Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Coffee Room

Coffee Room Gossip on the latest topics or just mingle around and enjoy the atmosphere!

Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 02-11-2009, 05:36 PM
filinlee's Avatar
filinlee filinlee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bukit Jalil/ Bukit Serdang
Posts: 1,214
Rep Power: 14
filinlee is on a distinguished road
Default Re: Happy Birthday Finlin!

Quote:
Originally Posted by abzalia View Post
filin..

happy birthday yg ke-28
semoga berjaya "dunia & akhirat"
AMIN

Thanks Lia...!!


Quote:
Originally Posted by abzalia View Post
kawin guna duit sendiri lebih afdal
& buat kita lebih menghargai mahalnya sebuah "perkahwinan"
sebab tau susah payah nak dapat duit utk kawin..

kalau semua sponsor, xde ape yg boleh buat kita
terfikir betapa susahnya nak bina rumahtangga..
cuma petik jari, semua ada depan mata..
heheheh
betol..betol..betol ( tiru upin n ipin) ehehehehhe

kena cari duit sendiri.. lagik afdal..!~ lagi pon bukan nak buat besar2an pon.. ehehe... kalo anak raja ke artist bole la kot.. huhuuhhu
__________________
Reply With Quote
  #22  
Old 02-11-2009, 05:37 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: Happy Birthday Finlin!

.:: Nak sambung ucapan leh tak??? Semoga cepat dan dipanjangkan jodoh di dunia & di akhirat... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #23  
Old 02-11-2009, 05:44 PM
filinlee's Avatar
filinlee filinlee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bukit Jalil/ Bukit Serdang
Posts: 1,214
Rep Power: 14
filinlee is on a distinguished road
Default Re: Happy Birthday Finlin!

Quote:
Originally Posted by Mr & Mrs Mondok View Post
.:: Nak sambung ucapan leh tak??? Semoga cepat dan dipanjangkan jodoh di dunia & di akhirat... ::.
boleh jer..!~ Aminnn....!~
__________________
Reply With Quote
  #24  
Old 02-11-2009, 09:02 PM
rozzygee's Avatar
rozzygee rozzygee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2008
Location: Selayang Heights
Posts: 548
Rep Power: 12
rozzygee is on a distinguished road
Default Re: Happy Birthday Finlin!

Hepi besday Finlin! Wooahh seronotnya tgk dia! Sure byk terlompat2 ni hehehe.. Lucky you! Tentu ramai wishing u this year eh?
__________________
The way you handle the problem that matters most not the quantity of problem solved.. (http://dearcats.blogspot.com)
Reply With Quote
  #25  
Old 02-11-2009, 09:19 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Happy Birthday Finlin!

Setuju bebenor Lia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jgn mcm artis kita kahwin suma sponsor tp tak smp 2 thn cerai berai.aduh!!!

Filin,ko kahwin buat stail aku.takde sanding2,simple je,kenduri lepas nikah,jemput sedara mara & kwn2 rapat.jimat belanja.amik yg wajib je.klu ko nak dengar kata2 org itu kurang,ini kurang,ko buatlah majlis kahwin mcm Siti Nurhaliza pun tetap ada yg mengata

Lah,thread ni pasal kahwin ke pasal birthday si Filin

Quote:
Originally Posted by abzalia View Post
kawin guna duit sendiri lebih afdal
& buat kita lebih menghargai mahalnya sebuah "perkahwinan"
sebab tau susah payah nak dapat duit utk kawin..

kalau semua sponsor, xde ape yg boleh buat kita
terfikir betapa susahnya nak bina rumahtangga..
cuma petik jari, semua ada depan mata..
heheheh
Reply With Quote
  #26  
Old 02-11-2009, 11:26 PM
shareen_natasha's Avatar
shareen_natasha shareen_natasha is offline
Mamiauww...
 
