Home   Find A Pet    Forum   WAGazine   Medical   Classifieds   Store
|           

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Sports & Fitness > Football

Reply
 
Thread Tools
  #61  
Old 07-08-2009, 12:06 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by June View Post
bukan main suka lg mak dan bini orang yg seekor ni. almaklumlah,boipren oberseas nak dtg
june....mak orang tu kompem betuiii ....

bini orang tuuuu ermmm ada '?' sket wakakaka !

June....aku merepek kat thread aku senirik takpe kan...

at least leh gak release tension dgn kwn2 yg sporting bola cam kau ...

takde la pulak aku nak off topic, menyamar dan ganggu thread oranglain yang tgh diskas topic serius tapi dipermain2kan betul tak ?

main bola kan sukan june...
orang sakit mcm aku dah tak larat nak sepak bola betul,
sepak kat sini pun jadik lerr...janji rock !!!
Reply With Quote
  #62  
Old 07-08-2009, 09:27 AM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 10
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
june....mak orang tu kompem betuiii ....

bini orang tuuuu ermmm ada '?' sket wakakaka !

June....aku merepek kat thread aku senirik takpe kan...

at least leh gak release tension dgn kwn2 yg sporting bola cam kau ...

takde la pulak aku nak off topic, menyamar dan ganggu thread oranglain yang tgh diskas topic serius tapi dipermain2kan betul tak ?

main bola kan sukan june...
orang sakit mcm aku dah tak larat nak sepak bola betul,
sepak kat sini pun jadik lerr...janji rock !!!
biasa aa Kak June, boipren2 baru dia nak turun KL tu yg Kak Zai melompat2 tuh...

kene start gi cari jersey baru kat uptown la neh...
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #63  
Old 07-08-2009, 11:09 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default MU .....oh MU....!!!

ya!!!!!!!!!!!!!!! betul!!!!!!!!!!!! kita kena hepi hepi hilang hilangkan tension.klu tak mcm rambut aku ni uban makin hari makin byk.adoi!!! malu dgn jejaka hensem

org2 yg menyamar ni penakut.so tak payah layan org penakut ni. klu setakat berani behind computer,suruh terjun laut bunuh diri.

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
june....mak orang tu kompem betuiii ....

bini orang tuuuu ermmm ada '?' sket wakakaka !

June....aku merepek kat thread aku senirik takpe kan...

at least leh gak release tension dgn kwn2 yg sporting bola cam kau ...

takde la pulak aku nak off topic, menyamar dan ganggu thread oranglain yang tgh diskas topic serius tapi dipermain2kan betul tak ?

main bola kan sukan june...
orang sakit mcm aku dah tak larat nak sepak bola betul,
sepak kat sini pun jadik lerr...janji rock !!!
Reply With Quote
  #64  
Old 07-08-2009, 09:13 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
biasa aa Kak June, boipren2 baru dia nak turun KL tu yg Kak Zai melompat2 tuh...

kene start gi cari jersey baru kat uptown la neh...
uptown mana mon ?
kota damansara ke ?

mana ada akak lompat mon....mandai jer ko
nak angkat kaki pun dah tak larat hehehe
Reply With Quote
  #65  
Old 07-08-2009, 09:27 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by June View Post
ya!!!!!!!!!!!!!!! betul!!!!!!!!!!!! kita kena hepi hepi hilang hilangkan tension.klu tak mcm rambut aku ni uban makin hari makin byk.adoi!!! malu dgn jejaka hensem

org2 yg menyamar ni penakut.so tak payah layan org penakut ni. klu setakat berani behind computer,suruh terjun laut bunuh diri.
apa nak malu uban tu june ....
itu natural hilite namanya..
ada gak setengah jejaka hensem yang beruban jugak

aku tengok ramai gak yang tensyen2 kat sini...
apa la nak tensyen...marah2 ...tuding menuding, sindir menyindir...
tak takut ke tumbuh banyak uban atas kepala ?
orang lain yang semakin maju dan makmur, org lain yang risau dan beruban kesian gak aku tengok ...

ish..apa la aku ni mengarut....gi makan UBAT aku lagi baik....
kang lambat makan UBAT kang aku yang lambat sembuh ...
jaga diri sendiri lagi baik ...buat hapa jaga tepi kain orang *ni aku cakap pada diri aku sendiri laa...jgn ada yang terasa pulak *

pasni nak tengok balik bola ...
MU lawan Barca aritu....
macam mana boleh kalah ????

Last edited by adamyala; 07-08-2009 at 11:20 PM.
Reply With Quote
  #66  
Old 07-09-2009, 09:09 AM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 10
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
apa nak malu uban tu june ....
itu natural hilite namanya..
ada gak setengah jejaka hensem yang beruban jugak

aku tengok ramai gak yang tensyen2 kat sini...
apa la nak tensyen...marah2 ...tuding menuding, sindir menyindir...
tak takut ke tumbuh banyak uban atas kepala ?
orang lain yang semakin maju dan makmur, org lain yang risau dan beruban kesian gak aku tengok ...

ish..apa la aku ni mengarut....gi makan UBAT aku lagi baik....
kang lambat makan UBAT kang aku yang lambat sembuh ...
jaga diri sendiri lagi baik ...buat hapa jaga tepi kain orang *ni aku cakap pada diri aku sendiri laa...jgn ada yang terasa pulak *

pasni nak tengok balik bola ...
MU lawan Barca aritu....
macam mana boleh kalah ????
cane leh kalah ek?

