Go

Go Back   PetFinder.my > The Animal Corner > Cats & Kittens > Health, Disease & Diet

Health, Disease & Diet Find out the best tips and practices on managing your cat's diet, health care, and issues with diseases from our community of animal lovers

Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 03-17-2009, 10:20 AM
DJSNAZ83's Avatar
DJSNAZ83 DJSNAZ83 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bandar Baru Sentol,KL...hometown is Kelantan.
Posts: 941
Rep Power: 13
DJSNAZ83 is on a distinguished road
Default Re: Cat Supliments & Shampoo

ini frontline yang diceritakan...ada dua jenis...Frontline Spot-On dan Frontline Spray...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	frontline_spray_100ml_39307.jpg
Views:	66
Size:	6.2 KB
ID:	3916   Click image for larger version

Name:	FrontlineCats.jpg
Views:	69
Size:	24.9 KB
ID:	3917  
__________________
http://www.rizcoon.com
Reply With Quote
  #22  
Old 03-17-2009, 10:35 AM
bujal bujal is offline
Animal Lover
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3
Rep Power: 0
bujal is on a distinguished road
Smile Re: Cat Supliments & Shampoo

newbie nk btnye skit...
frontline nie bgus x?
ade effect pda kucing x?
cmne cara gna ek,leh trangkn x...
Reply With Quote
  #23  
Old 03-17-2009, 10:52 AM
nik_tropicana's Avatar
nik_tropicana nik_tropicana is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,146
Rep Power: 14
nik_tropicana is on a distinguished road
Default Re: Cat Supliments & Shampoo

ye lah..EJ da bagi penerangan pasal fronline neh..
__________________
Reply With Quote
  #24  
Old 03-17-2009, 01:11 PM
shareen_natasha's Avatar
shareen_natasha shareen_natasha is offline
Mamiauww...
 
Join Date: Jan 2009
Location: Puchong Utama, Selangor
Posts: 917
Rep Power: 12
shareen_natasha is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to shareen_natasha
Talking Re: Cat Supliments & Shampoo

spot on frontline tu mcm bagus jek kan
(thn 2 weeks ka?)... sha xpnh try...slalu pkai yg spray.. yang kolar pun ok...(5 months)
KJ BOY skang nih dh tkena dgn kutu jenis lain plak... bulu dah la kaler red... jd snang nmpk... kutu tu jenis halus2 ja... mcm besar pasir tp kaler itam... geram aku nengok... smua aku picit... ari tu sembur prontline.. mcm xhapus jek... lepas ni KJBOY akn sha bwk mnerima treatmnt kodai pakcu lar... snang sket... geram aku dgn kutu dia...
__________________

"`But I don't want to go among mad people,' Alice remarked.
`Oh, you can't help that,' said the Cat: `we're all mad here. I'm mad. You're mad.'
Reply With Quote
  #25  
Old 03-18-2009, 01:32 PM
prinz38i prinz38i is offline
Human :-)
 
Join Date: Feb 2009
Location: Seri Kembangan
Posts: 542
Rep Power: 12
prinz38i is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to prinz38i
Default Re: Cat Supliments & Shampoo

Quote:
Originally Posted by shareen_natasha View Post
spot on frontline tu mcm bagus jek kan
(thn 2 weeks ka?)... sha xpnh try...slalu pkai yg spray.. yang kolar pun ok...(5 months)
KJ BOY skang nih dh tkena dgn kutu jenis lain plak... bulu dah la kaler red... jd snang nmpk... kutu tu jenis halus2 ja... mcm besar pasir tp kaler itam... geram aku nengok... smua aku picit... ari tu sembur prontline.. mcm xhapus jek... lepas ni KJBOY akn sha bwk mnerima treatmnt kodai pakcu lar... snang sket... geram aku dgn kutu dia...
haaa.. kutu kecik2 kaler itam cam pasir tu ada banyak kat badan stray cat yg sy baru kutip last 2 weeks. ari tu mandikan, nampak banyak kat bawah bulu die. kalo kering tak nampak.. pastu pg td ada nampak seko yg besa kat kulit kucing yg seko lagi.. huhuuu... harap2 pakcu ada bg diskaun yg menarik tuk ubat2 kutu and shampoo kutu gak ye pakcu...
Reply With Quote
  #26  
Old 03-23-2009, 10:43 AM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 14
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: Cat Supliments & Shampoo

Quote:
Originally Posted by shareen_natasha View Post
nk kurangkn ke pratusan keguguran bulu... nk bg supliment apa?
byk suppliment kat kedai...ikut keserasian kucing2 gaks...cam kucing2 akak...some gune brewer's yeast tu...some gune coatex tu...sbb tak semua kucing2 akak nak makan pil tu...yg coatex tu...just picit dlm mulut dorang jek...so ikut masing2 la...

