Home   Find A Pet    Forum   WAGazine   Medical   Classifieds   Store
|           

Go Back   PetFinder.my > Latest News & Happenings > Member Introductions

Member Introductions Introduce yourself to our fun community and meet some new friends here!

Reply
 
Thread Tools
  #81  
Old 09-15-2008, 02:55 PM
as_serialam's Avatar
as_serialam as_serialam is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 113
Rep Power: 11
as_serialam is on a distinguished road
Default Re: Post your Picture Thread

Quote:
Originally Posted by duyung_leo View Post
Teringin gak nak post gambar kat sini.. Just me duyung_leo @ ecah


Alahai!!!!! comei nye ko nie Duyung..
Alahai!!! nk buat ipar duai pun dh xder yg kosong nie...
Alahai!!! btl2 cam ikan Duyung lah...lawo ...
__________________
DODDY My LoVE
ANGEL mY SwEeTy
CHE TAN NoTtY lOr...
YODA & ELLY RIP....
Reply With Quote
  #82  
Old 09-15-2008, 03:27 PM
duyung_leo's Avatar
duyung_leo duyung_leo is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 540
Rep Power: 11
duyung_leo is on a distinguished road
Default Re: Post your Picture Thread

Quote:
Originally Posted by as_serialam View Post
Alahai!!!!! comei nye ko nie Duyung..
Alahai!!! nk buat ipar duai pun dh xder yg kosong nie...
Alahai!!! btl2 cam ikan Duyung lah...lawo ...
hahahaha.. biasa2 je aku ni as.. ko 2 comeii ape.. ha.. bila nak jumpa aku ni..
Reply With Quote
  #83  
Old 09-16-2008, 07:50 AM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 11
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: Post your Picture Thread

Quote:
Originally Posted by as_serialam View Post
Alahai!!!!! comei nye ko nie Duyung..
Alahai!!! nk buat ipar duai pun dh xder yg kosong nie...
Alahai!!! btl2 cam ikan Duyung lah...lawo ...
As, saya ni kan adik bungsu Malaya As yg terakhir...saya pastikan si Ecah ni tetap menjadi ipar As...
Imaan tlg check acc...duit booking As dah bank in...


__________________

MJ
Reply With Quote
  #84  
Old 09-16-2008, 08:58 AM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 12
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: Post your Picture Thread

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
As, saya ni kan adik bungsu Malaya As yg terakhir...saya pastikan si Ecah ni tetap menjadi ipar As...
Imaan tlg check acc...duit booking As dah bank in...


tok penghulu ni...kalau dah pekene teh hijau dia..teruih segar...advance gitew.....siap bank in duit booking tu ..yo lah...den simpan duit deposit tu ek....kalau agak2..tak jadi...den wat beli baju raya je lah
__________________
Reply With Quote
  #85  
Old 09-16-2008, 09:04 AM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 11
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: Post your Picture Thread

Quote:
Originally Posted by imann View Post
tok penghulu ni...kalau dah pekene teh hijau dia..teruih segar...advance gitew.....siap bank in duit booking tu ..yo lah...den simpan duit deposit tu ek....kalau agak2..tak jadi...den wat beli baju raya je lah


A..Ahh...simpan lah buat beli baju raya...pun taape...tak cukup sok tok top up lagik...hehehe
__________________

MJ
Reply With Quote
  #86  
Old 09-16-2008, 10:45 AM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 12
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: Post your Picture Thread

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post


A..Ahh...simpan lah buat beli baju raya...pun taape...tak cukup sok tok top up lagik...hehehe
perghh..baik ati sungguh tok penghulu ni...sahur td sure kena teh hijau lgi ni...siap nak top up beli baju raya tu..ececeh....dan2 petang ni nak pi jenguk nilai 1....wakakak..kot2 leh rembat selai dua baju raya....
__________________
Reply With Quote
  #87  
Old 09-16-2008, 12:40 PM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 11
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: Post your Picture Thread

This is me !!! Ehemmm...pic 5 tahun yg lepas....



Kim, ko ingat ko sorang jer boley main gitar ? AKU PUN BOLEH (IKLAN SYAMPU APA NTAHHH :)) Ni masa muda remaja....sexy sket, sorry ehhh





Among the craziest thing I've ever done !!!



LATEST...(DAH TOBAT ...WAKAKA...)

