Go

Go Back   PetFinder.my > The Animal Corner > Cats & Kittens > Cat TV and Photos

Cat TV and Photos Post photos of your cats or embed YouTube videos. Nice place to show off your kittens or cat buddies

Reply
 
Thread Tools
  #201  
Old 11-18-2009, 03:59 PM
Daniel's Avatar
Daniel Daniel is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 815
Rep Power: 13
Daniel is on a distinguished road
Default Re: Dah besar lah mereka.....

Quote:
Originally Posted by mamyku View Post
hehe..tp mmg klakar sgt la pak danny..dh la dagu bsah pas2 dlm pic tu tgk dia mcm control macho jek,haha..(eh,jantan ke betina si kecik ni)
Ketiga tiga jantan lah...tu yang tak tahan...nasib baik mereka hidup aman damai....tapi dengan ayah nya - Mimi n Pakcik nya - Angor, memang tak boleh bersama.... Entah apa akan terjadi kalau mereka dua nie terkeluar dari sangkar.......

Buat masa nie, ketiga tiga jantan tu saya tak masuk kan mereka dalam sangkar, free roaming kat bilik.....
Reply With Quote
  #202  
Old 10-07-2010, 08:49 PM
Daniel's Avatar
Daniel Daniel is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 815
Rep Power: 13
Daniel is on a distinguished road
Default Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....

Jangan salah sangka, cuma update jer gambar si penyet yang terkini.....










Last edited by Daniel; 10-08-2010 at 12:10 AM. Reason: resize
Reply With Quote
  #203  
Old 10-07-2010, 10:55 PM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 14
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....

Quote:
Originally Posted by Daniel View Post
Jangan salah sangka, cuma update jer gambar si penyet yang terkini.....









Uiskkkkkkkkk....Pak Danny...lamanyer menghilangkan diri...
kejap jer masa berlalu..dah setahun lebih dh dorang kan..??
update ler pic Angor pujaan hatiku iteww, pak danny...
lame x tgk dia
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::
Reply With Quote
  #204  
Old 10-08-2010, 12:12 AM
Daniel's Avatar
Daniel Daniel is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 815
Rep Power: 13
Daniel is on a distinguished road
Default Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....

Kan baru buka new thread untuk Angor yang bertajuk "ANGOR"
Reply With Quote
  #205  
Old 12-18-2010, 12:39 PM
oyen_ku's Avatar
oyen_ku oyen_ku is offline
Animal Lover
 
Join Date: Dec 2010
Location: shah alam
Posts: 27
Rep Power: 0
oyen_ku is on a distinguished road
Smile Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....

comel tol kucing u ....u jual penjual kucing ke???sbb 23 ekor byk tu nak membela.......kos nye msti byk terkeluarkan....
Reply With Quote
  #206  
Old 03-02-2011, 10:58 AM
Daniel's Avatar
Daniel Daniel is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 815
Rep Power: 13
Daniel is on a distinguished road
Default Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....

Quote:
Originally Posted by oyen_ku View Post
comel tol kucing u ....u jual penjual kucing ke???sbb 23 ekor byk tu nak membela.......kos nye msti byk terkeluarkan....
Sorry dah lama tak masuk forum kat sini......tak pernah langsung pun saya jualkan kucing saya. Masih kekal dengan 25 ekor.......dah tak larat nak jaga n bersihkan mereka sebab kerja semakin sibuk. Sejak enam bulan yang lalu, dah upah seorang pembantu tolong bersihkan mereka tiap tiap malam, tapi makanan n minuman masih saya uruskan sendiri. kos untuk mereka lebih kurang RM800.00 sebulan.......
Reply With Quote
  #207  
Old 03-03-2011, 02:54 PM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 14
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: Wow...Pak Danny dapat cucu lagi.....

Quote:
Originally Posted by Daniel View Post
Sorry dah lama tak masuk forum kat sini......tak pernah langsung pun saya jualkan kucing saya. Masih kekal dengan 25 ekor.......dah tak larat nak jaga n bersihkan mereka sebab kerja semakin sibuk. Sejak enam bulan yang lalu, dah upah seorang pembantu tolong bersihkan mereka tiap tiap malam, tapi makanan n minuman masih saya uruskan sendiri. kos untuk mereka lebih kurang RM800.00 sebulan.......
waaaaaaaaaaaaa...pak danny..lamanya menghilang....
lame x dengar khabar..Pak Danny & anak2 sihat ker??
teringat2 kat Angor..hehehe..
Pak Danny update la gambar2 dorg lam FB..
PF ni dah jarang @ lame x "jenguk" dah hehehe

wahh..pak danny menten 25 ekor cam dulu gak ekk...
mesti meriah rumah kan.. hehehe...
ade pembantu ok ler skit kan, kurang skit beban kerja..
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::

Last edited by abzalia; 03-03-2011 at 03:04 PM.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Olrait...kita jumpa lagi Bareen Member Introductions 25 08-22-2008 02:56 PM


All times are GMT +8. The time now is 02:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.