Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Tech & Computers

Tech & Computers For the tech guy or gal. Find help on your computers and os or other techie stuff.

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 09-24-2009, 08:17 PM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 11
nurkasih is on a distinguished road
Default Celcom network down for a day?

Hari nih...ari paling senyap dalam idup... Dalam kul 12 tengahari... handphone dah tak berbunyik.. Masa kul 3..check hp tengok2 tulis 'No Network'!!! OMG... panas punggung lah sayer..Ingatkan exceed credit limit lagi..nak kol servis centre nak tanya bill amount...tak leh pulak...pastue bukak tutup bukak tutup phone...still sama...pastue ingatkan phone dah network lock (mana nak tau, phone nieh baru explore)..tak jugak...G check semua hp adik beradik + mak + ayah.. ( semua pakai celcom..hhehehe )..semua senyapppp..No network...huhuhuh It's celcom..

Budget si other half tak datang..sayer pun keluar and cuci cage kucing..macam mak Indon jer dressing.. peluh meleleh2..dah lah cage besau.. pastue tetiba nampak my other half tersengih depan mata.. maluuu maluuu... kan dah kena tegur "Ingat orang gaji baru"...

Same with him..network celcom takder katanyer..sbb tue dia datang berya terus tanpa calling2...

Pelik akuh... 3G ader...internet leh pakai tapi call/sms tak leh...lepas sejam semua tak leh..my other half punyer lagi teruk..sekarang dah kul 8pm..tak da line lagi..mine dah ada kul 7 tadi..apa halll....

Engineers tak balik beraya lagi ke tiang tumbang?
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne

Last edited by nurkasih; 09-24-2009 at 08:26 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-24-2009, 08:32 PM
Nana's Avatar
Nana Nana is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: KL
Posts: 246
Rep Power: 11
Nana is on a distinguished road
Default Re: Celcom network down for a day?

ye btol2...mine pun down jugak.
tp tgk bar line tu ada je. calling2 xdpt. sms plk tgu turn baru delivered, one by one, rs mcm 1 jam 1 sms delivered, tu pun klu xfail. haih.... smpi skrg pun msh cmtu. sll problem line ni time mlm raya, haiyyaaa... tp ni broadband celcom, ok je..
Reply With Quote
  #3  
Old 09-24-2009, 08:34 PM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 11
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: Celcom network down for a day?

Quote:
Originally Posted by Nana View Post
ye btol2...mine pun down jugak.
tp tgk bar line tu ada je. calling2 xdpt. sms plk tgu turn baru delivered, one by one, rs mcm 1 jam 1 sms delivered, tu pun klu xfail. haih.... smpi skrg pun msh cmtu. sll problem line ni time mlm raya, haiyyaaa... tp ni broadband celcom, ok je..
Nana..broadband 3g okay tapi streamyx dah slowerlah..asanya..
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne
Reply With Quote
  #4  
Old 09-25-2009, 02:22 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Celcom network down for a day?

ades!!!!!!!!!!! patutlah seharian semalam hp akak senyap je. rupanya celcom down. Kasih,celcom broadband pun down semalam.akak tak blh online.akak semalam lepak kat sunway dgn guests.sekali tgk dgn laptop akak hangkang.ari ni dah antar masuk spital,doctor laptop tu kata kena tunggu seminggu sebab chip graphic dah hangus tak blh membayangkan idup takde internet selama 1 minggu ni skrg ni bergantung idup dgn office punya tenet ler.

Quote:
Originally Posted by nurkasih View Post
Nana..broadband 3g okay tapi streamyx dah slowerlah..asanya..
Reply With Quote
  #5  
Old 09-25-2009, 09:56 PM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 11
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: Celcom network down for a day?