__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...

Last edited by anitayusof00; 09-16-2008 at 12:58 PM.
Reply With Quote
  #88  
Old 09-16-2008, 01:09 PM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 12
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: Post your Picture Thread

perghhh..tabik spring kat ko nita...caya lah sis...rock kapak tu...
__________________
Reply With Quote
  #89  
Old 09-16-2008, 01:10 PM
as_serialam's Avatar
as_serialam as_serialam is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 113
Rep Power: 11
as_serialam is on a distinguished road
Default Re: Post your Picture Thread

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
As, saya ni kan adik bungsu Malaya As yg terakhir...saya pastikan si Ecah ni tetap menjadi ipar As...
Imaan tlg check acc...duit booking As dah bank in...


Huhuhuhu baru check akaun......Xder pun Kak Iman masukkan duit wahai adik bongsu ku...
Cepat lah Oi!!!! akak mu ini nk meng'adjust' kn si Duyung nie, mesti lah bermodal kan wang ringgit, bukan pakai ayaq liur jer....
__________________
DODDY My LoVE
ANGEL mY SwEeTy
CHE TAN NoTtY lOr...
YODA & ELLY RIP....
Reply With Quote
  #90  
Old 09-16-2008, 01:13 PM
as_serialam's Avatar
as_serialam as_serialam is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 113
Rep Power: 11
as_serialam is on a distinguished road
Default Re: Post your Picture Thread

Suka giler gambar rock kapak nie!!!! Cayo!!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Slide5.jpg
Views:	191
Size:	64.3 KB
ID:	847  
__________________
DODDY My LoVE
ANGEL mY SwEeTy
CHE TAN NoTtY lOr...
YODA & ELLY RIP....
Reply With Quote
  #91  
Old 09-16-2008, 01:53 PM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 11
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: Post your Picture Thread




Woww...Anita yg penuh bergaya dan masih anggun...
Ni bukan bassist kumpulan Queenary M tu ker...yg mazuin main drum tu...
tok pun ada kenal gak satu kumpulan tu memang kaya dan ramai ahli kumpulannya...
__________________

MJ
Reply With Quote
  #92  
Old 09-16-2008, 02:03 PM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 11
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: Post your Picture Thread

Quote:
Originally Posted by as_serialam View Post
Huhuhuhu baru check akaun......Xder pun Kak Iman masukkan duit wahai adik bongsu ku...
Cepat lah Oi!!!! akak mu ini nk meng'adjust' kn si Duyung nie, mesti lah bermodal kan wang ringgit, bukan pakai ayaq liur jer....
Mcm mana lak akak aku ni...oang suuh kasik kat Imaan dia lak yg pegi tgk akaun...mane nak ade...demam dah akak aku dgr nak dapat ipar...tak yah adjust2 kak imaan dah lelong tu murah2 jek...

__________________

MJ
Reply With Quote
  #93  
Old 09-16-2008, 02:20 PM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 11
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: Post your Picture Thread

Wakaka...imann, as,
Kapak jangan tak kapak. Time aku gi show dulu, semua aku bawak. Cakap jer apa nak - parang, beliung, tombak semua ada !!!

>>Woww...Anita yg penuh bergaya dan masih anggun...
Ni bukan bassist kumpulan Queenary M tu ker...yg mazuin main drum tu...
tok pun ada kenal gak satu kumpulan tu memang kaya dan ramai ahli kumpulannya...


Weiii tok....Zaman Quinary M tu mana ada rock kapak. Kita pun kecik lagi masa tuuuu
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #94  
Old 09-16-2008, 02:21 PM
as_serialam's Avatar
as_serialam as_serialam is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 113
Rep Power: 11
as_serialam is on a distinguished road
Default Re: Post your Picture Thread

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Mcm mana lak akak aku ni...oang suuh kasik kat Imaan dia lak yg pegi tgk akaun...mane nak ade...demam dah akak aku dgr nak dapat ipar...tak yah adjust2 kak imaan dah lelong tu murah2 jek...

Alahai mmg dh demam nak dpt adik ipor aku nie...sampai melalut-lalut dh aku nie..aduish malu nyer
__________________
DODDY My LoVE
ANGEL mY SwEeTy
CHE TAN NoTtY lOr...
YODA & ELLY RIP....
Reply With Quote
  #95  
Old 09-16-2008, 02:25 PM
as_serialam's Avatar
as_serialam as_serialam is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 113
Rep Power: 11
as_serialam is on a distinguished road
Default Re: Post your Picture Thread

Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
Wakaka...imann, as,
Kapak jangan tak kapak. Time aku gi show dulu, semua aku bawak. Cakap jer apa nak - parang, beliung, tombak semua ada !!!

