Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Sports & Fitness > Football

Reply
 
Thread Tools
  #101  
Old 07-11-2009, 11:41 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by nastygurlz View Post
sy mmg ganas pun..org jer yg tk tau..hahahaha
pengakuan seorang gadis ayu ! ekekekek !
Reply With Quote
  #102  
Old 07-11-2009, 11:49 AM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 12
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
pengakuan seorang gadis ayu ! ekekekek !
gelak besar la bopren sy kalo die dgr org kata sy ni gadis ayu..
Reply With Quote
  #103  
Old 07-11-2009, 12:41 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by nastygurlz View Post
gelak besar la bopren sy kalo die dgr org kata sy ni gadis ayu..
boyfren 'betui' nieda mesti dah faham yang nieda nie dalam ganas pun ada part yang 'ayu' gituuuu...

ha..berbalik pada bopren2 kiter tu
nieda rasa kan, antara Valencia, Obertan dan Huntelaar......
saper yang bakal menyarung jersey no 7, peninggalan CR tuh nanti ?
Reply With Quote
  #104  
Old 07-11-2009, 12:54 PM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 12
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
boyfren 'betui' nieda mesti dah faham yang nieda nie dalam ganas pun ada part yang 'ayu' gituuuu...

ha..berbalik pada bopren2 kiter tu
nieda rasa kan, antara Valencia, Obertan dan Huntelaar......
saper yang bakal menyarung jersey no 7, peninggalan CR tuh nanti ?
ok2..back to main topic..
sy rase2 la..si gigi bugsy Huntelaar tu kot yg akan take over jersey no.7..
Reply With Quote
  #105  
Old 07-11-2009, 11:06 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by June View Post
kuang kuang kuang kuang!!! ada budak kat forum sebelah panggil aku bro.masa tu pakai nick macgyver_june. takpelah.mmg selalu tertifu klu kat forum ni.sebab nick mcm2. nak lg klu yg tukang posting tu lenggok2 ayu susun kata.mcm aku ni mmg ganazzzzzzzzzz sah org ingat jantan tp extra sense mcm ko ni dpt bau tu,hehehehhe!! istimewa ek??

ko jd turun ke nanti klu MU dtg?? jgn lupa klu pergi sana persiapan head to toe red kaler gitew
mestila june....

aku pakai semua merah....termasuk la yang tutttt...wakakakak !!!!

jgn kene kejo lembu nanti dah ler ...

Last edited by adamyala; 07-11-2009 at 11:12 PM.
Reply With Quote
  #106  
Old 07-11-2009, 11:10 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by nastygurlz View Post
ok2..back to main topic..
sy rase2 la..si gigi bugsy Huntelaar tu kot yg akan take over jersey no.7..
yeah !!! akak pun rasa Huntelaar gak

celet skett !!!

tapi kita tunggu dan lihat jer ok...
Reply With Quote
  #107  
Old 07-11-2009, 11:46 PM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 12
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
yeah !!! akak pun rasa Huntelaar gak

celet skett !!!

tapi kita tunggu dan lihat jer ok...
celet jgn tk celet kak zai..
hahahaha...
Reply With Quote
  #108  
Old 07-13-2009, 10:06 AM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 12
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Klass Jan Huntelaar tuh lum kompem masuk MU lagi, Alex Ferguson baru je sms mon tadi. Skrg, kalau ikut paper The Sun hari ni, MU nak snatch Samuel Eto utk jadi bakal boipren baru korang... MU nak try kidnap dari Man City.

Pastu MU nak angkut Gremio punye Brazilian midfielder, DOuglas Costa for GBP18 Million ..

sekian harap maklum.

(sumber; The Sun july 13th 2009)
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #109  
Old 07-13-2009, 10:17 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
Klass Jan Huntelaar tuh lum kompem masuk MU lagi, Alex Ferguson baru je sms mon tadi. Skrg, kalau ikut paper The Sun hari ni, MU nak snatch Samuel Eto utk jadi bakal boipren baru korang... MU nak try kidnap dari Man City.

Pastu MU nak angkut Gremio punye Brazilian midfielder, DOuglas Costa for GBP18 Million ..

sekian harap maklum.

(sumber; The Sun july 13th 2009)
ada satu club German pun tgh merisik2 Huntelaar tu...tapi MU offer EUR20 mill ...

kami berfikiran positif mon....

Last edited by adamyala; 07-13-2009 at 11:01 AM.
Reply With Quote
  #110  
Old 07-13-2009, 11:46 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default MU .....oh MU....!!!

zai,klu german team aku sokong.hehehehhe!! aku suka german team.ligat.just look at their game masa World Cup


Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
ada satu club German pun tgh merisik2 Huntelaar tu...tapi MU offer EUR20 mill ...

kami berfikiran positif mon....
Reply With Quote
  #111  
Old 07-13-2009, 11:50 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by June View Post
zai,klu german team aku sokong.hehehehhe!! aku suka german team.ligat.just look at their game masa World Cup
Aku pun suka tengok pasukan German main masa worldcup.

nama2 yg meletup Michael Ballack, Lucas Pudolski, Miroslav Klose ...

yang lain aku tak tau....sebab susah beno nak nyebut nama durang tu

berbelit2 lidah mak .....
Reply With Quote
  #112  
Old 07-13-2009, 01:27 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 12
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Aku pun suka tengok pasukan German main masa worldcup.

nama2 yg meletup Michael Ballack, Lucas Pudolski, Miroslav Klose ...

