Go

Go Back   PetFinder.my > Reviews, Notices & Stories > Pet Products & Services > Pet Food

Pet Food List and review pet food here

Reply
 
Thread Tools
  #201  
Old 08-22-2008, 11:23 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Blackwood

wui! nah! smp nak mangga lagi tu.aku terfikir gak,klu dah abis belajar buku tu nak buat apa?? jual 2nd hand ke?? he!!he!!he!! klu simpan terms zaman skrg blh pakai lg tak 10-15 thn dari skrg??

betul apa!! klu ikut betul2 kita ni dlm golongan org miskin.kira gaji berapa,tanggungan berapa,belen duit lepas tolak itu ini,cukup2 makan.kira org miskinlah dalam kota Kuala Lumpur.klu kat kampung masuk dlm golongan sederhana.

eh,aku salah taip,kaya bukan raya.wakakakakakakak!!!!!!!!

Quote:
Originally Posted by fantasticat View Post
tu la pasal... ada satu buku tu aku tengok pasal construction safety guide kalau tak silap... humang aiii... rega nak dekat tiga ratus tuuu... itu kalau aku beli... semut lalu pun aku jentik... simpan dalam peti besi... mangga lagi...


orang raya takpe... jangan hantu raya... ekekekekekeke...

banyak la ko punya miskin...
Reply With Quote
  #202  
Old 08-22-2008, 11:28 AM
fantasticat's Avatar
fantasticat fantasticat is offline
BAD Company...
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 266
Rep Power: 12
fantasticat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by chemonk View Post
fantasticat... gi library je.. pinjam.. hehehe.. bukan setakt seinci... 5 kaki pun ko boleh angkut.. hahahahhaha
alamak bro... bukan tak mo... tapi aku ni jenis tak suka gi library... abis kelas terus balik... aku married man la bai... banyak agenda... abis-abis pun aku study dalam bilik... aku nak duduk ke, telentang ke, telangkup ke, no hal...

itu pasal aku lebih suka beli sendiri... boleh baca ikut masa aku... takde pikir bila nak pulang... lagi pun apa-apa hal senang nak rujuk balik... kalau pinjam... bila dah pulang, kalau nak refer balik buku tu... sure kena rembat punya... nak tunggu dapat balik harapan tipis la...
Reply With Quote
  #203  
Old 08-22-2008, 11:32 AM
chemonk's Avatar
chemonk chemonk is offline
Puppet Master~
 
Join Date: Aug 2008
Location: Port Dickson
Posts: 587
Rep Power: 0
chemonk is an unknown quantity at this point
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by fantasticat View Post
alamak bro... bukan tak mo... tapi aku ni jenis tak suka gi library... abis kelas terus balik... aku married man la bai... banyak agenda... abis-abis pun aku study dalam bilik... aku nak duduk ke, telentang ke, telangkup ke, no hal...

itu pasal aku lebih suka beli sendiri... boleh baca ikut masa aku... takde pikir bila nak pulang... lagi pun apa-apa hal senang nak rujuk balik... kalau pinjam... bila dah pulang, kalau nak refer balik buku tu... sure kena rembat punya... nak tunggu dapat balik harapan tipis la...
hehehe... kalau ikut zaman blaja dulu... pinjam tu buat syarat je... dah kompol buku nak pinjam.. gi photostat.. amik ko.. aku photostat sumer buku **well.. dr segi hak cipta terpelihara mmg la salah.. but time student dulu.. mana la ada duit... ada duit pun cukup cukup beli cover buku je.. mana la nak mampu~ hehehe
__________________
meoowwwwww~~
Reply With Quote
  #204  
Old 08-22-2008, 11:35 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Blackwood

ini bunyi mcm gaya aku gak ni.aku pun bersalah gak menciplak hak orang.wakakakakakak!!