Quote:
Originally Posted by June View Post
ades!!!!!!!!!!! patutlah seharian semalam hp akak senyap je. rupanya celcom down. Kasih,celcom broadband pun down semalam.akak tak blh online.akak semalam lepak kat sunway dgn guests.sekali tgk dgn laptop akak hangkang.ari ni dah antar masuk spital,doctor laptop tu kata kena tunggu seminggu sebab chip graphic dah hangus tak blh membayangkan idup takde internet selama 1 minggu ni skrg ni bergantung idup dgn office punya tenet ler.
Takder explaination dari celcom pun so far..pelik...
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne
Reply With Quote
  #6  
Old 09-25-2009, 10:23 PM
cookies4bulat's Avatar
cookies4bulat cookies4bulat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: KL
Posts: 809
Rep Power: 10
cookies4bulat is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to cookies4bulat
Default Re: Celcom network down for a day?

check paper today,berita pon dah kuar..celcom mengalami masalah amende ntah..akan pulih berperingkat-peringkat
__________________
~love my oren,bobo & velvet as much as i love my family,friends & my boo~
http://www.lifeasacatslave.blogspot.com/
http://www.noranasir.blogspot.com/
Reply With Quote
  #7  
Old 09-26-2009, 12:03 AM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 11
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: Celcom network down for a day?

Quote:
Originally Posted by cookies4bulat View Post
check paper today,berita pon dah kuar..celcom mengalami masalah amende ntah..akan pulih berperingkat-peringkat
No wonder..I tak baca paper..hekhekhek..nway thanks cookies

Celcom faces technical glitch

2009/09/25


KUALA LUMPUR: Celcom users nationwide were unable to make or receive calls and text messages for about 12 hours yesterday. The problem affected all its users in Peninsular Malaysia, Sabah and Sarawak. A customer service representative said the problem was caused by a technical glitch on their main server from 9.30am. "Our technicians are working on the problem," said the spokesman. Services resumed at 9.30pm yesterday.

http://www.nst.com.my/Current_News/N...cle/index_html[/COLOR]
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne

Last edited by nurkasih; 09-26-2009 at 12:09 AM.
Reply With Quote
  #8  
Old 09-26-2009, 06:57 AM
alfian's Avatar
alfian alfian is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 194
Rep Power: 10
alfian is on a distinguished road
Default Re: Celcom network down for a day?

cikgu nur....
saman...saman.....
sebab celcom down, cikgu nur kene panggil 'org gaji baru'
gurau je ...
__________________
Reply With Quote
  #9  
Old 10-02-2009, 10:55 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Celcom network down for a day?

Nak tanya kekawan yg pakai Celcom Broadband.mcm mana dgn service broadband kat tempat korang?? dekat my area Tmn Shamelin Perkasa & Tmn Maluri network Celcome broadband mcm sial dah buat complain smp ke MCMC (Suruhanjaya Komunikasi & Multimedia) dari bulan August smp skrg signal still very weak.apa nak jd dgn celcom ni?? tiap2 bulan nak amik duit tp service like shit dah setahun pakai celcom broadband,out of 12 mths,7 bln je broadband berfungsi.yg bulan2 lain tu on and down most of the time.
Reply With Quote
  #10  
Old 10-02-2009, 12:54 PM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 11
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: Celcom network down for a day?

Quote:
Originally Posted by June View Post
Nak tanya kekawan yg pakai Celcom Broadband.mcm mana dgn service broadband kat tempat korang?? dekat my area Tmn Shamelin Perkasa & Tmn Maluri network Celcome broadband mcm sial dah buat complain smp ke MCMC (Suruhanjaya Komunikasi & Multimedia) dari bulan August smp skrg signal still very weak.apa nak jd dgn celcom ni?? tiap2 bulan nak amik duit tp service like shit dah setahun pakai celcom broadband,out of 12 mths,7 bln je broadband berfungsi.yg bulan2 lain tu on and down most of the time.
macam sayer pakei yang basic jer kak ZAi RM68..aduyaiii..kadang2 best kadang2 ciput2 jerk.. my other half pakai yag RM98...so far dia kata ok.tho ada several tempat (kadang2 dalam condo is useless)..