>>Woww...Anita yg penuh bergaya dan masih anggun...
Ni bukan bassist kumpulan Queenary M tu ker...yg mazuin main drum tu...
tok pun ada kenal gak satu kumpulan tu memang kaya dan ramai ahli kumpulannya...


Weiii tok....Zaman Quinary M tu mana ada rock kapak. Kita pun kecik lagi masa tuuuu
Huhuhuhu humang ai!!! mmg best ler ko ni Kak Nita..Mcm zassss gitu..
huhuhuhu bab2 equipments yg dibawak tu, betul2 ganas..Skrg pun nak cari tombak bukan senang...Yg ader tom tom bak!!! jer... Betul tak Tok?!!!
__________________
DODDY My LoVE
ANGEL mY SwEeTy
CHE TAN NoTtY lOr...
YODA & ELLY RIP....
Reply With Quote
  #96  
Old 09-16-2008, 02:27 PM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 11
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: Post your Picture Thread

Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
Wakaka...imann, as,
Kapak jangan tak kapak.

Weiii tok....Zaman Quinary M tu mana ada rock kapak. Kita pun kecik lagi masa tuuuu
Anita you boleh join wife tok punya band...Kak Gee dulu penyanyi Rock kapak...
Salem battle of the Band tuuu jangan memain...beraksi giler side by side ngan search dan wings dulu tu..
sampai skg newspaper cutting dan gamba2 dia simpan lagi...
__________________

MJ
Reply With Quote
  #97  
Old 09-16-2008, 02:29 PM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 11
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: Post your Picture Thread

Quote:
Originally Posted by as_serialam View Post
Huhuhuhu humang ai!!! mmg best ler ko ni Kak Nita..Mcm zassss gitu..
huhuhuhu bab2 equipments yg dibawak tu, betul2 ganas..Skrg pun nak cari tombak bukan senang...Yg ader tom tom bak!!! jer... Betul tak Tok?!!!
Ehh...Tok pun terlibat dlm rancangan tom tom bak tu ko...?

__________________

MJ
Reply With Quote
  #98  
Old 09-16-2008, 02:39 PM
as_serialam's Avatar
as_serialam as_serialam is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 113
Rep Power: 11
as_serialam is on a distinguished road
Default Re: Post your Picture Thread

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Anita you boleh join wife tok punya band...Kak Gee dulu penyanyi Rock kapak...
Salem battle of the Band tuuu jangan memain...beraksi giler side by side ngan search dan wings dulu tu..
sampai skg newspaper cutting dan gamba2 dia simpan lagi...
Fuhyoooo!!!! Mem pun layan Rock Kapak yer Tok...
Uish!! salute abis nie...
(p/s: As minat kapak, tak minat rock)
__________________
DODDY My LoVE
ANGEL mY SwEeTy
CHE TAN NoTtY lOr...
YODA & ELLY RIP....
Reply With Quote
  #99  
Old 09-16-2008, 02:40 PM
as_serialam's Avatar
as_serialam as_serialam is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 113
Rep Power: 11
as_serialam is on a distinguished road
Default Re: Post your Picture Thread

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Ehh...Tok pun terlibat dlm rancangan tom tom bak tu ko...?

Bukan Tok ke budak yg over tu?
__________________
DODDY My LoVE
ANGEL mY SwEeTy
CHE TAN NoTtY lOr...
YODA & ELLY RIP....
Reply With Quote
  #100  
Old 09-16-2008, 02:50 PM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 11
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: Post your Picture Thread

Quote:
Originally Posted by as_serialam View Post
Fuhyoooo!!!! Mem pun layan Rock Kapak yer Tok...
Uish!! salute abis nie...
(p/s: As minat kapak, tak minat rock)
Quote:
Originally Posted by as_serialam View Post
Bukan Tok ke budak yg over tu?
Kao nak bebona ko kapak bomba ni As....Nah amik kau.......hahaha
__________________

MJ
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 02:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Sign Up
Find A Pet
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Link To Us
Contact Us
Facilities
Discussion Forum
Medical Fund
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Directory
Mobile
iPhone & iPod App
Android App
BlackBerry App
Mobile Website

Social Media
Facebook
Twitter
Others
Advertising
Events
Ambassador
Members
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2018. All rights reserved.