Quote:
Originally Posted by chemonk View Post
hehehe... kalau ikut zaman blaja dulu... pinjam tu buat syarat je... dah kompol buku nak pinjam.. gi photostat.. amik ko.. aku photostat sumer buku **well.. dr segi hak cipta terpelihara mmg la salah.. but time student dulu.. mana la ada duit... ada duit pun cukup cukup beli cover buku je.. mana la nak mampu~ hehehe
Reply With Quote
  #205  
Old 08-22-2008, 11:39 AM
fantasticat's Avatar
fantasticat fantasticat is offline
BAD Company...
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 266
Rep Power: 12
fantasticat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by chemonk View Post
hehehe... kalau ikut zaman blaja dulu... pinjam tu buat syarat je... dah kompol buku nak pinjam.. gi photostat.. amik ko.. aku photostat sumer buku **well.. dr segi hak cipta terpelihara mmg la salah.. but time student dulu.. mana la ada duit... ada duit pun cukup cukup beli cover buku je.. mana la nak mampu~ hehehe
waktu dulu sapa yang tak buat aku cakap ko... aku pun buat gak macam tu... tapi logik la dulu makan tanggung berak cangkung... mana ada sen... sekarang ni dah ada keja, takkan nak buat camtu lagi... macam tak berkat lak rasanya...

sepanjang aku blajar ni, ada sekali je aku 'terbuat' macam tu, tapi alasan aku kukuh... aku dah carik semua MPH dan Borders... buku tu out of stock... nak tunggu stock baru makan 2-3 minggu... aku nak kena guna cepat... so tu yang terjebak tu... tapi itu sekali je la... bebudak lain jangan cakap la...
Reply With Quote
  #206  
Old 08-22-2008, 11:51 AM
chemonk's Avatar
chemonk chemonk is offline
Puppet Master~
 
Join Date: Aug 2008
Location: Port Dickson
Posts: 587
Rep Power: 0
chemonk is an unknown quantity at this point
Default Re: Blackwood

hehe.. takpa fantasticat... nanti beli buku jgn lupa simpan resit aaa... boleh claim tax nanti.. hehehe... aku pun skarang beli original jer... most of it.. buku akta.. FMA, EQA, Poison act etc. heheh.. suma simpan resit tunggu nak claim tax..**tak bayar tax pun skarang ni sebab sumer duit tax aku masuk baitul mal.. hihihi... ermm.. patut kerajaan buat potongan tax utk org yg adopt strays.. ye la kan.. every month beli 24kg Blackwood (haaa... dah masuk balik topik blackwood.. setelah sekian lama menyimpang.. hahahah)... kalau la ada tax reduction utk pets ni sure org ramai dok kutip strays bawak balik umah... hehehe... **telepon witherspoon suruh present bill kat dewan sidang...
__________________
meoowwwwww~~
Reply With Quote
  #207  
Old 08-22-2008, 11:53 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Blackwood

yg ni aku setuju.kerajaan kena buat satu akta exempted tax utk org jaga strays.masalah satu timbul pula.org2 yg amik kesempatan nak dapat tax exempted buka true animal lovers.hmm!!!

Quote:
Originally Posted by chemonk View Post
hehe.. takpa fantasticat... nanti beli buku jgn lupa simpan resit aaa... boleh claim tax nanti.. hehehe... aku pun skarang beli original jer... most of it.. buku akta.. FMA, EQA, Poison act etc. heheh.. suma simpan resit tunggu nak claim tax..**tak bayar tax pun skarang ni sebab sumer duit tax aku masuk baitul mal.. hihihi... ermm.. patut kerajaan buat potongan tax utk org yg adopt strays.. ye la kan.. every month beli 24kg Blackwood (haaa... dah masuk balik topik blackwood.. setelah sekian lama menyimpang.. hahahah)... kalau la ada tax reduction utk pets ni sure org ramai dok kutip strays bawak balik umah... hehehe... **telepon witherspoon suruh present bill kat dewan sidang...
Reply With Quote
  #208  
Old 08-22-2008, 11:59 AM
fantasticat's Avatar
fantasticat fantasticat is offline
BAD Company...
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 266
Rep Power: 12
fantasticat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by chemonk View Post
patut kerajaan buat potongan tax utk org yg adopt strays.. ye la kan.. every month beli 24kg Blackwood (haaa... dah masuk balik topik blackwood.. setelah sekian lama menyimpang.. hahahah)... kalau la ada tax reduction utk pets ni sure org ramai dok kutip strays bawak balik umah... hehehe... **telepon witherspoon suruh present bill kat dewan sidang...
tak praktikal la bro... memang la akan ramai orang rescue strays kalau betul ada tax reduction... tapi cuba ko bayangkan macam ni... semua orang nak carik seberapa banyak strays yang boleh... termasuklah golongan yang takde ruang nak letak strays tu... sudahnya banyak yang duduk berhimpit-himpit macam sardin dalam sangkar... lagi teruk tu... baik jadi strays kalau macam tu...
Reply With Quote
  #209  
Old 08-22-2008, 12:32 PM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 13
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by fantasticat View Post
haaa... bagus... bagus...