yang lain aku tak tau....sebab susah beno nak nyebut nama durang tu

berbelit2 lidah mak .....
stok boipren2 kat german la ni ek...
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #113  
Old 07-13-2009, 01:30 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default MU .....oh MU....!!!

setuju,setuju.mmg meletopkan durang tp takdelah hensem2 player2 durang.durang punya media coverage pun tak sehebat Kaka,CR & sewaktu dgn nya tp durang main best


Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Aku pun suka tengok pasukan German main masa worldcup.

nama2 yg meletup Michael Ballack, Lucas Pudolski, Miroslav Klose ...

yang lain aku tak tau....sebab susah beno nak nyebut nama durang tu

berbelit2 lidah mak .....
Reply With Quote
  #114  
Old 07-13-2009, 01:38 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
stok boipren2 kat german la ni ek...
Yer ler...stock German
Reply With Quote
  #115  
Old 07-13-2009, 01:42 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by June View Post
setuju,setuju.mmg meletopkan durang tp takdelah hensem2 player2 durang.durang punya media coverage pun tak sehebat Kaka,CR & sewaktu dgn nya tp durang main best
mmg pun june

German players takde yang cun...tapi main bola meletop

CR, kaka dan dulu Beckam ada package...

durang ni kalau turun padang tiket gerenti habis dijual

tu la sbb transfer fee durang mahal giler

ada komersial value.....
Reply With Quote
  #116  
Old 07-13-2009, 01:51 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 12
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
mmg pun june

German players takde yang cun...tapi main bola meletop

CR, kaka dan dulu Beckam ada package...

durang ni kalau turun padang tiket gerenti habis dijual

tu la sbb transfer fee durang mahal giler

ada komersial value.....
kalau MU player masuk real madrid ni kan, biasa2nye la, sure abih camtu je career diorg kan..dah tak gah macam main dgn MU. Harap nak lakukan t-shirt n club merchandise jer...

contoh...gabriel heinze, ruud van nistelrooy, david beckham...ni giliran CR plak.. apa nasib dia ek? kalau Real tak menang pape piala pun season depan, diorg berkemungkinan boleh cover balik modal dan loan yg diorg apply utk beli CR, Kaka, Benzema dan coming soon tak tau sapa lagi pasni...
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #117  
Old 07-13-2009, 01:59 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
kalau MU player masuk real madrid ni kan, biasa2nye la, sure abih camtu je career diorg kan..dah tak gah macam main dgn MU. Harap nak lakukan t-shirt n club merchandise jer...

contoh...gabriel heinze, ruud van nistelrooy, david beckham...ni giliran CR plak.. apa nasib dia ek? kalau Real tak menang pape piala pun season depan, diorg berkemungkinan boleh cover balik modal dan loan yg diorg apply utk beli CR, Kaka, Benzema dan coming soon tak tau sapa lagi pasni...
Beckam dulu majuk pi Madrid sbb bab baling2 boot ngan coach ke manager MU *dah luper*

pastu masuk LA galaxy terus hancus
org US mana kenal football ?
they call it 'soccer' mannnn...!!!!

baru2 ni aku tengok Beckam jadi model seluar dalam
hancurnya hatiku ini sapa pun tak tau
*isshhh...apasal lak aku tetiba emo ?*
Reply With Quote
  #118  
Old 07-13-2009, 02:11 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 12
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Beckam dulu majuk pi Madrid sbb bab baling2 boot ngan coach ke manager MU *dah luper*

pastu masuk LA galaxy terus hancus
org US mana kenal football ?
they call it 'soccer' mannnn...!!!!

baru2 ni aku tengok Beckam jadi model seluar dalam
hancurnya hatiku ini sapa pun tak tau
*isshhh...apasal lak aku tetiba emo ?*
silap bekem tuh sebab kawin dgn posh tu la. cuba kalau kawin dgn kak zai ke, dgn nieda ke, sure takde la dia end up kat LA Galaxy tuh. Ferguson mgm tak suka player dia sosial lebih2 cam beckham n ronaldo tuh. Sebelum pape jadi pada Ronaldo as a MU player, baik dia blah je..pi rosakkan Real Madrid dulu...
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #119  
Old 07-13-2009, 02:20 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default MU .....oh MU....!!!

betul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dia kahwin dgn posh tu big mistake.hancus career dia.dah jd model spender pula skrg ni CR mcm nak ikut jejak langkah dia.nasib baik dia blm jadi dgn Paris Hilton the bimbo

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
silap bekem tuh sebab kawin dgn posh tu la. cuba kalau kawin dgn kak zai ke, dgn nieda ke, sure takde la dia end up kat LA Galaxy tuh. Ferguson mgm tak suka player dia sosial lebih2 cam beckham n ronaldo tuh. Sebelum pape jadi pada Ronaldo as a MU player, baik dia blah je..pi rosakkan Real Madrid dulu...
Reply With Quote
  #120  
Old 07-13-2009, 02:24 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 12
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by June View Post
betul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dia kahwin dgn posh tu big mistake.hancus career dia.dah jd model spender pula skrg ni CR mcm nak ikut jejak langkah dia.nasib baik dia blm jadi dgn Paris Hilton the bimbo
sempat gak CR belasah Paris tu satu mlm kot masa CR kat US aritu. Mmg hancus. ish ish...kalau la kan, CR dgn beckham tuh loyal to MU cam Ryan Giggs tu...
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 03:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.