Go

Go Back   PetFinder.my > Reviews, Notices & Stories > Pet Products & Services > Pet Food

Pet Food List and review pet food here

Reply
 
Thread Tools
  #121  
Old 08-21-2008, 11:57 AM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 12
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by imann View Post
abgdinmalek = ngancam sukma sungguh cupcake tu...hijack le topik ni..tak kisah bang.......saya ni mesra alam flora....meroah sikit topik ni....
Kalau nak rasa nanti saya suruh my wife buatkan...dont worry...kalau saya hi jacked pun saya akan alignment balik to topic asal....thnx

Senarai order:

1. Imann = 24kgs
2. Imann = 3.5kgs kitten
3. nurul = 24kgs
4. dinmalek = 24kgs PAID
5. Dr Zaitun = 24kgs
6. kak samiah - 24kgs x2 bags
7. June 10kgs + Filinlee 8kgs + Fanna 6kgs = 24kgs
8. june = 7.5 kitten
9. bhutan = 24kgs
10.ila79 = 24kgs.
11. koocing kpg 12kgs + nynakayle 12kgs = 24kgs
12. Chitam = 24kgs
13. Amara = 24kgs
14. mimi = 24kgs
15. Duyongleo = 24kgs
16. Fanna/Aishah = 24kgs
17. Mondok = 3.5kgs
18. Simistri = 7.5kgs



sila chk senarai ini..kalau ada tersalah update...sila infrm...kalau ada nama tercicir...jgn lupa kasi tau aaaaaa....
__________________

MJ
Reply With Quote
  #122  
Old 08-21-2008, 12:04 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 15
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by fantasticat View Post
betul ke ni nurul... nama dia dah masuk list dah aku tengok... dia beli yang 7.5kg punya...
Betul la...
Dia beli 7.5kg sebab tak dapat cari partner.
Cuba tanya dia.
Nak number dia ke?
Reply With Quote
  #123  
Old 08-21-2008, 12:13 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 15
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by abgraldo View Post
Salam Sejahtera semua. Aku ni dah lama nak tanya pasal Blackwood ni. Tengok kat sebelah tu meriah sangat tapi segan nak tanya silly2 question nih, nanti ada lak org sebelah tu perlekehkan... Till now, i have'nt tried BW, but interested to try. So this is my question :-
1. BW, premium or super premium? Blackwood is super premium food
2. Cater to both DSH n DLH n kitten?Yes, cater to all types of cats irrespective of age and breed
3. What's the price like? If i join u guys BW party dapat diskaun tak?24kg - RM215, 3.63 - RM50 and 7.63 - RM90
TThe price quoted above memang dah discounted price. Specially from the distributor

4. Ada apa2 extra kelebihan BW ni tak?So far, after trying so many brands, a few of us find that using BW stops our cats from shedding lots of fur, put on weight, poo2 bentuk cantik dan keras dan tak berbau. Satu lagi, semut tak serang makanan tu. Makanan tak mudah masuk angin
5. Now, im feeding my anak2 bulus (view pics at my public profile) Orijen, ada problem tak kalau i switch to BW? Well, it all depends on how your cats is receptive to BW. But 99% of the cats love BW. Kalo nak try sample dulu just PM me
Thanks.
Salam!
Tak pe... kalo tak tanya tak tahu betul tak?
My answers are in red above.
Hope it will satisfy your curiousity he..he..
Reply With Quote
  #124  
Old 08-21-2008, 12:21 PM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Salam!
Tak pe... kalo tak tanya tak tahu betul tak?
My answers are in red above.
Hope it will satisfy your curiousity he..he..
Thanks felix. Sure it does. Nak try tu free ker? Kalau i nak beli yg 7.63 kg tu bila bole dapat n kat mana. Im in Sg Buloh. Btw, kalau beli kat kedai biasa berapa la agaknyer?
Note : Byk jimat ni.. Orijen cost me RM145 for 7.5 kg.
Reply With Quote
  #125  
Old 08-21-2008, 12:23 PM
nazeri's Avatar
nazeri nazeri is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 241
Rep Power: 12
nazeri is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

SAYA PON NAK TUKAR BW...TP KAT KEDAI HARGA ADES...MAHAL LA PULAK...
CAMNER EK NAK TEMPAH NGAN KAK NURUL? NAK KENA BANK IN DUIT DULU AND BILA NAK KENA AMIK ?
Reply With Quote
  #126  
Old 08-21-2008, 12:30 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Blackwood

kop postinglah nak berapa.nanti durang bagitau harga.skrg ni si fantasticat bz cari partner blackwood.aku tak tak berapa kilo dia nak.korang contact2 lah masing nak amik berapa.si Abragaldo pun nampak gaya mcm nak.

