Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Coffee Room

Coffee Room Gossip on the latest topics or just mingle around and enjoy the atmosphere!

Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 06-14-2010, 05:52 PM
Kyzoor Kyzoor is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: May 2010
Posts: 337
Rep Power: 11
Kyzoor is on a distinguished road
Default Re: Happy Birthday Wan @ Kyzoor

Quote:
Originally Posted by oni hatamah View Post
Wan, kak oni doakan semoga ALLAH makbulkan semua doa dan impian wan.
HAPPY B'DAY DIK.

Salam kak Oni,

Thanks for the wish....Amin....... kak oni bila nak singgah rumah wan..... hehehe n wan pun belum tercapai lagi nak tgk kondo anak2 kak oni...... Kak Oni sihat?

Kyzoor
Reply With Quote
  #22  
Old 06-14-2010, 05:54 PM
Kyzoor Kyzoor is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: May 2010
Posts: 337
Rep Power: 11
Kyzoor is on a distinguished road
Default Re: Happy Birthday Wan @ Kyzoor

Quote:
Originally Posted by MidnightMaiden View Post
Wan!!!! Happy belated b'day ye..sorry dah 2 hari tak online, tak sempat nak wish Wan semalam Doakan Wan murah rezeki & panjang umur

salam Hana dak comel........,

hahahhahaa terima kasih....Amin......... bila awak ngan Fina nak dtg rumah Wan nie.......hehehehhe awak sihat?

Kyzoor
Reply With Quote
  #23  
Old 06-14-2010, 07:25 PM
nur azua nur azua is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2010
Location: KL..but right now stay in Shah Alam
Posts: 530
Rep Power: 11
nur azua is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to nur azua
Default Re: Happy Birthday Wan @ Kyzoor

Happy Birthday awk!
Reply With Quote
  #24  
Old 06-14-2010, 10:11 PM
Kyzoor Kyzoor is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: May 2010
Posts: 337
Rep Power: 11
Kyzoor is on a distinguished road
Default Re: Happy Birthday Wan @ Kyzoor

Quote:
Originally Posted by nur azua View Post
Happy Birthday awk!
Thank Nur azua.........

Anyway to all a good news............ FIFI SELAMAT MELAHIRKAN ANAK N NAMA DIA BLACKWOOD N KALER HITAM PEKAT........HEHEHHEHEHE

Kyzoor
Reply With Quote
  #25  
Old 06-15-2010, 12:15 AM
nur azua nur azua is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2010
Location: KL..but right now stay in Shah Alam
Posts: 530
Rep Power: 11
nur azua is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to nur azua
Default Re: Happy Birthday Wan @ Kyzoor

tahniah! hitam itu menawan!
Reply With Quote
  #26  
Old 06-15-2010, 12:16 AM
Kyzoor Kyzoor is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: May 2010
Posts: 337
Rep Power: 11
Kyzoor is on a distinguished road
Default Re: Happy Birthday Wan @ Kyzoor

Quote:
Originally Posted by nur azua View Post
tahniah! hitam itu menawan!
Mekasih nurazua........

akhirnya terkabul juga doa wan nak cucu warna itam.........

Kyzoor
Reply With Quote
  #27  
Old 06-15-2010, 01:55 AM
Suhaimy Suhaimy is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 532
Rep Power: 12
Suhaimy is on a distinguished road
Default Re: Happy Birthday Wan @ Kyzoor

Salam Wan,

Happy belated birthday & selamat menimang cucu . All black? Mesti kiut miut je. Tp nama dia la yg paling hebat tu. Blackwood
Reply With Quote
  #28  
Old 06-15-2010, 02:22 AM
Kyzoor Kyzoor is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: May 2010
Posts: 337
Rep Power: 11
Kyzoor is on a distinguished road
Default Re: Happy Birthday Wan @ Kyzoor

Quote:
Originally Posted by Suhaimy View Post
Salam Wan,

Happy belated birthday & selamat menimang cucu . All black? Mesti kiut miut je. Tp nama dia la yg paling hebat tu. Blackwood
Salam Suhaimy.....,

Thanks for the wish Suhaimy, aha.....sekor je tapi itam pekat n teringat yang si fifi nie kuat makan blackwood, lahirkan anak pun itam(black) n bawah kayu katil (wood) n tercipta lah blackwood...... macamana projek nak tangkap kucing kat bwah rumah kak nurul? jadi ke?

