Go

Go Back   PetFinder.my > The Animal Corner > Cats & Kittens > Health, Disease & Diet

Health, Disease & Diet Find out the best tips and practices on managing your cat's diet, health care, and issues with diseases from our community of animal lovers

Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 04-29-2009, 12:02 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Cat Supliments & Shampoo

ayoyoyoh!! mcm tu kah?? huhuhuhu!! karang mlm aku balik aku post gambar dan contain ubat tu. supaya kwn2 boleh tengok.supaya brother FK blh bgtau safe or not.

Bro,ni off topic sikit.jari aku bengkak kena gigit dgn kitten stray pagi tadi.aku tangkap dia dia gigit aku.skrg ni dah bengkak tp tak gemuk bengkak mcm selalu aku kena.nak kena inject ke bro.agak2 biru2 lebam sikit dan ngilu2 sikit.kurang dari yg biasa aku kena.


Quote:
Originally Posted by FurKids View Post
June apa nama produk tu? Aku takut itu produk utk anjing bukan kucing ... ada tak dia kata boleh guna utk kucing?

The reason I ask is that unless specifically stated selamat untuk kucing, it will be toksik to the cat sebab kebanyakan dog flea product mengandungi permetherin (a cheaper and more stable version to control fleas, etc) which is toxic to cats but safe for dogs. In fact, many pet shops and grooming centre staff are quite ignorant and careless about this. They use dog products on cats very freely ... some cat owners find their cats sick or drooling after sending for bathing and grooming.

That is why we must never, never use dog products (shampoos, etc) on cats unless specifically mentioned on the product that it is safe for cats.

Kucing tak lah mati serta merta tapi it harms the cats and as you know, toxicity residue is accumulative in the body of the animal.

Let us know the product details, especially the active ingredient, June.

Last edited by June; 04-29-2009 at 12:13 PM.
Reply With Quote
  #42  
Old 04-29-2009, 12:41 PM
FurKids's Avatar
FurKids FurKids is offline
Pets Are NOT Disposable
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,041
Rep Power: 15
FurKids is on a distinguished road
Default Re: Cat Supliments & Shampoo

Quote:
Originally Posted by June View Post
ayoyoyoh!! mcm tu kah?? huhuhuhu!! karang mlm aku balik aku post gambar dan contain ubat tu. supaya kwn2 boleh tengok.supaya brother FK blh bgtau safe or not. .
Postkan ingredients dia, check ada tulis terang benderang "safe for cats" tak?
Quote:
Originally Posted by June View Post
Bro,ni off topic sikit.jari aku bengkak kena gigit dgn kitten stray pagi tadi.aku tangkap dia dia gigit aku.skrg ni dah bengkak tp tak gemuk bengkak mcm selalu aku kena.nak kena inject ke bro.agak2 biru2 lebam sikit dan ngilu2 sikit.kurang dari yg biasa aku kena.
How many hours ago and exactly on which finger and which part (is it near or on a movable joint? Dah biru? Saya tak pernah biru ... merah bengkak ada lah ... if unsure, just go to clinic (company bayar kan?) and ask for Amoxicillin if you are not allergic to penicillin - bukan Erythromycin or Tetracycline, etc which is not effective against the wide spectrum of bacteria (Pasteurella species, Actinomyces species, Propionibacterium species, Bacteroides species, Fusobacterium species, Clostridium species, Wolinella species, Peptostreptococcus species, Staphylococcus species, Streptococcus species) in cat bites.

Augmentin is expensive but commonly used. Let the doctor examine your hand and determine if an injection is necessary (if swelling is preceeding very fast and bad and entering your blood system) or oral medication is sufficient. Try not to move your hand around the bite area so as not to spread the toxin and push it into your blood stream.

Ngilu only ke? Bukan sakit? Is the swelling red and warm? Gigit kat mana di jari mana and which joint on the finger or hand? Describe in detail pls ...
__________________
"We organized in the past to make Trap-Neuter-Return possible. Today, we organize to make Trap-Neuter-Return the norm and to end the unnecessary killing of cats in animal shelters across the country and provide humane care." - Alley Cat Allies
Reply With Quote
  #43  
Old 04-29-2009, 12:48 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Cat Supliments & Shampoo

ok,aku akan higlight merah merah safe for cats.

td pagi dlm kol 830pg aku dok kejar kitten stray ni.dia gigit tgn aku.jari telunjuk sebelah kanan.td darah dah kuar sikit after dia gigit.aku sapu minyak gamat darah tu stop.skrg dah bengkak blueish sikit2 dan lembam.tp tak bengkak mcm kembang selalu kena tu. itu yg aku tgh fikir nak gi doctor ke tak.td aku cari2 klinik kat around office.yg paling dekat tmn maluri.aku ingat around 3-4pm aku gi tgk apa doctor cakap sakit tp bukan yg mcm selalu aku kena.ngilu2 gitu.jari telunjuk ditengah2.

