Go

Go Back   PetFinder.my > The Animal Corner > Cats & Kittens

Cats & Kittens General information and discussions on taking care of your feline buddy

Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 03-27-2011, 07:09 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 17
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Sudah lah salah, tak nak mengaku pula?

Quote:
Originally Posted by ladyhelluva View Post
salam..kak Nurul..sy tinggal di muar..pun susah nak beli BW.. tp kalau nak anta ke JB..saya sanggup ke JB.. tp ni baru amik 2 pac di Muar tp mahal la.....kalau anta Jb harga sama ke kak?
Salam......

Insyaallah hujung bulan April nie seorang member PF Casirex akan balik ke JB so dia akan tolong kawan kawan kat JB untuk bawa balik stock mereka. Tak ada charge apa apa pun harga masih RM220 seguni. Just bagi sedikit wang untuk minum kopi or minyak tol. Ikhlas dari hati.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #42  
Old 03-28-2011, 09:18 AM
aku_ais aku_ais is offline
Love all pets
 
Join Date: Jun 2010
Location: pasir gudang,johor
Posts: 159
Rep Power: 12
aku_ais is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to aku_ais
Default Re: Sudah lah salah, tak nak mengaku pula?

Quote:
Originally Posted by miz yoyoi View Post
kucing sy xpnh try mkn bw..cousin ckp ok tp die beli online mhl..2 ingat nk try je dl..
owh tak pernah makan eh.... ok la tu, try dulu.... memang kat luar tak dapat harga ini..

Quote:
Originally Posted by anizarina View Post
Adalagi kes macam nie...kesian TT and kak nurul..Adei.. rina yg dok sunway nie pun mmg la tak tahu kat mana umah kak nurul masa 1st time nk amik stok tuh. Tp klo dh boleh order online, tentu boleh google map kan? rina mmg siap google lagi cari kt area mana umah kak nurul. sbb klo org lain boleh, takkan kita xboleh. Adei. Org2 yg macam nie laa yg memburukkan nama newbie2 mcm rina nie...

harap kak nurul bersabar dgn manus2 yg macam nie.

harap TT push lagi budak tuh utk pulang kan duit..tak payah kol..haa..org macam nie gertak je sikit. Byk songeh pulak

Kak nurul, kanak2 lagi ke dia nie sampai nk dgr ckp "KAWAN SOH AMIK" tuh? klo dh kak nurul ckp kt tpt tuh, yg pi amik brg org buat apa..blh beza kan 10 kg dgn 2 kg.. adei...

harap sepanjang rina beli dgn kak nurul rina xpernah buat hal lah..even skli tuh amik lambat sbb sangkut kt jem :(
haaaa tahu tak pe.... saya ni berpusing-pusing kat kawasan rumah kak nurul tu tau.... dia tu memang dasar bloody unconcern! geram betul rasanya...
dah malas nak sms dia lagi... saya cuma cakap, jangan nanti dekat akhirat amalan-amalan tergantung sebab berhutang... eii memang geram tapi BUDAK-BUDAK kan? kalau tengok alasan dia tu dah tahu dia tu memang tak matured langsung... dan masa saya telefon,dia letak masa tengah bercakap... tak ke biadap orang macam tu? dia ada PF account... biarkan dia... sampai dia celik mata.... saya dah tengok kucing-kucing dan arnab dia... takkan la duit sikit tak mampu nak bayar kot kan?


Quote:
Originally Posted by ladyhelluva View Post
salam..kak Nurul..sy tinggal di muar..pun susah nak beli BW.. tp kalau nak anta ke JB..saya sanggup ke JB.. tp ni baru amik 2 pac di Muar tp mahal la.....kalau anta Jb harga sama ke kak?
hi lady.... awak ni yang sama dekat weebly kak nurul tu ke? kalau JB jauh, jumpa saya dekat Batu Pahat pun tak pe.... saya tolong bawakkan stok dari JB ke batu pahat... apa-apa beritahu je..
Reply With Quote
  #43  
Old 03-28-2011, 01:12 PM
ladyhelluva ladyhelluva is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jan 2011
Location: muar, Johore
Posts: 16
Rep Power: 0
ladyhelluva is on a distinguished road
Default Re: Sudah lah salah, tak nak mengaku pula?