Kyzoor
Reply With Quote
  #29  
Old 06-15-2010, 02:37 AM
Suhaimy Suhaimy is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 532
Rep Power: 12
Suhaimy is on a distinguished road
Default Re: Happy Birthday Wan @ Kyzoor

Haha! Mmg sesuai sgt dah tu. Membesar pun mkn BW . Blackie ke Wan maksudkan? Last pick up BW hari tu, mmg cuba tangkap. Baru nak jenguk dia bawah kereta, zuppp! hilang. Mmg dlm kereta selalu je ada fish net (cam yg butterfly catcher tu). Bila free ada la gi jenguk2. Kadang ada, kadang tak ada. Susah betul minah tu . Bila Wan free? Meh kita cuba tangkap si Blackie tu. Tp Kak Nurul pesan, bila dpt tangkap, bagi kat dia dulu. Kak Nurul nak debab2 dulu
Reply With Quote
  #30  
Old 06-15-2010, 09:07 AM
Kyzoor Kyzoor is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: May 2010
Posts: 337
Rep Power: 11
Kyzoor is on a distinguished road
Default Re: Happy Birthday Wan @ Kyzoor

Quote:
Originally Posted by Suhaimy View Post
Haha! Mmg sesuai sgt dah tu. Membesar pun mkn BW . Blackie ke Wan maksudkan? Last pick up BW hari tu, mmg cuba tangkap. Baru nak jenguk dia bawah kereta, zuppp! hilang. Mmg dlm kereta selalu je ada fish net (cam yg butterfly catcher tu). Bila free ada la gi jenguk2. Kadang ada, kadang tak ada. Susah betul minah tu . Bila Wan free? Meh kita cuba tangkap si Blackie tu. Tp Kak Nurul pesan, bila dpt tangkap, bagi kat dia dulu. Kak Nurul nak debab2 dulu
Salam Suhaimy...,

Wan free sentiasa....., juz call je snytime............cuba umpan dgn dada aym rebus........ni no Wan 0165799601. Kak Nurul nak debab kan dia? ok je..... dah saray sgt ke si blackie tue?

Kyzoor
Reply With Quote
  #31  
Old 06-15-2010, 09:23 AM
linda_gamble's Avatar
linda_gamble linda_gamble is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Mar 2009
Location: putrajaya
Posts: 1,056
Rep Power: 13
linda_gamble is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to linda_gamble
Default Re: Happy Birthday Wan @ Kyzoor

hepy belated day wan.
semoga panjang umor dan bahagia sentiasa.
kim salam pelok kat blackwood yerk.
Reply With Quote
  #32  
Old 06-15-2010, 10:10 AM
Kyzoor Kyzoor is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: May 2010
Posts: 337
Rep Power: 11
Kyzoor is on a distinguished road
Default Re: Happy Birthday Wan @ Kyzoor

Quote:
Originally Posted by linda_gamble View Post
hepy belated day wan.
semoga panjang umor dan bahagia sentiasa.
kim salam pelok kat blackwood yerk.

Salam Linda.....,

Thanks for ur wish.....dah banyak gak peluk cium dia dr semalam....hehehhee pasni peluk cium dr linda pulak.....awak sihat?

Kyzoor
Reply With Quote
  #33  
Old 06-15-2010, 12:27 PM
azieazlie azieazlie is offline
MamaMeow
 
Join Date: Apr 2009
Location: taman medan, p.j
Posts: 177
Rep Power: 12
azieazlie is on a distinguished road
Default Re: Happy Birthday Wan @ Kyzoor

Quote:
Originally Posted by Kyzoor View Post
Salam Luvnett....,

memang dialu-alukan utk dtg ke rumah but gtau dulu jangan dtg mengejut kang wan yang terkezuuuttttt......hehehhe biasa je masakan tue......pompuan masak lagi sedap.......hehehhehe bila nak mai?