Quote:
Originally Posted by FurKids View Post
Postkan ingredients dia, check ada tulis terang benderang "safe for cats" tak?How many hours ago and exactly on which finger and which part (is it near or on a movable joint? Dah biru? Saya tak pernah biru ... merah bengkak ada lah ... if unsure, just go to clinic (company bayar kan?) and ask for Amoxicillin if you are not allergic to penicillin - bukan Erythromycin or Tetracycline, etc which is not effective against the wide spectrum of bacteria (Pasteurella species, Actinomyces species, Propionibacterium species, Bacteroides species, Fusobacterium species, Clostridium species, Wolinella species, Peptostreptococcus species, Staphylococcus species, Streptococcus species) in cat bites.

Augmentin is expensive but commonly used. Let the doctor examine your hand and determine if an injection is necessary (if swelling is preceeding very fast and bad and entering your blood system) or oral medication is sufficient. Try not to move your hand around the bite area so as not to spread the toxin and push it into your blood stream.

Ngilu only ke? Bukan sakit? Is the swelling red and warm? Gigit kat mana di jari mana and which joint on the finger or hand? Describe in detail pls ...
Reply With Quote
  #44  
Old 04-29-2009, 12:51 PM
catt413 catt413 is offline
Azman
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bandar Sunway
Posts: 29
Rep Power: 0
catt413 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to catt413
Default Re: Cat Supliments & Shampoo

Quote:
Originally Posted by June View Post
Bro,ni off topic sikit.jari aku bengkak kena gigit dgn kitten stray pagi tadi.aku tangkap dia dia gigit aku.skrg ni dah bengkak tp tak gemuk bengkak mcm selalu aku kena.nak kena inject ke bro.agak2 biru2 lebam sikit dan ngilu2 sikit.kurang dari yg biasa aku kena.
pergi jer la klinik kak june... dah la kitten stray mana kita tau apa aktiviti dia.. kalau yang kita bela dalam umah tu lain la cerita...
Reply With Quote
  #45  
Old 04-29-2009, 01:00 PM
FurKids's Avatar
FurKids FurKids is offline
Pets Are NOT Disposable
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,041
Rep Power: 15
FurKids is on a distinguished road
Default Re: Cat Supliments & Shampoo

Quote:
Originally Posted by June View Post
ok,aku akan higlight merah merah safe for cats. .
... kalau jumpa ayat tu laaaa ....
Quote:
Originally Posted by June View Post
td pagi dlm kol 830pg aku dok kejar kitten stray ni.dia gigit tgn aku.jari telunjuk sebelah kanan.td darah dah kuar sikit after dia gigit.aku sapu minyak gamat darah tu stop.skrg dah bengkak blueish sikit2 dan lembam.tp tak bengkak mcm kembang selalu kena tu. itu yg aku tgh fikir nak gi doctor ke tak.td aku cari2 klinik kat around office.yg paling dekat tmn maluri.aku ingat around 3-4pm aku gi tgk apa doctor cakap sakit tp bukan yg mcm selalu aku kena.ngilu2 gitu.jari telunjuk ditengah2.
Nekes time kena gigit kucing (try not to get bitten at all kalau boley), do not stop the blood flow at all, get as much blood to flow out as possible BEFORE the wound closes (it closes very quickly and traps bacteria inside, causing much problems) because this helps drain the bacteria OUT and reduce the swelling and infection.

Kalau sikit ajer darah yg dapat keluarkan, do like you do a snake bite ... use your mouth and suck out as much blood as you can and spit it out ... do several times until you can get no more blood out ... press the area around the wound too and see if you can push out some blood ... but do not push at the bite site because you do not want to push the toxin further into your body!

Wash your mouth well afterwards (because of the bacteria from the cat bite, not because of mencarut ... hehehheeeee!!!)

