Go

Go Back   PetFinder.my > Reviews, Notices & Stories > Pet Products & Services > Pet Food

Pet Food List and review pet food here

Reply
 
Thread Tools
  #341  
Old 08-30-2008, 09:55 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: Blackwood August '08 Gathering

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Pix from the Gathering

at

Blackwood Port HQ

30th August 2008
12.00pm - 4.00pm


.:: Ahakz!!! Sowie la kak june... Overshadow lak... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #342  
Old 08-30-2008, 10:46 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Blackwood August '08 Gathering

takpe,bukan org tak kenal muka akak.he!!he!! yg menyampah abang din tu curi gambar akak pastu siap panggil nenek dalang.jahat betul.karang akak post gambar ayu dia baru tau.wakakakakakak!!

Quote:
Originally Posted by Mr & Mrs Mondok View Post
.:: Ahakz!!! Sowie la kak june... Overshadow lak... ::.
Reply With Quote
  #343  
Old 08-30-2008, 10:48 PM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 14
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: Blackwood August '08 Gathering

Quote:
Originally Posted by June View Post
takpe,bukan org tak kenal muka akak.he!!he!! yg menyampah abang din tu curi gambar akak pastu siap panggil nenek dalang.jahat betul.karang akak post gambar ayu dia baru tau.wakakakakakak!!
jengjengjenggg...gambo ayu dia sorang2 ade lam kemre aku ni June...hak hak hommm...

olohhh muka mak lam gegambo tu seme heghot beghot kata orang Perak...
Reply With Quote
  #344  
Old 08-30-2008, 10:53 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Blackwood August '08 Gathering

aku pun ada gambar dia.mari kita naya dia.karang aku jd sungai wang ko jd bukit bintang.wakakakakak!!!

heghot beghot?? elok je aku tgk muka ko,takde herot berot tu??

Quote:
Originally Posted by hatemetoday View Post
jengjengjenggg...gambo ayu dia sorang2 ade lam kemre aku ni June...hak hak hommm...

olohhh muka mak lam gegambo tu seme heghot beghot kata orang Perak...
Reply With Quote
  #345  
Old 08-30-2008, 11:10 PM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 14
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: Blackwood









tu dia ..tangan2 businesswoman



ahaaaaaaa...antara wakil2 daerah yg hadir......dari kiri (duduk) baju biru tu siapa yek?, anak dara kak iman, kak iman and duyung leo..

Reply With Quote
  #346  
Old 08-30-2008, 11:12 PM
PutihCoklat PutihCoklat is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 23
Rep Power: 0
PutihCoklat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Salam...

Jeng..jemg.. Kak Azah dah sampai sini...
Reply With Quote
  #347  
Old 08-30-2008, 11:12 PM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 14
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: Blackwood August '08 Gathering

Quote:
Originally Posted by June View Post
aku pun ada gambar dia.mari kita naya dia.karang aku jd sungai wang ko jd bukit bintang.wakakakakak!!!

heghot beghot?? elok je aku tgk muka ko,takde herot berot tu??
tamo la bukit bintang..up la sket June...aku nak jadik pavillion...wakakakkakaka....itu le muka lam kamera Penghulu..
Reply With Quote
  #348  
Old 08-30-2008, 11:15 PM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 14
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by PutihCoklat View Post
Salam...

Jeng..jemg.. Kak Azah dah sampai sini...
errr kak azahh ade ke dtg tadik? maaf, hate tak prasan le mana satu...
Reply With Quote
  #349  
Old 08-30-2008, 11:19 PM
sillylupie's Avatar
sillylupie sillylupie is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Seri Kembangan, Selangor (Yeah, we got free water!)
Posts: 1,019
Rep Power: 14
sillylupie is on a distinguished road
Default Re: Blackwood August '08 Gathering

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Pix from the Gathering

at

Blackwood Port HQ

30th August 2008
12.00pm - 4.00pm




===============


Penghulu .... introduction lehhhhh?????
__________________
sillylupie
http://sillylupie.blogspot.com

sillylupie-shop
http://sillylupie-shop.blogspot.com
Reply With Quote
  #350  
Old 08-30-2008, 11:21 PM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 14
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Mr & Mrs Mondok View Post
.:: Delicious Food of the month... ::.


aduhhh....layan betul makan moggies punya brownies...Kak Ogy punya chocolate moist cake..cheesecake...adeihhhh aku kunyah pelan2 takot abes cepat......mekasey la ..dpt rezki kami makan seme nih sablom posa...
Reply With Quote
  #351  
Old 08-30-2008, 11:44 PM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: Blackwood

