Go

Go Back   PetFinder.my > Pet Welfare, Rescue & Adoption > Rescuers & Fosterers

Rescuers & Fosterers For rescuers and fosterers, the true heroes of PetFinder.my

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 01-18-2011, 12:36 PM
viva_biru viva_biru is offline
Animal Lover
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 22
Rep Power: 0
viva_biru is on a distinguished road
Default 5 ekor kucing untuk dipelihara

1 ekor warna hitam
2 ekor warna putih (yg sekor lagi mata dia sebelah hijau sebelah biru tp liar)
1 ekor warna kuning + putih
1 ekor warna putih + hitam

kesemuanya untuk dipelihara, memandangkan sy akan berpindah ke rumah apartment, mgkin sy x kan bawa diorg...lgpun ikutkan sy ni bukan tuan dorang, tuan dorang pun x nak bagi mkn...jadi sy rela hati bagi dorg mkn, x sampai hati tgk dorg lapar....ingat nak buang kat kedai mkn atau kedai sayur, tapi mcm x sampai hati pulak, kot2 kat sini ade yg sudi pelihara dorg, silakan....ni no. hp sy kalau betul2 berminat 017-8750067
Reply With Quote
  #2  
Old 01-18-2011, 01:50 PM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 11
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: 5 ekor kucing untuk dipelihara

Quote:
Originally Posted by viva_biru View Post
1 ekor warna hitam
2 ekor warna putih (yg sekor lagi mata dia sebelah hijau sebelah biru tp liar)
1 ekor warna kuning + putih
1 ekor warna putih + hitam

kesemuanya untuk dipelihara, memandangkan sy akan berpindah ke rumah apartment, mgkin sy x kan bawa diorg...lgpun ikutkan sy ni bukan tuan dorang, tuan dorang pun x nak bagi mkn...jadi sy rela hati bagi dorg mkn, x sampai hati tgk dorg lapar....ingat nak buang kat kedai mkn atau kedai sayur, tapi mcm x sampai hati pulak, kot2 kat sini ade yg sudi pelihara dorg, silakan....ni no. hp sy kalau betul2 berminat 017-8750067
yang odd eye (mata kaler lain2) tu umo brape??
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 01-18-2011, 04:11 PM
anjeain anjeain is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Aug 2010
Location: klang
Posts: 50
Rep Power: 10
anjeain is on a distinguished road
Default Re: 5 ekor kucing untuk dipelihara

up load ler pic dia orang.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-19-2011, 07:44 AM
viva_biru viva_biru is offline
Animal Lover
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 22
Rep Power: 0
viva_biru is on a distinguished road
Default Re: 5 ekor kucing untuk dipelihara

Quote:
Originally Posted by nastygurlz View Post
yang odd eye (mata kaler lain2) tu umo brape??

pasal umur tu yg x pasti...hehehe...sbb masa dia lahir pun x pasan, tiba2 jer dtg cari mkn tepi umah saya ni....tp rasanya setahun ade dah kot...mula2 dorg dtg kat umah ni dulu, ramai dekat 10 ekor...tp skrg dah tinggal 5 ekor jer....kalau sy pindah nanti rasanya dorg susah dah nak dpt makan, sbb adik ipar yg duduk satu rumah dgn sy ni bukan jenis yg suka kucing...memang x pernah nampak pun dia bagi mkn kucing tu....ari tu ade suami dia ckp nak bawak pegi pasar keramat tp dgrnya pulak dia kesian pulak kat kucing2 tu...
Reply With Quote
  #5  
Old 01-19-2011, 07:45 AM
viva_biru viva_biru is offline
Animal Lover
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 22
Rep Power: 0
viva_biru is on a distinguished road
Default Re: 5 ekor kucing untuk dipelihara

Quote:
Originally Posted by anjeain View Post
up load ler pic dia orang.
nanti la esok atau lusa sy upload gambar2 dorang yer...kalau sape2 nak kan dorg ni mintaklah sgt tolong jaga dorg ni, kalau ade kwn2 tgh cari kucing sila la maklum dekat saya serta merta...nak hantar pun insyallah sy boleh kalau area2 dalam kl ni....
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Kucing untuk Adoption abgraldo Cat TV and Photos 11 09-01-2011 03:33 PM
Makanan Kucing Terbaik untuk Kucing umur hampir 2 bulan?? izwanbest Pet Food 11 12-26-2010 04:41 AM
KucinG Yang Ensem untuk di adopt!! tediber Rescuers & Fosterers 0 06-04-2010 10:19 PM
Makanan yg sesuai untuk si ibu kucing luvnett Health, Disease & Diet 11 02-23-2010 04:05 PM
15 ekor kucing Daniel Cat TV and Photos 111 04-17-2009 08:12 PM


All times are GMT +8. The time now is 03:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.