Always have alcohol swaps on standby and apply on wound ... the alcohol kills the bacteria fast... minyak gamat no use in this case ...

Monitor swelling, kalau very sakit later in the evening, go to the clinic and get some oral antibiotics ... rasa tak payah injection ... kalau tak sakit bengkak sangat evening nanti tak payah ke klinik.
__________________
"We organized in the past to make Trap-Neuter-Return possible. Today, we organize to make Trap-Neuter-Return the norm and to end the unnecessary killing of cats in animal shelters across the country and provide humane care." - Alley Cat Allies
Reply With Quote
  #46  
Old 04-29-2009, 01:03 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Cat Supliments & Shampoo

tulah,mmg sepatutnya biarkan darah kuar.ada u post kat thread somewhere tu.tp aku ingat nak driving tu yg aku sapu gak dgn minyak gamat aku kata klu bengkak ni,gi injectlah.klu tak bengkak diam2 duduk kat opis

whoa!!! ini sudah semestinya maggie

[QUOTE=FurKids;42168]... kalau jumpa ayat tu laaaa .... Nekes time kena gigit kucing (try not to get bitten at all kalau boley), do not stop the blood flow at all, get as much blood to flow out as possible BEFORE the wound closes (it closes very quickly and traps bacteria inside, causing much problems) because this helps drain the bacteria OUT and reduce the swelling and infection.

Kalau sikit ajer darah yg dapat keluarkan, do like you do a snake bite ... use your mouth and suck out as much blood as you can and spit it out ... do several times until you can get no more blood out ... press the area around the wound too and see if you can push out some blood ... but do not push at the bite site because you do not want to push the toxin further into your body!

Wash your mouth well afterwards (because of the bacteria from the cat bite, not because of mencarut ... hehehheeeee!!!)[/QUOTE]
Reply With Quote
  #47  
Old 04-29-2009, 01:11 PM
FurKids's Avatar
FurKids FurKids is offline
Pets Are NOT Disposable
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,041
Rep Power: 15
FurKids is on a distinguished road
Default Re: Cat Supliments & Shampoo

Quote:
Originally Posted by June View Post
tulah,mmg sepatutnya biarkan darah kuar.ada u post kat thread somewhere tu.tp aku ingat nak driving tu yg aku sapu gak dgn minyak gamat aku kata klu bengkak ni,gi injectlah.klu tak bengkak diam2 duduk kat opis
Kalau bengkak dan boleh tahan sakit tak payah inject, telan ubat dah memadai ... tapi kalo dah sakit sampai air mata keluar nangis terlolong-lolong baru inject ... try not to go for injection unless crying in pain.
__________________
"We organized in the past to make Trap-Neuter-Return possible. Today, we organize to make Trap-Neuter-Return the norm and to end the unnecessary killing of cats in animal shelters across the country and provide humane care." - Alley Cat Allies
Reply With Quote
  #48  
Old 04-29-2009, 01:16 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Cat Supliments & Shampoo

aku sakit pun tak pernah nangislah bro,hehehehe!! aku tak suka nangis.tp tgk cerita binatang blh nangis

karang petang aku gi clinic tgk doctor nak inject nak bg ubat telan

Quote:
Originally Posted by FurKids View Post
Kalau bengkak dan boleh tahan sakit tak payah inject, telan ubat dah memadai ... tapi kalo dah sakit sampai air mata keluar nangis terlolong-lolong baru inject ... try not to go for injection unless crying in pain.
Reply With Quote
  #49  
Old 04-29-2009, 10:52 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Cat Supliments & Shampoo

ubat yg aku beli utk Iman dan for myself ialah Bayticol by Bayer.rupanya utk anjing & kuda. matilah aku kena rotan dgn FK. containnya Flumethrin 5.9% dan bahan lengai 94.1%.aku tak taulah apa tu bahan lengai.tulisan BM.BI takde. utk treatment ticks,fleas dan lice pd anjing dan kuda.
Reply With Quote
  #50  
Old 04-30-2009, 02:01 AM
Lyn_Cat's Avatar
Lyn_Cat Lyn_Cat is offline
LeenMaF|a
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 505
Rep Power: 13
Lyn_Cat is on a distinguished road
Default Re: Cat Supliments & Shampoo

