Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Coffee Room

Coffee Room Gossip on the latest topics or just mingle around and enjoy the atmosphere!

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10-03-2009, 10:21 PM
shareen_natasha's Avatar
shareen_natasha shareen_natasha is offline
Mamiauww...
 
Join Date: Jan 2009
Location: Puchong Utama, Selangor
Posts: 917
Rep Power: 12
shareen_natasha is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to shareen_natasha
Question Gossip...gossip..... huuuuuuuu

kt sini sha nk mengutarakan bberapa soklan yg sha nk tau ada tak mmber2 kt sni hadapi & apa tindakkan korg wat....

cita dia mcm ni...

slepas KJ Boy dtemui... stelah sha edarkan flyers mrata-rata... td ptg ada la 2 org dtg umah sha (remaja la.. ppuan & llaki) dia duk2 panggil sha kt luaq umah.. yg bestnya... time tu sha ttdoq kt bilik slpas bca s.kabaq.. dlm kul 4 lbey arr.... pnat la pg td ada xtivity... time tu jiran kol sha mcm nk rak tp sha ni kan pekak sket mmg xbgun lar... ank jiran sha kuar umh dia nk tnya kt rmaja2 tu... nk apa?
Dorg ckp apa... dorg kta kucing dorg dh lma ilang... & dorg nmpk KJ Boy dlm umh..kt grill.... pastu dorg ckp..."KUCING OREN DLM UMAH TU, KUCING KITAORG!!!" smbil tunjuk2 kt umh sha.... lain la kalu tanya dulu ka...
Ank jiran sha ckp kt remaja tu balik... kucing tu bkn kucing dorg la... pastu... remaja2 tu pergi dr umah sha....

korg pnh tkna mcm tu x??? org claim kucing korg tu kucing dorg???
sha mcm xpuas ati la, napa la sha xbgun & jumpak bdk2 tu.... ni dah masuk 2x kali org dtg umh & buat mcm ni..... Rasa geram pun ada.... sha ada 4 ekoq kucing pure kaler tabby red aka oren... isskkhhh..... xkan la sha nk rembat kucing org ssuka ati... stakat ada bbrapa kucing org lain dtg umh & bg dorg mkn.... adalah... tp smpai la nk rembat kucing org lain....
Hamboi2... kta bela penat2 smpi besaq... alih2 claim kucin dorg lak.....
__________________

"`But I don't want to go among mad people,' Alice remarked.
`Oh, you can't help that,' said the Cat: `we're all mad here. I'm mad. You're mad.'
Reply With Quote
  #2  
Old 10-04-2009, 05:47 AM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 13
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: Gossip...gossip..... huuuuuuuu

Quote:
Originally Posted by shareen_natasha View Post
kt sini sha nk mengutarakan bberapa soklan yg sha nk tau ada tak mmber2 kt sni hadapi & apa tindakkan korg wat....

cita dia mcm ni...

slepas KJ Boy dtemui... stelah sha edarkan flyers mrata-rata... td ptg ada la 2 org dtg umah sha (remaja la.. ppuan & llaki) dia duk2 panggil sha kt luaq umah.. yg bestnya... time tu sha ttdoq kt bilik slpas bca s.kabaq.. dlm kul 4 lbey arr.... pnat la pg td ada xtivity... time tu jiran kol sha mcm nk rak tp sha ni kan pekak sket mmg xbgun lar... ank jiran sha kuar umh dia nk tnya kt rmaja2 tu... nk apa?
Dorg ckp apa... dorg kta kucing dorg dh lma ilang... & dorg nmpk KJ Boy dlm umh..kt grill.... pastu dorg ckp..."KUCING OREN DLM UMAH TU, KUCING KITAORG!!!" smbil tunjuk2 kt umh sha.... lain la kalu tanya dulu ka...
Ank jiran sha ckp kt remaja tu balik... kucing tu bkn kucing dorg la... pastu... remaja2 tu pergi dr umah sha....

