Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Travel > Photos & Diaries

Reply
 
Thread Tools
  #81  
Old 09-04-2008, 06:50 AM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 12
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: Jom...Mari Kita Makan Angin...Kemana Saja

>>rm3500 tak masuk flt ticket...since I work with MAS...so ada free tickets every year....airport tax je kena bayar....tax je pun dah almost rm600 for 3 of us...
Waa....patut le boleh borong anak2 semut yg berdua tuh !!! Flight ticket free rupa2nya. Hmm...iye laa org cantik kan, sesuai la kerja kat MAS. Teringat akak dulu, masa gi Egypt naik Qatar Airways, dapat offer, sama ada nak jadi cabin crew atau jadi stewrdess instructor (since I have teaching background). Tapi kena based kat Doha la. Gaji memang best, starting QR 7 500, tak termasuk allowance & QR lebih besar dari RM !!! Kira2 klu campur2 semua - RM12k & kerja cuma 2 minggu jer sebulan. Teruja sangat. Tapi bila balik, discuss dgn hb, dia kata "Tak payah ler". Abisssss....

>>hotel tu kelas sikit dari yg normal backpackes la...tapi bila culculate balik with other backpackers punye hotel...more cheaper sbb juz pay for 7nights with 1/2 tour...
Apa nama hotel tu ? I nak check internet. You pergi masa season apa ?

>>bygkan masa naik cruise across the border tu...dlm tour amik 60 euro per person.......but bila naik sendiri without tour...I juz pay duit turkey 1.50 one way....per person....see....bape byk diff tu nita....save wooo...
Yes, I know that. Price cross Bosphorus is YTL 1.30.

One question. Nape you stay sampai 10 hari kat Istanbul jer ? I intend to spend 3 days maximum (lagi lama, lagi mahal woooo, rabak poket ). Sebabnya I'm going to Iran first (12 days) & lepas tu baru naik trans Asia train from Tehran - Istanbul (perjalanan 3 hari 3 malam, siap cross Lake Van naik ferry, lepas tu continue naik train semula). Kalau tak kerana Iran, may be I boleh pergi Canakkale, Antalya & Ankara tapi tak per la....This time pergi Istanbul jer dulu. Nanti bila2, I PM you ok, nak dapatkan tips Istanbul.
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #82  
Old 09-04-2008, 06:53 AM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 12
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: Jom...Mari Kita Makan Angin...Kemana Saja

>>Kak Nita, Imaan dan duyong,korang buka lah thread lg kat sini yg mcm diary travelling.takdelah bercampur aduk dgn sapa2 punya gambor2 dan thread.mcm tu lg seronok kamirang membaca perjalanan hidup korang

Nak start tu ada sikit malasss....bila ada org start dulu, rajin pulak menempek !!! Biasa laa tuuuu, June Tenguk laa...kalau ada time, nanti akak buat.
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #83  
Old 09-04-2008, 09:21 AM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 13
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: Jom...Mari Kita Makan Angin...Kemana Saja

nita..

ala...nape tak keje je..ishh..kalau I dpt offer camtu..dah lama blah...hehehe...
dah rezeki keje sini nita...my 1st job nih...terus lekat sampai skrng....

hotel tu kalau tak silap best western la camtu namanye...really2 walking distance to blue mosque tu...kire betul2 belakang masjid tu..kalau azan mmg dengar la...kalau ke jeti uskudar tu...jalan kaki dlm 20min jek...

well...mmg plan masa tu nak pergi ankara la...semua tempat2 yg menarik kat istanbul tu...specially nak tgk yg trojen tu.....tp nak wat camne...my son dah tak larat....so terus stay je la kat istanbul tu...but we jalan2 jugak...kire daily trip la....anak bujang I tu kerek sikit...hehehe...kuat tido...penat sikit nak dukung..adesss...mau senget pinggang nak dukung...so I just take my own sweet time la jln2 sekitar situ...

actually only 8days jek...tp masa hari balik tu...flight was overbooked....so seperti biasa..Staffs will be offloaded....nasib I & anak2 kena offload masa tu...but MAS provide free hotel & food la....so masa tu stay renaissane hotel...5star la kirenye...merasa la juga dok 5star hotel...hehehehe...stay 2 night situ...