Quote:
Originally Posted by euanna View Post
Apa beza frontline spot-on dengan spray?? Kucing 2 ekor ni kena kutu tak tau nak buat macam mana.. Salem bolehla belek2 guna sikat kutu.. Sherbet tu..jangan harap! Baru letak sikat kat badan dia..dia gigit2 macam mainan..pastu tak nak duduk diam.

Pastu........ kalau 2 ekor ni letak frontline tu.. ada apa2 safety requirement? kena asingkan ke?? x bg jilat bulu ke..???

Ada terpikir nak bagi supplement..tapi tak tau apa nak bagi.. dan mana nak cari vitamin yang liquid yer??? (Kucing2 ni leceh sikit nak bagi pil )...
pasal frontline ni...kalau akak nka guna spot on tu...mau bangkrup weii...12 ekor semuanye...sbb tu akak guna yg spray...so far ok..its work for me la...lgpun semua indoor....lepas spray kat badan dorang tu...kasi upah makan wetfood trus..so that dorang lupa nak jilat2 badan...at least sempat le kering ubat tu kat badan...lepas tu dorang nak jilat tu...takpe dah le...so far takde plak side effect...org lain tatau le...once operasi spray fronline tu...akak akan bersihkan satu umah dgn ubat untuk matikan hama ke...kutu ke...(kot2 lekat kat sofa ke hape ke)...lupa plak ubat tu nama apa....tp kak june tlg belikan aritu...kena bancuh ngan air...pehtu spray satu umah....camtu la akak buat..

Quote:
Originally Posted by ZuHRaH View Post
Apa beza fungsi brewer yeast dgn coatex yer? dua2 tu utk bulu kucing kan?

camner nak guna frontline spray tu, spray terus pada bulu? takut lepas spray anak buluku itu jilat plak....
dua2 lebih kurang sama fungsi kalau tak silap akak le...but coatex tu more on kasi bulu tak gugur dan cantik..(pada kucing akak le...org lain tatau)....lgpun...coatex tu akak guna utk DLH jek...jimat sikit...sbb mahal gak tu...
__________________
Reply With Quote
  #27  
Old 03-23-2009, 10:46 AM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 14
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: Cat Supliments & Shampoo

Quote:
Originally Posted by prinz38i View Post
haaa.. kutu kecik2 kaler itam cam pasir tu ada banyak kat badan stray cat yg sy baru kutip last 2 weeks. ari tu mandikan, nampak banyak kat bawah bulu die. kalo kering tak nampak.. pastu pg td ada nampak seko yg besa kat kulit kucing yg seko lagi.. huhuuu... harap2 pakcu ada bg diskaun yg menarik tuk ubat2 kutu and shampoo kutu gak ye pakcu...
sbb tu kalau ada kucing baru..elok asingkan dari kucing kat umah kita...kutu ni mmg cepat jangkit nye...cam akak ni..kalau ada kucing baru...sure operasi semua sekali spray frontline tu....mmg guna spray tu botol besar...kire sekali guna je dah abes sebotol......better spray b4 terkena semua...termasuk le kucing yg baru....tu yg bila nak tambah bilangan rakyat ni...pikir 200x
__________________
Reply With Quote
  #28  
Old 04-29-2009, 03:35 AM
catt413 catt413 is offline
Azman
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bandar Sunway
Posts: 29
Rep Power: 0
catt413 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to catt413
Smile Re: Cat Supliments & Shampoo

Quote:
Originally Posted by imann View Post
akak akan bersihkan satu umah dgn ubat untuk matikan hama ke...kutu ke...(kot2 lekat kat sofa ke hape ke)...lupa plak ubat tu nama apa....tp kak june tlg belikan aritu...kena bancuh ngan air...pehtu spray satu umah....camtu la akak buat..
kak june, apa nama ubat tu... kat mana kak june beli yer? and berapa kos dia?? mana kak june nih... kak june!!!!!.....
Reply With Quote
  #29  
Old 04-29-2009, 10:11 AM
FurKids's Avatar
FurKids FurKids is offline
Pets Are NOT Disposable
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,041
Rep Power: 15
FurKids is on a distinguished road
Default Re: Cat Supliments & Shampoo

