Home   Find A Pet    Forum   WAGazine   Medical   Classifieds   Store
|           

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Sports & Fitness > Football

Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 07-05-2009, 08:23 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by June View Post
hah!! tulah dia.ni mak kucing pun nak main bola gak.
walau pun kaki pendek.jd tak dpt tendang bola,jd penonton je
EErrkkk.....june....tu yang hailait warna merah menyala kat atas tu..ko yang cakap sendiri okay...
aku tak cakap ..hahahaha !!!!

Ingat kaki pendek tak boleh sepak bola ke ?
Maradona punya kaki tak panjang mana pun aku tengok
tapi dribble bola sikit punyer laju siottt !!!!
Reply With Quote
  #22  
Old 07-05-2009, 01:21 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

WATCH 10 BEST GOALS BY CR ..
HAVE A GOOD TIME IN REAL MADRID....
DAH TERLAMPAU KAYA SKRG NI...



Last edited by adamyala; 07-05-2009 at 01:37 PM.
Reply With Quote
  #23  
Old 07-05-2009, 09:15 PM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 10
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
oh..kalau camtu, memang betul la dia ada hal lain tu..

Takpe nieda...nanti kak zai tolong sorak2kan untuk nieda sekali ok
kak zai..jgn lupe tlg jerit kn i lap u kt bopren2 kite tu ek
Reply With Quote
  #24  
Old 07-05-2009, 10:09 PM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 11
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!




Nak singgah tunjuk hangpa punya Boi-pren tak boleh ka..?
Kameraman tu pun baguih gak apa...

__________________

MJ
Reply With Quote
  #25  
Old 07-06-2009, 12:28 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by nastygurlz View Post
kak zai..jgn lupe tlg jerit kn i lap u kt bopren2 kite tu ek
nieda nak suoh kak zai jerit 'I lap you, kat sumer bopren kiter tu ? '

wakakaka !!!! boleh...takde hal punyer ....

*gerenti org ingat aku screw sudah loose punyer pompuan *
Reply With Quote
  #26  
Old 07-06-2009, 12:39 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post



Nak singgah tunjuk hangpa punya Boi-pren tak boleh ka..?
Kameraman tu pun baguih gak apa...
Alamakkkk !!!! Tok Penghulu singgah la you all...

siap bawak banner Arsenal lagik,
*nak belasah tak berani, sbb Penghulu*

Boley...Tok....silakan....hehehe...
mekasih Tok...sbb tunjuk boipren kami punyer skill...
ya..ya..baguih ...cameraman tu pun baguih gak ..hehehe
lain kali kalau ada gambar boipren lagi ...singgah la lagi Tok ye...

*dalam hati aku camni jer *
wakakaka !!!!

Last edited by adamyala; 07-06-2009 at 12:46 AM.
Reply With Quote
  #27  
Old 07-06-2009, 10:02 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Weiii !! apa lak Rooney main keeper lak nih...



Ohhh...iklan rupanyer.....
Reply With Quote
  #28  
Old 07-06-2009, 10:07 AM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 10
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
nieda nak suoh kak zai jerit 'I lap you, kat sumer bopren kiter tu ? '

wakakaka !!!! boleh...takde hal punyer ....

*gerenti org ingat aku screw sudah loose punyer pompuan *

tu blum lg sy suh kak zai g kt padang kiss bopren2 kite tu..
Reply With Quote
  #29  
Old 07-06-2009, 10:10 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by nastygurlz View Post

tu blum lg sy suh kak zai g kt padang kiss bopren2 kite tu..
MasyaAllah !!!!! Nieda !!!!!

Reply With Quote
  #30  
Old 07-06-2009, 10:15 AM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 10
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
MasyaAllah !!!!! Nieda !!!!!

mati la kalo bopren ku yg sbnr2 nyer tgk threat ni
Reply With Quote
  #31  
Old 07-06-2009, 10:24 AM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 10
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

kak zai..sy baca paper kosmo td kn..
mmg kompem la owen join MU..
Reply With Quote
  #32  
Old 07-06-2009, 10:30 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by nastygurlz View Post
kak zai..sy baca paper kosmo td kn..
mmg kompem la owen join MU..
Ye ler....kak zai dengar radio fly fm masa antar fifi sekolah tadi. Best giler

Tapi mamat tu dah takleh perform mcm dulu kot nieda...
asyik2 injured jer...
manjer tul....hopefully dia dah ok dan menyengat balik untuk MU !!

Owen !!....welcome to our boipren club ...hahahah !!!!
Reply With Quote
  #33  
Old 07-06-2009, 10:42 AM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 10
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Ye ler....kak zai dengar radio fly fm masa antar fifi sekolah tadi. Best giler

Tapi mamat tu dah takleh perform mcm dulu kot nieda...
asyik2 injured jer...
manjer tul....hopefully dia dah ok dan menyengat balik untuk MU !!

