Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Sports & Fitness > Football

Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 07-06-2009, 11:09 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
correction Kak Zai..

bukan ngutuk la..nyakat je pepagi senin yg soooo blue neh...

game ari sabtu 18 july 5.30 pm, akak tak leh gi ke? training session on Friday, 17th july.
usik mengusik bawa bahgia ...kehkehkeh

correction gak !!!!....training session dua2 MU ngan MY tak leh gi (FRIDAY)

sabtu baru gi ....*haaaa itu baru betul*...

ko layak jadi secretary akak la mon...

dah berapa kali dah ko betulkan kekhilafan ku...

thanks bro..
Reply With Quote
  #42  
Old 07-06-2009, 11:10 AM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 10
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Ye la...kak zai tiap2 malam YM ngan Fergie

apa kak zai suoh sumer dia buat kahkahkah !!!!

tapi sebenarnya kak zai lagi sayang owen dari CR....

siap panggil dia 'baby' lagii...wakakakak !!!!
tk leh tahan btul dgn ayat yg tu..
Reply With Quote
  #43  
Old 07-06-2009, 11:16 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
erkkk..geli tekak mon dgr kak zai punye pengakuan ikhlas tuh...
harap2 maikel owen meletup la dgn MU. Lagi satu advantage sign local player neh ialah dapat cukupkan kuota UEFA utk 7 local player utk setiap team nak masuk CL or pape competition kat Europe...kalau tak salah mon la. Kalau silap, minta sapa2 yg lebih arif betulkan la..

skrg neh, boipren2 Kak Zai dan Nastygurlz yg local player utk MU...

Ben Foster, Rio Ferdinand, Gary Neville, Owen Hargreaves, Micheal Carrick, Wayne Rooney, Micheal Owen, Danny Welbeck, Fraizer Campbell, Wes Brown... dah lebih dari cukup daaa...
alaa...ko jeles tuh sebenarnya...

dah ada 10 org local player kat MU ek....
tapi akak rasa mcm ngeri aje....
bila MU kalah ngan Barca aritu...
rasa mcm MU dah takde strength.....team spirit pun dah hancus...

so...mon rasa skrg ni sapa pemain MU yg betul2 boleh diharap ?
Reply With Quote
  #44  
Old 07-06-2009, 11:17 AM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 10
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

tapi kan, mon risau gak bila nak gi stadium tuh nanti, ye la, skrg neh kan sibuk dgn H1N1 a.k.a Swine Flu tuh...kene plak UK mmg kawasan yg agak hot dgn kes2 tuh. Ish, tak de can la nak salam dgn player kan...

nak bawak kamera pun, mon takde DSLR yg canggih manggih. kalau tak leh zoom baek punye kan... tampal sini buat tatapan WAG (unofficial) of MU players...
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #45  
Old 07-06-2009, 11:17 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by nastygurlz View Post
tk leh tahan btul dgn ayat yg tu..
Reply With Quote
  #46  
Old 07-06-2009, 11:22 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
tapi kan, mon risau gak bila nak gi stadium tuh nanti, ye la, skrg neh kan sibuk dgn H1N1 a.k.a Swine Flu tuh...kene plak UK mmg kawasan yg agak hot dgn kes2 tuh. Ish, tak de can la nak salam dgn player kan...

nak bawak kamera pun, mon takde DSLR yg canggih manggih. kalau tak leh zoom baek punye kan... tampal sini buat tatapan WAG (unofficial) of MU players...
Betul gak tu mon,
H1N1 sedang menular skrg nih......

siap pakai mask karang, tak glemer pulak yek ?

mcm mana nak cheer...jerit2 mcm yg nieda ckp tuh ?

janji kita hati2 lah nanti.
jgn nak salam, peluk cium tak hengat dunia plak

kamera biasa pun ok mon
janji dpt tengok suasana kat sana...

Reply With Quote
  #47  
Old 07-06-2009, 11:23 AM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 10
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
alaa...ko jeles tuh sebenarnya...

dah ada 10 org local player kat MU ek....
tapi akak rasa mcm ngeri aje....
bila MU kalah ngan Barca aritu...
rasa mcm MU dah takde strength.....team spirit pun dah hancus...

so...mon rasa skrg ni sapa pemain MU yg betul2 boleh diharap ?
paling boleh arap, Wayne Rooney.

luckily we have the strongest central defensive duo. Ferdinand n Vidic. Aritu kalah ngan Barca pun sebab diorang kalah kat midfield Barca yg superb itu. XAvi n Andres Iniesta. Kalau MU dapat 2 ekor tuh, sure best tu.

Takpe kak, MU still ada Johny Evans, central defender yg sangat muda lagi. Plus right n left back twins, FAbio n Rafael da Silva. Midfield for the future in the making, DArren Gibson n Rodriego Possebon ...gepren2 korang la ni semua nye.. dan hot property, ni sure korang semua berebut nak ngaku jadi gepren dia, Italian Federicho Macheda.... baru nak masuk 18 tahun.