Quote:
Originally Posted by DJSNAZ83 View Post
ini frontline yang diceritakan...ada dua jenis...Frontline Spot-On dan Frontline Spray...
Mohon kasi siiiii-kit pembetulan, ya kawan ... kalau kat pet shop mereka cuma jual 2 jenis produk Frontline ... mcm yg DJ ceritakan tu ... tapi mereka tidak ada jual satu jenis lagi yg lebih bagus (lupakan sahaja pencegahan menggunakan shampoo dsbnya sebab itu cara lama, sekarang teknologi breakthrough dalam produk pencegahan fleas dan mites amat mengkagumkan dan senang digunakan, jauh lebih efektif) iaitu Frontline Spot-On Combo namanya yang membunuh fleas dan juga MITES dan membekalkan perlindungan selama sebulan. Letak di belakang leher (saya suka letak at the base of the skull). Tolak bulu dengan jari supaya dapat menitis pada kulit (jangan letak di bulu, mesti kena kulit bagi dia meresap ke dalam kulit).

Kurung kucing selama setengah hari bagi memastikan kawasan titisan ubat betul-betul kering (dia lambat kering sebab bila tersentuh kulit kucing, ubat akan menjadi berminyak - jadi lambat kering). Jangan kasi kucing berlarian merata dan basahkan badannya. Ubat tersebut mesti kering supaya dapat meresap dalam kulit dan mengalir ke seluruh kulit badan bagi memperolehi perlindungan terbaik selama satu bulan. Jangan mandikan kucing sehingga 2 hari selepas meletak ubat. Dan kalau nak letak ubat, tunggu 2 hari selepas mandi baru boleh letak ubat supaya lebih mujarab.

Produk Combo ini hanya dijual di klinik ... bukan di pet shop.

Sila rujuk juga thread "Fleas Allergic" ... tima kacih ...
__________________
"We organized in the past to make Trap-Neuter-Return possible. Today, we organize to make Trap-Neuter-Return the norm and to end the unnecessary killing of cats in animal shelters across the country and provide humane care." - Alley Cat Allies
Reply With Quote
  #30  
Old 04-29-2009, 10:34 AM
euanna's Avatar
euanna euanna is offline
Call me Yuana or Yan ;)
 
Join Date: Jan 2009
Location: Bdr Sri Permaisuri, Cheras
Posts: 710
Rep Power: 12
euanna is on a distinguished road
Default Re: Cat Supliments & Shampoo

Frontline Combo tu yang warna hijau kan? Rasa macam ada nampak kat petshop.. dan yang vet guna warna biru haritu.. (packaging / pipet) .. kalau google website frontline..rasa cam yang hijau bagus... betul ke?
Reply With Quote
  #31  
Old 04-29-2009, 10:38 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Cat Supliments & Shampoo

apa tu catt.ko jerit kuatnya smp berdengung telinga akak.ubat yg mana satu ni?? ubat kutu?? akak dah lupalah nama ubat tu.ada kat rmh.tp dia dlm kota kecik pastu satu tutup botol tu dah cukup.campur dgn air dan mop rmh dgn air tu.rupa dia bila campur dgn air mcm susu. karang balik akak chk tgk nama ubat tu.

Quote:
Originally Posted by catt413 View Post
kak june, apa nama ubat tu... kat mana kak june beli yer? and berapa kos dia?? mana kak june nih... kak june!!!!!.....
Reply With Quote
  #32  
Old 04-29-2009, 11:06 AM
DJSNAZ83's Avatar
DJSNAZ83 DJSNAZ83 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bandar Baru Sentol,KL...hometown is Kelantan.
Posts: 941
Rep Power: 13
DJSNAZ83 is on a distinguished road
Default Re: Cat Supliments & Shampoo

Quote:
Originally Posted by FurKids View Post
Mohon kasi siiiii-kit pembetulan, ya kawan ... kalau kat pet shop mereka cuma jual 2 jenis produk Frontline ... mcm yg DJ ceritakan tu ... tapi mereka tidak ada jual satu jenis lagi yg lebih bagus (lupakan sahaja pencegahan menggunakan shampoo dsbnya sebab itu cara lama, sekarang teknologi breakthrough dalam produk pencegahan fleas dan mites amat mengkagumkan dan senang digunakan, jauh lebih efektif) iaitu Frontline Spot-On Combo namanya yang membunuh fleas dan juga MITES dan membekalkan perlindungan selama sebulan. Letak di belakang leher (saya suka letak at the base of the skull). Tolak bulu dengan jari supaya dapat menitis pada kulit (jangan letak di bulu, mesti kena kulit bagi dia meresap ke dalam kulit).