korg pnh tkna mcm tu x??? org claim kucing korg tu kucing dorg???
sha mcm xpuas ati la, napa la sha xbgun & jumpak bdk2 tu.... ni dah masuk 2x kali org dtg umh & buat mcm ni..... Rasa geram pun ada.... sha ada 4 ekoq kucing pure kaler tabby red aka oren... isskkhhh..... xkan la sha nk rembat kucing org ssuka ati... stakat ada bbrapa kucing org lain dtg umh & bg dorg mkn.... adalah... tp smpai la nk rembat kucing org lain....
Hamboi2... kta bela penat2 smpi besaq... alih2 claim kucin dorg lak.....
huhu memanglah kak sha..memang pun kadang2 camtue... sbb tue saya ingat nak g microchipped... sakit ati oooo
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne
Reply With Quote
  #3  
Old 10-04-2009, 09:59 AM
Nana's Avatar
Nana Nana is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: KL
Posts: 246
Rep Power: 12
Nana is on a distinguished road
Default Re: Gossip...gossip..... huuuuuuuu

Eee... xsukenya jd cmtu. Nana sll je risaukan psl bnde2 cmtu. Pernah skali ms catshow, org tu dtg tgk Bulan, dia ckp dl dia ada kucing exactly mcm Bulan tp hilang. pastu tnya mana ktorg dpt Bulan tu, jmpe kat mana. Dia mcm xpcy bl kte jwb jmpe kt mn, pastu dia ckp kucing dia dah brp bulan hilang, pastu kte jwb lah, Bulan tu dah dkt sthn kte jg (yg ptg lbh lama drp tempoh kucing dia hlg lah). Geram punyalah xthn, sb tu lah klu time cat show, rs risau2 je nak tinggal cage mcm tu...yelah...ni kucing kampung muke nak dkt2 sm je, ramai org blh claim.

Lepas tu kan org tu round blk, tnya nak jual x Bulan tu. Aduiiii .....

Shareen.. klu nana la kan, geram mmg geram, tp nak gak face-to-face sndiri dgn org tu, sbnya, mungkin dia btl2 rs kucing tu kucing dia, kte nak la prove yg tu kucing kte kan. and klu dia mmg tipu2 saje nak try2 dptkan kucing tu, huh, kte tny dia mcm2 mestilah end up dia xde apa2 info kan. Eeee.. geram!
Reply With Quote
  #4  
Old 10-04-2009, 11:21 AM
cookies4bulat's Avatar
cookies4bulat cookies4bulat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: KL
Posts: 809
Rep Power: 12
cookies4bulat is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to cookies4bulat
Default Re: Gossip...gossip..... huuuuuuuu

tuh la dier..bila kucing comot2 takde pon sorang nak claim..bila dah cantik2,dan dan je org dtg nak claimorg cam nih elok kene luku jelain kali kalu diorg dtg nak claim,mintak tunjuk kad2 spital ke,surat beranak ke(pure breed).supposedly kalu betul tuannye jaga kucing sure mesti ade kad spital kan?yerlah for vaksin,dewormed etc..

p/s:it's only a suggestion
__________________
~love my oren,bobo & velvet as much as i love my family,friends & my boo~
http://www.lifeasacatslave.blogspot.com/
http://www.noranasir.blogspot.com/
Reply With Quote
  #5  
Old 10-04-2009, 11:40 AM
petknode petknode is offline
Banned User
 
Join Date: Jun 2009
Location: Damansara Damai
Posts: 126
Rep Power: 0
petknode is an unknown quantity at this point
Default Re: Gossip...gossip..... huuuuuuuu

kenapa takde sapa cakap camtu kat kami yer? nampak sangat semua kucing kampong!! hehehehe

takper la, babah dia ni sayang kat semua 24 ekor tu. muahhhh!!!
Reply With Quote
  #6  
Old 10-04-2009, 04:32 PM
kuntum's Avatar
kuntum kuntum is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 612
Rep Power: 12
kuntum is on a distinguished road
Default Re: Gossip...gossip..... huuuuuuuu

Dear Shareen_natasha,

Pandai betol org2 sekarang ye...sedap2 je cakap kucing kita kucing dia. Penat2 kita jaga, sesedap rasa je kata kucing tu kucing dia..Saya rasa kan mesti dia nak ambik free untuk biakkan atau jual...