Kyzoor
S

Selamat hari jadi wan... semoga panjang umor dan dimurahkan rezeki... bertuah sapa yang jadi orang rumah wan nanti...
Reply With Quote
  #34  
Old 06-15-2010, 12:46 PM
linda_gamble's Avatar
linda_gamble linda_gamble is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Mar 2009
Location: putrajaya
Posts: 1,056
Rep Power: 13
linda_gamble is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to linda_gamble
Default Re: Happy Birthday Wan @ Kyzoor

Quote:
Originally Posted by Kyzoor View Post
Salam Linda.....,

Thanks for ur wish.....dah banyak gak peluk cium dia dr semalam....hehehhee pasni peluk cium dr linda pulak.....awak sihat?

Kyzoor
lin makin sihat..anak2 bulus pon sama ikot mak bulus...
kelmarin baru pas bawak 3 ekor g kembiri.
diorang pon dah makin sihat.ehhehhe
Reply With Quote
  #35  
Old 06-15-2010, 01:47 PM
Kyzoor Kyzoor is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: May 2010
Posts: 337
Rep Power: 11
Kyzoor is on a distinguished road
Default Re: Happy Birthday Wan @ Kyzoor

Quote:
Originally Posted by azieazlie View Post
S

Selamat hari jadi wan... semoga panjang umor dan dimurahkan rezeki... bertuah sapa yang jadi orang rumah wan nanti...
Salam Azieazlie......,

sorry sibuk je dr pagi tadio nie, anyway thanks for the wish...AMIN....... knapa lak bertuah..... hehehhe dah ada org rumah dah satu ketika dahulu but jodoh tak berpanjangan....... hehehhehhe

kyzoor
Reply With Quote
  #36  
Old 06-15-2010, 01:50 PM
Kyzoor Kyzoor is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: May 2010
Posts: 337
Rep Power: 11
Kyzoor is on a distinguished road
Default Re: Happy Birthday Wan @ Kyzoor

Quote:
Originally Posted by linda_gamble View Post
lin makin sihat..anak2 bulus pon sama ikot mak bulus...
kelmarin baru pas bawak 3 ekor g kembiri.
diorang pon dah makin sihat.ehhehhe

Wah.....seronok nya.... g kembiri serentak.... Wan tak boleh dulu makin sibuk...... nak sibuk nak tapis utk adoption bulus2 yang wan selamatkan n now ready to rehomed...... ada respon but kena tapis2 betol walau pun diaorg stray but takut nnt org nak diaorg nie time kitten je....dah jadi mak bapak bulus kena campak pulak........ Wan doakan supaya lagi sihat bulus2 linda termasuk linda sekali hehhehheheee
Reply With Quote
  #37  
Old 06-15-2010, 02:48 PM
azieazlie azieazlie is offline
MamaMeow
 
Join Date: Apr 2009
Location: taman medan, p.j
Posts: 177
Rep Power: 12
azieazlie is on a distinguished road
Default Re: Happy Birthday Wan @ Kyzoor

Quote:
Originally Posted by Kyzoor View Post
Salam Azieazlie......,

sorry sibuk je dr pagi tadio nie, anyway thanks for the wish...AMIN....... knapa lak bertuah..... hehehhe dah ada org rumah dah satu ketika dahulu but jodoh tak berpanjangan....... hehehhehhe

kyzoor
akk kata bertuah sebab kalau dia dapat wan, dah tentu wan rajin kedapur, (akk memang tak rajin.. sampaikan suami akk kata, kalau akk masuk dapur memasak, boleh beli nombor ekor haritu.....) dan sebagai pencinta binatang, tentu wan seorang yg penyayang... wan dah single semula ke sekarang nie..? tak pe wan, yang patah kan tumboh, yang hilang kan berganti.. tapi, dengan adanya anak2 bulus disamping, sure tak kesunyian kan...? apa2 pun semoga wan ketemu jodoh yang lebih baik nanti, insyallah...
Reply With Quote
  #38  
Old 06-15-2010, 02:49 PM
Kyzoor Kyzoor is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: May 2010
Posts: 337
Rep Power: 11
Kyzoor is on a distinguished road
Default Re: Happy Birthday Wan @ Kyzoor