Join Date: Jan 2009
Location: Puchong Utama, Selangor
Posts: 917
Rep Power: 12
shareen_natasha is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to shareen_natasha
Talking Re: Happy Birthday Finlin!



HePi BurPdAy To
FINLIN !!

Smoga Panjang Umoq..
Murah Rezeki..
Cepat Jemput Kami Makan Kenduri...



From : CHe KiAh, NyeAnYea & KJ boy...
Tukang wish : mummiauw dorang...
__________________

"`But I don't want to go among mad people,' Alice remarked.
`Oh, you can't help that,' said the Cat: `we're all mad here. I'm mad. You're mad.'
Reply With Quote
  #27  
Old 02-12-2009, 09:55 AM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 13
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: Happy Birthday Finlin!

Quote:
Originally Posted by June View Post
Setuju bebenor Lia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jgn mcm artis kita kahwin suma sponsor tp tak smp 2 thn cerai berai.aduh!!!

Filin,ko kahwin buat stail aku.takde sanding2,simple je,kenduri lepas nikah,jemput sedara mara & kwn2 rapat.jimat belanja.amik yg wajib je.klu ko nak dengar kata2 org itu kurang,ini kurang,ko buatlah majlis kahwin mcm Siti Nurhaliza pun tetap ada yg mengata

Lah,thread ni pasal kahwin ke pasal birthday si Filin

kawin cerai tuh susah nak ckp la..
idup kita pun lama lg...
x tau masa depan cemane..
jodoh panjang ker tidak...
artis nampak senang cerai sebab dapat liputan
luas oleh media.. sedangkan orang biasa
lg ramai bercerai berai cuma x masuk paper..
yg pasti thn 2008 adalah thn utk artis bercerai &
termasuk 3-4 member yg bercerai gak..
sedih dengar tp apakan daya...
dah ditentukan...
mungkin ada hikmah..cuma kita x nampak..
dan kita x bleh salahkan sapa2...
sbb blm kena kat batang idung sendiri..

tp yang pasti...
buat majlis ikut tebal poket sendiri...dah cukup...
yg penting, benda2 wajib...
kalo persiapan bagai nak rak semata2 nak kasik orang puji2..
tp lepas kawin makan megi..
ape kes..???
so, besederhanalah dalam belanja nih..
tp..kalo sape yg gaji bsr2 @ mampu..
buat la ikut yg termampu...
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::
Reply With Quote
  #28  
Old 02-12-2009, 09:58 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Happy Birthday Finlin!

Apa apa hal pun,kita jagalah rmh tangga masing2.zaman skrg perkahwinan lebih mencabar dari dulu.klu ko nak tau,skrg ni tengah hangat org jantan tackle bini org.durang kata bini org lagi bagus dari yg bujang tak tau nak jd apa dunia ni.

Quote:
Originally Posted by abzalia View Post

kawin cerai tuh susah nak ckp la..
idup kita pun lama lg...
x tau masa depan cemane..
jodoh panjang ker tidak...
artis nampak senang cerai sebab dapat liputan
luas oleh media.. sedangkan orang biasa
lg ramai bercerai berai cuma x masuk paper..
yg pasti thn 2008 adalah thn utk artis bercerai &
termasuk 3-4 member yg bercerai gak..
sedih dengar tp apakan daya...
dah ditentukan...
mungkin ada hikmah..cuma kita x nampak..
dan kita x bleh salahkan sapa2...
sbb blm kena kat batang idung sendiri..

tp yang pasti...
buat majlis ikut tebal poket sendiri...dah cukup...
yg penting, benda2 wajib...
kalo persiapan bagai nak rak semata2 nak kasik orang puji2..
tp lepas kawin makan megi..
ape kes..???
so, besederhanalah dalam belanja nih..
tp..kalo sape yg gaji bsr2 @ mampu..
buat la ikut yg termampu...
Reply With Quote
  #29  
Old 02-12-2009, 10:54 AM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 13
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: Happy Birthday Finlin!