Kurung kucing selama setengah hari bagi memastikan kawasan titisan ubat betul-betul kering (dia lambat kering sebab bila tersentuh kulit kucing, ubat akan menjadi berminyak - jadi lambat kering). Jangan kasi kucing berlarian merata dan basahkan badannya. Ubat tersebut mesti kering supaya dapat meresap dalam kulit dan mengalir ke seluruh kulit badan bagi memperolehi perlindungan terbaik selama satu bulan. Jangan mandikan kucing sehingga 2 hari selepas meletak ubat. Dan kalau nak letak ubat, tunggu 2 hari selepas mandi baru boleh letak ubat supaya lebih mujarab.

Produk Combo ini hanya dijual di klinik ... bukan di pet shop.

Sila rujuk juga thread "Fleas Allergic" ... tima kacih ...
ow..ya meh?
so,frontline spot on n frontline combo tu berbeza la yea?
nape x perasan lak b4 dis...
__________________
http://www.rizcoon.com
Reply With Quote
  #33  
Old 04-29-2009, 11:06 AM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 14
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: Cat Supliments & Shampoo

err ni thread shampoo ke thread kutu...ape pon ..FL spot on combo paling senang mudah effektif...hanya terjual di vet sahaja..satu set ada 3 pippet ..rm52 *menggigil kuar duit beli 3 kotak*...
__________________
Meekee.Boy.Itam.Amad.Acap.Milo.Mimi
Reply With Quote
  #34  
Old 04-29-2009, 11:08 AM
catt413 catt413 is offline
Azman
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bandar Sunway
Posts: 29
Rep Power: 0
catt413 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to catt413
Default Re: Cat Supliments & Shampoo

Quote:
Originally Posted by June View Post
apa tu catt.ko jerit kuatnya smp berdengung telinga akak.ubat yg mana satu ni?? ubat kutu?? akak dah lupalah nama ubat tu.ada kat rmh.tp dia dlm kota kecik pastu satu tutup botol tu dah cukup.campur dgn air dan mop rmh dgn air tu.rupa dia bila campur dgn air mcm susu. karang balik akak chk tgk nama ubat tu.
hihihihi.. saja suka2 menjerit... ader pun kak june.. ubat tu lah yang boleh bersihkan satu umah dgn ubat untuk matikan hama ke...kutu ke...(kot2 lekat kat sofa ke hape ke)...kena bancuh ngan air...pehtu spray satu umah....tapi ubat tu kak june yang tolong belikan...camtu la cerita dari akak imann..

mana nak beli ubat tu.... akak tolong beli kat saya pulak lah....
Reply With Quote
  #35  
Old 04-29-2009, 11:08 AM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 14
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: Cat Supliments & Shampoo

Quote:
Originally Posted by June View Post
apa tu catt.ko jerit kuatnya smp berdengung telinga akak.ubat yg mana satu ni?? ubat kutu?? akak dah lupalah nama ubat tu.ada kat rmh.tp dia dlm kota kecik pastu satu tutup botol tu dah cukup.campur dgn air dan mop rmh dgn air tu.rupa dia bila campur dgn air mcm susu. karang balik akak chk tgk nama ubat tu.

obat ape nieh june? meh share.....
__________________
Meekee.Boy.Itam.Amad.Acap.Milo.Mimi
Reply With Quote
  #36  
Old 04-29-2009, 11:12 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Cat Supliments & Shampoo

beli boleh,tp nak jumpa ko kat mana nak bg barang ni?? akak beli kat Petsmore ari tu.last year rasanya. botol kecik je.tuang sikit dlm penutup botol tu campurkan dgn air,ko nak spray blh,mop pun blh seisi rmh.mmg baguslah ubat ni.akak cuci cage dgn carrier dgn benda alah ni.bunuh kutu2 dan segala hama yg halus.

Ina,aku tak ingat nama ubat tu.ada kat rmh.karang aku balik rmh mlm aku post kat sini.