Quote:
Originally Posted by imann View Post
dua2 lebih kurang sama fungsi kalau tak silap akak le...but coatex tu more on kasi bulu tak gugur dan cantik..(pada kucing akak le...org lain tatau)....lgpun...coatex tu akak guna utk DLH jek...jimat sikit...sbb mahal gak tu...
mmg mahal...tak silap lyn 100++ kan iman..? pengsan... kedai pakcu ade jual tak? kot2 leh dapat offer..
__________________
My Albums....
Didie Zidane ~ Snowbell~ Chiko ~ Kembang ~ Comel ~
Yam
Reply With Quote
  #51  
Old 04-30-2009, 10:41 AM
euanna's Avatar
euanna euanna is offline
Call me Yuana or Yan ;)
 
Join Date: Jan 2009
Location: Bdr Sri Permaisuri, Cheras
Posts: 710
Rep Power: 12
euanna is on a distinguished road
Default Re: Cat Supliments & Shampoo

Quote:
Originally Posted by June View Post
ubat yg aku beli utk Iman dan for myself ialah Bayticol by Bayer.rupanya utk anjing & kuda. matilah aku kena rotan dgn FK. containnya Flumethrin 5.9% dan bahan lengai 94.1%.aku tak taulah apa tu bahan lengai.tulisan BM.BI takde. utk treatment ticks,fleas dan lice pd anjing dan kuda.
Habisla Kak June... gi lari sembunyi cepat! ..

Tanya sikit, ada effect ke, kalau bagi supplement macam brewer's yeast pada kucing DSH? Tengah congak2.. nak beli ke tidak.. untuk anak2 bulus kat rumah ni...
Reply With Quote
  #52  
Old 04-30-2009, 10:49 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Cat Supliments & Shampoo

hahahahah!!! akak awal lg dah sorok.karang kawan to OL petang bawa rotan,suma lari

ini bukan supplement tp ubat liquid utk remove kutu dan segala bapa kutu dlm rmh dgn cara mop atau spray.klu brewer yeast dlm bentuk tablet utk mencantikkan bulu kucing.mcm org mkn vitamin utk skin.lebih kurang gitulah

Quote:
Originally Posted by euanna View Post
Habisla Kak June... gi lari sembunyi cepat! ..

Tanya sikit, ada effect ke, kalau bagi supplement macam brewer's yeast pada kucing DSH? Tengah congak2.. nak beli ke tidak.. untuk anak2 bulus kat rumah ni...
Reply With Quote
  #53  
Old 04-30-2009, 11:32 AM
rozzygee's Avatar
rozzygee rozzygee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2008
Location: Selayang Heights
Posts: 548
Rep Power: 12
rozzygee is on a distinguished road
Default Re: Cat Supliments & Shampoo

Quote:
Originally Posted by FurKids View Post
Mohon kasi siiiii-kit pembetulan, ya kawan ... kalau kat pet shop mereka cuma jual 2 jenis produk Frontline ... mcm yg DJ ceritakan tu ... tapi mereka tidak ada jual satu jenis lagi yg lebih bagus (lupakan sahaja pencegahan menggunakan shampoo dsbnya sebab itu cara lama, sekarang teknologi breakthrough dalam produk pencegahan fleas dan mites amat mengkagumkan dan senang digunakan, jauh lebih efektif) iaitu Frontline Spot-On Combo namanya yang membunuh fleas dan juga MITES dan membekalkan perlindungan selama sebulan. Letak di belakang leher (saya suka letak at the base of the skull). Tolak bulu dengan jari supaya dapat menitis pada kulit (jangan letak di bulu, mesti kena kulit bagi dia meresap ke dalam kulit).

Kurung kucing selama setengah hari bagi memastikan kawasan titisan ubat betul-betul kering (dia lambat kering sebab bila tersentuh kulit kucing, ubat akan menjadi berminyak - jadi lambat kering). Jangan kasi kucing berlarian merata dan basahkan badannya. Ubat tersebut mesti kering supaya dapat meresap dalam kulit dan mengalir ke seluruh kulit badan bagi memperolehi perlindungan terbaik selama satu bulan. Jangan mandikan kucing sehingga 2 hari selepas meletak ubat. Dan kalau nak letak ubat, tunggu 2 hari selepas mandi baru boleh letak ubat supaya lebih mujarab.

Produk Combo ini hanya dijual di klinik ... bukan di pet shop.