My other half citer... the best one so far is celcom.. maxis even worst (experienced ngan line telepon dier.. ari nieh kul 5 bukak, esok kul 10 cancel line.. kena cakap 5 kali baru ornag sebelah sana dengar).. Digi pulak.. pakai HSDPA lagi..3g tak sure actually...and there's no such thing as 3.5G kat Malaysia lagik..Ini based on my other half story sbb dia g audit network diorang dulu.. Even wiggy wimax pun sama...dia menumpang network orang kan..ada tempat memang al useless..lepas cooling period..bersedialah nak merangkak naik keta api ulat bulu. MCMC tak bleh buat aper so far.tambah2 Najib tukar Kementerian Tenaga Air & Komunikasi.. jadik Kementerian Tenaga , teknologi Hijau dan Air... pening jadiknyer.. pembahagian tugas jadik haywired... pastue pulak..sharing of numbers..meaning number pangkal tak belong to any network... lagi havoc... masing2 kedekut nak bagi pinjam pemancar..

Dia kater kalau nak uninterrupt network..cari yang less used.. Lagipun semua service provider tengah buat big transition so far..

Lagi satue..kalau dier buat promotion kat PC fair ke atau apa2 fair..mesti line dahyat kan..sebab?..pernahkah anda terpikir..dia letak some sort or 'pemancar' mobile kat luar tueh..nak bagi tarik wireless lebey... Tak caya try la survey..banyak kali g PC fair tersusun lori2 service provider kat luar tueh. yang ada cam piring tueh.semuaaaa ada..hehehe

Pening cakap pasal network..tapi itu yang sayer paham..kalau ada yang saya salah paham..sorrylah yer... kiter nieh maklumat sekunder.. conclusionnyer... mana2 pun mesti ada kelemahan.. complain banyak kali pun, buat habis air liur jerk..

p/s jangankan wireless...streamyx lagi lah..adoiii
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne
Reply With Quote
  #11  
Old 10-02-2009, 01:02 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Celcom network down for a day?

sebenarnya problem bermula dgn gomen kit sendiri.Malaysia ni system monopoly.contohnya telekom,transportation etc. klu monopoly system tu yg nama je broadband tp service bore band kita kena cepat2 gulingkan kerajaan yg ada skrg ni.sebab system durang monopoly,cronysm,neponism etc.menyebabkan suma service industry jd tak reliable


Quote:
Originally Posted by nurkasih View Post
macam sayer pakei yang basic jer kak ZAi RM68..aduyaiii..kadang2 best kadang2 ciput2 jerk.. my other half pakai yag RM98...so far dia kata ok.tho ada several tempat (kadang2 dalam condo is useless)..

My other half citer... the best one so far is celcom.. maxis even worst (experienced ngan line telepon dier.. ari nieh kul 5 bukak, esok kul 10 cancel line.. kena cakap 5 kali baru ornag sebelah sana dengar).. Digi pulak.. pakai HSDPA lagi..3g tak sure actually...and there's no such thing as 3.5G kat Malaysia lagik..Ini based on my other half story sbb dia g audit network diorang dulu.. Even wiggy wimax pun sama...dia menumpang network orang kan..ada tempat memang al useless..lepas cooling period..bersedialah nak merangkak naik keta api ulat bulu. MCMC tak bleh buat aper so far.tambah2 Najib tukar Kementerian Tenaga Air & Komunikasi.. jadik Kementerian Tenaga , teknologi Hijau dan Air... pening jadiknyer.. pembahagian tugas jadik haywired... pastue pulak..sharing of numbers..meaning number pangkal tak belong to any network... lagi havoc... masing2 kedekut nak bagi pinjam pemancar..

Dia kater kalau nak uninterrupt network..cari yang less used.. Lagipun semua service provider tengah buat big transition so far..

Lagi satue..kalau dier buat promotion kat PC fair ke atau apa2 fair..mesti line dahyat kan..sebab?..pernahkah anda terpikir..dia letak some sort or 'pemancar' mobile kat luar tueh..nak bagi tarik wireless lebey... Tak caya try la survey..banyak kali g PC fair tersusun lori2 service provider kat luar tueh. yang ada cam piring tueh.semuaaaa ada..hehehe

Pening cakap pasal network..tapi itu yang sayer paham..kalau ada yang saya salah paham..sorrylah yer... kiter nieh maklumat sekunder.. conclusionnyer... mana2 pun mesti ada kelemahan.. complain banyak kali pun, buat habis air liur jerk..

p/s jangankan wireless...streamyx lagi lah..adoiii
Reply With Quote
  #12  
Old 10-02-2009, 01:08 PM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 11
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: Celcom network down for a day?

