Go

Go Back   PetFinder.my > Latest News & Happenings > Member Introductions

Member Introductions Introduce yourself to our fun community and meet some new friends here!

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 11-07-2009, 11:58 AM
Lionking's Avatar
Lionking Lionking is offline
LulaBee
 
Join Date: Sep 2009
Location: Bangi
Posts: 146
Rep Power: 13
Lionking is on a distinguished road
Default Haluuu..saya pun orang baru jgk,hehe

assalamualaikum..

sy pn ahli baru jgk kat sini, hehe, xla baru sgt dh 2 bln jgk..tp x smpat perkenalkan diri. Saya ada 2 ekor kucing nama Bee n LuLa, DLH n DMH. Hope kat sini dapat blajar dan tambahkan lagi ilmu2 berkenaan kucing ni terutama dari petfinder guru dan rakan-rakan lain, pada masa sama dpt jgk kenal orang-orang kat sini..

wassalam
Reply With Quote
  #2  
Old 11-07-2009, 12:25 PM
Fareen's Avatar
Fareen Fareen is offline
Cat Slave
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 605
Rep Power: 13
Fareen is on a distinguished road
Default Re: Haluuu..saya pun orang baru jgk,hehe

W'salam. Welcome to PF Kat sini orang rugged2 belaka. Ada masaalah apa2 mesti ada yang tolong.. Postlah gambar furkids you. Bole kita tengok
__________________

Proud mummy of Sophie / Dexter / Yuki / Heidi / Optimus

Feed your cats BARF!
www.catnutrition.org
Reply With Quote
  #3  
Old 11-07-2009, 02:51 PM
Lionking's Avatar
Lionking Lionking is offline
LulaBee
 
Join Date: Sep 2009
Location: Bangi
Posts: 146
Rep Power: 13
Lionking is on a distinguished road
Default Re: Haluuu..saya pun orang baru jgk,hehe

Quote:
Originally Posted by Fareen View Post
W'salam. Welcome to PF Kat sini orang rugged2 belaka. Ada masaalah apa2 mesti ada yang tolong.. Postlah gambar furkids you. Bole kita tengok
tak reti lak nak post pic kat cni..nnt cube,tp kt profile ada album dorg hehee
Reply With Quote
  #4  
Old 11-07-2009, 03:24 PM
Fareen's Avatar
Fareen Fareen is offline
Cat Slave
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 605
Rep Power: 13
Fareen is on a distinguished road
Default Re: Haluuu..saya pun orang baru jgk,hehe

Quote:
Originally Posted by mamyku View Post
tak reti lak nak post pic kat cni..nnt cube,tp kt profile ada album dorg hehee
Dah tengok dah. Saya kenal awak ni. Pernah tegur kucing awak yang pegang mic tu. Cute
__________________

Proud mummy of Sophie / Dexter / Yuki / Heidi / Optimus

Feed your cats BARF!
www.catnutrition.org
Reply With Quote
  #5  
Old 11-07-2009, 07:41 PM
CikLola's Avatar
CikLola CikLola is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2009
Location: taman keramat
Posts: 520
Rep Power: 12
CikLola is on a distinguished road
Default Re: Haluuu..saya pun orang baru jgk,hehe

WeLkem mamyku...Lola pn br gak..hek4..leh3 share info kn..hek4
__________________
www.mrssengal.blogspot.com
Reply With Quote
  #6  
Old 11-07-2009, 08:47 PM
cookies4bulat's Avatar
cookies4bulat cookies4bulat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: KL
Posts: 809
Rep Power: 13
cookies4bulat is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to cookies4bulat
Default Re: Haluuu..saya pun orang baru jgk,hehe

welcome mamyku!
__________________
~love my oren,bobo & velvet as much as i love my family,friends & my boo~
http://www.lifeasacatslave.blogspot.com/
http://www.noranasir.blogspot.com/
Reply With Quote
  #7  
Old 11-08-2009, 01:08 AM
rock's Avatar
rock rock is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: di hati kamu
Posts: 655
Rep Power: 13
rock is on a distinguished road
Default Re: Haluuu..saya pun orang baru jgk,hehe

hai mamyku...
comelnya kucing...
rajin2lah sembang kat sini..
Reply With Quote
  #8  
Old 11-08-2009, 01:14 AM
Lionking's Avatar
Lionking Lionking is offline
LulaBee
 
Join Date: Sep 2009
Location: Bangi
Posts: 146
Rep Power: 13
Lionking is on a distinguished road
Default Re: Haluuu..saya pun orang baru jgk,hehe