Quote:
Originally Posted by nazeri View Post
SAYA PON NAK TUKAR BW...TP KAT KEDAI HARGA ADES...MAHAL LA PULAK...
CAMNER EK NAK TEMPAH NGAN KAK NURUL? NAK KENA BANK IN DUIT DULU AND BILA NAK KENA AMIK ?
Reply With Quote
  #127  
Old 08-21-2008, 12:31 PM
fantasticat's Avatar
fantasticat fantasticat is offline
BAD Company...
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 266
Rep Power: 12
fantasticat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by dinmalek View Post
Tak aku antar wife aku jumpa adik dia kat sini,...so lepak ler aku sorang2 jap..hehehe So sajer ler tanya kot2 kau kat umah ker...lain kali aku sound dulu...kalau datang lagi...
cantekkkk...

umah adik ipar ko tu kat mana...?

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Betul la...
Dia beli 7.5kg sebab tak dapat cari partner.
Cuba tanya dia.
Nak number dia ke?
tolong pm number dia... thanks again...

Quote:
Originally Posted by nazeri View Post
SAYA PON NAK TUKAR BW...TP KAT KEDAI HARGA ADES...MAHAL LA PULAK...
CAMNER EK NAK TEMPAH NGAN KAK NURUL? NAK KENA BANK IN DUIT DULU AND BILA NAK KENA AMIK ?
aiseyman brader... kok ye pun tak yah la guna hurup besar... macam jerit la pulak... kalau kecik skit kan cantek...
Reply With Quote
  #128  
Old 08-21-2008, 12:32 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by filinlee View Post
waaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....

abg din buka la satu thread pasal cupcakes or kueh raya or cakes....

nak tau gak cm ner nak order ke... nak buat ker... eheheh... leh sharing2 sket...
.:: Heheheh!! Dah jadik benang cup cakes lax... Huhuhu!!! Cup cakes perisa Blackwood ada??? Lalalalala... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #129  
Old 08-21-2008, 12:36 PM
fantasticat's Avatar
fantasticat fantasticat is offline
BAD Company...
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 266
Rep Power: 12
fantasticat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by June View Post
kop postinglah nak berapa.nanti durang bagitau harga.skrg ni si fantasticat bz cari partner blackwood.aku tak tak berapa kilo dia nak.korang contact2 lah masing nak amik berapa.si Abragaldo pun nampak gaya mcm nak.
aku = 6 kg
daeng = 10 kg

ada belen lagi 8 kg...
Reply With Quote
  #130  
Old 08-21-2008, 12:37 PM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by June View Post
kop postinglah nak berapa.nanti durang bagitau harga.skrg ni si fantasticat bz cari partner blackwood.aku tak tak berapa kilo dia nak.korang contact2 lah masing nak amik berapa.si Abragaldo pun nampak gaya mcm nak.
Aku nak gak yg 7.5kg BW kitten (yg biru tu, active adults pun bole kan). Din malek bole tolong saya tak? U stay kat sg buloh kan, so bole tolong? hehe.. payment COD.. bole? Kalau aku nak gi amik, mlm la baru leh gi tp tak tau sgt jalan KL nih.. im frm pahang tp now in sg buloh for one week.
Reply With Quote
  #131  
Old 08-21-2008, 12:39 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Blackwood

bro,ko nak kitten ke nak adt punya?? klu adt yg hijau.tu msh ada belen 8kg dari geng2 yg lain.ko blh join si Din datang ke rmh nurul.alah,bro.sekali2 jumpa kekawan.gempak sket.memandangkan posa pun dah nak dekat tak dpt nak gader2 lg pastu.he!!he!!