Remember his vital goals against Villa n Sunderland?
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #48  
Old 07-06-2009, 11:30 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
paling boleh arap, Wayne Rooney.

luckily we have the strongest central defensive duo. Ferdinand n Vidic. Aritu kalah ngan Barca pun sebab diorang kalah kat midfield Barca yg superb itu. XAvi n Andres Iniesta. Kalau MU dapat 2 ekor tuh, sure best tu.

Takpe kak, MU still ada Johny Evans, central defender yg sangat muda lagi. Plus right n left back twins, FAbio n Rafael da Silva. Midfield for the future in the making, DArren Gibson n Rodriego Possebon ...gepren2 korang la ni semua nye.. dan hot property, ni sure korang semua berebut nak ngaku jadi gepren dia, Italian Federicho Macheda.... baru nak masuk 18 tahun.

Remember his vital goals against Villa n Sunderland?
Goal Macheda tu akak ter'miss' la mon...

jadi..ramai lagi pemain2 MU yg berpotensi ye...tapi berapa lama pulak nak nampak durang ni menyerlah ?

haku layan thread ni sampai lupa nak gi appointment......

see you later guys...mmmuahhh....
Reply With Quote
  #49  
Old 07-06-2009, 11:39 AM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 10
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Goal Macheda tu akak ter'miss' la mon...

jadi..ramai lagi pemain2 MU yg berpotensi ye...tapi berapa lama pulak nak nampak durang ni menyerlah ?

haku layan thread ni sampai lupa nak gi appointment......

see you later guys...mmmuahhh....
bagi mereka masa dulu... MU season baru neh mungkin la bukan peberet utk retain the title kot. Papepun sebagai MU punye peminat mati keras, mon tetap harap diorg leh ulangi kejayaan season lepas walaupun sangat susah le nak jadi juara 3 competition, masuk final CL, sampai ke semifinal FA Cup with a mixed of youth and senior players. Sib baik tak sapu semua tropi kan..

kalau tak sure riak n takabur n angkuh n sombong tak hengat punye...

Kak Zai, shuuushhhh.. shussshhh gi appointment dulu tuh...dah kul bape neh?? kang lambat lagi...
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #50  
Old 07-06-2009, 12:41 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default MU .....oh MU....!!!

huhuhu! jd korang tak dptlah cium boipren masing2 ni?? kuang kuang kuang kuang!!

Zai,kemainnya ko suka betoi baca kaki pendek eh?? aku sedar diri ku yg pendek dan kemetot ni


Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Betul gak tu mon,
H1N1 sedang menular skrg nih......

siap pakai mask karang, tak glemer pulak yek ?

mcm mana nak cheer...jerit2 mcm yg nieda ckp tuh ?

janji kita hati2 lah nanti.
jgn nak salam, peluk cium tak hengat dunia plak

kamera biasa pun ok mon
janji dpt tengok suasana kat sana...

Reply With Quote
  #51  
Old 07-06-2009, 04:49 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
bagi mereka masa dulu... MU season baru neh mungkin la bukan peberet utk retain the title kot. Papepun sebagai MU punye peminat mati keras, mon tetap harap diorg leh ulangi kejayaan season lepas walaupun sangat susah le nak jadi juara 3 competition, masuk final CL, sampai ke semifinal FA Cup with a mixed of youth and senior players. Sib baik tak sapu semua tropi kan..

kalau tak sure riak n takabur n angkuh n sombong tak hengat punye...

Kak Zai, shuuushhhh.. shussshhh gi appointment dulu tuh...dah kul bape neh?? kang lambat lagi...
mana tau mon, dgn barisan pemain2 muda ni, MU lebih menyerlah dan menyengat ....

tevez pun nak lari gi manchester city...sbb kecik ati ngan fergusson
abih...apo nak buek ....masa kalah ngan Liverpool kat old trafford tu, ...dia yg banyak slack..mcm tak form jer...tapi kesian gak kat tevez..
Reply With Quote
  #52  
Old 07-06-2009, 04:56 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by June View Post
huhuhu! jd korang tak dptlah cium boipren masing2 ni?? kuang kuang kuang kuang!!

Zai,kemainnya ko suka betoi baca kaki pendek eh?? aku sedar diri ku yg pendek dan kemetot ni
Wakakaka !!! June...mana hang pi...on tour ker ...?

tu ler..tak dapat nak beramasmesra dgn boipren2 ku itu....
takut berjangkit selsema B_B_. Walaupun Rais Yatim ckp kene sebut betul2, aku masih tak sampai hati nak sebutnyer...H1N1 jugak yang terasa OK nak disebut....

off topic sket : June...bila signature pic ko tu nak bergerak ? Ker..mmg ko suruh kami click sendiri baru leh tengok ?
kempunan aku nak nengok slide-show si PP ngan Pokemon & adik beradik tu...
aku pun mula2 tak boleh...pastu aku godek2 gerak gak sig aku bawah ni..MU punyer LOGO ada bergolek kan ?...
Reply With Quote
  #53  
Old 07-06-2009, 06:01 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 10
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
mana tau mon, dgn barisan pemain2 muda ni, MU lebih menyerlah dan menyengat ....

