Go

Go Back   PetFinder.my > Latest News & Happenings > Member Introductions

Member Introductions Introduce yourself to our fun community and meet some new friends here!

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 01-20-2009, 03:46 PM
BeaYongJune's Avatar
BeaYongJune BeaYongJune is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 102
Rep Power: 13
BeaYongJune is on a distinguished road
Default Saya member baru kat sini la.....

Hai..........salam perkenalan dari saya, harap-harap semua boleh terima kehadiran saya sebagai member baru....jumpa lagi dengan nama dan cite baru lak yea.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-20-2009, 04:07 PM
sabrina.kss's Avatar
sabrina.kss sabrina.kss is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ampang
Posts: 180
Rep Power: 13
sabrina.kss is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to sabrina.kss
Default Re: Saya member baru kat sini la.....

Quote:
Originally Posted by BeaYongJune View Post
Hai..........salam perkenalan dari saya, harap-harap semua boleh terima kehadiran saya sebagai member baru....jumpa lagi dengan nama dan cite baru lak yea.
Welcome BeaYongJune.. enjoy your stay here
__________________
S-a-B-r-I-n-A
ayumi-kuriyu.blogspot.com
Reply With Quote
  #3  
Old 01-20-2009, 04:56 PM
filinlee's Avatar
filinlee filinlee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bukit Jalil/ Bukit Serdang
Posts: 1,214
Rep Power: 14
filinlee is on a distinguished road
Default Re: Saya member baru kat sini la.....

Welcome Eina...!!~ Enjoy urself here...!!!~

akhirnya ko dapat log in n post thread baru kat sini... ehehhe... jangan segan2 join kitorang tau..!!~
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 01-20-2009, 05:21 PM
BeaYongJune's Avatar
BeaYongJune BeaYongJune is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 102
Rep Power: 13
BeaYongJune is on a distinguished road
Default Re: Saya member baru kat sini la.....

TQ ....Sabrina & Fillin.....appy sesangat finally dapat gak wat....
nanti leh la tunjuk gambo anak2 saya yang dua ekor tue..

Fillin Rain dah semakin berat dan gemok la.....
*sekarang nie aku bagi dia minum air zam zam lak*
Reply With Quote
  #5  
Old 01-20-2009, 05:30 PM
Zarul's Avatar
Zarul Zarul is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,249
Rep Power: 13
Zarul is on a distinguished road
Default Re: Saya member baru kat sini la.....

selamat datang. saya pun baru juga
Reply With Quote
  #6  
Old 01-20-2009, 05:53 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: Saya member baru kat sini la.....

selamat datang ke kampong kami yang indah dan permai




kita hidup aman damai macam satu keluarga
Reply With Quote
  #7  
Old 01-20-2009, 05:55 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Saya member baru kat sini la.....

Wah!! Ada bintang korea kat sini.heheheheh!! welcome,welcome to kampung kucing Tulang Tiga.betul ke ni Cikgu Zarul?? heheheh!!
Reply With Quote
  #8  
Old 01-20-2009, 06:07 PM
filinlee's Avatar
filinlee filinlee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bukit Jalil/ Bukit Serdang
Posts: 1,214
Rep Power: 14
filinlee is on a distinguished road
Default Re: Saya member baru kat sini la.....

Quote:
Originally Posted by BeaYongJune View Post
TQ ....Sabrina & Fillin.....appy sesangat finally dapat gak wat....
nanti leh la tunjuk gambo anak2 saya yang dua ekor tue..

Fillin Rain dah semakin berat dan gemok la.....
*sekarang nie aku bagi dia minum air zam zam lak*

welcome2!!!!

wah..bagus la... harap2 nnt aku dtg jenguk makin montel la dia... ehehehe...!~

x per.. berkat kesabaran ko jugak... alhamdulillah...
__________________
Reply With Quote
  #9  
Old 01-20-2009, 06:09 PM
altus1314 altus1314 is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 27
Rep Power: 0
altus1314 is on a distinguished road
Send a message via MSN to altus1314
Talking Re: Saya member baru kat sini la.....

welcome!!!shared your experience and question at here
Reply With Quote
  #10  
Old 01-21-2009, 08:08 AM
BeaYongJune's Avatar
BeaYongJune BeaYongJune is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 102
Rep Power: 13
BeaYongJune is on a distinguished road
Default Re: Saya member baru kat sini la.....