kaum hawa disarankan bawak laki atau boipren masing-masing bagi melancarkan pergerakkan guni blackwood ke bonet keta masing-masing... sapa yang takde boipren... boleh la ngorat brader kat pondok guard tu ke... brader jual buah tu ke, untuk dijadikan boipren sementara...
apo lai la fanaticat...memang la kono angkuik laki skali..eh korang jgn tekojut lak nengok si sepul la nih dah ghupo bonzer Along...dah botak licin ...mano la tau kan..tetibo lak dia dtg mengetuk pintu umah kak Nurul sablom aku sampai..ade yg korang ramai2 pakat halau dia balekk...
Reply With Quote
  #210  
Old 08-22-2008, 01:11 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Blackwood

Ina,husband aku kata,klu nak dia angkat,terus angkat pulang je,klu aku nak dok sembang2 kat sana.dia tak mau ikut.wakakakakakakakak!!! nampaknya aku kena panggil brader2 sasa tlg angkat smp keta.bila dah smp rumah,aku tepon hubby aku suruh turun angkut keatas.

Quote:
Originally Posted by hatemetoday View Post
apo lai la fanaticat...memang la kono angkuik laki skali..eh korang jgn tekojut lak nengok si sepul la nih dah ghupo bonzer Along...dah botak licin ...mano la tau kan..tetibo lak dia dtg mengetuk pintu umah kak Nurul sablom aku sampai..ade yg korang ramai2 pakat halau dia balekk...
Reply With Quote
  #211  
Old 08-22-2008, 02:16 PM
filinlee's Avatar
filinlee filinlee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bukit Jalil/ Bukit Serdang
Posts: 1,214
Rep Power: 13
filinlee is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

ehehe...bro... ko jangan nak lari... kena angkat jugak tuh....
__________________
Reply With Quote
  #212  
Old 08-22-2008, 02:28 PM
filinlee's Avatar
filinlee filinlee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bukit Jalil/ Bukit Serdang
Posts: 1,214
Rep Power: 13
filinlee is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Imann. Nurul...

Kiter dah bayar!~
Attached Files
File Type: pdf 2512_001.pdf (40.0 KB, 56 views)
__________________
Reply With Quote
  #213  
Old 08-22-2008, 02:31 PM
fantasticat's Avatar
fantasticat fantasticat is offline
BAD Company...
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 266
Rep Power: 12
fantasticat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by June View Post
nampaknya aku kena panggil brader2 sasa tlg angkat smp keta.bila dah smp rumah,aku tepon hubby aku suruh turun angkut keatas.
fuhhh... legaaaa... nasib baik aku tak sasa...

kalau din kompom sasa... keta pun dah cam raksasa... tuan jangan cakap la... harus sasa dan bergaya...
Reply With Quote
  #214  
Old 08-22-2008, 02:32 PM
fantasticat's Avatar
fantasticat fantasticat is offline
BAD Company...
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 266
Rep Power: 12
fantasticat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by filinlee View Post
ehehe...bro... ko jangan nak lari... kena angkat jugak tuh....
tengok tu din... filin pun suruh tolong angkat gak...
Reply With Quote
  #215  
Old 08-22-2008, 02:36 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Blackwood

ko mana mo lari brader?? aku tak panggil ko angkat,Imann dan beberapa kaum hawa punya Blackwood byk lagi tu yg kena angkat?? apa nya tak sasa?? ko bada n seketul mcm tu apa lah hal sangat angkat blackwood tu? mcm angkat baldi je

ko jgn terpedaya dgn si Din.itu keta pinjam bukan keta dia.wakakakakakakak!!