Salam Sejahtera Semua..
Wah..wah..wahh meriahnya korang... Baru nak tgk anak bulan posa korang dah raya ekkk... seronok sungguh... rugilerr pakcu tak dpt join. Cupcakes tu nampak menyelerakannya!! Ada simpan utk pakcu ker.. June, ko banyk songlap cupcakes tu! hehe...Ada sapa2 boleh edit tak letak nama sekali.. Takut selisih tgh jalan, batallak posa.. hehe.
Reply With Quote
  #352  
Old 08-31-2008, 02:24 AM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 13
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by June View Post
takpe,bukan org tak kenal muka akak.he!!he!! yg menyampah abang din tu curi gambar akak pastu siap panggil nenek dalang.jahat betul.karang akak post gambar ayu dia baru tau.wakakakakakak!!
June chatting ni biasa la tak sama tonasi bercakap...aku kata kalau org suka bercriter macam kau tu kalau dlm criter wayang kulit kita panggil tu la tukang karut atau tok dalang...sungguh menghiburkan...kalau duduk kat padang tak mau balek tau tak...sampai kang bini nak tarek telinga suruh balek apa hal...macam tu lah terhibur nya kami mendengar criter criter kau yang macam2 ada...aku sanggup duduk sorang pun nak dengar kau bercriter...kalau banyak duit aku sanggup aku upah kau jadi aku nyer tukang penglipur lara...tapi apa pun aku sungguh terhibur lah ngan gelagat korang sumer...except besan aku lah cepat2 dah angkat kaki nak balik, nak tengok bakal menantu puas2 pun tak kesampaian...

Quote:
Originally Posted by hatemetoday View Post
jengjengjenggg...gambo ayu dia sorang2 ade lam kemre aku ni June...hak hak hommm...
olohhh muka mak lam gegambo tu seme heghot beghot kata orang Perak...
Aduusss...jangan lar...pleaseeeee...ngilu tulang2 saya dengar bunyi jengjengjenggg...gigil lutut dengar you punya hak hak hommm...
kang kena saman lak ngan kompeni buat Buah Geduaqq Jeruk tu susah nanti saya...PM kat saya sorang je ekk... Blackie ngan bina nak tengok suruh dia orang beratur ikut line...hakhakhak...


Quote:
Originally Posted by June View Post
aku pun ada gambar dia.mari kita naya dia.karang aku jd sungai wang ko jd bukit bintang.wakakakakak!!!
heghot beghot?? elok je aku tgk muka ko,takde herot berot tu??
June...nampak je kelibat aku kat posting kau...mau aku tak berforum setahun kat sini...aku lari duk kat portal overseas..pi layan mat saleh yang tak paham bahasa melayu la aku....
Tah mana ada heghot beghot nya...ayu dan manis je nampak...walaupun ketinggian mu tak memudaratkan kerendahan mu..adeih...[saper lak baling batu ni]

Quote:
Originally Posted by hatemetoday View Post
tamo la bukit bintang..up la sket June...aku nak jadik pavillion...wakakakkakaka....itu le muka lam kamera Penghulu..
Takkan lah saya nak post kan dan tunjuk muka besan saya yang comeii dan kiut tu kat sini ngan heghot beghot..ishh..tak lah...
tu pun sib baik dah buang gambar yang tgh ngap satu napas jer Cupcake tu...dahsyat jugak ehh..satu napas...


Quote:
Originally Posted by sillylupie View Post
Penghulu .... introduction lehhhhh?????
June boleh lah or Imaan...pasal saya tak sure all the names..sorry olang tua..let the young ones to quote ehh...
why you not there bina..? tot you're coming...


Quote:
Originally Posted by hatemetoday View Post
aduhhh....layan betul makan moggies punya brownies...Kak Ogy punya chocolate moist cake..cheesecake...adeihhhh aku kunyah pelan2 takot abes cepat......mekasey la ..dpt rezki kami makan seme nih sablom posa...
Tadi nak bagi kat...jaja suruh tapau mama dia laju jer nak balek..macam nak kejar ketapi..sian si jaja..oloohh jaja busyuk..[psstt kim salam kat jaja..]

Quote:
Originally Posted by abgraldo View Post
Salam Sejahtera Semua..
Wah..wah..wahh meriahnya korang... Baru nak tgk anak bulan posa korang dah raya ekkk... seronok sungguh... rugilerr pakcu tak dpt join. Cupcakes tu nampak menyelerakannya!! Ada simpan utk pakcu ker.. June, ko banyk songlap cupcakes tu! hehe...Ada sapa2 boleh edit tak letak nama sekali.. Takut selisih tgh jalan, batallak posa.. hehe.
Tak per there will be another time bro...insyallah...
continue je beli blackwood dari nurul ngan Imaan...these ladies will be very glad if you can be around...tapi make sure seminggu sebelum datang buat workout dulu amik fitness...stamina kena cukup...Mesti boleh mengatasi fantasticat yang bawa 48kgs sekali gus...
Bro kalau selamber jer bawak 72kgs...saya gerenti akan jadi jejaka peberet kat Blackwood HQ...memang tiada saingan...
__________________

MJ
Reply With Quote
  #353  
Old 08-31-2008, 11:16 AM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by hatemetoday
ahaaaaaaa...antara wakil2 daerah yg hadir......dari kiri (duduk) baju biru tu siapa yek?, anak dara kak iman, kak iman and duyung leo..