Quote:
Originally Posted by June View Post
Apa apa hal pun,kita jagalah rmh tangga masing2.zaman skrg perkahwinan lebih mencabar dari dulu.klu ko nak tau,skrg ni tengah hangat org jantan tackle bini org.durang kata bini org lagi bagus dari yg bujang tak tau nak jd apa dunia ni.

kes jantan tackle bini orang baru jek jadi kat opismet my hubby..
tau jek la keje org TNB nih bukan 8-5. Mlm2 klu on call, kene le masuk keje x kira pukul brp...
kalo off hp, sah2 elaun standby kene potong & esok kene marah ngan pomen..

kes yg jadik kat kawan baik hubby nih..satu mlm tuh dia g keje..masuk kul 12 mlm..
so kuar dr umah 11.30 pm la..time orang tgh sedap tido...

lepas tuh, nk jadik cite & sebab musabab...kunci kawan dia tertinggal kat umah..
so, dia patah balik la tanpa call bgtau wife dia nk blk amik kunci..

sampai2 jek kat umah, dia tolak pintu bilik..cam ade orang tahan...
tolak2 x bleh gk...panggil2 bini dia, x jawab...dia dah cuak dah...
memikirkan pencurik..kawan nih jerit la kuat2 "PENCURIKK..!!!!!!"
....dengan serta merta, lampu2 kat berek askar nih bukak...
semua kuar la nk tau ape jadik...

rupa2nya..
....bini dia berkhalwat dengan lelaki bujang nih...
mamat tuh kira mmg byk kes la ngan bini orang..
ayat baik punye...
ntah cemane la bini kawan my hubby nih bleh cair
ngan ayat2 mamat tuh sedangkan dia anak dah 3,
sulung dah darjah 1,
yg bongsu umo setahun ++..
idup pun nampak bahagia...2-2 keje...naik kete Wish...
kalo ikut, takat technician..brp sangat la gaji nk pakai WISH..
tp mungkin rezeki anak beranak tuh ade...
ape lg yg x cukup??

skang nih dlm proses cerai.. dah duk asing2...
tp kesian anak2...
skang nih kawan my hubby tuh tgh "balas dendam" kat bini dia..
x nk lepaskan bini dia semudah tuh.. dengar2 cite gk..
kawan my hubby carik pompuan lain,
& dah kawin (senang ckp, dia bls dendam ngan bini dia dengan cara "madukan" dia..
wallahualam...

tp fikir2 balik..
betul jugak kata hubby...
kadang2 orang x paham keje TNB nih cemane..
keje siang mlm... kul 3-4 am dpt call, kene masuk..
so, bile laki xde kat umah...
tambah2 plak dengan "mamat" yg pandai mengayat..
sudahnyer jadik cam nih ler..
mintak la dijauhkan...

cite nih bukan nak aibkan sapa2...
xde nk salahkan wife dia @ kawan my hubby sebab kita
x tau ape cite sebenar dr ke-2-2 blh pihak..
bila tgh marah..mmg la sorang ckp sorang salah..
cuma nk kongsikan cite nih supaya kita beringat
dan menghargai serta mensyukuri ape yg ada,
dan x mengejar yg belum pasti kite dapat..
takut yg dikejar x dapat..yg dikendong berciciran..
wallahulam..

sorry off topic yer tuan rumah
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::
Reply With Quote
  #30  
Old 02-12-2009, 11:59 AM
rozzygee's Avatar
rozzygee rozzygee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2008
Location: Selayang Heights
Posts: 548
Rep Power: 12
rozzygee is on a distinguished road
Default Re: Happy Birthday Finlin!

*garu pala*
__________________
The way you handle the problem that matters most not the quantity of problem solved.. (http://dearcats.blogspot.com)
Reply With Quote
  #31  
Old 02-12-2009, 12:44 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Happy Birthday Finlin!

samalah kita kak, garuk kepala.