Salam semua......,,

seronoknya mata si Blackwood dah bukak....... n tadi bawa g vet..... doktor kata dia tak cukup umur........tapi dia sihat 100%........ si fif pulak sibuk nak ikut g klinik then bawa lah sekali bukak jahitan dia....tgk2 kering sendiri n dh putus pun jahitan dia....... doktor kata pun attitude fifi nie agresif sgt sbg kucing yang mengandung n baru beranak coz dia ingat dia tue budak lagi....
Anyway thread nie akan mengingat kan Wan jugak yang BLACKWOOD lahir pada 14JUNE 2010 lepas hari lahir Wan 13 June 19.......hehehehehe

kyzoor
Reply With Quote
  #39  
Old 06-15-2010, 02:54 PM
Kyzoor Kyzoor is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: May 2010
Posts: 337
Rep Power: 11
Kyzoor is on a distinguished road
Default Re: Happy Birthday Wan @ Kyzoor

Quote:
Originally Posted by azieazlie View Post
akk kata bertuah sebab kalau dia dapat wan, dah tentu wan rajin kedapur, (akk memang tak rajin.. sampaikan suami akk kata, kalau akk masuk dapur memasak, boleh beli nombor ekor haritu.....) dan sebagai pencinta binatang, tentu wan seorang yg penyayang... wan dah single semula ke sekarang nie..? tak pe wan, yang patah kan tumboh, yang hilang kan berganti.. tapi, dengan adanya anak2 bulus disamping, sure tak kesunyian kan...? apa2 pun semoga wan ketemu jodoh yang lebih baik nanti, insyallah...
Hehehhee.....wan dilatih ke dapur dr kecik lagi oleh arwah nenek n diajar utk menyayangi bulus2 ni dr umur 9 tahun..... btol tu wan tak sunyi coz ada bulus2 n hasil dr hidup lepas Wan dah pun ada seorang puteri bernama Sharifah Suhaila Umaiyah Binti Wan Alias Muhammad yusuf..........( nama bapaknya pun masuk hehehehhehhehe)skang nie puteri di bawah jagaan wan n mama Wan jaga dah setahun......6 tahun jadi bapa tunggal... susah woooooo tapi belajar jugak tanggungjawab dari situ....alhamdullilah allah memberkati segala usaha wan......amin

Kyzoor
Reply With Quote
  #40  
Old 06-15-2010, 02:58 PM
nur azua nur azua is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2010
Location: KL..but right now stay in Shah Alam
Posts: 530
Rep Power: 11
nur azua is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to nur azua
Default Re: Happy Birthday Wan @ Kyzoor

Quote:
Originally Posted by Kyzoor View Post
Hehehhee.....wan dilatih ke dapur dr kecik lagi oleh arwah nenek n diajar utk menyayangi bulus2 ni dr umur 9 tahun..... btol tu wan tak sunyi coz ada bulus2 n hasil dr hidup lepas Wan dah pun ada seorang puteri bernama Sharifah Suhaila Umaiyah Binti Wan Alias Muhammad yusuf..........( nama bapaknya pun masuk hehehehhehhehe)skang nie puteri di bawah jagaan wan n mama Wan jaga dah setahun......6 tahun jadi bapa tunggal... susah woooooo tapi belajar jugak tanggungjawab dari situ....alhamdullilah allah memberkati segala usaha wan......amin

Kyzoor
Sehr gut!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Happy Birthday Ayumisha! Felix The Cat Coffee Room 8 12-04-2009 06:50 PM
Happy Birthday To BellaRin! Felix The Cat Coffee Room 5 11-30-2009 11:44 AM
Happy Birthday Bardaziz Felix The Cat Coffee Room 4 09-17-2009 03:41 PM
Happy Birthday Ina! Felix The Cat Coffee Room 12 06-09-2009 12:54 PM
.:happy Birthday Kitty_Inky:. adamyala Coffee Room 11 04-07-2009 04:50 PM


All times are GMT +8. The time now is 02:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.