Owen !!....welcome to our boipren club ...hahahah !!!!
to owen..welcum to our bopren club..kahkahkah...

tu la psl..memanjang injured jer la mamat sorang ni..
tp kalo ferguson brani amik die tu mkne nyer mmg ferguson confident la mamat ni leh main..
Reply With Quote
  #34  
Old 07-06-2009, 10:44 AM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 10
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

salam n morning everibodi...

sib baik aa maikel skopil tak main bola...kalau skopil main bola gak, utk MU plak tuh... sure laju jer thread ni jalan. ni pun nampak dah melebihi had laju dah neh.....specially Kak Zai...

cepat..sapa beli tiket RM68 meh sini, gi sama2 utk training session ari jumaat 17 july nanti... sapa belum amek cuti cepat2 apply
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #35  
Old 07-06-2009, 10:50 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
salam n morning everibodi...

sib baik aa maikel skopil tak main bola...kalau skopil main bola gak, utk MU plak tuh... sure laju jer thread ni jalan. ni pun nampak dah melebihi had laju dah neh.....specially Kak Zai...

cepat..sapa beli tiket RM68 meh sini, gi sama2 utk training session ari jumaat 17 july nanti... sapa belum amek cuti cepat2 apply
hamboii3x....mon...
masuk2 terus ngutuk akak yer.....
maikel skolpil tak men bola...dia koje dia lain....hahaha !!!!

ari sabtu gi eh ? ari Sabtu akak susah sket nak gi, sbb my other half keje.......
mon ambik gambar jer nanti...tempek kat sini ok..
leh share ngan kengkwn yang ta de peluang nak pergi...
Reply With Quote
  #36  
Old 07-06-2009, 10:54 AM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 10
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by nastygurlz View Post
to owen..welcum to our bopren club..kahkahkah...

tu la psl..memanjang injured jer la mamat sorang ni..
tp kalo ferguson brani amik die tu mkne nyer mmg ferguson confident la mamat ni leh main..
bukan sebab FErguson kompiden Owen leh main nastygurlz, sebab utama skrg sebab Ferguson dah missed Karim Benzema, lost 2 of your beloved boiprens... CR & Tevez. Dia amik Owen pun sebab free transfer. Kalau Owen molotup dgn MU neh, kira untung aa MU, jual CR, beli Antonio Valencia 16juta pound, dapat Owen for free. Tu pun Kak Zai yg called Alex Ferguson suh beli maikel owen kot...

sure Kak Zai jeling semacam je kat mon neh..tatutnye...
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #37  
Old 07-06-2009, 10:57 AM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 10
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
hamboii3x....mon...
masuk2 terus ngutuk akak yer.....
maikel skolpil tak men bola...dia koje dia lain....hahaha !!!!

ari sabtu gi eh ? ari Sabtu akak susah sket nak gi, sbb my other half keje.......
mon ambik gambar jer nanti...tempek kat sini ok..
leh share ngan kengkwn yang ta de peluang nak pergi...
correction Kak Zai..

bukan ngutuk la..nyakat je pepagi senin yg soooo blue neh...

game ari sabtu 18 july 5.30 pm, akak tak leh gi ke? training session on Friday, 17th july.
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #38  
Old 07-06-2009, 10:58 AM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 10
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
bukan sebab FErguson kompiden Owen leh main nastygurlz, sebab utama skrg sebab Ferguson dah missed Karim Benzema, lost 2 of your beloved boiprens... CR & Tevez. Dia amik Owen pun sebab free transfer. Kalau Owen molotup dgn MU neh, kira untung aa MU, jual CR, beli Antonio Valencia 16juta pound, dapat Owen for free. Tu pun Kak Zai yg called Alex Ferguson suh beli maikel owen kot...

sure Kak Zai jeling semacam je kat mon neh..tatutnye...
oppss..sy terlepas pandang yg free transfer tu..
Reply With Quote
  #39  
Old 07-06-2009, 11:02 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
bukan sebab FErguson kompiden Owen leh main nastygurlz, sebab utama skrg sebab Ferguson dah missed Karim Benzema, lost 2 of your beloved boiprens... CR & Tevez. Dia amik Owen pun sebab free transfer. Kalau Owen molotup dgn MU neh, kira untung aa MU, jual CR, beli Antonio Valencia 16juta pound, dapat Owen for free. Tu pun Kak Zai yg called Alex Ferguson suh beli maikel owen kot...

sure Kak Zai jeling semacam je kat mon neh..tatutnye...
Ye la...kak zai tiap2 malam YM ngan Fergie

apa kak zai suoh sumer dia buat kahkahkah !!!!

tapi sebenarnya kak zai lagi sayang owen dari CR....

siap panggil dia 'baby' lagii...wakakakak !!!!
Reply With Quote
  #40  
Old 07-06-2009, 11:09 AM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 10
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Ye la...kak zai tiap2 malam YM ngan Fergie

apa kak zai suoh sumer dia buat kahkahkah !!!!

tapi sebenarnya kak zai lagi sayang owen dari CR....

siap panggil dia 'baby' lagii...wakakakak !!!!
erkkk..geli tekak mon dgr kak zai punye pengakuan ikhlas tuh...

harap2 maikel owen meletup la dgn MU. Lagi satu advantage sign local player neh ialah dapat cukupkan kuota UEFA utk 7 local player utk setiap team nak masuk CL or pape competition kat Europe...kalau tak salah mon la. Kalau silap, minta sapa2 yg lebih arif betulkan la..

skrg neh, boipren2 Kak Zai dan Nastygurlz yg local player utk MU...

Ben Foster, Rio Ferdinand, Gary Neville, Owen Hargreaves, Micheal Carrick, Wayne Rooney, Micheal Owen, Danny Welbeck, Fraizer Campbell, Wes Brown... dah lebih dari cukup daaa...
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 11:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Sign Up
Find A Pet
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Link To Us
Contact Us
Facilities
Discussion Forum
Medical Fund
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Directory
Mobile
iPhone & iPod App
Android App
BlackBerry App
Mobile Website

Social Media
Facebook
Twitter
Others
Advertising
Events
Ambassador
Members
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2018. All rights reserved.