Lia, aku faham benor situasi cite ko ni.ko jgn terkezut,aku yg dah kahwin 8 thn ni pun ada gak jantan kabaret nak ngorat.bukan org lain,tp org2 yg sama kerja dlm bidang tourism.dia ingat kita ni pompuan murahan ke?? siap ajak kuar dating malam2 tepon aku.aku kata tunggu jap,aku bg handphone tu kat hubby aku,aku kata kat dia,u nak ajak kuar,cuba minta izin dgn suami I.klu dia bg ke tak.terus tak berani mamat tu call aku lg. huhuhu!! byk betul pancaroba isteri2 millenium ni.

kerja apa2 pun byk cabarannya.suami aku kerja travel agent gak.kdg2 1 bln berapa kali je aku nampak muka dia,tp dia cari rezeki so kita kena terima dan jaga maruah sebagai isteri.begitu juga dgn kwn2 yg bersuamikan doktor.kdg2 kena on call smp berhari2 tak balik rmh.huhuhu!! klu org sabah kata sandi.

Filin,sorry off topic sat.ni perencah utk ko sebelum ko kahwin



Quote:
Originally Posted by rozzygee View Post
*garu pala*
Reply With Quote
  #32  
Old 02-12-2009, 10:28 PM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 13
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: Happy Birthday Finlin!

Happy Belated Bday Filin
Sorry la terlambat wish....
Better late than never, tak gitu ?
Ohhh....ada org nak makan nasik minyak ehh....
Patut la dah terbau2 dari Ipoh niiiii

Hahaha....gelak aku baca citer korang. Lia....askar pun bole cuak ker ? Sebenarnyer, mende2 camni berlaku di mana & tak kira apa profesion pun. Aku pun pernah kena gak, dgn lecturer lagik. Dia dah usha aku masa aku gi interview lagi. Pastu masa dia ikut colleague dia observe sorang cikgu ni buat praktikal kat sekolah aku (saja je ngada2 dia nak ikut bila find out aku ngajor kat sekolah tu time tu), dia ayat aku ajak kuar makan la, gi karaoke la.....Dia kata klu aku nak make sure dpt tpt kat universiti, aku kena la kuar dgn dia dulu. Aku kata time tak sesuai. Sebenornya aku tak selera pun tgk dia. Lagipun aku dah kawin time tu. Bila dah masuk uni, hari2 dia kacau aku & hari2 la aku kena bagi mcm2 alasan. Finally dia faham sendiri. Bila dia stop mengacau, aku pun lega la. Tapi rupanya pendendam gak mamat ni. Lepas tu ada la dia buat naya kat aku sampai semua kengkawan marah kat aku & aku tak dapat nak score satu paper yg dia jadi associate lecturer. Bengang betul aku !!!! Smpai sekarang bila teringat citer nih......masih terasa sakit lagi hatiku ini !!!!!
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...

Last edited by anitayusof00; 02-12-2009 at 10:46 PM.
Reply With Quote
  #33  
Old 02-13-2009, 10:40 AM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 13
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: Happy Birthday Finlin!

Quote:
Originally Posted by June View Post
samalah kita kak, garuk kepala.

Lia, aku faham benor situasi cite ko ni.ko jgn terkezut,aku yg dah kahwin 8 thn ni pun ada gak jantan kabaret nak ngorat.bukan org lain,tp org2 yg sama kerja dlm bidang tourism.dia ingat kita ni pompuan murahan ke?? siap ajak kuar dating malam2 tepon aku.aku kata tunggu jap,aku bg handphone tu kat hubby aku,aku kata kat dia,u nak ajak kuar,cuba minta izin dgn suami I.klu dia bg ke tak.terus tak berani mamat tu call aku lg. huhuhu!! byk betul pancaroba isteri2 millenium ni.

kerja apa2 pun byk cabarannya.suami aku kerja travel agent gak.kdg2 1 bln berapa kali je aku nampak muka dia,tp dia cari rezeki so kita kena terima dan jaga maruah sebagai isteri.begitu juga dgn kwn2 yg bersuamikan doktor.kdg2 kena on call smp berhari2 tak balik rmh.huhuhu!! klu org sabah kata sandi.