Sila rujuk juga thread "Fleas Allergic" ... tima kacih ...
Yup.. This spot-on works for my cat. Tak de la dia menggaru je. My vet di Maju Clinic MElaka once did this. Tapi pet shop pun ada jual tau. Pernah beli di PETSMORE kepong. Tak tau la kalau sekarang dah tak jual lagi.
__________________
The way you handle the problem that matters most not the quantity of problem solved.. (http://dearcats.blogspot.com)
Reply With Quote
  #54  
Old 04-30-2009, 02:12 PM
euanna's Avatar
euanna euanna is offline
Call me Yuana or Yan ;)
 
Join Date: Jan 2009
Location: Bdr Sri Permaisuri, Cheras
Posts: 710
Rep Power: 12
euanna is on a distinguished road
Default Re: Cat Supliments & Shampoo

Quote:
Originally Posted by June View Post
hahahahah!!! akak awal lg dah sorok.karang kawan to OL petang bawa rotan,suma lari

ini bukan supplement tp ubat liquid utk remove kutu dan segala bapa kutu dlm rmh dgn cara mop atau spray.klu brewer yeast dlm bentuk tablet utk mencantikkan bulu kucing.mcm org mkn vitamin utk skin.lebih kurang gitulah
Kak June.. saya tau ubat tu untuk mop flea/kutu.. brewer's yeast tu topik lain... .. hmm.. ada ke ubat mop yang selamat untuk kucing yer? Walaupun budak2 kat rumah ni 3-3 dah letak frontline spot on.. tapi still nampak durang tergaru2 tepi leher.... hmmmmmm .....

Different topic nih : Ada kesan ke kalau DSH bagi makan brewer's yeast?
Reply With Quote
  #55  
Old 04-30-2009, 02:26 PM
FurKids's Avatar
FurKids FurKids is offline
Pets Are NOT Disposable
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,041
Rep Power: 15
FurKids is on a distinguished road
Default Flumethrin in Bayticol by Bayer

June

Flumethrin (the active ingredient in Bayticol by Bayer) is a synthetic pyrethroid.

Below is an extract of some product information on Tick Control Collar for dogs which uses the same active ingredient Flumethrin and it contains the caution "DO NOT USE ON CATS". Kalau June baca your Cat Owner's Home Vet Handbook tu on fleas control, pengarang ada cerita banyak mengenai caution against using dog products on cats ... actually that chapter put me on high alert and it is very, very good info ... cepat campak Bayticol tu ke dalam kandang lembu, June ....

-----------------------------------------------
Kiltix gives your dog fast acting, long term tick control.

Kiltix controls Brown Dog and Bush Ticks for up to 5 months. It also aids in the control of deadly Paralysis Tick for 6 weeks.

Kiltix collars contain the active ingredient flumethrin. Regarded as one of the world’s most effective tick killing treatments, flumethrin has a long and successful history in livestock tick treatments.

Flumethrin not only kills ticks, it repels them. Known as the “hot foot” effect, ticks are repelled before they have the chance to attach to your dog.

Kiltix collars work by releasing the flumethrin from the collar as a fine powder which is distributed around your pet’s body as it moves.

Kiltix provides cost-effective tick control for your dog.

Directions: Remove the collar from the pouch. Unroll the collar. Place the collar round the dog's neck and pull the free end through the clasp. The collar should be worn continuously. Ensure that the collar is not too tight.

Side Effects: Side effects of Flumethrin and Propoxur from the collar are uncommon. The side effects may occur due to accidental ingestion of the collar, use with other organophosphate based products or unexpected sensitivity. Signs may include vomiting, diarrhoea, salivation, lethargy and neurologic signs (weakness, paralysis). If your pet shows any of these signs or other abnormal behavior or unusual signs, remove the collar and contact your veterinarian immediately.