so kirenya..best western tu...I book 7days...but pay 5 days jerk..camtu...silap info plak...
__________________
Reply With Quote
  #84  
Old 09-04-2008, 09:59 PM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 12
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: Jom...Mari Kita Makan Angin...Kemana Saja

imann,
you stay kat best western yg mana satu ? Do you know that there are various best western hotels kat istanbul ? Check this out :
http://www.all-hotels.com/best-weste...stanbul_e1.htm
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #85  
Old 09-05-2008, 09:54 AM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 13
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: Jom...Mari Kita Makan Angin...Kemana Saja

nita...

I stayed here...

http://www.sokullupasahotel.com/

dulu they guna USD...now tgk dah guna EURO......adess...terbarai gak nak dok situ...

btw...nita u look for hotel area Sultanahmet.
ni mmg area tourist...just walking distant to blue mosque...haiya sofia...ada few more tmpt lg la...even nak gi bazaar dia pun kire ok jugak la...if tak larat...naik train jek...if I'm not mistaken..2 stop jek...dlm 1.50 camtu....
tp kalau jalan pun best gak...coz lalu kawasan kedai2 yg jual cenderahati tu..leh gak cuci mata...

nak ke Uskudar punya jeti untuk naik ferri dia pun dekat gak...for me..I prefer walk jek...leh cuci mata...mamat2 kat sana....adesss....sungguh melemahkan lutut ku...ensem2 belaka....longlai hati ahkak.....cam nak kipnap bawak balik jek...
__________________
Reply With Quote
  #86  
Old 09-05-2008, 10:52 AM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 12
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: Jom...Mari Kita Makan Angin...Kemana Saja

Nita ngan Imaan citer la pasal Turkey ni cukup ekk...saya nak tumpang info you all..hahaha
ada keinginan yg membara gak ni nak kesana...so nanti you all nyer last post akan menjadi saya punya info...kakaka...saya ikut dari belakang jek...boleh kan..?
__________________

MJ
Reply With Quote
  #87  
Old 09-05-2008, 11:58 AM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 12
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: Jom...Mari Kita Makan Angin...Kemana Saja

Nita ngan Imaan citer la pasal Turkey ni cukup ekk...saya nak tumpang info you all..hahaha
ada keinginan yg membara gak ni nak kesana...so nanti you all nyer last post akan menjadi saya punya info...kakaka...saya ikut dari belakang jek...boleh kan..?

Boleee...no hal punyer....

Imann,
Alamakkk....55 Euros per nite for a double room kaa....Rabak poket aku !!! So, kansel la Memang pun I plan nak stay kat sultanahmet area, cos walking distance ke almost semua attraction. Preference Star Holiday Hotel. Walaupun budget tapi nampak kelas. Review pun bagus.
http://www.hotelstarholiday.com/index.htm

I did walk a lot whenever I travelled. Selagi tak tercabut kepala lutut

Bab mamat2 hensem tuuu....mcm masa I gi north India laa, sebut jer...rupa Salman Khan, SRK, Hrithik Roshan etc, semua ada.....tapi apa2 pun, husbandku tetap menjadi pu....jaan hati ku....cewahhh...
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #88  
Old 09-05-2008, 12:35 PM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 13
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: Jom...Mari Kita Makan Angin...Kemana Saja

Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
[COLOR="Blue"]

Imann,
Alamakkk....55 Euros per nite for a double room kaa....Rabak poket aku !!! So, kansel la Memang pun I plan nak stay kat sultanahmet area, cos walking distance ke almost semua attraction. Preference Star Holiday Hotel. Walaupun budget tapi nampak kelas. Review pun bagus.
http://www.hotelstarholiday.com/index.htm

I did walk a lot whenever I travelled. Selagi tak tercabut kepala lutut

Bab mamat2 hensem tuuu....mcm masa I gi north India laa, sebut jer...rupa Salman Khan, SRK, Hrithik Roshan etc, semua ada.....tapi apa2 pun, husbandku tetap menjadi pu....jaan hati ku....cewahhh...