Quote:
Originally Posted by catt413 View Post
hihihihi.. saja suka2 menjerit... ader pun kak june.. ubat tu lah yang boleh bersihkan satu umah dgn ubat untuk matikan hama ke...kutu ke...(kot2 lekat kat sofa ke hape ke)...kena bancuh ngan air...pehtu spray satu umah....tapi ubat tu kak june yang tolong belikan...camtu la cerita dari akak imann..

mana nak beli ubat tu.... akak tolong beli kat saya pulak lah....
Reply With Quote
  #37  
Old 04-29-2009, 11:21 AM
catt413 catt413 is offline
Azman
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bandar Sunway
Posts: 29
Rep Power: 0
catt413 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to catt413
Default Re: Cat Supliments & Shampoo

Quote:
Originally Posted by June View Post
beli boleh,tp nak jumpa ko kat mana nak bg barang ni??
yer tak yer... macam ler dok sebelah umah... nanti akak letak la gambar ubat tu kat sini n harga dia sekali bleh juga buat pedoman kot2 terjumpa kat mana2..tak pun kita minta pakcu jer la sediakan ubat nie... mesti ramai yang nak ubat nie.. bila2 tersesat area pakcu leh singgah...
Reply With Quote
  #38  
Old 04-29-2009, 11:26 AM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 14
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: Cat Supliments & Shampoo

Quote:
Originally Posted by June View Post
beli boleh,tp nak jumpa ko kat mana nak bg barang ni?? akak beli kat Petsmore ari tu.last year rasanya. botol kecik je.tuang sikit dlm penutup botol tu campurkan dgn air,ko nak spray blh,mop pun blh seisi rmh.mmg baguslah ubat ni.akak cuci cage dgn carrier dgn benda alah ni.bunuh kutu2 dan segala hama yg halus.

Ina,aku tak ingat nama ubat tu.ada kat rmh.karang aku balik rmh mlm aku post kat sini.
owh kat petsmore..kat OU ni pon ada petsmore..ko kasik la nama dan rupa bentok..bila aku senang2 bleh aku carik kat seblah nih...
__________________
Meekee.Boy.Itam.Amad.Acap.Milo.Mimi
Reply With Quote
  #39  
Old 04-29-2009, 11:28 AM
FurKids's Avatar
FurKids FurKids is offline
Pets Are NOT Disposable
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,041
Rep Power: 15
FurKids is on a distinguished road
Default Re: Cat Supliments & Shampoo

Quote:
Originally Posted by euanna View Post
Frontline Combo tu yang warna hijau kan? Rasa macam ada nampak kat petshop.. dan yang vet guna warna biru haritu.. (packaging / pipet) .. kalau google website frontline..rasa cam yang hijau bagus... betul ke?
Oh yerrr, Euanna, lupa lak nak cakap ... vet kerajaan tak der yang combo ... dia ada yg biasa tu ajerr .... warna biruuuu ...

Yer, yang combo warna hijau ... vet swasta ada ...
__________________
"We organized in the past to make Trap-Neuter-Return possible. Today, we organize to make Trap-Neuter-Return the norm and to end the unnecessary killing of cats in animal shelters across the country and provide humane care." - Alley Cat Allies
Reply With Quote
  #40  
Old 04-29-2009, 11:36 AM
FurKids's Avatar
FurKids FurKids is offline
Pets Are NOT Disposable
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,041
Rep Power: 15
FurKids is on a distinguished road
Default Re: Cat Supliments & Shampoo

Quote:
Originally Posted by hatemetoday View Post
owh kat petsmore..kat OU ni pon ada petsmore..ko kasik la nama dan rupa bentok..bila aku senang2 bleh aku carik kat seblah nih...
June apa nama produk tu? Aku takut itu produk utk anjing bukan kucing ... ada tak dia kata boleh guna utk kucing?

The reason I ask is that unless specifically stated selamat untuk kucing, it will be toksik to the cat sebab kebanyakan dog flea product mengandungi permetherin (a cheaper and more stable version to control fleas, etc) which is toxic to cats but safe for dogs. In fact, many pet shops and grooming centre staff are quite ignorant and careless about this. They use dog products on cats very freely ... some cat owners find their cats sick or drooling after sending for bathing and grooming.

That is why we must never, never use dog products (shampoos, etc) on cats unless specifically mentioned on the product that it is safe for cats.

Kucing tak lah mati serta merta tapi it harms the cats and as you know, toxicity residue is accumulative in the body of the animal.

Let us know the product details, especially the active ingredient, June.
__________________
"We organized in the past to make Trap-Neuter-Return possible. Today, we organize to make Trap-Neuter-Return the norm and to end the unnecessary killing of cats in animal shelters across the country and provide humane care." - Alley Cat Allies
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 08:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.