others
Advertising
Events
Ambassador
Members
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2018. All rights reserved.