Quote:
Originally Posted by abgraldo View Post
Aku nak gak yg 7.5kg BW kitten (yg biru tu, active adults pun bole kan). Din malek bole tolong saya tak? U stay kat sg buloh kan, so bole tolong? hehe.. payment COD.. bole? Kalau aku nak gi amik, mlm la baru leh gi tp tak tau sgt jalan KL nih.. im frm pahang tp now in sg buloh for one week.
Reply With Quote
  #132  
Old 08-21-2008, 12:39 PM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 12
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by fantasticat View Post
cantekkkk...

umah adik ipar ko tu kat mana...?
Kat Sg.Kantan nie...simpang yang dekat jirat Cina tu...
__________________

MJ
Reply With Quote
  #133  
Old 08-21-2008, 12:42 PM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by June View Post
bro,ko nak kitten ke nak adt punya?? klu adt yg hijau.tu msh ada belen 8kg dari geng2 yg lain.ko blh join si Din datang ke rmh nurul.alah,bro.sekali2 jumpa kekawan.gempak sket.memandangkan posa pun dah nak dekat tak dpt nak gader2 lg pastu.he!!he!!
Nak yg biru tu, tak de lg ke? aiseh man. Ni nak gaduh ni!
Reply With Quote
  #134  
Old 08-21-2008, 12:43 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 15
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by abgraldo View Post
Thanks felix. Sure it does. Nak try tu free ker? Kalau i nak beli yg 7.63 kg tu bila bole dapat n kat mana. Im in Sg Buloh. Btw, kalau beli kat kedai biasa berapa la agaknyer?
Note : Byk jimat ni.. Orijen cost me RM145 for 7.5 kg.
You are most welcome.
Kalo setakat dalam 100 grams boleh la free tapi kalo berkilo tak la
Some of the pet shops ada carry BW tapi price dia tak tau pula.
Dulu i beli kat pet shop dalam RM98.00.
Memang banyak jimat tu la kami semua menggunakannya
Reply With Quote
  #135  
Old 08-21-2008, 12:43 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: Blackwood

.:: Abg Din, ada bwk cup cakes ke??? Perasa apa?? Blackwood??? Kami nak jugeee.... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #136  
Old 08-21-2008, 12:44 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 15
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by nazeri View Post
SAYA PON NAK TUKAR BW...TP KAT KEDAI HARGA ADES...MAHAL LA PULAK...
CAMNER EK NAK TEMPAH NGAN KAK NURUL? NAK KENA BANK IN DUIT DULU AND BILA NAK KENA AMIK ?
Wahai adik Nazeri, tak baca thread ke
Order untuk BW dah dibuka. Last bank in date on 28th August 2008.
Pengambilan stock on 30th August 2008.
Reply With Quote
  #137  
Old 08-21-2008, 12:47 PM
Chitam Chitam is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 95
Rep Power: 12
Chitam is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

blackwood.. cup cakes...blackwood cup cakes.. blackwodd cup cakes... best..best..best..best...
__________________
Chitam - Domestic Short Hair
Olen - Domestic Short Hair
Cik Embong - Domestic Short Hair
Tiger, Kabu & Gemuk - Domestic Medium Hair
Reply With Quote
  #138  
Old 08-21-2008, 12:47 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Wahai adik Nazeri, tak baca thread ke
Order untuk BW dah dibuka. Last bank in date on 28th August 2008.
Pengambilan stock on 30th August 2008.
.:: Kak Nurul, last bank in 28th ye??? Huhuhu!! Sempat2... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #139  
Old 08-21-2008, 12:49 PM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Wahai adik Nazeri, tak baca thread ke
Order untuk BW dah dibuka. Last bank in date on 28th August 2008.
Pengambilan stock on 30th August 2008.
Ok, from me (abgraldo)
BW kitten (blue) - 7.5kg x 3

Ada yg update kan ker order nih? Thank you.

Btw, how frequent order ni bukak?
Reply With Quote
  #140  
Old 08-21-2008, 12:52 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 15
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Mr & Mrs Mondok View Post
.:: Kak Nurul, last bank in 28th ye??? Huhuhu!! Sempat2... ::.
Yes, my dear.
Rindu kat cipom!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 04:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.