Itulah...bila dah bela cantik2 walaupun kucing kampung...mulalah nak claim dia punya . Dulu masa MALAS nak jaga, lepas merata...bila ada org sanggup bela, terjaga segala...hmmm...mulalah mengada2!!

Saya rasa apa yang cookies4bulat tu ada betolnye...mintak kad clinic kucing tu kalau betol dia punya...

P/S: Citer u ni macam kes dalam CSI:Miami minggu lepas...
Reply With Quote
  #7  
Old 10-04-2009, 09:05 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Gossip...gossip..... huuuuuuuu

senang je klu org2 ini kata kucing durang,suruh durang buktikan.tak kisahlah guna DNA ke,mcm CSI Miami atau CSI New York.heheheh!! rata2 kuicng ni byk persamaan tp hanya tuan kucing je yg kenal kucing2 durang sendiri.walaupun byk persamaan tp tetap ada sedikit kelainan.durang blh claim whatever they want but ask them to prove it.talk is cheap,man
Reply With Quote
  #8  
Old 10-05-2009, 12:02 PM
shareen_natasha's Avatar
shareen_natasha shareen_natasha is offline
Mamiauww...
 
Join Date: Jan 2009
Location: Puchong Utama, Selangor
Posts: 917
Rep Power: 12
shareen_natasha is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to shareen_natasha
Default Re: Gossip...gossip..... huuuuuuuu

Quote:
Originally Posted by Nana View Post
Eee... xsukenya jd cmtu. Nana sll je risaukan psl bnde2 cmtu. Pernah skali ms catshow, org tu dtg tgk Bulan, dia ckp dl dia ada kucing exactly mcm Bulan tp hilang. pastu tnya mana ktorg dpt Bulan tu, jmpe kat mana. Dia mcm xpcy bl kte jwb jmpe kt mn, pastu dia ckp kucing dia dah brp bulan hilang, pastu kte jwb lah, Bulan tu dah dkt sthn kte jg (yg ptg lbh lama drp tempoh kucing dia hlg lah). Geram punyalah xthn, sb tu lah klu time cat show, rs risau2 je nak tinggal cage mcm tu...yelah...ni kucing kampung muke nak dkt2 sm je, ramai org blh claim.

Lepas tu kan org tu round blk, tnya nak jual x Bulan tu. Aduiiii .....

Shareen.. klu nana la kan, geram mmg geram, tp nak gak face-to-face sndiri dgn org tu, sbnya, mungkin dia btl2 rs kucing tu kucing dia, kte nak la prove yg tu kucing kte kan. and klu dia mmg tipu2 saje nak try2 dptkan kucing tu, huh, kte tny dia mcm2 mestilah end up dia xde apa2 info kan. Eeee.. geram!
Quote:
Originally Posted by cookies4bulat View Post
tuh la dier..bila kucing comot2 takde pon sorang nak claim..bila dah cantik2,dan dan je org dtg nak claimorg cam nih elok kene luku jelain kali kalu diorg dtg nak claim,mintak tunjuk kad2 spital ke,surat beranak ke(pure breed).supposedly kalu betul tuannye jaga kucing sure mesti ade kad spital kan?yerlah for vaksin,dewormed etc..

p/s:it's only a suggestion
Quote:
Originally Posted by petknode View Post
kenapa takde sapa cakap camtu kat kami yer? nampak sangat semua kucing kampong!! hehehehe

takper la, babah dia ni sayang kat semua 24 ekor tu. muahhhh!!!
Quote:
Originally Posted by kuntum View Post
Dear Shareen_natasha,

Pandai betol org2 sekarang ye...sedap2 je cakap kucing kita kucing dia. Penat2 kita jaga, sesedap rasa je kata kucing tu kucing dia..Saya rasa kan mesti dia nak ambik free untuk biakkan atau jual...

Itulah...bila dah bela cantik2 walaupun kucing kampung...mulalah nak claim dia punya . Dulu masa MALAS nak jaga, lepas merata...bila ada org sanggup bela, terjaga segala...hmmm...mulalah mengada2!!

Saya rasa apa yang cookies4bulat tu ada betolnye...mintak kad clinic kucing tu kalau betol dia punya...