Filin,sorry off topic sat.ni perencah utk ko sebelum ko kahwin
thn lepas & thn sblm tuh kene "gangguan" cam nih gak..
budak tuh junior ms sekolah dulu...
skang keje askar jugak..
(ekceli bukan pakwe@ sape2, just anggap dia mcm adik)
bayangkan tgh2 mlm dia call..pagi2 buta..
x kira kul 2-3-4-5@6 am dia akan kol...
kadang2 kalo my hubby xde,
jawab jugak ckp "..JANGAN KOL AKU time macam nih..
aku x suka kau kacau life aku! kalau LAKI aku tau,
x pasal2 kitorg bergaduh pasal KO..!"

salu time dia kacau tuh, tgh mlm @ pagi2..
hubby mula2 bising jugak "kawan" ape nama kol "bini org" time cam tuh...
nasib baik awal2 dh cite kat dia psl "mamat PSYCHO" tuh..
kalo x..x pasal2 la nk gaduh2

siap ckp kat dia AKU DAH KAWIN, BAHAGIA SANGAT2..
KO NAK APE LAGI..??
JAGA RUMAH TANGGA KAU..,!!"
.tp biasa laa...
ayat mintak kesian...ckp x bahagia laa..
(bini putih slim, kulit licin, anak dh 4 ape lg x bahagia??)
x bleh lupa aku la...menyesal kawin ngan bini dia la..
pendek kata, mcm2 la keburukan bini dia cite...
dah berbuih bg nasihat..bersyukur ape yg ada...
masing2 dah ada life sendiri...
penah sekali, tgh2 mlm, hantar msg ckp dia x dah "ceraikan" bini dia
( x tau la talak jatuh ke sbb depend ngan niat dia ms tuh)...
sume call@sms mmg x layan langsung la...
my hubby ckp biar dia senyap sendiri
(tp sampai skang sama jugak..dah bertahun2)

TP jenis x makan saman, hari2 msg ckp nak jumpa la...
itu laa...ini laa..
last2 aku ckp kalo dah berani sangat,
nak sangat kat aku...ko tanye laki aku,
dia izinkan x aku jumpa lelaki bukan muhrim?
dia kasik x aku kuar ngan ko..??
tanye dia dulu...kalo rasa dah berani sangat...
sudahnyer tiap kali nama dia kuar kalo call,
soh hubby jawab...xde plak kuar sora...
dia cuma diam jek...JANTAN ke PONDAN cam tuh???
cakap beria sangat nak kat bini orang..
kalau "bini orang" nih lawa sangat, body 36-24-36,
kulit licin gebu, gaji besar, umah besar, kete besar..xpe jugak..
ade gk sbb dia beria nk kejar...nih ape2 xde...

sudahnyer, ujg thn lepas hubby ckp kalo dia still kacau jugak,
sama ada aku tukar no hp lain,
raya nih pegi umah family dia bgtau psl nih
@
REPORT POLIS...!!!
AKU X KIRA...!!!
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::
Reply With Quote
  #34  
Old 02-13-2009, 10:55 AM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 13
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: Happy Birthday Finlin!

Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
Happy Belated Bday Filin
Sorry la terlambat wish....
Better late than never, tak gitu ?
Ohhh....ada org nak makan nasik minyak ehh....
Patut la dah terbau2 dari Ipoh niiiii

Hahaha....gelak aku baca citer korang. Lia....askar pun bole cuak ker ? Sebenarnyer, mende2 camni berlaku di mana & tak kira apa profesion pun. Aku pun pernah kena gak, dgn lecturer lagik. Dia dah usha aku masa aku gi interview lagi. Pastu masa dia ikut colleague dia observe sorang cikgu ni buat praktikal kat sekolah aku (saja je ngada2 dia nak ikut bila find out aku ngajor kat sekolah tu time tu), dia ayat aku ajak kuar makan la, gi karaoke la.....Dia kata klu aku nak make sure dpt tpt kat universiti, aku kena la kuar dgn dia dulu. Aku kata time tak sesuai. Sebenornya aku tak selera pun tgk dia. Lagipun aku dah kawin time tu. Bila dah masuk uni, hari2 dia kacau aku & hari2 la aku kena bagi mcm2 alasan. Finally dia faham sendiri. Bila dia stop mengacau, aku pun lega la. Tapi rupanya pendendam gak mamat ni. Lepas tu ada la dia buat naya kat aku sampai semua kengkawan marah kat aku & aku tak dapat nak score satu paper yg dia jadi associate lecturer. Bengang betul aku !!!! Smpai sekarang bila teringat citer nih......masih terasa sakit lagi hatiku ini !!!!!

tuh ler kak...kwn hubby nih bkn askar kak..
dia keje TNB same ngan hubby..
mamat yg ada skendel tuh askar,
mmg duk area berek tuh gak...

tp tuh ler kak..
kadang2 kita x tau ape sebenarnyer yg dorang nak @ carik..
ape yg kurang.. kadang2, sanggup mengejar benda yg blm pasti...
yg kes lia dulu tuh, "mamat psycho" tuh siap soh lia mintak cerai dr hubby lia lg tuh...
dia ckp, nnt dia pun nak ceraikan wife dia..
dr tahap lia bleh ckp baik2 kat dia,
sampai lia terpaksa "kurang ajar" ngan dia..
dia mmg pandai ayat kak...
masa lia sekolah dulu pun, lia rapat ngn dia sbb
xnk dia jadik "budak x baik", bergaduh ngan orang..
jual pil khayal, @ buat keje x elok..
tp kebaikan lia di salah anggap oleh dia..
dia ingat lia amik berat kat dia sebab lain..
sebab nk kat dia... family dia pun ekceli
salah anggap masa lia salu call time dia
eksiden teruk...

kdg2 mmg sakit ati bila fikirkan balik..
sampai nk wat cam lia punye "signature" bawah nih
tp...xde mendatangkan ape2 pun..

hrp thn nih xde gangguan lg ler...
nk lalui thn 2009 dgn menda2 yg elok jer...
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::
Reply With Quote
  #35  
Old 02-13-2009, 12:03 PM
filinlee's Avatar
filinlee filinlee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bukit Jalil/ Bukit Serdang
Posts: 1,214
Rep Power: 14
filinlee is on a distinguished road
Default Re: Happy Birthday Finlin!

Quote:
Originally Posted by rozzygee View Post
Hepi besday Finlin! Wooahh seronotnya tgk dia! Sure byk terlompat2 ni hehehe.. Lucky you! Tentu ramai wishing u this year eh?
Thanks kat rozzygee....!~ ehehe.. x der lompat2... kaki sakit...bengkak2 akibat jatoh longkang... huhuuuh....

Quote:
Originally Posted by June View Post
Filin,ko kahwin buat stail aku.takde sanding2,simple je,kenduri lepas nikah,jemput sedara mara & kwn2 rapat.jimat belanja.amik yg wajib je.klu ko nak dengar kata2 org itu kurang,ini kurang,ko buatlah majlis kahwin mcm Siti Nurhaliza pun tetap ada yg mengata
Lah,thread ni pasal kahwin ke pasal birthday si Filin
Insya allah...!~ eheheh

Quote:
Originally Posted by shareen_natasha View Post

HePi BurPdAy To
FINLIN !!
Smoga Panjang Umoq..
Murah Rezeki..
Cepat Jemput Kami Makan Kenduri...

