Go

Go Back   PetFinder.my > The Animal Corner > Cats & Kittens > Cat TV and Photos

Cat TV and Photos Post photos of your cats or embed YouTube videos. Nice place to show off your kittens or cat buddies

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 09-07-2008, 03:29 PM
Daniel's Avatar
Daniel Daniel is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 815
Rep Power: 13
Daniel is on a distinguished road
Default Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....

Dengan tak diduga, tak dirancang, tak disangka, dapat lagi tiga ekor anak kucing hasil dari.........Mereka lahir pada 28th August 2008, baru 11 hari....Ada yang dah buka mata, ada yang buka satu mata jer.....Cute sungguh.....





Reply With Quote
  #2  
Old 09-07-2008, 03:37 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....

.:: Congrats... Huhuhu!!! Bulu anak kocen tu.... Cam carpet... Errmmm.. Mmg cam tu eh bulu anak kocen br lahir... * Sorry, tak pernah tgk anak kocen baru lahir... Slalu tgk dah pandai lompat2...::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #3  
Old 09-07-2008, 03:39 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....

Wah!! Pak Danny byk cucu skrg ni.bila dah besar nanti blhlah kami ramai2 serang rmh Pak Danny lg.he!!he!! amik gambar kucing.cute2 cucu Pak Danny.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-07-2008, 05:35 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....



sumenya tersgt2la chumel...
jom serang rumah pak danny!!!
nak kiss2 and peluk2 sume..
pastu nak bergolek bersama2...
aaawwwwww....
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "

Last edited by BabyZee; 09-07-2008 at 08:39 PM.
Reply With Quote
  #5  
Old 09-07-2008, 08:34 PM
Daniel's Avatar
Daniel Daniel is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 815
Rep Power: 13
Daniel is on a distinguished road
Default Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....

Quote:
Originally Posted by Mr & Mrs Mondok View Post
.:: Congrats... Huhuhu!!! Bulu anak kocen tu.... Cam carpet... Errmmm.. Mmg cam tu eh bulu anak kocen br lahir... * Sorry, tak pernah tgk anak kocen baru lahir... Slalu tgk dah pandai lompat2...::.
Thank you Mr & Mrs Mondok.....Tak semua anak anak kucing dilahirkan dengan bulu yang serupa macam.....semua bergantung kepada ibubapanya. Ada yang berbulu pendek, ada yang berbulu panjang and ada juga yang berbulu semi long......macam anak Chitara, dia memang berbulu pendek.
Reply With Quote
  #6  
Old 09-07-2008, 08:37 PM
Daniel's Avatar
Daniel Daniel is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 815
Rep Power: 13
Daniel is on a distinguished road
Default Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....

Quote:
Originally Posted by June View Post
Wah!! Pak Danny byk cucu skrg ni.bila dah besar nanti blhlah kami ramai2 serang rmh Pak Danny lg.he!!he!! amik gambar kucing.cute2 cucu Pak Danny.
Hi June, cucu cucu saya yang baru lahir tu semua cute cute sangat.....masih tido makan tido makan jer....sedang menunggu pembukaan mata sepenuhnya daripada mereka.....
Reply With Quote
  #7  
Old 09-07-2008, 08:50 PM
Daniel's Avatar
Daniel Daniel is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 815
Rep Power: 13
Daniel is on a distinguished road
Default Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post


sumenya tersgt2la chumel...
jom seran rumah pak danny!!!
nak kiss2 and peluk2 sume..
pastu nak bergolek bersama2...
aaawwwwww....
Thank you BabyZee...masih terlalu kecik untuk kiss2 n peluk2 sikecik ini sebab baru berumur 10 hari....kalau anak Chitara, tak jadi masalah lah sebab semua dah berumur 40 hari lah.....dah pandai main, pandai makan n pandai bising...
Reply With Quote
  #8  
Old 09-08-2008, 12:19 AM
filinlee's Avatar
filinlee filinlee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bukit Jalil/ Bukit Serdang
Posts: 1,214
Rep Power: 14
filinlee is on a distinguished road
Default Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....

congrats pak danny..!!~ dapat cucu lg...sy nih belum keluar2 lagik cucu.. eheheh... lg pon lom ada tanda2 nak branak lg....
__________________
Reply With Quote
  #9  
Old 09-08-2008, 12:29 AM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 13
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....

Owh..tahniah daniel...nampak nya yg dah celik satu mata tu macam yg paling tua...boleh lah taruk nama ramadhan, syawal dan...satu lagik bagi adopt..hahaha
kalau mintak yg jantan satu ada harapan tak..? hehehe
__________________

MJ
Reply With Quote
  #10  
Old 09-08-2008, 12:55 AM
Daniel's Avatar
Daniel Daniel is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 815
Rep Power: 13
Daniel is on a distinguished road
Default Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....

