Home   Find A Pet    Forum   WAGazine   Medical   Classifieds   Store
|           

Go Back   PetFinder.my > The Animal Corner > Cats & Kittens

Cats & Kittens General information and discussions on taking care of your feline buddy

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 07-21-2014, 04:35 PM
z1tr0n z1tr0n is offline
Animal Lover
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 3
Rep Power: 0
z1tr0n is on a distinguished road
Default Need adopter for my 5 cats pls...

Hi,

Nama saya Wan. Saya ada 5 ekor kucing dewasa mencari owner baru..Saya dah bela diorg 4-5 years..tapi recently pindah rumah and diorg tak boleh duduk dalam rumah anymore sebab wife saya pregnant and alergic teruk dengan kucing. So sekarang dalam cage kat luar rumah...masalahnye saya kesian bela diorg dalam cage..so nak cari ower baru untuk diorg yang boleh bagi freedom kat dalam rumah..by the way kucing2 ni tak penah keluar rumah so looking for someone yg boleh bagi full access dalam rumah and of course jaga elok2..semua kucing ni bulu panjang..semua dah spayed and neutered...2 male 3 female no problem hidup sekali sebab semua adik beradik..saya ingat nak cari sesiapa yang boleh amik lima2 ekor..yang nak amik single2 tu akan saya KIV kan dulu..sorry prefer diorg sekali...saya area subang jaya kalau sesiapa nak tengok and consider. di bawah ni profile2 kucing2 tu..

http://www.petfinder.my/pets/17812/
http://www.petfinder.my/pets/17813/
http://www.petfinder.my/pets/17816/
http://www.petfinder.my/pets/5965/
http://www.petfinder.my/pets/17806/

If kalau bukan sebab wife saya alergic saya takkan bagi kat orang..dah macam family saya sendiri so anyone yang betul2 serius nak jaga diorg saya akan consider..Thanks..
Reply With Quote
  #2  
Old 07-21-2014, 06:59 PM
Maneki Neko's Avatar
Maneki Neko Maneki Neko is offline
Petfinder Moderator
 
Join Date: Jan 2009
Location: Phnom Penh, Cambodia
Posts: 833
Rep Power: 10
Maneki Neko is on a distinguished road
Default Re: Need adopter for my 5 cats pls...

Quote:
Originally Posted by z1tr0n View Post
Hi,

Nama saya Wan. Saya ada 5 ekor kucing dewasa mencari owner baru..Saya dah bela diorg 4-5 years..tapi recently pindah rumah and diorg tak boleh duduk dalam rumah anymore sebab wife saya pregnant and alergic teruk dengan kucing. So sekarang dalam cage kat luar rumah...masalahnye saya kesian bela diorg dalam cage..so nak cari ower baru untuk diorg yang boleh bagi freedom kat dalam rumah..by the way kucing2 ni tak penah keluar rumah so looking for someone yg boleh bagi full access dalam rumah and of course jaga elok2..semua kucing ni bulu panjang..semua dah spayed and neutered...2 male 3 female no problem hidup sekali sebab semua adik beradik..saya ingat nak cari sesiapa yang boleh amik lima2 ekor..yang nak amik single2 tu akan saya KIV kan dulu..sorry prefer diorg sekali...saya area subang jaya kalau sesiapa nak tengok and consider. di bawah ni profile2 kucing2 tu..

http://www.petfinder.my/pets/17812/
http://www.petfinder.my/pets/17813/
http://www.petfinder.my/pets/17816/
http://www.petfinder.my/pets/5965/
http://www.petfinder.my/pets/17806/

If kalau bukan sebab wife saya alergic saya takkan bagi kat orang..dah macam family saya sendiri so anyone yang betul2 serius nak jaga diorg saya akan consider..Thanks..
Dear z1tr0n,

Please change the status of your cat's listings from "Owner's Pet" to "For Adoption".

Best of luck finding new homes for them.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Serious Adopter Here arvinddarshaan Dogs & Puppies 1 03-15-2016 05:15 PM
Beware this cat adopter Nicole Wong Hall of Shame 0 03-11-2014 10:00 PM
im a new adopter:) thea Member Introductions 2 11-14-2011 11:06 PM
I'm a new Pet 'adopter' Doghouse Member Introductions 7 08-30-2011 05:42 PM
New Adopter prognesubis Dogs & Puppies 11 06-23-2010 04:15 PM


All times are GMT +8. The time now is 09:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Sign Up
Find A Pet
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Link To Us
Contact Us
Facilities
Discussion Forum
Medical Fund
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Directory
Mobile
iPhone & iPod App
Android App
BlackBerry App
Mobile Website

Social Media
Facebook
Twitter
Others
Advertising
Events
Ambassador
Members
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2018. All rights reserved.