Go

Go Back   PetFinder.my > Latest News & Happenings > Member Introductions

Member Introductions Introduce yourself to our fun community and meet some new friends here!

Reply
 
Thread Tools
  #181  
Old 04-26-2009, 08:50 PM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 12
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: Adamyala.. pls pray for her

Aisey....sedihnya aku dengor....sabar la zai.....at least demam tu rasanya tak la seteruk sakit masa treatment kan ? Masih boleh bertahan lagi tu insyaAllah.....Rajin2 makan ubat tau. You know that my prayer is always there for u, 5X sehari.
Gader2 tu nx time sure ada lagi. Aku pun miss yg ni. Nanti lain kali, hopefully ko pun dah sihat & kuat, kita gi sama2 ok.

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Nita,
boring nyer dok umah balik
pas treatment aritu zai demam dan bdn letih sampai skrg
nak gi gader gader PF 1st anniversary pun tak dapat
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #182  
Old 04-26-2009, 09:47 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Adamyala.. pls pray for her

zai,ko demam lg?? dlm demam tu pun sempat lg ko kutuk aku via sms si Laila ye?? amacam ari ni?? dah kebah sikit blm??

Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
Aisey....sedihnya aku dengor....sabar la zai.....at least demam tu rasanya tak la seteruk sakit masa treatment kan ? Masih boleh bertahan lagi tu insyaAllah.....Rajin2 makan ubat tau. You know that my prayer is always there for u, 5X sehari.
Gader2 tu nx time sure ada lagi. Aku pun miss yg ni. Nanti lain kali, hopefully ko pun dah sihat & kuat, kita gi sama2 ok.
Reply With Quote
  #183  
Old 04-26-2009, 09:56 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: Adamyala.. pls pray for her

Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
Aisey....sedihnya aku dengor....sabar la zai.....at least demam tu rasanya tak la seteruk sakit masa treatment kan ? Masih boleh bertahan lagi tu insyaAllah.....Rajin2 makan ubat tau. You know that my prayer is always there for u, 5X sehari.
Gader2 tu nx time sure ada lagi. Aku pun miss yg ni. Nanti lain kali, hopefully ko pun dah sihat & kuat, kita gi sama2 ok.
Mudah mudahan Nita...doa Nita dan kwn2 lain dimakbulkan Allah SWT. Next gath kita leh pasang badan pegi sama2 wokeh

Quote:
Originally Posted by June View Post
zai,ko demam lg?? dlm demam tu pun sempat lg ko kutuk aku via sms si Laila ye?? amacam ari ni?? dah kebah sikit blm??
Demam lagi ni June...
malam bangun banyak kali gi minum air. Kering satu badan kene chemo nih. Batuk dah tak berapa nak bunyi sebab sore dah ilang. Kalau aku gi gath semalam, aku pakai bahasa isyarat je le ngan korg.
Laila tau le dia ada dengo sore aku dlm t'pon.

Tak kutuk tak rugged June wakakaka
Reply With Quote
  #184  
Old 04-26-2009, 10:18 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Adamyala.. pls pray for her

wah!!! kena minum byk2 air ni Zai. tak pun minum teh herba cina utk void off kepanasan dari effect chemo.jaga diri baik2 Zai.byk2 sabar.Dugaan semua ni.

takpe,ko punya pasal ko kutuk je apa2,aku tak amik ati.klu org lain,mata akan biru2

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Mudah mudahan Nita...doa Nita dan kwn2 lain dimakbulkan Allah SWT. Next gath kita leh pasang badan pegi sama2 wokeh



Demam lagi ni June...
malam bangun banyak kali gi minum air. Kering satu badan kene chemo nih. Batuk dah tak berapa nak bunyi sebab sore dah ilang. Kalau aku gi gath semalam, aku pakai bahasa isyarat je le ngan korg.
Laila tau le dia ada dengo sore aku dlm t'pon.

Tak kutuk tak rugged June wakakaka
Reply With Quote
  #185  
Old 04-27-2009, 08:57 AM
rozzygee's Avatar
rozzygee rozzygee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2008
Location: Selayang Heights
Posts: 548
Rep Power: 11
rozzygee is on a distinguished road
Default Re: Adamyala.. pls pray for her

Dah lama tak jengok ke sini. Moga2 Zai cpt sembuh yer? Aminn...