Quote:
Originally Posted by filinlee View Post
congrats pak danny..!!~ dapat cucu lg...sy nih belum keluar2 lagik cucu.. eheheh... lg pon lom ada tanda2 nak branak lg....
Thank you filinlee.....rezeki lah tu....tak boleh paksa paksa....
Reply With Quote
  #11  
Old 09-08-2008, 01:17 AM
Daniel's Avatar
Daniel Daniel is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 815
Rep Power: 13
Daniel is on a distinguished road
Default Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Owh..tahniah daniel...nampak nya yg dah celik satu mata tu macam yg paling tua...boleh lah taruk nama ramadhan, syawal dan...satu lagik bagi adopt..hahaha
kalau mintak yg jantan satu ada harapan tak..? hehehe
Thank you Penghulu....Memang dua blue tu yang keluar dulu, tapi tak tahu mana yang keluar dulu.....Cadangan yang baik tentang nama nama mereka....tengah pening kepala nak nama kan mereka sebanyak 7 ekor nie....Susah nak saya bagi bagikan cucu saya sebab tak sampai hati nak memisahkan mereka dengan atok nya....Pak Danny... Lagipu masih terlalu kecik nak membezakan jantina mereka...
Reply With Quote
  #12  
Old 09-08-2008, 12:20 PM
Bareen's Avatar
Bareen Bareen is offline
Kucing Garong
 
Join Date: Aug 2008
Location: Kuching, Sarawak
Posts: 547
Rep Power: 13
Bareen is on a distinguished road
Send a message via MSN to Bareen Send a message via Yahoo to Bareen Send a message via Skype™ to Bareen
Default Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Owh..tahniah daniel...nampak nya yg dah celik satu mata tu macam yg paling tua...boleh lah taruk nama ramadhan, syawal dan...satu lagik bagi adopt..hahaha
kalau mintak yg jantan satu ada harapan tak..? hehehe
Aku sokong bagi nama Ramadhan, Syawal dan Fitri .

Anak Hijra nanti aku nak bagi nama berkaitan ngan puasa dan raya.
Actually kan, nama sebenar Art Deef adalah Mohd Adif, nama watak dari siri TV Dunia Baru tu. Kat umah panggil dia Mat Adif, meluru dia datang. Semalam kat show, ada orang tanya nama, nephew aku salah cakap Mat Adif, orang tu gelak dengar nama Mat Adif.

Anyway Daniel....tahniah!
Reply With Quote
  #13  
Old 09-08-2008, 12:31 PM
Daniel's Avatar
Daniel Daniel is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 815
Rep Power: 13
Daniel is on a distinguished road
Default Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....

Quote:
Originally Posted by Bareen View Post
Aku sokong bagi nama Ramadhan, Syawal dan Fitri .

Anak Hijra nanti aku nak bagi nama berkaitan ngan puasa dan raya.
Actually kan, nama sebenar Art Deef adalah Mohd Adif, nama watak dari siri TV Dunia Baru tu. Kat umah panggil dia Mat Adif, meluru dia datang. Semalam kat show, ada orang tanya nama, nephew aku salah cakap Mat Adif, orang tu gelak dengar nama Mat Adif.

Anyway Daniel....tahniah!
Thank you Bareen for the sokongan menggunakan nama yang dicadangkan oleh Penghulu.....akan mempertimbangkan.....
Reply With Quote
  #14  
Old 09-08-2008, 12:34 PM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 14
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....

ololololooo...mulut tecongek jek nang ini...taniahhh

http://i392.photobucket.com/albums/p...3/CIMG3371.jpg
Reply With Quote
  #15  
Old 09-08-2008, 12:41 PM
Celis's Avatar
Celis Celis is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 126
Rep Power: 13
Celis is on a distinguished road
Default Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....

Congrats bro....
__________________
Intelligence in the cat is underrated - Louis Wain
Reply With Quote
  #16  
Old 09-08-2008, 12:43 PM
Daniel's Avatar
Daniel Daniel is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 815
Rep Power: 13
Daniel is on a distinguished road
Default Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....

Quote:
Originally Posted by hatemetoday View Post
ololololooo...mulut tecongek jek nang ini...taniahhh

http://i392.photobucket.com/albums/p...3/CIMG3371.jpg
Thank you hatemetoday.......first time dapat kucing muka flat face...happy sangat....
Reply With Quote
  #17  
Old 09-08-2008, 12:46 PM
Daniel's Avatar
Daniel Daniel is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 815
Rep Power: 13
Daniel is on a distinguished road
Default Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....

Quote:
Originally Posted by Celis View Post
Congrats bro....
Thank you Celis....Tak sabar sabar nak tunggu mereka semua buka mata. Pagi ini sebelum nak balik Taman Negara pada pukul empat pagi dah nampak si cream tu panjat bekas tu nak keluar...Si cream dah buka dua belah mata lah....
Reply With Quote
  #18  
Old 09-08-2008, 01:16 PM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 14
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....

alahai...lomah lutut nenek imann.


tok danny...sodokah la satu cucu tu kat nenek imann...pjg2kan silaturahim...
__________________
Reply With Quote
  #19  
Old 09-08-2008, 01:31 PM
Daniel's Avatar
Daniel Daniel is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 815
Rep Power: 13
Daniel is on a distinguished road
Default Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....

Quote:
Originally Posted by imann View Post
alahai...lomah lutut nenek imann.


tok danny...sodokah la satu cucu tu kat nenek imann...pjg2kan silaturahim...
Tengah garu garu kepala apa yang dimaksudkan oleh nenek imann....
Reply With Quote
  #20  
Old 09-08-2008, 01:49 PM
as_serialam's Avatar
as_serialam as_serialam is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 113
Rep Power: 13
as_serialam is on a distinguished road
Default Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....

Tahniah Pak Danny!!!

Lama x chat..Kt cni dengar2 nyer best giler..
X macam....yg dulu2 tu!!!!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Olrait...kita jumpa lagi Bareen Member Introductions 25 08-22-2008 02:56 PM


All times are GMT +8. The time now is 09:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.