Quote:
Originally Posted by rock View Post
hai mamyku...
comelnya kucing...
rajin2lah sembang kat sini..
insyaallah..sy pn mmg slalu jek cari2 info kt sini,
Reply With Quote
  #9  
Old 11-08-2009, 01:27 AM
Lionking's Avatar
Lionking Lionking is offline
LulaBee
 
Join Date: Sep 2009
Location: Bangi
Posts: 146
Rep Power: 13
Lionking is on a distinguished road
Default Re: Haluuu..saya pun orang baru jgk,hehe

Quote:
Originally Posted by CikLola View Post
WeLkem mamyku...Lola pn br gak..hek4..leh3 share info kn..hek4
buleh aje cikLola, kita sama-sama share info kt forum nih,lgpun baru brapa bulan je jaga kucin nih, dh lama minat tp x berkesempatan, skang baru tau sket2 pasal kucin2 ni, hehe
Reply With Quote
  #10  
Old 11-08-2009, 09:58 AM
CikLola's Avatar
CikLola CikLola is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2009
Location: taman keramat
Posts: 520
Rep Power: 12
CikLola is on a distinguished road
Default Re: Haluuu..saya pun orang baru jgk,hehe

Quote:
Originally Posted by mamyku View Post
buleh aje cikLola, kita sama-sama share info kt forum nih,lgpun baru brapa bulan je jaga kucin nih, dh lama minat tp x berkesempatan, skang baru tau sket2 pasal kucin2 ni, hehe
oho2...
xpe3....pmulaan yg bek..ahaks2...comey2 kucing mamy...
__________________
www.mrssengal.blogspot.com
Reply With Quote
  #11  
Old 11-08-2009, 09:39 PM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 14
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: Haluuu..saya pun orang baru jgk,hehe

__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne
Reply With Quote
  #12  
Old 11-09-2009, 09:56 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Haluuu..saya pun orang baru jgk,hehe

welcome mamy cat.nak tanya ni DMH tu kebenda apa??

dah nampak kucing mamy yg pegang mic tu.hehehehhe!! karaoke session ke antara kuicng?? tgk sapa jd pemenang.

Quote:
Originally Posted by mamyku View Post
assalamualaikum..

sy pn ahli baru jgk kat sini, hehe, xla baru sgt dh 2 bln jgk..tp x smpat perkenalkan diri. Saya ada 2 ekor kucing nama Bee n LuLa, DLH n DMH. Hope kat sini dapat blajar dan tambahkan lagi ilmu2 berkenaan kucing ni terutama dari petfinder guru dan rakan-rakan lain, pada masa sama dpt jgk kenal orang-orang kat sini..

wassalam
Reply With Quote
  #13  
Old 11-09-2009, 10:31 AM
linda_gamble's Avatar
linda_gamble linda_gamble is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Mar 2009
Location: putrajaya
Posts: 1,056
Rep Power: 14
linda_gamble is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to linda_gamble
Default Re: Haluuu..saya pun orang baru jgk,hehe

hai mamyku..
welcome 2 petfinder.
Reply With Quote
  #14  
Old 11-09-2009, 12:21 PM
Lionking's Avatar
Lionking Lionking is offline
LulaBee
 
Join Date: Sep 2009
Location: Bangi
Posts: 146
Rep Power: 13
Lionking is on a distinguished road
Default Re: Haluuu..saya pun orang baru jgk,hehe

Quote:
Originally Posted by June View Post
welcome mamy cat.nak tanya ni DMH tu kebenda apa??

dah nampak kucing mamy yg pegang mic tu.hehehehhe!! karaoke session ke antara kuicng?? tgk sapa jd pemenang.

Domestic medium hair le kak june, si Lula tu..erm..Bee 2 mmg gitu, kalu benda yg boleh dipeluk dia mmg nak peluk jer,
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Salam Perkenalan Dari Orang Baru naq1989 Member Introductions 10 10-20-2009 02:37 AM
mcm mna nk bg kucing ada surat beranak???saya orang bru di sni... cikentaru Cats & Kittens 17 10-14-2009 12:13 AM
Saya Budak Baru Belajar abul Member Introductions 19 07-09-2009 10:28 PM
Saya baru je berpindah... Zarul Member Introductions 31 06-23-2009 01:30 AM
Saya member baru kat sini la..... BeaYongJune Member Introductions 14 01-22-2009 03:40 AM


All times are GMT +8. The time now is 06:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.