Gee ni tak de pepe treatment pun, tp batuk dan sakit tekak tak kebah2 dah 2 minggu. Very irritating. Mlm tadi pi cinema tgk chinese movie, Sniper, eddie chen berlakon.. Koh koh koh batok adehhh..

Jap lagi nak masuk kelas ni, ada kursus 2 hari, sure dpt attention cikgu sbb batok ekekeekek..
__________________
The way you handle the problem that matters most not the quantity of problem solved.. (http://dearcats.blogspot.com)
Reply With Quote
  #186  
Old 04-27-2009, 09:12 AM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 13
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: Adamyala.. pls pray for her

salam kak zai..
harap2 makin sihat ler dari hari ke sehari ekk..
ape yg akak lalui tuh,
lia pun dapat rasa & faham rasa dia cemane..
walau ape yg lia penah lalui,
duduk 9 hari kat wad..
mmg dah seksa sangat...

insyaAllah ada rahmat & hikmah disebalik semua nih kak..
harap akak sabar, redha & bertahan demi family akak,
anak bulus & kengkawan semua..
kami sentiasa mengharapkan yg terbaik utk akak
& kalo akak dah sihat kang...
xpayah tggu 2nd PF gader kite nak gader..
kite gader2 kat kedai pakcu jer..
rasa dah cukup gempak dah tuh...
ehehehhehe
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::
Reply With Quote
  #187  
Old 04-28-2009, 08:47 PM
rozzygee's Avatar
rozzygee rozzygee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2008
Location: Selayang Heights
Posts: 548
Rep Power: 11
rozzygee is on a distinguished road
Default Re: Adamyala.. pls pray for her

*jeling lia*
__________________
The way you handle the problem that matters most not the quantity of problem solved.. (http://dearcats.blogspot.com)
Reply With Quote
  #188  
Old 04-28-2009, 09:37 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: Adamyala.. pls pray for her

Quote:
Originally Posted by abzalia View Post
salam kak zai..
harap2 makin sihat ler dari hari ke sehari ekk..
ape yg akak lalui tuh,
lia pun dapat rasa & faham rasa dia cemane..
walau ape yg lia penah lalui,
duduk 9 hari kat wad..
mmg dah seksa sangat...

insyaAllah ada rahmat & hikmah disebalik semua nih kak..
harap akak sabar, redha & bertahan demi family akak,
anak bulus & kengkawan semua..
kami sentiasa mengharapkan yg terbaik utk akak
& kalo akak dah sihat kang...
xpayah tggu 2nd PF gader kite nak gader..
kite gader2 kat kedai pakcu jer..
rasa dah cukup gempak dah tuh...
ehehehhehe
W'salam Lia
Kak zai tunggu jer kita geder2 kat mana2 pun takpe
kat kedai pakcu pun gud idea gak
tapi kene la tunggu sihat dulu
Reply With Quote
  #189  
Old 04-28-2009, 09:38 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: Adamyala.. pls pray for her

Quote:
Originally Posted by rozzygee View Post
*jeling lia*
Ishhkk Gee nih..aper ni jeling2 si Lia tuh ?
juling kang baru tau tihtihtih !!!
Reply With Quote
  #190  
Old 04-29-2009, 11:09 AM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 13
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: Adamyala.. pls pray for her

Quote:
Originally Posted by rozzygee View Post
*jeling lia*
alamak....
nih jelingan ke JULINGan nih...

opssssss....
ampun kak...
lupe nak ajak sekali...
kak gee jangan marah yer...

nnt kite kumpul ler reramai sape yg nak jumpa @ gader2 nih...
kalo x kedai pakcu, kat mane2 yg kak zai bleh datang ler..

kitorg x kisah...
kan kak gee kan...kan...kan...kan..??{mwidegr in}



Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
W'salam Lia
Kak zai tunggu jer kita geder2 kat mana2 pun takpe
kat kedai pakcu pun gud idea gak
tapi kene la tunggu sihat dulu
kak zai,
anytime kak zai dah sihat2..btol3 sihat, just bgtau k..
nnt kite gader mane2 tempat yg dekat & mudah bg akak..
no worry lah...
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 12:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.