Quote:
Originally Posted by aku_ais View Post
owh tak pernah makan eh.... ok la tu, try dulu.... memang kat luar tak dapat harga ini..



haaaa tahu tak pe.... saya ni berpusing-pusing kat kawasan rumah kak nurul tu tau.... dia tu memang dasar bloody unconcern! geram betul rasanya...
dah malas nak sms dia lagi... saya cuma cakap, jangan nanti dekat akhirat amalan-amalan tergantung sebab berhutang... eii memang geram tapi BUDAK-BUDAK kan? kalau tengok alasan dia tu dah tahu dia tu memang tak matured langsung... dan masa saya telefon,dia letak masa tengah bercakap... tak ke biadap orang macam tu? dia ada PF account... biarkan dia... sampai dia celik mata.... saya dah tengok kucing-kucing dan arnab dia... takkan la duit sikit tak mampu nak bayar kot kan?




hi lady.... awak ni yang sama dekat weebly kak nurul tu ke? kalau JB jauh, jumpa saya dekat Batu Pahat pun tak pe.... saya tolong bawakkan stok dari JB ke batu pahat... apa-apa beritahu je..
salam..akaK sama.. tp balik Jb jugak..sbb rumah parent kat Jb..dan parent pun bela kucing...hehehe..tu yg beli mmg akan byk utk food mereka
Reply With Quote
  #44  
Old 03-29-2011, 03:38 PM
aku_ais aku_ais is offline
Love all pets
 
Join Date: Jun 2010
Location: pasir gudang,johor
Posts: 159
Rep Power: 12
aku_ais is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to aku_ais
Default Re: Sudah lah salah, tak nak mengaku pula?

Quote:
Originally Posted by ladyhelluva View Post
salam..akaK sama.. tp balik Jb jugak..sbb rumah parent kat Jb..dan parent pun bela kucing...hehehe..tu yg beli mmg akan byk utk food mereka
heheh banyak betul tu beli.... dah tengok da order akak.... bestnya.... area jb kat mana parents akak duduk?
Reply With Quote
  #45  
Old 03-29-2011, 08:47 PM
ladyhelluva ladyhelluva is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jan 2011
Location: muar, Johore
Posts: 16
Rep Power: 0
ladyhelluva is on a distinguished road
Default Re: Sudah lah salah, tak nak mengaku pula?

rumah pareNt di JB.. di ehsan Jaya..hehehe.. parents pun ada kucing dan ada anak2 kucing
Reply With Quote
  #46  
Old 04-11-2011, 05:21 PM
sharina's Avatar
sharina sharina is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2010
Location: shah alam
Posts: 104
Rep Power: 11
sharina is on a distinguished road
Default Re: Sudah lah salah, tak nak mengaku pula?

Quote:
Originally Posted by miz yoyoi View Post
kucing sy xpnh try mkn bw..cousin ckp ok tp die beli online mhl..2 ingat nk try je dl..
ooo hai hai orang kluang..saya pun orang kluang..hari tu masa saya balik kluang stock abis pergi cari kat kedai depan bank islam tu takde la pulak saya pun siap suggest kat orang kedai tu..hhehe...

saya bali sebulan sekali tak dapat la nak tolong tapi anak bulus saya semua makan BW mmg bagus..
Reply With Quote
  #47  
Old 04-27-2011, 12:07 PM
anggunje anggunje is offline
Animal Lover
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 15
Rep Power: 0
anggunje is on a distinguished road
Default Re: Sudah lah salah, tak nak mengaku pula?

hi felix the cat,saya orang baru di sini. Tak pernah lagi cuba BW ni..tapi sejak masuk forum ni bergegar-gegar orang cerita pasal BW, terus saya tertarik. kucing saya sekarang makan RC persian kitten. Agak-agak, kalau saya nak cuba BW ni boleh kan? ada ke awak provide sample? saya ddk bukit raja. TQ
Reply With Quote
  #48  
Old 04-27-2011, 12:49 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 17
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Sudah lah salah, tak nak mengaku pula?

Quote:
Originally Posted by anggunje View Post
hi felix the cat,saya orang baru di sini. Tak pernah lagi cuba BW ni..tapi sejak masuk forum ni bergegar-gegar orang cerita pasal BW, terus saya tertarik. kucing saya sekarang makan RC persian kitten. Agak-agak, kalau saya nak cuba BW ni boleh kan? ada ke awak provide sample? saya ddk bukit raja. TQ
Salam Anggunje,

Welcome to PF .
Sebenarnya ni salah thread
Kalo nak tau tentang BW, boleh la lawat Pets & Products.
Ada thread Blackwood kat situ
Sample memang tak ada, tapi kalo nak cuba saya boleh bagi sikit.
Saya kat Bandar Tasik Selatan.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #49  
Old 04-27-2011, 02:48 PM
anggunje anggunje is offline
Animal Lover
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 15
Rep Power: 0
anggunje is on a distinguished road
Default Re: Sudah lah salah, tak nak mengaku pula?

ampunn~~ saya majukan soalan ke tread yg sebenar key~

apapon, saya nak lah cuba sikit. boleh pos kan?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Musim Tengkujuh Sudah Tiba rock Coffee Room 37 12-05-2009 11:19 AM
salah potong kuku kitten. bedarah bardaziz Cats & Kittens 23 11-04-2009 12:34 AM


All times are GMT +8. The time now is 06:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.