1. Barcelona played so well, especially their midfield.
2. MU played badly, after the 1st 10 minutes.
3. One of MU players, kepala otak dia dah ada kat Madrid..so masa game Final malam tuh, dia ingat dia tgh training dgn Real madrid kot...

Malam tu Barcelona deserved the trophy.. MU cuba lagi next season!!!
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #67  
Old 07-09-2009, 12:36 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default MU .....oh MU....!!!

org kat klu byk uban tu pandai.wakakakakkak!! pandailah knonon aku ni ye zai?? hmmm! aku beruban pasal mikir anak bulus/strays dan kerja kat opis.klu yg ko cakap sindir menyindir,tuding menuding tu aku malas nak campur.penat aku.fikir hal sendiri lg bagus eh,ramai yg tensyen kat sini?? tenysen camna tu?? almaklumlah aku malas nak layan hal remeh temeh ni

apa cite boipren ko yg terbaru?? gempak sih korang sejak ko buka thread ni,aku hari2 belek paper mesti gi bola sepak punya section nak tgk cite pasal boipren sharing korang ni


Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
apa nak malu uban tu june ....
itu natural hilite namanya..
ada gak setengah jejaka hensem yang beruban jugak

aku tengok ramai gak yang tensyen2 kat sini...
apa la nak tensyen...marah2 ...tuding menuding, sindir menyindir...
tak takut ke tumbuh banyak uban atas kepala ?
orang lain yang semakin maju dan makmur, org lain yang risau dan beruban kesian gak aku tengok ...

ish..apa la aku ni mengarut....gi makan UBAT aku lagi baik....
kang lambat makan UBAT kang aku yang lambat sembuh ...
jaga diri sendiri lagi baik ...buat hapa jaga tepi kain orang *ni aku cakap pada diri aku sendiri laa...jgn ada yang terasa pulak *

pasni nak tengok balik bola ...
MU lawan Barca aritu....
macam mana boleh kalah ????
Reply With Quote
  #68  
Old 07-09-2009, 10:08 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
cane leh kalah ek?

1. Barcelona played so well, especially their midfield.
2. MU played badly, after the 1st 10 minutes.
3. One of MU players, kepala otak dia dah ada kat Madrid..so masa game Final malam tuh, dia ingat dia tgh training dgn Real madrid kot...

Malam tu Barcelona deserved the trophy.. MU cuba lagi next season!!!
wakaka !!! sekali sekala menyindir pedeh gak ko ni mon

berasapppp !!!!....
Reply With Quote
  #69  
Old 07-09-2009, 10:20 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Memang ko pandai pun june
kalau tak, mesti tak leh jadik MacGyver ..hahahaha !!!!

Ye lah...aku pun sebenarnya malas nak amik pot !!!
tapi aku tak sengajer....terambik pot pulak....
LUPER laaaa !!!!
lebih baik aku ngajar anak2 aku kat umah ni ha...
sbb itu dah jadi tanggungjawab aku ...

Haaa...eluk la tu...ko dah mula minat selak2 suratkhabar
tengok stori bola.
17hb petang durang *boipren2 haku ngan nieda* ada training
kat bukit jalil. Si mon siap amik cuti lagi tu...
jgn lupa gambo ye mon...!!!!




Quote:
Originally Posted by June View Post
org kat klu byk uban tu pandai.wakakakakkak!! pandailah knonon aku ni ye zai?? hmmm! aku beruban pasal mikir anak bulus/strays dan kerja kat opis.klu yg ko cakap sindir menyindir,tuding menuding tu aku malas nak campur.penat aku.fikir hal sendiri lg bagus eh,ramai yg tensyen kat sini?? tenysen camna tu?? almaklumlah aku malas nak layan hal remeh temeh ni

apa cite boipren ko yg terbaru?? gempak sih korang sejak ko buka thread ni,aku hari2 belek paper mesti gi bola sepak punya section nak tgk cite pasal boipren sharing korang ni

Last edited by adamyala; 07-09-2009 at 10:29 PM.
Reply With Quote
  #70  
Old 07-10-2009, 07:42 AM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 11
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Hari2 saya tgk iklan ni...dia orang tgh belajar bahasa Indo/Malay...
cute sangat plak si rooney tu...senyum simpul
...



__________________

MJ
Reply With Quote
  #71  
Old 07-10-2009, 09:28 AM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 10
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Hari2 saya tgk iklan ni...dia orang tgh belajar bahasa Indo/Malay...
cute sangat plak si rooney tu...senyum simpul
...