Cautions: Do not use this product on puppies less than 12 weeks old, sick or convalescing dogs. Do not use on animals undergoing treatment with any other organophosphate based products including rinses, shampoos, sprays, collars and oral treatments. Organophosphate products may also be known as an anti-cholinesterase compound. Do not allow animals to chew the collar. Seek veterinary advice if the collar is chewed. Remove collar immediately should signs of skin irritation or other side effects occur. DO NOT USE ON CATS.
__________________
"We organized in the past to make Trap-Neuter-Return possible. Today, we organize to make Trap-Neuter-Return the norm and to end the unnecessary killing of cats in animal shelters across the country and provide humane care." - Alley Cat Allies
Reply With Quote
  #56  
Old 04-30-2009, 02:34 PM
rozzygee's Avatar
rozzygee rozzygee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2008
Location: Selayang Heights
Posts: 548
Rep Power: 12
rozzygee is on a distinguished road
Default Re: Cat Supliments & Shampoo

Quote:
Originally Posted by euanna View Post
Kak June.. saya tau ubat tu untuk mop flea/kutu.. brewer's yeast tu topik lain... .. hmm.. ada ke ubat mop yang selamat untuk kucing yer? Walaupun budak2 kat rumah ni 3-3 dah letak frontline spot on.. tapi still nampak durang tergaru2 tepi leher.... hmmmmmm .....

Different topic nih : Ada kesan ke kalau DSH bagi makan brewer's yeast?
euanna.. sis bg all my cats Kitzyme Conditioning Tablets dgn Kitzyme Healthy Cat -with zinc & cranberry to all my DSH & DSLH cats since more than a month ago.. Sis perasan their coat is shiny... bulu pun kurang dah gugur..
__________________
The way you handle the problem that matters most not the quantity of problem solved.. (http://dearcats.blogspot.com)
Reply With Quote
  #57  
Old 04-30-2009, 02:38 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Cat Supliments & Shampoo

not safe for cats.aku dah buang semalam
Reply With Quote
  #58  
Old 04-30-2009, 03:50 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: Cat Supliments & Shampoo

Quote:
Originally Posted by euanna View Post
Kak June.. saya tau ubat tu untuk mop flea/kutu.. brewer's yeast tu topik lain... .. hmm.. ada ke ubat mop yang selamat untuk kucing yer? Walaupun budak2 kat rumah ni 3-3 dah letak frontline spot on.. tapi still nampak durang tergaru2 tepi leher.... hmmmmmm .[/B]....

Different topic nih : Ada kesan ke kalau DSH bagi makan brewer's yeast?
Yan, durang garu2 tu sebab earmites kot
hama dalam telinga. Vet selalu kasi ubat titis dan cuci dgn cotton buds. Kalau beli ubat tu boleh buat sendiri kat rumah

Mcm kak Gee ckp jugak. Kitzyme mmg bagus untuk sehatkan bulu kucing. Nanti nampak berkilat dan kurang gugur.
Reply With Quote
  #59  
Old 04-30-2009, 04:01 PM
rozzygee's Avatar
rozzygee rozzygee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2008
Location: Selayang Heights
Posts: 548
Rep Power: 12
rozzygee is on a distinguished road
Default Re: Cat Supliments & Shampoo

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Yan, durang garu2 tu sebab earmites kot
hama dalam telinga. Vet selalu kasi ubat titis dan cuci dgn cotton buds. Kalau beli ubat tu boleh buat sendiri kat rumah

Mcm kak Gee ckp jugak. Kitzyme mmg bagus untuk sehatkan bulu kucing. Nanti nampak berkilat dan kurang gugur.
Ecececeh.. my sifu!.. Kalau nak tau kak Zai ni la yg rekomen sis kitzyme tu.. hehe.. Hmm tp Daisy tak mau la Zai..

Psl ubat titis tu sis buat every weekend.. even a small drop will do.. just to clean their ears..
__________________
The way you handle the problem that matters most not the quantity of problem solved.. (http://dearcats.blogspot.com)
Reply With Quote
  #60  
Old 04-30-2009, 04:13 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: Cat Supliments & Shampoo

Quote:
Originally Posted by rozzygee View Post
Ecececeh.. my sifu!.. Kalau nak tau kak Zai ni la yg rekomen sis kitzyme tu.. hehe.. Hmm tp Daisy tak mau la Zai..

Psl ubat titis tu sis buat every weekend.. even a small drop will do.. just to clean their ears..
Sifu ke ? Lom layak lagi nak panggil sifu la Gee. Kita sama2 kongsi jer apa yg kita tau . Klu Bareen, June, FK ngan M.NASIR baru sifu

Daisy tak mo kitzyme ? Takpe la jgn paksa dia. Yaya pun tak mo Gee. Dia lebih suka Nutri-stat. Cuma adam yg suka kitzyme.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 10:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.