ha'aa...dulu dia guna USD tau...mmg murah..sbb tu I booked...anyway...kalau u save lg..u just book 2night kat star hotel tu...then sampai sana u walk around lah...byk hotel murah2 tau...yg tak ada dlm tenet pun...mcm dorm gitu..but selesa...kire area belakang blue mosque tu jugak lah...kat town dia pun ada...byk...tak susah la...I dulu tak brani nak dok situ...ye la..I pergi ber3 jek...me & kids...so I nak cari a bit selesa...masa tu my son baru 7thn..cari yg selesa sikit la...kalau skrg ni dah no hal...redah jek...

kalau naik bas...ticket bas dia bukan beli dlm bas tau...hehehe...beli kat pndok2 kecik yg jual sokabar tu...situ la beli teket nye...I aritu jenuh cari...yelah..english derang mmg out...i plak failed cakap turkey......cam ayam itik la kami bercakap...hehe...last2 aku cakap melayu jek...abes citer...kat depan area blue mosque tu ada toursit center gak..leh tanya mcm2 kat situ..

ada bas yg 2 tingkat untuk sideseeing tu...kire daily tour la...dulu kalau tak silap USD15 sorang...la ni tatau la...mau tukar js Euro kot...

kat Jeti Ukudar tu...ada jln undergorund situ...baju2 sejuk murah2...lawaw2...aku rembat 2 helai masa tu...sbb sejuk...masa sebelom pergi kata dlm 20cc jek...sampai sana 12cc !!!....nak beku gak aku & anak2...wakaka...

soping kat bazaar...pada I..mahal la..kalau convert...takat sourvinier tu ok lah kot...but must do a lot of survey....jgn beli kedai belah depan2...tu mmg cekik darah...ko cari kedai yg tersorok2 sikit...leh bargain..

I rembat 1 henbeg......kat belah depan dlm rm450 camtu...cari2 kat belah dlm...nego punye nego....dapat rm175......

kalau pergi Topkapi Palace tu...setiap bilik nak masuk lain2 charge.....tp mmg cantik...!!..

jgn lupa naik cabel car dia...syiok..!!..
__________________
Reply With Quote
  #89  
Old 09-05-2008, 01:57 PM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 12
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: Jom...Mari Kita Makan Angin...Kemana Saja

>>kalau naik bas...ticket bas dia bukan beli dlm bas tau...hehehe...beli kat pndok2 kecik yg jual sokabar tu...situ la beli teket nye...
Info ni, aku tau dah...kat Iran pun serupa tu gak.

>>jgn beli kedai belah depan2...tu mmg cekik darah...ko cari kedai yg tersorok2 sikit...leh bargain..
Memang punnn...

>>kat Jeti Ukudar tu...ada jln undergorund situ...baju2 sejuk murah2...lawaw2...aku rembat 2 helai masa tu...
How much ko dapat ?

>>kalau pergi Topkapi Palace tu...setiap bilik nak masuk lain2 charge.....tp mmg cantik...!!..
Info yg ni aku tak tau....Ingatkan satu kali bayar jer entrance fees dia. So how much per room & yg mana satu worth visiting ?

>>jgn lupa naik cabel car dia...syiok..!!..
Cable car naik kat mana ekk ? Fees ?
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #90  
Old 09-05-2008, 03:41 PM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 13
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: Jom...Mari Kita Makan Angin...Kemana Saja

>>kat Jeti Ukudar tu...ada jln undergorund situ...baju2 sejuk murah2...lawaw2...aku rembat 2 helai masa tu...
How much ko dapat ?

dalam USD 8 -10 selai...

>>kalau pergi Topkapi Palace tu...setiap bilik nak masuk lain2 charge.....tp mmg cantik...!!..
Info yg ni aku tak tau....Ingatkan satu kali bayar jer entrance fees dia. So how much per room & yg mana satu worth visiting ?

tak ingat bape...tp mmg lain2 charge...I masuk kat bilik yg ada biggest diamond tu jek...then bawak camera lain harga...video cam lain harga...if I'm not mistaken la ek...dlm usd5-10 per room camtu la...