From : CHe KiAh, NyeAnYea & KJ boy...
Tukang wish : mummiauw dorang...

Thanks sha...!~ ehehhe.. emuaccks to ur kitties..!~


Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
Happy Belated Bday Filin
Sorry la terlambat wish....
Better late than never, tak gitu ?
Ohhh....ada org nak makan nasik minyak ehh....
Patut la dah terbau2 dari Ipoh niiiii
Thanks kak nita...!~ eheheh.... ada bau ke sampai ke ipoh... masak nasi minyak pon x lagik... hehehehe
__________________
Reply With Quote
  #36  
Old 02-13-2009, 12:10 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: Happy Birthday Finlin!


Happy belated b'day kak filin!
sini wish lewat skit tapi zee dah sms on time kan..heh...
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #37  
Old 02-13-2009, 12:44 PM
filinlee's Avatar
filinlee filinlee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bukit Jalil/ Bukit Serdang
Posts: 1,214
Rep Power: 14
filinlee is on a distinguished road
Default Re: Happy Birthday Finlin!

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post

Happy belated b'day kak filin!
sini wish lewat skit tapi zee dah sms on time kan..heh...

thankx zee..!~ eheh.. yup.. dpt sms.. x terlambat!~
__________________
Reply With Quote
  #38  
Old 02-13-2009, 07:59 PM
shareen_natasha's Avatar
shareen_natasha shareen_natasha is offline
Mamiauww...
 
Join Date: Jan 2009
Location: Puchong Utama, Selangor
Posts: 917
Rep Power: 12
shareen_natasha is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to shareen_natasha
Talking Re: Happy Birthday Finlin!

Citer punya citer k.june & lain kan......
sha bru jek trima msg dr sapa tah smlm & today... dia ckp amik num hp sha dr petfinder nih... msg nk bknalan & nk ber YM!!!...ada ka patut... sha igt dia msg sb nk juai brg ka hapa...
huhuhuhuhuhu.... aku ni bini org la wuiiitt....

p/s :: tuan tanah, cheq tumpang mcelah sat na...
__________________

"`But I don't want to go among mad people,' Alice remarked.
`Oh, you can't help that,' said the Cat: `we're all mad here. I'm mad. You're mad.'
Reply With Quote
  #39  
Old 02-13-2009, 08:37 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Happy Birthday Finlin!

muahahahah!! sabor sajalah sha.nampaknya isteri isteri millenium cun melecun dan gempak meletop kot.tu yg jantan2 kabaret kemaruk.


Quote:
Originally Posted by shareen_natasha View Post
Citer punya citer k.june & lain kan......
sha bru jek trima msg dr sapa tah smlm & today... dia ckp amik num hp sha dr petfinder nih... msg nk bknalan & nk ber YM!!!...ada ka patut... sha igt dia msg sb nk juai brg ka hapa...
huhuhuhuhuhu.... aku ni bini org la wuiiitt....

p/s :: tuan tanah, cheq tumpang mcelah sat na...
Reply With Quote
  #40  
Old 02-14-2009, 10:09 AM
mew mew's Avatar
mew mew mew mew is offline
Animal lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Johor
Posts: 120
Rep Power: 13
mew mew is on a distinguished road
Default Re: Happy Birthday Finlin!

Happy Belated Birthday, finlin!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
happy birthday andy koh adamyala Coffee Room 21 02-14-2009 10:11 AM
Happy Birthday Babycico! abgraldo Coffee Room 9 11-24-2008 03:18 PM
Happy Birthday Fazli Daniel Coffee Room 16 10-28-2008 08:59 AM
.:: Happy Birthday, MyComot!!! (^_^) ::. BabyZee Coffee Room 25 10-24-2008 02:43 PM
Happy Birthday Fazli Daniel Coffee Room 0 10-20-2008 09:08 AM


All times are GMT +8. The time now is 07:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.