Quote:
Originally Posted by fantasticat View Post
fuhhh... legaaaa... nasib baik aku tak sasa...

kalau din kompom sasa... keta pun dah cam raksasa... tuan jangan cakap la... harus sasa dan bergaya...
Reply With Quote
  #216  
Old 08-22-2008, 02:54 PM
filinlee's Avatar
filinlee filinlee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bukit Jalil/ Bukit Serdang
Posts: 1,214
Rep Power: 13
filinlee is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by fantasticat View Post
tengok tu din... filin pun suruh tolong angkat gak...
wei bro.. aku kata kat hang la.... bukan kat abg din....
__________________
Reply With Quote
  #217  
Old 08-22-2008, 04:44 PM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 12
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Pergh macam satu page ajer aku nak jawab nie...pakai mengamuk lar si Imaan ngan nurul..

Quote:
Originally Posted by filinlee View Post
wei bro.. aku kata kat hang la.... bukan kat abg din....
Filin nie aku percaya dia takkan cakap cam tuh...dia suruh kau tu fanaticat...dia tau kebolehan kamu tuh yang sangat luar biase...hehehe

Quote:
Originally Posted by June View Post
ko mana mo lari brader??...
ko jgn terpedaya dgn si Din.itu keta pinjam bukan keta dia.wakakakakakakak!!
Fanaticat tu x kan lari nyer june...cuma kau kena minta dia tolong dengan cara bodek2 sikit..sebab dia tahu kau tak der pilihan lagi...selain dia...

Aku x nak perdaya kan sesaper...aku nie hamba allah yang hina saja...
Tapi kete tu aku dah jual pun..tak nak aku bawak kete dah ranap tu..
Anak2 aku dulu suka ikut aku join Konvoi Car Club..biar rasa ader hubungan abah ngan anak...gambar ni tinggal kenangan jek..
So peristiwa ni membuat aku insaf dan aku nak jadi orang yang baik hati sehingga ke akhir hayat aku…
Cuma ader beberapa gambar kenangan yang masih aku simpan
Ini masa anak2 aku dulu selalu ikut aku dalam konvoi Car Club…familyman tau lar…





Aku ni bukan badan sasa macam fanaticat cakap…keding ajer…kena tolak ngan kau pun aku jatuh siot….yang baju merah tu aku lah…kau pun lagi besar dari aku…
Nanti kita berjumpa lah sok...ok



Quote:
Originally Posted by fantasticat View Post
tengok tu din... filin pun suruh tolong angkat gak...
Kalau boleh saya tolong filin..tapi maap lah dik abg tak sihat...

Quote:
Originally Posted by fantasticat View Post
fuhhh... legaaaa... nasib baik aku tak sasa...
kalau din kompom sasa... keta pun dah cam raksasa... tuan jangan cakap la... harus sasa dan bergaya...
Fooh..aku tau orang macam hang mesti...tegap..teguh dan amanah
memang tak lain lah

Quote:
Originally Posted by June View Post
Ina,husband aku kata,klu nak dia angkat,terus angkat pulang je,klu aku nak dok sembang2 kat sana.dia tak mau ikut.wakakakakakakakak!!! nampaknya aku kena panggil brader2 sasa tlg angkat smp keta.bila dah smp rumah,aku tepon hubby aku suruh turun angkut keatas.
Husband kau tak sporting langsung...ader ker wife dia yang macam tu punyer cantik, elegant dan setia, di biarkan angkat BW berat2 tu...kalau kat Kg aku tu dah kena zasss...bwakakaka

Quote:
Originally Posted by hatemetoday View Post
apo lai la fanaticat...memang la kono angkuik laki skali..eh korang jgn tekojut lak nengok si sepul la nih dah ghupo bonzer Along...dah botak licin ...mano la tau kan..tetibo lak dia dtg mengetuk pintu umah kak Nurul sablom aku sampai..ade yg korang ramai2 pakat halau dia balekk...
Adduuuus...bab botak nie aku sensitip sikit...tapi sikap macam nie yang harus di puji...susah senang tetap berdua...hehehe

Quote:
Originally Posted by hatemetoday View Post
hemsemm tuh yg tingset putey ...leh la bebesan.....*mahap offtopic*
tingset putey tuh kalau set ok kita calit sekarang..jangan tunggu lama lama...
mulai ari nie dah boleh panggil penghulu nie Besan..
Besan dan minum petang ker...hok ala...
Neskeppeh la tuh...apa lagi...