>>jgn lupa naik cabel car dia...syiok..!!..
Cable car naik kat mana ekk ? Fees ?

cabel car tu dekat2 ngan hotel gak...dekat ngan makan diraja derang lah...tak ingat apa nama..kat atas tu ada mcm coffee hse lah...utk tgk permandangan camtu...nnt I cari nama dia ek...coz yg ni masuk dlm my 1/2 tour tu...so cable car free la...kalau sendiri2 tak sure plak bape rm...
__________________

Last edited by imann; 09-05-2008 at 04:01 PM.
Reply With Quote
  #91  
Old 09-05-2008, 04:14 PM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 13
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: Jom...Mari Kita Makan Angin...Kemana Saja

nita..,

baru ingat...cable car tu kat area PIERRE LOTI HILL...kat atas tu ada PIERRE LOTI CAFE... harga I tak sure...sbb haritu free. Dari atas tu boleh nampak pulau yg seberang sana nun....kire2 leh nampak hampir 1/2 of Istanbul la camtu...

At the top of this hill (via cable car) sits this great little cafe with an awesome view of the Golden Horn.
__________________
Reply With Quote
  #92  
Old 09-05-2008, 11:33 PM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 12
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: Jom...Mari Kita Makan Angin...Kemana Saja

TQ TQ TQ for all the infos.
Aku baru jer book flight ticket siang tadi. Ingatkan masa MATTA Fair ni boleh la dpt cheaper flight, rupa2nya, tak der.....date yg aku nak pulak dah fully book. So, terpaksa la keluar duit lebih sikit, & tukar dpd Iranian Airlines ke Kuwait Airlines. Depart Nov 11 (anak aku ponteng sekolah 4 ari, tak per laa....final week bukan blaja pun), balik 1 Dec....3 minggu !!! Time pergi tu ada transit 10 jam kat Kuwait, so apa lagi, redah laa...Kuwait bukan besau mana pun. Dlm 10 jam tu may be separuh Kuwait aku boleh pusing
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #93  
Old 09-08-2008, 09:16 AM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 13
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: Jom...Mari Kita Makan Angin...Kemana Saja

wah nita..bestnye pergi....

here more pice for you to see...kasi bakar semangat ni...
map of istanbul



jeti kat uskudar


Topkai palace


View from Pierre Lotti Cafe






__________________
Reply With Quote
  #94  
Old 09-08-2008, 01:59 PM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 12
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: Jom...Mari Kita Makan Angin...Kemana Saja

Cun2 nya gambar....dgn tuannya sekali pun cun gak. Klu aku nak pinjam map ko tu buleh tak ? Aku ada la download map dari internet ni, tapi nanti bila print sure tak berapa clear sgt. Klu buleh, ko tlg pos kat aku ehh....nanti bila dah balik Msia, aku pulang la balik. Bukan aper...memang la kat sana nanti buleh cari map, tapi klu dah ada siap2 dari sini, lagi senang aku nak buat planning ke mana nak visit pada hari pertama, kedua and so on. Lagi pun time aku limited.
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #95  
Old 09-08-2008, 02:08 PM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 13
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: Jom...Mari Kita Makan Angin...Kemana Saja

Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
Cun2 nya gambar....dgn tuannya sekali pun cun gak. Klu aku nak pinjam map ko tu buleh tak ? Aku ada la download map dari internet ni, tapi nanti bila print sure tak berapa clear sgt. Klu buleh, ko tlg pos kat aku ehh....nanti bila dah balik Msia, aku pulang la balik. Bukan aper...memang la kat sana nanti buleh cari map, tapi klu dah ada siap2 dari sini, lagi senang aku nak buat planning ke mana nak visit pada hari pertama, kedua and so on. Lagi pun time aku limited.

boleh no hal..small matter je tu...tp dgn satu syarat....kalau ku jumpa lah itu map ek...rasa2 ada dlm kotak tu...nnt let me cari dulu...then will let u knw ada ke idak map tu......kalau ada...will post to u...


psst...w'end ni nak balik ipoh...tgk yoshi....best...best..!!!
__________________
Reply With Quote
  #96  
Old 09-08-2008, 02:51 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: Jom...Mari Kita Makan Angin...Kemana Saja