Quote:
Originally Posted by June View Post
sebenarnya problem bermula dgn gomen kit sendiri.Malaysia ni system monopoly.contohnya telekom,transportation etc. klu monopoly system tu yg nama je broadband tp service bore band kita kena cepat2 gulingkan kerajaan yg ada skrg ni.sebab system durang monopoly,cronysm,neponism etc.menyebabkan suma service industry jd tak reliable
Betul kak June.. nak pasang satu skru pun meeting 7/8 kali... kira service provider nieh yang paling 'arrogant' of all... Masuk meeting..diam..angguk2..keluar..jarang tolong gov pun... semua ada agenda sendiri...nama pun business.. Gomen ngan agenda sendirik...service provider ngan agenda diorang... baguslah... macam ayam ngan itik cakap..last2 kiter dapat serdak jer... hehehee
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne
Reply With Quote
  #13  
Old 10-02-2009, 01:11 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Celcom network down for a day?

tau takpe.meeting memanjang tp hasilnya habuk.tak praktikal langsung.

Quote:
Originally Posted by nurkasih View Post
Betul kak June.. nak pasang satu skru pun meeting 7/8 kali... kira service provider nieh yang paling 'arrogant' of all... Masuk meeting..diam..angguk2..keluar..jarang tolong gov pun... semua ada agenda sendiri...nama pun business.. Gomen ngan agenda sendirik...service provider ngan agenda diorang... baguslah... macam ayam ngan itik cakap..last2 kiter dapat serdak jer... hehehee
Reply With Quote
  #14  
Old 10-02-2009, 01:13 PM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 11
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: Celcom network down for a day?

Quote:
Originally Posted by June View Post
tau takpe.meeting memanjang tp hasilnya habuk.tak praktikal langsung.
Kiter kena belajar style Jepun meeting nieh.. berdiri jerk.. nieh meetingnyer 5 jam... 1 jam je meeting lain nyer..mengkedarah...takpun sembang pasal anak bini dia tue dia nieh... itulah Malaysia punyer meeting...
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne
Reply With Quote
  #15  
Old 10-02-2009, 01:37 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Celcom network down for a day?

hahahahah!! sokong abis pendapat ko ni.orang kita ni klu meeting,perkara pertama yg diurus,panggil secretary cari org utk sediakan makan & minum/tea break klu dah isi perut,mata kuyu camna nak meeting?

Quote:
Originally Posted by nurkasih View Post
Kiter kena belajar style Jepun meeting nieh.. berdiri jerk.. nieh meetingnyer 5 jam... 1 jam je meeting lain nyer..mengkedarah...takpun sembang pasal anak bini dia tue dia nieh... itulah Malaysia punyer meeting...
Reply With Quote
  #16  
Old 10-02-2009, 02:00 PM
Nana's Avatar
Nana Nana is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: KL
Posts: 246
Rep Power: 11
Nana is on a distinguished road
Default Re: Celcom network down for a day?

Quote:
Originally Posted by nurkasih View Post
Betul kak June.. nak pasang satu skru pun meeting 7/8 kali... kira service provider nieh yang paling 'arrogant' of all... Masuk meeting..diam..angguk2..keluar..jarang tolong gov pun... semua ada agenda sendiri...nama pun business.. Gomen ngan agenda sendirik...service provider ngan agenda diorang... baguslah... macam ayam ngan itik cakap..last2 kiter dapat serdak jer... hehehee

nak pasang skru . lawak tul la, tp can't deny the truth. Nana ni baru nak mendekati dunia pekerjaan, tp dah dpt merasa, betapa 'byk'nye peranan meeting tu, tp 'jalan'kan kerja tu, punyallllaaa.. n smtimes dah meeting pun, xde decision, tgu meeting yg seterusnya yg entah bila. yg kt bawah dok tunggguuuu je...aiyyoh. peringkat atas2 pun cmtu jgk ke? *geleng pale*. penatlah org2 kerja mcmni. byk ms and tenaga wasted camtu je. tp hasilnya, none! klu org tu jns yg cmtu (yg suke ckp2, tunjuk pandai, byk idea, tp tgn halus licin) suka la dia, tp klu jenis org yg snap jari je keje dah jalan, rs blh mati tau masuk dlm sistem cmni.
Reply With Quote
  #17  
Old 10-02-2009, 02:13 PM
Nana's Avatar
Nana Nana is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: KL
Posts: 246
Rep Power: 11
Nana is on a distinguished road
Default Re: Celcom network down for a day?