Quote:
Originally Posted by imann View Post


sume pakat sakit pinggang aih...!!!...
Sakit pinggang Imaan sungguh...tak tipu...sumpah pengakap [Scout Honor ]...

Quote:
Originally Posted by June View Post
itu suma taktik je Imann.jgn ingat durang terlepas.heh!!!heh!!heh!! (evil laugh)
Din,anak teruna ko yg baju putih tu aku nak pinang utk anak buah aku boleh tak?? umur berapa??he!!!he!!!
Nie lah racun paling kuat dan berbisa aku pernah terbaca dalam forum ni...bwakakaka June..june..
Dah 17 tahun, tapi Ina dah booking lah plak dulu...siap PM,SMS,email,telegram segala nak konpem kan ngan aku...sampai 7-8 kali posmen datang bawak telegram...hahahaha

Quote:
Originally Posted by hatemetoday View Post
bak kata kak imann...dan dannnnn seme pakat saket pinggang...
Besan oii...Banyak kali dah cakap..memang betul...tak bohong...

Quote:
Originally Posted by filinlee View Post
x per x per... akan ku suruh boipren aku mengangkut blakwud.... muahahahaha....
p/s : pssst... tgh pancing dia suh ikot masa blackwud gather2 nih.... ehehehhe
Tak yah pancing2 filin...masa belum kawin nie ko tarik jek telinga dia, pasti ikut nyer...

Quote:
Originally Posted by chemonk View Post
makcik ina... yg baju putih tu duta BMW tuh.. tgk lambang kat maju tu.. wahahahaha... mmg matching.. silap pose je.. eye contact ngan camera takda... hurm... kene byk tgk antm.. ahahahahhahah.. maap off topic jugak... haih... maybe next month nak order la BW ni.. bukan BMW yaaa... seronok plak tgk korg gather2 nih... **maap saya pun ada history sakit sengal2 tulang...(bagitau awal2 naaaaaa)..
Ko pun sama chemonk aku tau kau sakit tulang belakang...tu sebab kau tunjuk gambar kau sumer kena sandar kat pagar besi...betul tak..? kakakaka

Jadi rumusan aku senang ajer, KORANG YANG BELI...KORANG HANGKAT SENDIRI....
__________________

MJ
Reply With Quote
  #218  
Old 08-22-2008, 04:57 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Blackwood

klu ko nak tau,abang Fanaticat kita ni gagah perkasa badan mcm Badang.ko tgk je nanti.tp liat nak tlg angkat blackwood kekawan.skema sket dia tu.wakakakak.takde koje aku nak bedek2 dia.

wah!! Dasatnya ko pakai BMW.kiranya dlm kelompok kami ni ko lah yg paling kaya.bolehlah bantu kami yg miskin ni.aku dgn Ina nak minta supply RC kitten ni.wakakakakkakakak!!nape keta ranap lak din??

Bukan dia tak nak angkat,dia tak larat nak teman aku menceceh dan bergossip kat rmh si Nurul.tu dia kata angkat BW terus pulang.aku kata nak sembang dulu.klu nak sembang dia tunggu kat rmh.BW smp rmh baru tepon dia bawa naik.huhuhu!! org lelaki ni,menyampah aku.dia kata aku klu dah menceceh kat rmh Nurul,smp tuan rumah halau pulang baru nak balik.dengki lah tu.

Smp hati ko tolak pinangan dari pihak aku.eh,ko bawa tak anak ko sekali?? wui!! dah besar panjang no! anak buah aku yg sulung umur 24,yg paling kecil 4 thn.aku dah jadi makcik tua ni

Quote:
Originally Posted by dinmalek View Post
Pergh macam satu page ajer aku nak jawab nie...pakai mengamuk lar si Imaan ngan nurul..


Filin nie aku percaya dia takkan cakap cam tuh...dia suruh kau tu fanaticat...dia tau kebolehan kamu tuh yang sangat luar biase...hehehe


Fanaticat tu x kan lari nyer june...cuma kau kena minta dia tolong dengan cara bodek2 sikit..sebab dia tahu kau tak der pilihan lagi...selain dia...