.:: Waaa.. Dah panjang dah cerita Istanbul Kak Nita ngan Kak Imann nieh... Heheheh!!! Tumpang syok gak dgr Kak Nita nk p mkn angin ke sana ujung tahun nieh... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #97  
Old 09-08-2008, 03:15 PM
sabrina.kss's Avatar
sabrina.kss sabrina.kss is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ampang
Posts: 180
Rep Power: 12
sabrina.kss is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to sabrina.kss
Default Re: Jom...Mari Kita Makan Angin...Kemana Saja

Quote:
Originally Posted by imann View Post
nita..

rm3500 tak masuk flt ticket...since I work with MAS...so ada free tickets every year....airport tax je kena bayar....tax je pun dah almost rm600 for 3 of us...

hotel tu kelas sikit dari yg normal backpackes la...tapi bila culculate balik with other backpackers punye hotel...more cheaper sbb juz pay for 7nights with 1/2 tour...

masa tu hotel tu offer USD20 pernight...but with the offer and after nego...they give me USD15....2 queen bed tu...hehehe...oklah kan...

backpakes hotel yg lain dah guna Euro masa tu...lg mahal kalau convert...tour pun guna euro...mau tergolek jatuh katil kalau kire2.....

bygkan masa naik cruise across the border tu...dlm tour amik 60 euro per person.......but bila naik sendiri without tour...I juz pay duit turkey 1.50 one way....per person....see....bape byk diff tu nita....save wooo...
Sis Imann keje kat MAS which dept? Hmm.. kalau direct dgn airline memang byk dapat rebate ticket. Macam kiter ni payroll under GSA, tak byk dapat, Dulu leh dapat free ticket on Gulf Air. baru2 ni tukar policy.. hanya boleh beli ID90 or ID50 only on Gulf Air. Sabar jelaaa...
__________________
S-a-B-r-I-n-A
ayumi-kuriyu.blogspot.com
Reply With Quote
  #98  
Old 09-08-2008, 03:21 PM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 13
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: Jom...Mari Kita Makan Angin...Kemana Saja

Quote:
Originally Posted by sabrina.kss View Post
Sis Imann keje kat MAS which dept? Hmm.. kalau direct dgn airline memang byk dapat rebate ticket. Macam kiter ni payroll under GSA, tak byk dapat, Dulu leh dapat free ticket on Gulf Air. baru2 ni tukar policy.. hanya boleh beli ID90 or ID50 only on Gulf Air. Sabar jelaaa...
MAS with Airport Operation...to be specific...Ground Support Services la..
kat area Southern Support Zone gitu...

U keje ngan MAS gak ke?...hehehe...kecik nye dunia....
__________________
Reply With Quote
  #99  
Old 09-08-2008, 10:06 PM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 12
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: Jom...Mari Kita Makan Angin...Kemana Saja

imann, klu jumpa map tu, bawakla balik ipoh, Nanti kita jmp kat mana2 kat Ipoh ni. I ada PM my ph number.
Mondok......nak travel mmg best...tapi penatnya akak buat research. Utk 3 negara plak tu - Iran, Turkey (Istanbul) & Kuwait. Mcm2 benda nak kena research. Dah tu...kira punya kira, kena spend RM9k utk akak & anak akak. Itu budget2 travel tuuuu..............adesss.......pokai makcikkkk
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #100  
Old 09-09-2008, 01:52 PM
sabrina.kss's Avatar
sabrina.kss sabrina.kss is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ampang
Posts: 180
Rep Power: 12
sabrina.kss is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to sabrina.kss
Default Re: Jom...Mari Kita Makan Angin...Kemana Saja

Quote:
Originally Posted by imann View Post
MAS with Airport Operation...to be specific...Ground Support Services la..
kat area Southern Support Zone gitu...

U keje ngan MAS gak ke?...hehehe...kecik nye dunia....
taklah sis.. kiter Reservation Gulf Air. Tapi adalah jugak kenal sorang Reservation Controller MAS ni.. hehehe.. tapi sorang jelaa.. ni masuk sis Iman, jadilah 2 orang dari MAS yg kiter kenal..
__________________
S-a-B-r-I-n-A
ayumi-kuriyu.blogspot.com

Last edited by sabrina.kss; 09-09-2008 at 06:48 PM.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 04:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.