P/S: Citer u ni macam kes dalam CSI:Miami minggu lepas...
Quote:
Originally Posted by June View Post
senang je klu org2 ini kata kucing durang,suruh durang buktikan.tak kisahlah guna DNA ke,mcm CSI Miami atau CSI New York.heheheh!! rata2 kuicng ni byk persamaan tp hanya tuan kucing je yg kenal kucing2 durang sendiri.walaupun byk persamaan tp tetap ada sedikit kelainan.durang blh claim whatever they want but ask them to prove it.talk is cheap,man
ada kad vaksin smua...gambo dr kecik smpai beso.....mcm2 lg ar... sha pun stil kontek dgn tuan asal KJ BOY.... KJ BOY ni sha amik dr Kangar, Perlis...jauhh wooo....msa tu owner dia advtised kt mudah.com utk let go dia... dr umo dia 2 months... tkuek2 lg time tu... feeding susu pkai botol lg msa bela..... aiyyaarrrkkk... snang2 mau claim kta dorg punya.... huh...xmalu!!!!!
__________________

"`But I don't want to go among mad people,' Alice remarked.
`Oh, you can't help that,' said the Cat: `we're all mad here. I'm mad. You're mad.'
Reply With Quote
  #9  
Old 10-05-2009, 12:52 PM
cookies4bulat's Avatar
cookies4bulat cookies4bulat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: KL
Posts: 809
Rep Power: 12
cookies4bulat is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to cookies4bulat
Default Re: Gossip...gossip..... huuuuuuuu

Quote:
Originally Posted by shareen_natasha View Post
ada kad vaksin smua...gambo dr kecik smpai beso.....mcm2 lg ar... sha pun stil kontek dgn tuan asal KJ BOY.... KJ BOY ni sha amik dr Kangar, Perlis...jauhh wooo....msa tu owner dia advtised kt mudah.com utk let go dia... dr umo dia 2 months... tkuek2 lg time tu... feeding susu pkai botol lg msa bela..... aiyyaarrrkkk... snang2 mau claim kta dorg punya.... huh...xmalu!!!!!
i mean kalu org lain dtg claim tuh kucing diorg,mintak diorg tuh tunjukan buktinya, i.e kad klinik,gmbr etc..etc..suka suki je nak amek kucing org kan?jauhnyer import dari kangar
__________________
~love my oren,bobo & velvet as much as i love my family,friends & my boo~
http://www.lifeasacatslave.blogspot.com/
http://www.noranasir.blogspot.com/
Reply With Quote
  #10  
Old 10-10-2009, 04:23 PM
~Cat Sparrow~'s Avatar
~Cat Sparrow~ ~Cat Sparrow~ is offline
Cat-ptain Da Black Purrl
 
Join Date: Jun 2009
Location: Si Buta Dari Gua Antu
Posts: 36
Rep Power: 0
~Cat Sparrow~ is on a distinguished road
Default Re: Gossip...gossip..... huuuuuuuu

Quote:
Originally Posted by shareen_natasha View Post
kt sini sha nk mengutarakan bberapa soklan yg sha nk tau ada tak mmber2 kt sni hadapi & apa tindakkan korg wat....

cita dia mcm ni...

slepas KJ Boy dtemui... stelah sha edarkan flyers mrata-rata... td ptg ada la 2 org dtg umah sha (remaja la.. ppuan & llaki) dia duk2 panggil sha kt luaq umah.. yg bestnya... time tu sha ttdoq kt bilik slpas bca s.kabaq.. dlm kul 4 lbey arr.... pnat la pg td ada xtivity... time tu jiran kol sha mcm nk rak tp sha ni kan pekak sket mmg xbgun lar... ank jiran sha kuar umh dia nk tnya kt rmaja2 tu... nk apa?
Dorg ckp apa... dorg kta kucing dorg dh lma ilang... & dorg nmpk KJ Boy dlm umh..kt grill.... pastu dorg ckp..."KUCING OREN DLM UMAH TU, KUCING KITAORG!!!" smbil tunjuk2 kt umh sha.... lain la kalu tanya dulu ka...
Ank jiran sha ckp kt remaja tu balik... kucing tu bkn kucing dorg la... pastu... remaja2 tu pergi dr umah sha....