Aku x nak perdaya kan sesaper...aku nie hamba allah yang hina saja...
Tapi kete tu aku dah jual pun..tak nak aku bawak kete dah ranap tu..
Anak2 aku dulu suka ikut aku join Konvoi Car Club..biar rasa ader hubungan abah ngan anak...gambar ni tinggal kenangan jek..
So peristiwa ni membuat aku insaf dan aku nak jadi orang yang baik hati sehingga ke akhir hayat aku…
Cuma ader beberapa gambar kenangan yang masih aku simpan
Ini masa anak2 aku dulu selalu ikut aku dalam konvoi Car Club…familyman tau lar…





Aku ni bukan badan sasa macam fanaticat cakap…keding ajer…kena tolak ngan kau pun aku jatuh siot….yang baju merah tu aku lah…kau pun lagi besar dari aku…
Nanti kita berjumpa lah sok...ok




Kalau boleh saya tolong filin..tapi maap lah dik abg tak sihat...


Fooh..aku tau orang macam hang mesti...tegap..teguh dan amanah
memang tak lain lah


Husband kau tak sporting langsung...ader ker wife dia yang macam tu punyer cantik, elegant dan setia, di biarkan angkat BW berat2 tu...kalau kat Kg aku tu dah kena zasss...bwakakaka


Adduuuus...bab botak nie aku sensitip sikit...tapi sikap macam nie yang harus di puji...susah senang tetap berdua...hehehe


tingset putey tuh kalau set ok kita calit sekarang..jangan tunggu lama lama...
mulai ari nie dah boleh panggil penghulu nie Besan..
Besan dan minum petang ker...hok ala...
Neskeppeh la tuh...apa lagi...


Sakit pinggang Imaan sungguh...tak tipu...sumpah pengakap [Scout Honor ]...


Nie lah racun paling kuat dan berbisa aku pernah terbaca dalam forum ni...bwakakaka June..june..
Dah 17 tahun, tapi Ina dah booking lah plak dulu...siap PM,SMS,email,telegram segala nak konpem kan ngan aku...sampai 7-8 kali posmen datang bawak telegram...hahahaha


Besan oii...Banyak kali dah cakap..memang betul...tak bohong...


Tak yah pancing2 filin...masa belum kawin nie ko tarik jek telinga dia, pasti ikut nyer...


Ko pun sama chemonk aku tau kau sakit tulang belakang...tu sebab kau tunjuk gambar kau sumer kena sandar kat pagar besi...betul tak..? kakakaka

Jadi rumusan aku senang ajer, KORANG YANG BELI...KORANG HANGKAT SENDIRI....
Reply With Quote
  #219  
Old 08-22-2008, 05:05 PM
chemonk's Avatar
chemonk chemonk is offline
Puppet Master~
 
Join Date: Aug 2008
Location: Port Dickson
Posts: 587
Rep Power: 0
chemonk is an unknown quantity at this point
Default Re: Blackwood

tu diahhhh!! punya la karangan A++ hahahah... din.. serius aku tak sedar yg gamba aku post dlm kg dulu tu sumer lekat kat pagar.. hahaha... kebetulan lo.. byk lagi gamba tade pagar aku tak post... takpe.. next time kalau aku nak order BW ni... (lepas bulan pose la ek..) aku pakat angkut osmet aku sorg.. leh aa tolong angkat mana yg patut... **tapi kene ada upah la... kfc/pizza/kuih-muih/jus epal... kah kah kah... kitorg bawak tenaga je.. korg bawak juadah ya.. hehehehe
__________________
meoowwwwww~~
Reply With Quote
  #220  
Old 08-22-2008, 05:06 PM
fantasticat's Avatar
fantasticat fantasticat is offline
BAD Company...
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 266
Rep Power: 12
fantasticat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by dinmalek View Post
Jadi rumusan aku senang ajer, KORANG YANG BELI...KORANG HANGKAT SENDIRI....
dalam berjela-jela ko bersyarah... ayat ni yang paling buat aku tersentuh... menusuk kalbu siottt... ekekekekekekek...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 04:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.