.:: Yang baju biru tu adik Mr Mondok... SRI nama dia, kak hatemetoday... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #354  
Old 08-31-2008, 11:18 AM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: Blackwood August '08 Gathering

Quote:
Originally Posted by June View Post
takpe,bukan org tak kenal muka akak.he!!he!! yg menyampah abang din tu curi gambar akak pastu siap panggil nenek dalang.jahat betul.karang akak post gambar ayu dia baru tau.wakakakakakak!!
.:: Nenek dalang... Aduhai... Syok betul dgr citer kak june jadik kaki buli masa sekolah2 dulu...::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #355  
Old 08-31-2008, 11:38 AM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 14
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

[QUOTE=Penghulu;7625]June chatting ni biasa la tak sama tonasi bercakap...aku kata kalau org suka bercriter macam kau tu kalau dlm criter wayang kulit kita panggil tu la tukang karut atau tok dalang...sungguh menghiburkan...kalau duduk kat padang tak mau balek tau tak...sampai kang bini nak tarek telinga suruh balek apa hal...macam tu lah terhibur nya kami mendengar criter criter kau yang macam2 ada...aku sanggup duduk sorang pun nak dengar kau bercriter...kalau banyak duit aku sanggup aku upah kau jadi aku nyer tukang penglipur lara...tapi apa pun aku sungguh terhibur lah ngan gelagat korang sumer...except besan aku lah cepat2 dah angkat kaki nak balik, nak tengok bakal menantu puas2 pun tak kesampaian...


Allahh...maafkanlah besan ni...nak kena balek lekas...sbb nak ke ghomah emak pulak ada makan2 famili kecil2an tu yg laju jek nak balek..kena la tolongkan.....mujur dekat...sampai jek dpn pintu umah mak...rak rak roommm...hari pon runtuh...hujan selebat2......okey le nanti saya pm gambo ayu yg sorang2 tu...ade pengerasss...
Reply With Quote
  #356  
Old 08-31-2008, 11:39 AM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 14
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Mr & Mrs Mondok View Post

.:: Yang baju biru tu adik Mr Mondok... SRI nama dia, kak hatemetoday... ::.
ohhh ye ke..okeh ...sian dia nampak lost jek sorang2...
Reply With Quote
  #357  
Old 08-31-2008, 12:00 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by hatemetoday View Post
ohhh ye ke..okeh ...sian dia nampak lost jek sorang2...
.:: Dia mmg camtu, mula-mula... Nnt kalo dia selalu ikut, dia leh la jadik geng... Smlm pun dia dok geram tgk kocen kak imann ngan kak nurul... tp sbb segan, dia tgk je la... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #358  
Old 08-31-2008, 03:33 PM
sillylupie's Avatar
sillylupie sillylupie is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Seri Kembangan, Selangor (Yeah, we got free water!)
Posts: 1,019
Rep Power: 14
sillylupie is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Yg ada flower-flower kat kepala tu sapa?
So cute....
__________________
sillylupie
http://sillylupie.blogspot.com

sillylupie-shop
http://sillylupie-shop.blogspot.com
Reply With Quote
  #359  
Old 08-31-2008, 05:55 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Blackwood

flower flower?? pakai flower biru tu ke?? si naynakyle tp nama betul tak ingat.he!!he!! kena check balik.Bina,itu yg sebelah kiri pakai baju blaus coklat tu Mrs Din.lawa woh!! abang Din ada isteri cantik sorok dlm rumah tak tunjuk kat kita.

Abang Din,aku ni kan seorang pemandu pelancong.kita org punya job mmg tugas sentiasa bercakap dan kena selit selit sikit hiburan.jd terbawa bawa ke alam realiti Blackwood.he!!he!! Bang Din,si Fantasticat angkat 6 karung durang punya dan setengah karung aku punya.jd dia sebenarnya angkat 24kg x 6 karung + 10kg aku punya.isk!!isk!!isk!! ngeri dengar.

Ina, ok ok,ko jd Pavillion aku jd Starhill.standby je sumpahan jejaka idaman Malaya klu kita post gambar durang.gambar si Fantasticat tu dah bersepah kat sini.tp dia tak beranilah sumpah abang Din.

Pakcu,cupcakes yg 10 keping tu saya dah simpan dlm perut.lupa lak nak bg pakcu.wakakakakak!!



Quote:
Originally Posted by sillylupie View Post
Yg ada flower-flower kat kepala tu sapa?
So cute....
Reply With Quote
  #360  
Old 08-31-2008, 05:56 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Blackwood August '08 Gathering

alamak!! Mondok,pecah rahsia akak kat sini.

Quote:
Originally Posted by Mr & Mrs Mondok View Post
.:: Nenek dalang... Aduhai... Syok betul dgr citer kak june jadik kaki buli masa sekolah2 dulu...::.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.