korg pnh tkna mcm tu x??? org claim kucing korg tu kucing dorg???
sha mcm xpuas ati la, napa la sha xbgun & jumpak bdk2 tu.... ni dah masuk 2x kali org dtg umh & buat mcm ni..... Rasa geram pun ada.... sha ada 4 ekoq kucing pure kaler tabby red aka oren... isskkhhh..... xkan la sha nk rembat kucing org ssuka ati... stakat ada bbrapa kucing org lain dtg umh & bg dorg mkn.... adalah... tp smpai la nk rembat kucing org lain....
Hamboi2... kta bela penat2 smpi besaq... alih2 claim kucin dorg lak.....


ishk2...
patut la pn...
len kali suh je budak2 tu datang masuk umah amek kucin tu, tuan dier tdo mngalahkan kucing..



Berenang2 ke muara,
jangan sampai tetdo...
hehehehehehehe...

__________________

Master All da Sea.Malaysia.Singapore.Austria.Burma.Colombia.India.I ndonesia.Sri Langka.Hawaii.LA.Hong Kong.China.US.Kaherah.Mesir.Jordan.Australia.Sudan .Arab Saudi.Peru.Bangladesh.Thailand.Pakistan.Congo.Pale stin
Reply With Quote
  #11  
Old 10-14-2009, 01:17 PM
rock's Avatar
rock rock is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: di hati kamu
Posts: 655
Rep Power: 12
rock is on a distinguished road
Default Re: Gossip...gossip..... huuuuuuuu

kalaulah jumpa bdk 2org tu lagi,sumbat je KJ dlm mulut diorg tu..
srh dia tgk betul2 ,kucing dia ke ni...
suka hati je nak main tuduh tu kucing dia...
mentang2lah KJ tu hensem...
Reply With Quote
  #12  
Old 10-14-2009, 02:27 PM
simple simple is offline
-
 
Join Date: Oct 2008
Location: PJ, Malaysia
Posts: 90
Rep Power: 12
simple is on a distinguished road
Default Re: Gossip...gossip..... huuuuuuuu

Quote:
Originally Posted by rock View Post
kalaulah jumpa bdk 2org tu lagi,sumbat je KJ dlm mulut diorg tu..
srh dia tgk betul2 ,kucing dia ke ni...
suka hati je nak main tuduh tu kucing dia...
mentang2lah KJ tu hensem...
Sabau, Rock.
Bawak bertenang. Tak pasal pasal KJ pulak yg mati kena telan.
Reply With Quote
  #13  
Old 10-14-2009, 03:04 PM
duyung_leo's Avatar
duyung_leo duyung_leo is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 540
Rep Power: 13
duyung_leo is on a distinguished road
Default Re: Gossip...gossip..... huuuuuuuu

ala sha.. normal la.. even kalo kita kutip kucing kurap then jaga elok2.. da gemok.. ade je yg claim tu kucing durang.. jaga tak pandai.. pastu nak tuduh2 org amek kucing dia.. cah da slalu kene.. ni baru2 ni.. anak buah cah ade jumpa kucing.. yg cah bg nama tango tu.. anak buah cah jumpa anak kucing tu.. buasir.. kurap.. kurus kering.. dalam longkang yang hampir penuh air dia.. cah balik.. anak buah bg kat cah.. sbb dia tau cah baru mati kucing.. cah tanya ade orang tanya tak anak kucing tu.. dia yang baru 6 tahun pun pandai cakap.. "ade ke anak kucing sakit ni orang nak maksu.. mesti ade org buang.. pastu jatuh dalam longkang.. tu yang dalilla jumpe.. sian dia.. maksu bela la.." tu yg cah amek.. bawak gi vet.. warded 3 hr.. tu la yg cah bela sampai da gemok skrg.. balik raya hr tu.. ade plak sorang makcik ni dtg beraya kat umah mak.. tango tu cah letak dalam sangkar kat ruangtamu luar rumah.. skali ngan bravo ngan juliet.. tetiba makcik ni cakap.. "eh..eh.. ni bujang yang ilang tu.. mana jumpe?" cah ckp la.. jumpe dlm longkang.. tp lom crite lg jumpe bila.. pastu terus mengaku.. "ha!! kucing anak makcik yang ilang la ni.." bila cah tanya bile ilang.. terus macam teragak2 cakap.. dua minggu.. satu minggu lepas.. cah cakap balik.. cah da bela tango tu da hampir 2 bulan.. xkan kucing yg sama.. tu la dia kan.. bila kucing tu x cantik.. kurus kering.. masing2 xmo ngaku kucing dia.. tp bila da cantik gemok.. masing2 ngaku.. x suka la orang camtu..