Quote:
Originally Posted by June View Post
Nak tanya kekawan yg pakai Celcom Broadband.mcm mana dgn service broadband kat tempat korang?? dekat my area Tmn Shamelin Perkasa & Tmn Maluri network Celcome broadband mcm sial dah buat complain smp ke MCMC (Suruhanjaya Komunikasi & Multimedia) dari bulan August smp skrg signal still very weak.apa nak jd dgn celcom ni?? tiap2 bulan nak amik duit tp service like shit dah setahun pakai celcom broadband,out of 12 mths,7 bln je broadband berfungsi.yg bulan2 lain tu on and down most of the time.
K. June, sy di cheras jgk, tkt 10. so far ok. adalah ms2 yg xdpt connect. tp not like a whole day cmtu. Mine is 50 per mth (student package ke apa) tp speed mcm yg 68 per mth. survey2 around pun rs2 mcm celcom yg plg ok. tp tah la...
Reply With Quote
  #18  
Old 10-02-2009, 02:41 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Celcom network down for a day?

ko cheras sebelah mana?? diTaman Shamelin & Maluri durang punya pemancar ada 6 suma.tp slow lebih slow dari my turtle dirmh.turtle dirmh sudah smp destinasi tp celcom broadband msh merangka

cakap pasal meeting ni,dulu masa jd kuli @ orang bawahan mmg berbulu tgk org atas meeting yg teda solution.so skrg ni,akak pula yg jd decision maker. klu meeting,akak selalu cakap,klu teda solution jgn panggil aku meeting.buang karan aku jak. so pada kebiasannya bila ada meeting akak akan tetapkan satu solution.then kita tengok mcm mana kesudahnnya.from there baru kami follow up samada kita maintain dgn solution tu atau kita blh buat improvement lg dgn kaedah lain.

Quote:
Originally Posted by Nana View Post
K. June, sy di cheras jgk, tkt 10. so far ok. adalah ms2 yg xdpt connect. tp not like a whole day cmtu. Mine is 50 per mth (student package ke apa) tp speed mcm yg 68 per mth. survey2 around pun rs2 mcm celcom yg plg ok. tp tah la...
Reply With Quote
  #19  
Old 10-02-2009, 02:44 PM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 11
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: Celcom network down for a day?

Quote:
Originally Posted by June View Post
hahahahah!! sokong abis pendapat ko ni.orang kita ni klu meeting,perkara pertama yg diurus,panggil secretary cari org utk sediakan makan & minum/tea break klu dah isi perut,mata kuyu camna nak meeting?
hahahah... puas hati akuh.. boleh jugak cakap direct kat sini... dulu pernah jadik Personal Assistance.. bukan kerajaan lah... dari situ baru paham napalah uniform sekolah sekang masih lagi sama macam mak ngan bapak kiter pakai dulu...

Kalau kena g putrajaya..memang rasa liatlah subahanallh nak pergi... sbb tahu dah ending dier camner.. (no offence okay..just cakap dari apa yang dilihat..heheheeh).. Meeting baru mula 5 minit..mulut dah nyam nyam..and ada setengah tak perlu pun masuk meeting..dok main sms....

HIsh..dahlah kak June... t melalut kang..dalam kain pun kuar..heheh sampai sekarang boleh rasa naik ulat gonggok.. siap tengok pemandangan and ada masa nak jaga tepi kain orang lagik..
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne
Reply With Quote
  #20  
Old 10-02-2009, 04:48 PM
rock's Avatar
rock rock is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: di hati kamu
Posts: 655
Rep Power: 10
rock is on a distinguished road
Default Re: Celcom network down for a day?

patutlah broadband kt rumah ni merangkak2....ingatkan dia tak nk conect sb tak bayar bil..
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can Optimise and Leverage on Petfinder.my network ashleywong Coffee Room 2 08-01-2008 12:22 AM


All times are GMT +8. The time now is 05:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.