Tok Penghulu...join sekali ke kat bukit jalil nanti? ke tok penghulu sokong Arsenal?
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #72  
Old 07-10-2009, 09:31 AM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 10
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
wakaka !!! sekali sekala menyindir pedeh gak ko ni mon

berasapppp !!!!....
pasal nak cari jersey tuh, tak tau aa lagi nak cari kat mana..uptown ke... downtown ke...pasar malam ke..

pasal CR7 to CR9 tuh Kak Zai..hmm, tak leh cakap apa aa, nak tgk how successful he is kat Madrid nanti...
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #73  
Old 07-10-2009, 11:12 AM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 10
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

amboi2..bru 2ari tertinggal bas dh makin meriah ek threat MU ni..
sy emergency blik kg atuk meninggal..
wah..pasni ktorg ade bopren bru ek..hensem tk..mon tepek la pic die kalo ade..
Reply With Quote
  #74  
Old 07-10-2009, 11:20 AM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 10
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by nastygurlz View Post
amboi2..bru 2ari tertinggal bas dh makin meriah ek threat MU ni..
sy emergency blik kg atuk meninggal..
wah..pasni ktorg ade bopren bru ek..hensem tk..mon tepek la pic die kalo ade..
Salam takziah Nieda di atas pemergian Arwah Atuk Nieda ke Rahmatullah tu. Al-Fatihah dari mon.

boipren2 baru korang...

Luis Antonio Valencia... Ecuador...Wigan
Micheal Owen..............England...Newcastle
Gabriel Obertan............France....Bordeux


cepat pilih nieda sebelum berebut dgn org laen...
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #75  
Old 07-10-2009, 11:32 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default MU .....oh MU....!!!

yalah,pandailah aku.pandai kelentong.yg tu tak dpt dinafikan.

alah!! sis.ko jgn layanlah sosek sosek camtu.itu ialah kata kata manusia kuno yg tinggal kat bandar.fikiran msh frog under coconut shell

ari ni aku baca paper si Barcelona mengamuk kat Real Madrid coz sapu player2 durang.


Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Memang ko pandai pun june
kalau tak, mesti tak leh jadik MacGyver ..hahahaha !!!!

Ye lah...aku pun sebenarnya malas nak amik pot !!!
tapi aku tak sengajer....terambik pot pulak....
LUPER laaaa !!!!
lebih baik aku ngajar anak2 aku kat umah ni ha...
sbb itu dah jadi tanggungjawab aku ...

Haaa...eluk la tu...ko dah mula minat selak2 suratkhabar
tengok stori bola.
17hb petang durang *boipren2 haku ngan nieda* ada training
kat bukit jalil. Si mon siap amik cuti lagi tu...
jgn lupa gambo ye mon...!!!!


Reply With Quote
  #76  
Old 07-10-2009, 11:37 AM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 10
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by June View Post
yalah,pandailah aku.pandai kelentong.yg tu tak dpt dinafikan.

alah!! sis.ko jgn layanlah sosek sosek camtu.itu ialah kata kata manusia kuno yg tinggal kat bandar.fikiran msh frog under coconut shell

ari ni aku baca paper si Barcelona mengamuk kat Real Madrid coz sapu player2 durang.

psst..Kak june..tak gi stadium ke next weekend?

mon arap Barcelona jadi champion la liga lagi la season depan..padan muke Real tuh..semua nak sebat...
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #77  
Old 07-10-2009, 11:42 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default MU .....oh MU....!!!

tak gi Mon.akak kena kerja weekend ni.biasalah org kerja travel agent.org cuti kita kerja,org kerja kita cuti

akak ucap selamat berbahagialah korang dgn boifren masing2

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
psst..Kak june..tak gi stadium ke next weekend?

mon arap Barcelona jadi champion la liga lagi la season depan..padan muke Real tuh..semua nak sebat...
Reply With Quote
  #78  
Old 07-10-2009, 11:47 AM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 10
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by June View Post
tak gi Mon.akak kena kerja weekend ni.biasalah org kerja travel agent.org cuti kita kerja,org kerja kita cuti

akak ucap selamat berbahagialah korang dgn boifren masing2
hehhehe..Kak june.. diorg bukan boipren mon tau..

next weekend aar Kak..bukan this weekend tau..
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #79  
Old 07-10-2009, 11:53 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default MU .....oh MU....!!!

eh,bukan boifren ko ah?? hahahah!! boifren kak zai dan nieda je rupanya

cik mon,18 19 July tu minggu inilah kan??

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
hehhehe..Kak june.. diorg bukan boipren mon tau..

next weekend aar Kak..bukan this weekend tau..
Reply With Quote
  #80  
Old 07-10-2009, 12:25 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 10
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by June View Post
eh,bukan boifren ko ah?? hahahah!! boifren kak zai dan nieda je rupanya

cik mon,18 19 July tu minggu inilah kan??
encik mon kak june...encik mon..

diorg datang 17 ngan 18 july...next week kan? ish kak june neh wat konpius mon jerk la...he he he
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Sign Up
Find A Pet
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Link To Us
Contact Us
Facilities
Discussion Forum
Medical Fund
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Directory
Mobile
iPhone & iPod App
Android App
BlackBerry App
Mobile Website

Social Media
Facebook
Twitter
Others
Advertising
Events
Ambassador
Members
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2018. All rights reserved.