ni la tango cah yang berkurap.. buasir.. kurus kering masa jumpa dulu.. hehehe
Reply With Quote
  #14  
Old 10-14-2009, 03:20 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Gossip...gossip..... huuuuuuuu

hahahah!! mmg itu standard skrip dari org2 ni cah. aku klu kena camni,aku suruh durang bg ciri2 kucing yg konon2 hilang tu.blh bagi tak apa2 ciri2 atau birth mark kat badan kucing tu.biar berpeluh kawan.heheheh!!

gebus benor si tango ni.huhuhu!! muka ala ala samseng lg tu

Quote:
Originally Posted by duyung_leo View Post
ala sha.. normal la.. even kalo kita kutip kucing kurap then jaga elok2.. da gemok.. ade je yg claim tu kucing durang.. jaga tak pandai.. pastu nak tuduh2 org amek kucing dia.. cah da slalu kene.. ni baru2 ni.. anak buah cah ade jumpa kucing.. yg cah bg nama tango tu.. anak buah cah jumpa anak kucing tu.. buasir.. kurap.. kurus kering.. dalam longkang yang hampir penuh air dia.. cah balik.. anak buah bg kat cah.. sbb dia tau cah baru mati kucing.. cah tanya ade orang tanya tak anak kucing tu.. dia yang baru 6 tahun pun pandai cakap.. "ade ke anak kucing sakit ni orang nak maksu.. mesti ade org buang.. pastu jatuh dalam longkang.. tu yang dalilla jumpe.. sian dia.. maksu bela la.." tu yg cah amek.. bawak gi vet.. warded 3 hr.. tu la yg cah bela sampai da gemok skrg.. balik raya hr tu.. ade plak sorang makcik ni dtg beraya kat umah mak.. tango tu cah letak dalam sangkar kat ruangtamu luar rumah.. skali ngan bravo ngan juliet.. tetiba makcik ni cakap.. "eh..eh.. ni bujang yang ilang tu.. mana jumpe?" cah ckp la.. jumpe dlm longkang.. tp lom crite lg jumpe bila.. pastu terus mengaku.. "ha!! kucing anak makcik yang ilang la ni.." bila cah tanya bile ilang.. terus macam teragak2 cakap.. dua minggu.. satu minggu lepas.. cah cakap balik.. cah da bela tango tu da hampir 2 bulan.. xkan kucing yg sama.. tu la dia kan.. bila kucing tu x cantik.. kurus kering.. masing2 xmo ngaku kucing dia.. tp bila da cantik gemok.. masing2 ngaku.. x suka la orang camtu..

ni la tango cah yang berkurap.. buasir.. kurus kering masa jumpa dulu.. hehehe
Reply With Quote
  #15  
Old 10-14-2009, 03:24 PM
duyung_leo's Avatar
duyung_leo duyung_leo is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 540
Rep Power: 13
duyung_leo is on a distinguished road
Default Re: Gossip...gossip..... huuuuuuuu

Quote:
Originally Posted by June View Post
hahahah!! mmg itu standard skrip dari org2 ni cah. aku klu kena camni,aku suruh durang bg ciri2 kucing yg konon2 hilang tu.blh bagi tak apa2 ciri2 atau birth mark kat badan kucing tu.biar berpeluh kawan.heheheh!!

