Go

Go Back   PetFinder.my > Reviews, Notices & Stories > Pet Products & Services > Pet Products

Pet Products List and review non-food related pet products here, such as utensils, toys, cages, and apparel

Reply
 
Thread Tools
  #241  
Old 12-16-2009, 10:51 AM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 13
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: FURminator deShedding Tool

Quote:
Originally Posted by nurkasih View Post
Leh bulan 5 tahun lepas i punyalah carik around...i tengok online..kat singapore jer...KL entahlah...sekarang ada sapa2 yang ada stock..am really interested

Actually am reading around untuk furminator nieh.. Nak tahu result penggunaan sbb oleh kerana susah nak dapat.. I ordered dari ebay from us us$25 including postage yang medium saiz... So sementra tunggu shipping.. I pun browse around lah. TergelAk2 baca kemeriah masa lampau...huhu

Nway, ada sapa2 lagi leh bagi testimonial. Baca dalam tenet review kata bagus untuk kucing yang x da masalah kulit. Kalau yang ada tue.. Akan jadik bald spots... Betul ker?
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne
Reply With Quote
  #242  
Old 12-16-2009, 11:40 AM
Nana's Avatar
Nana Nana is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: KL
Posts: 246
Rep Power: 13
Nana is on a distinguished road
Default Re: FURminator deShedding Tool

Quote:
Originally Posted by nurkasih View Post
Actually am reading around untuk furminator nieh.. Nak tahu result penggunaan sbb oleh kerana susah nak dapat.. I ordered dari ebay from us us$25 including postage yang medium saiz... So sementra tunggu shipping.. I pun browse around lah. TergelAk2 baca kemeriah masa lampau...huhu

Nway, ada sapa2 lagi leh bagi testimonial. Baca dalam tenet review kata bagus untuk kucing yang x da masalah kulit. Kalau yang ada tue.. Akan jadik bald spots... Betul ker?
Errm... By logic I think there's a truth in that la. Coz dia punye gigi2 tu very rapat2, point is to take out dead fur that would fly off and that the cats would lick off. So if ada skin problem or even tangle, definitly akan tersekat in between the gigi and just pull off a whole chunk of fur, hence jadi bald la kot...
Reply With Quote
  #243  
Old 12-16-2009, 12:04 PM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 13
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: FURminator deShedding Tool

Quote:
Originally Posted by Nana View Post
Errm... By logic I think there's a truth in that la. Coz dia punye gigi2 tu very rapat2, point is to take out dead fur that would fly off and that the cats would lick off. So if ada skin problem or even tangle, definitly akan tersekat in between the gigi and just pull off a whole chunk of fur, hence jadi bald la kot...
Dengar macam menyakitkan..hehrhehe
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne
Reply With Quote
  #244  
Old 12-16-2009, 12:19 PM
Nana's Avatar
Nana Nana is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: KL
Posts: 246
Rep Power: 13
Nana is on a distinguished road
Default Re: FURminator deShedding Tool

Quote:
Originally Posted by nurkasih View Post
Dengar macam menyakitkan..hehrhehe
huhu.. klu ada tangle or sekat2, I think mmg sakit la kot bl dah tertarik cmtu..
Reply With Quote
  #245  
Old 12-16-2009, 12:27 PM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 13
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: FURminator deShedding Tool

Quote:
Originally Posted by Nana View Post
huhu.. klu ada tangle or sekat2, I think mmg sakit la kot bl dah tertarik cmtu..
Asanyala... Salah guna pun x bleh jugak. Really have no idea camna dis thing really works.
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne
Reply With Quote
  #246  
Old 04-16-2010, 04:11 PM
azzudagreat azzudagreat is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 68
Rep Power: 12
azzudagreat is on a distinguished road
Default Re: FURminator deShedding Tool

any one da guna this product x?any review?klu ok i ingat nk order online jugak..
setelah kira2 plus shipping cost (if order min 10 pc) dpt RM120 per pc...
ade sesape bminat?
Reply With Quote
  #247  
Old 04-16-2010, 04:26 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: FURminator deShedding Tool

Quote:
Originally Posted by azzudagreat View Post
any one da guna this product x?any review?klu ok i ingat nk order online jugak..
setelah kira2 plus shipping cost (if order min 10 pc) dpt RM120 per pc...
ade sesape bminat?
Hi Azzudagreat,

Saya ada furminator ni.
So far ok je la... tapi first time guna memang terkejut sebab banyak bulu tertanggal
Ingat salah pakai tapi tak pula....satu lagi takut kucing botak tapi bila perhatikan betul betul bulu atas tak usik cuma bulu dalaman je.
Mmmm setahu saya furminator boleh didapati kat Pets Moore. Harga tak la semahal RM120.00. Dalam RM30.00 lebih je
Mungkin ni tak original from US la tu mungkin yang murah but its still does the job sebab saya ada satu kat rumah. Tapi jarang pakai.
Kalo you nak I boleh bagi kat you
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #248  
Old 04-17-2010, 07:18 PM
azzudagreat azzudagreat is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 68
Rep Power: 12
azzudagreat is on a distinguished road
Default Re: FURminator deShedding Tool

nak2 nurul.nak try...hola ni byk betul gugur bulu..tp yang furminator u beli tu bape plak arga?
Reply With Quote
  #249  
Old 04-18-2010, 03:43 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: FURminator deShedding Tool

Quote:
Originally Posted by azzudagreat View Post
nak2 nurul.nak try...hola ni byk betul gugur bulu..tp yang furminator u beli tu bape plak arga?
Boleh no hal....
Just come and pick it up.
Tadi masa g Pets Lover Centre kat Mines ada jumpa.
Tapi price RM55.90.
Mine tak ada harga sebab orang bagi
So FOC la....
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 11:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.