tevez pun nak lari gi manchester city...sbb kecik ati ngan fergusson
abih...apo nak buek ....masa kalah ngan Liverpool kat old trafford tu, ...dia yg banyak slack..mcm tak form jer...tapi kesian gak kat tevez..
arap2nye camtu aa kak... kalau menyerlah dgn team yg muda remaja tuh, end of next season tgk aa Real Madrid menyerang MU lagi sekali..he he he.
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #54  
Old 07-06-2009, 08:50 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default MU .....oh MU....!!!

on tour?? bila?? masa MU datang nanti?? yalah,masa tu ada incentive group arrival.almaklumlah,skrg dah musim summer,org dok berjalan2.

alah!! confirm boipren korang tak H1N1 punya bg cup kiri cup kanan.oklah tu.heheheh!!

signature aku tuk msh lalok blm boleh gerak.aku tunggu zee tlg kasih gerak.tp kena tunggu aku ksh clear dulu hal2 peribodi dari Inbox dan outbox PM aku.maklumlah, rahsia FBI ada kat dlm tu.wakakakkakakak!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Wakakaka !!! June...mana hang pi...on tour ker ...?

tu ler..tak dapat nak beramasmesra dgn boipren2 ku itu....
takut berjangkit selsema B_B_. Walaupun Rais Yatim ckp kene sebut betul2, aku masih tak sampai hati nak sebutnyer...H1N1 jugak yang terasa OK nak disebut....

off topic sket : June...bila signature pic ko tu nak bergerak ? Ker..mmg ko suruh kami click sendiri baru leh tengok ?
kempunan aku nak nengok slide-show si PP ngan Pokemon & adik beradik tu...
aku pun mula2 tak boleh...pastu aku godek2 gerak gak sig aku bawah ni..MU punyer LOGO ada bergolek kan ?...
Reply With Quote
  #55  
Old 07-07-2009, 12:38 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!


WELCOME OWEN ..
TOLONG LA JANGAN INJURED LAGI OKAY...


Reply With Quote
  #56  
Old 07-07-2009, 09:14 AM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 10
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post

WELCOME OWEN ..
TOLONG LA JANGAN INJURED LAGI OKAY...


kalau owen tahu Kak Zai gepren dia, pasni sure dia tak injured lagi dah...
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #57  
Old 07-07-2009, 09:35 AM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 10
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
kalau owen tahu Kak Zai gepren dia, pasni sure dia tak injured lagi dah...
ehh..mon lupe ker yg lg sorang ni..kahkahkah
kalo owen tau gepren die ade 2org..mmg kompem la die perform baik pnyer..

kalo asik injured jer lg nnti kite piak2 montot die..
Reply With Quote
  #58  
Old 07-07-2009, 09:42 AM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 10
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by nastygurlz View Post
ehh..mon lupe ker yg lg sorang ni..kahkahkah
kalo owen tau gepren die ade 2org..mmg kompem la die perform baik pnyer..

kalo asik injured jer lg nnti kite piak2 montot die..
nastygurlz.. mon lupe aa, sebenarnye, kalau owen tahu gepren dia satu mesia, sure dia tak injured la. mana leh cakap kak zai dgn u je gepren die.

tapi owen ni macam kecik2 sket, size ala2 Rooney or Paul Scholes kot..

BREAKING NEWS

MU MOST PROBABLY WILL SIGN 20 YEARS OLD FRENCH MIDFIELDER; GABRIEL OBERTAN FOR 8 MILLION POUND...

MU ALSO TRYING TO LAND REAL MADRID DUTCH STRIKER, KLAAS JAN HUNTELAAR FOR 20 MILLION POUND.


source; The Sun UK.

bertambah2 la boipren korang yerk...he he he
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+

Last edited by CookieMonster; 07-07-2009 at 10:47 AM.
Reply With Quote
  #59  
Old 07-07-2009, 08:25 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
nastygurlz.. mon lupe aa, sebenarnye, kalau owen tahu gepren dia satu mesia, sure dia tak injured la. mana leh cakap kak zai dgn u je gepren die.

tapi owen ni macam kecik2 sket, size ala2 Rooney or Paul Scholes kot..

BREAKING NEWS

MU MOST PROBABLY WILL SIGN 20 YEARS OLD FRENCH MIDFIELDER; GABRIEL OBERTAN FOR 8 MILLION POUND...

MU ALSO TRYING TO LAND REAL MADRID DUTCH STRIKER, KLAAS JAN HUNTELAAR FOR 20 MILLION POUND.


source; The Sun UK.

bertambah2 la boipren korang yerk...he he he
wahh...ada lagi yg bakal muncul kat the reds..

bertambah boipren kita nieda

nama pun dah kelassss ...

nanti jap nak google...tengok sket muker dia..
Reply With Quote
  #60  
Old 07-07-2009, 11:51 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default MU .....oh MU....!!!

bukan main suka lg mak dan bini orang yg seekor ni. almaklumlah,boipren oberseas nak dtg

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
wahh...ada lagi yg bakal muncul kat the reds..

bertambah boipren kita nieda

nama pun dah kelassss ...

nanti jap nak google...tengok sket muker dia..
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 08:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.