gebus benor si tango ni.huhuhu!! muka ala ala samseng lg tu
tu la june.. geram aku ngan makcik tu.. last2 aku bolayan je.. aku amek tango... bravo.. ngan juliet.. terus bawak masuk bilik.. makcik tu da balik baru aku kuar.. huhuhuh.. yup june.. tango tu nmpk je cam samseng tu.. tapi manje dia.. lemas kita.. hahahaha
Reply With Quote
  #16  
Old 10-14-2009, 03:29 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Gossip...gossip..... huuuuuuuu

hehehhehe!! baru makcik tu rasa.kucing sendiri hilang pun tak tau bila??? mmg confirm tak bertanggung jawab.

wuahahahah!! meh bg tango kat aku klu ko lemas dgn kemanjaan dia.kucing aku kat rmh selain Peterpan & Pokemon suma sombong2.nak pegang,peluk pun jual mahal last2 aku bergumpal dgn 2 anak jantan ni je.

Quote:
Originally Posted by duyung_leo View Post
tu la june.. geram aku ngan makcik tu.. last2 aku bolayan je.. aku amek tango... bravo.. ngan juliet.. terus bawak masuk bilik.. makcik tu da balik baru aku kuar.. huhuhuh.. yup june.. tango tu nmpk je cam samseng tu.. tapi manje dia.. lemas kita.. hahahaha
Reply With Quote
  #17  
Old 10-14-2009, 03:44 PM
duyung_leo's Avatar
duyung_leo duyung_leo is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 540
Rep Power: 13
duyung_leo is on a distinguished road
Default Re: Gossip...gossip..... huuuuuuuu

Quote:
Originally Posted by June View Post
hehehhehe!! baru makcik tu rasa.kucing sendiri hilang pun tak tau bila??? mmg confirm tak bertanggung jawab.

wuahahahah!! meh bg tango kat aku klu ko lemas dgn kemanjaan dia.kucing aku kat rmh selain Peterpan & Pokemon suma sombong2.nak pegang,peluk pun jual mahal last2 aku bergumpal dgn 2 anak jantan ni je.
wooohh!!! tak boleh wooo... sunyi umah tu nnt.. dia punya manja.. kalah bravo tau.. kalo aku study.. dia duk atas meja tunggu aku.. bila da boring.. peha aku jadi port.. x pun kat ujung kaki aku sambil jilat2 ibu jari aku.. huhuh.. bila dia jilat tu yg agak lemas.. sbb x tahan geli.. ekekeke.. lagi satu dia ni jenis suka bergantung kat kain atau seluar..
Reply With Quote
  #18  
Old 10-14-2009, 03:47 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Gossip...gossip..... huuuuuuuu

ini yg part aku tak tahan sindrom kehilangan ibu waktu kecik.

Quote:
Originally Posted by duyung_leo View Post
wooohh!!! tak boleh wooo... sunyi umah tu nnt.. dia punya manja.. kalah bravo tau.. kalo aku study.. dia duk atas meja tunggu aku.. bila da boring.. peha aku jadi port.. x pun kat ujung kaki aku sambil jilat2 ibu jari aku.. huhuh.. bila dia jilat tu yg agak lemas.. sbb x tahan geli.. ekekeke.. lagi satu dia ni jenis suka bergantung kat kain atau seluar..
Reply With Quote
  #19  
Old 10-14-2009, 03:54 PM
duyung_leo's Avatar
duyung_leo duyung_leo is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 540
Rep Power: 13
duyung_leo is on a distinguished road
Default Re: Gossip...gossip..... huuuuuuuu

Quote:
Originally Posted by June View Post
ini yg part aku tak tahan sindrom kehilangan ibu waktu kecik.

hahahahah.. tu la.. sindrom kehilangan ibu.. time tido pun.. kalo tido sebelah aku.. suka picit2 kaki aku.. ala2 tgh menyusu.. sama la ngan bravo..
Reply With Quote
  #20  
Old 10-14-2009, 03:56 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Gossip...gossip..... huuuuuuuu



Quote:
Originally Posted by duyung_leo View Post

hahahahah.. tu la.. sindrom kehilangan ibu.. time tido pun.. kalo tido sebelah aku.. suka picit2 kaki aku.. ala2 tgh menyusu.. sama la ngan bravo..
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 02:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.