Makacih la.....Zarul,Adam & June......sebenornye saya pun dari kampung sebelah gak.........dah lama daftar kat sini tapi ada sikit kesilapan teknikal menyebabkan tak leh wat tread sendiri......tapi Fillin asyik tolong saya sampai leh wat akhirnya......makasih la bebanyak kat ko yea Fillin.....lagi satu nak makacih kat June sebab mewawarkan pasal air gamat.....sejak minum air gamat kucing saya dah jarang masuk ward, kalau tidak rasa macam nak
pening2 lalat gak bayar bill sebulan, al-maklum la sebulan 2-3 kali masuk ward.
Reply With Quote
  #11  
Old 01-21-2009, 11:57 AM
BeaYongJune's Avatar
BeaYongJune BeaYongJune is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 102
Rep Power: 13
BeaYongJune is on a distinguished road
Default Re: Saya member baru kat sini la.....

Quote:
Originally Posted by altus1314 View Post
welcome!!!shared your experience and question at here
TQ,Altus.....no problem boleh aje share what ever info yang bagus.....coz saya memang suka sesangat info yang dapat dari sini....
Reply With Quote
  #12  
Old 01-21-2009, 12:19 PM
duyung_leo's Avatar
duyung_leo duyung_leo is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 540
Rep Power: 13
duyung_leo is on a distinguished road
Default Re: Saya member baru kat sini la.....

Selamat Datang BeaYongJune.. Welcome.. welcome..
Reply With Quote
  #13  
Old 01-21-2009, 01:35 PM
BeaYongJune's Avatar
BeaYongJune BeaYongJune is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 102
Rep Power: 13
BeaYongJune is on a distinguished road
Default Re: Saya member baru kat sini la.....

Quote:
Originally Posted by duyung_leo View Post
Selamat Datang BeaYongJune.. Welcome.. welcome..
Makacih.....makacih Duyung.....
Reply With Quote
  #14  
Old 01-21-2009, 02:02 PM
filinlee's Avatar
filinlee filinlee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bukit Jalil/ Bukit Serdang
Posts: 1,214
Rep Power: 14
filinlee is on a distinguished road
Default Re: Saya member baru kat sini la.....

Quote:
Originally Posted by BeaYongJune View Post
Makacih la.....Zarul,Adam & June......sebenornye saya pun dari kampung sebelah gak.........dah lama daftar kat sini tapi ada sikit kesilapan teknikal menyebabkan tak leh wat tread sendiri......tapi Fillin asyik tolong saya sampai leh wat akhirnya......makasih la bebanyak kat ko yea Fillin.....lagi satu nak makacih kat June sebab mewawarkan pasal air gamat.....sejak minum air gamat kucing saya dah jarang masuk ward, kalau tidak rasa macam nak
pening2 lalat gak bayar bill sebulan, al-maklum la sebulan 2-3 kali masuk ward.
ala.. small matter la eina... ehehe.. janji kawan2 happy leh berforum bersama2..!~
__________________
Reply With Quote
  #15  
Old 01-22-2009, 03:40 AM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: Saya member baru kat sini la.....


wah..ada pelakon korea..
welcome to petfinder!
tiada yang lebih best dari sini yang sebest2nya..hoho...
welcome again!
here's a pink carpet for you __________________
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ada tak Breed Expert kat sini? abgraldo Training & Behavioral Issues 10 07-12-2009 09:24 PM
Saya baru je berpindah... Zarul Member Introductions 31 06-23-2009 01:30 AM
saya nak join sama, boleh? adamyala Member Introductions 220 12-29-2008 08:50 AM
Old kat sebelah tapi new kat sini..... Daniel Member Introductions 32 08-21-2008 02:28 PM
baru sampai..hihi fanna Member Introductions 26 08-19-2008 03:12 PM


All times are GMT +8. The time now is 07:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.