Home   Find A Pet    Forum   WAGazine   Medical   Classifieds   Store
|           

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Sports & Fitness > Football

Reply
 
Thread Tools
  #141  
Old 07-13-2009, 03:37 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 10
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

ntah2 owen tu lagi rendah dari kak zai ngan nieda kot...
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #142  
Old 07-13-2009, 03:42 PM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 10
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
nieda...akak nak log off laaa...

penat....la ...wakakaka !!!

see you
slmt beristirehat...(btul ke aku eja ni )
huh..jeles nyer la kak zai duk lepak kt umh jer..
mata sy dh kuyu jer ni..nk bukak luas2 pun dh tk larat..
ngantuk nyer la..nk tdo...
Reply With Quote
  #143  
Old 07-13-2009, 03:44 PM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 10
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
ntah2 owen tu lagi rendah dari kak zai ngan nieda kot...
rendah pun rendah la mon..
makin murah la rezeki ktorang nnti..
Reply With Quote
  #144  
Old 07-13-2009, 07:32 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default MU .....oh MU....!!!

hahahahah!! aku meluat tgk si Posh yg selalu buat pout.ingat lawalah. badan cekeding sgt.tulang je nampak.pipih.ntah hapa si Beckham suka nengok dia tu. mmg langsi pompuan tu.semata2 nak buat rambut terbang ke London. buang duit,buang kapal terbang punya fuel dan buang segala2 nya. tulah pompuan yg langsi. klu ko baca semalam punya Star paper,feng shui baca muka.takde yg bagus durang describe pasal si Posh dari raut muka dia.aku kena setuju sgt dgn tukang feng shui tu


Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
nasib baik aku tak jatuh kerusi june

ko la...... buat aku gelak...wakakakak !!!!

pastu masa dia dok kat US, sbb beckam main kat LA Galaxy,

tiap2 minggu dia terbang ke London

sebab nak buat rambut jer...cerewet nyer dia ...

mcm kat sana takde kedai buat rambut

Reply With Quote
  #145  
Old 07-13-2009, 08:29 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 12
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by June View Post
hahahahah!! aku meluat tgk si Posh yg selalu buat pout.ingat lawalah. badan cekeding sgt.tulang je nampak.pipih.ntah hapa si Beckham suka nengok dia tu. mmg langsi pompuan tu.semata2 nak buat rambut terbang ke London. buang duit,buang kapal terbang punya fuel dan buang segala2 nya. tulah pompuan yg langsi. klu ko baca semalam punya Star paper,feng shui baca muka.takde yg bagus durang describe pasal si Posh dari raut muka dia.aku kena setuju sgt dgn tukang feng shui tu
KHAS UNTUK JUNE....
VICTORIA BECKAM aka POSH SPICE


Reply With Quote
  #146  
Old 07-13-2009, 09:23 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default MU .....oh MU....!!!

muahahahahha!! ko tengok boobs dia tu.nampak sangat fake


Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
KHAS UNTUK JUNE....
VICTORIA BECKAM aka POSH SPICE


Reply With Quote
  #147  
Old 07-14-2009, 08:24 AM
balqis balqis is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 70
Rep Power: 10
balqis is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to balqis
Default Re: MU .....oh MU....!!!

akum kita budak baru kat sini. saya nak sgt gi nengok mu tapi huhuhuhu... tiket atkde dah abis.sedih la.ada sesaper nak letgo tiket dia?kalu ada bleh la jual 2 kat saya.
Reply With Quote
  #148  
Old 07-14-2009, 08:35 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 12
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by balqis View Post
akum kita budak baru kat sini. saya nak sgt gi nengok mu tapi huhuhuhu... tiket atkde dah abis.sedih la.ada sesaper nak letgo tiket dia?kalu ada bleh la jual 2 kat saya.
Waalaikumsalam balqis...

welcome to PF, dan tq for dropping by kat MU oh MU thread

Laa....apasal lambat beli ? dah habis ke ?

kalau ada kak zai beritahu balqis ye..

tapi so far takde pulak dengar yang nak jual..

tunggu kwn2 lain dtg jap lagi...
Reply With Quote
  #149  
Old 07-14-2009, 09:31 AM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 10
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by balqis View Post
akum kita budak baru kat sini. saya nak sgt gi nengok mu tapi huhuhuhu... tiket atkde dah abis.sedih la.ada sesaper nak letgo tiket dia?kalu ada bleh la jual 2 kat saya.
salam n morning n slamat berkenalan balqis n congratulations sebab balqis pun MU supporter. Pasal tiket tuh, hmm, so far macam dah takde je. tapi, takpe, who knows kan, last minute ada plak yg tak dapek nak pergi. just stay alert and keep in touch kat sini..

attached here...the official press conference for the new lads to MUFC family...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	new boys.jpg
Views:	88
Size:	22.8 KB
ID:	6574  
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #150  
Old 07-14-2009, 10:30 AM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 10
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
salam n morning n slamat berkenalan balqis n congratulations sebab balqis pun MU supporter. Pasal tiket tuh, hmm, so far macam dah takde je. tapi, takpe, who knows kan, last minute ada plak yg tak dapek nak pergi. just stay alert and keep in touch kat sini..

attached here...the official press conference for the new lads to MUFC family...
mon..kompem la ek si bugsy tu tk join MU..
Reply With Quote
  #151  
Old 07-14-2009, 10:32 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 12
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by nastygurlz View Post
mon..kompem la ek si bugsy tu tk join MU..

Reply With Quote
  #152  
Old 07-14-2009, 10:39 AM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 10
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
jgn sedih2 kak..
kite ade lg 3 bopren bru tu..
Reply With Quote
  #153  
Old 07-14-2009, 10:57 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 12
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by nastygurlz View Post
jgn sedih2 kak..
kite ade lg 3 bopren bru tu..
sedeh jugak

durang tu tak bugsy
Reply With Quote
  #154  
Old 07-14-2009, 11:10 AM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 10
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
sedeh jugak

durang tu tak bugsy
nnti sy tolong sepak kn gigi dorang bg jd bugsy ckit ek..
Reply With Quote
  #155  
Old 07-14-2009, 11:11 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 12
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by nastygurlz View Post
nnti sy tolong sepak kn gigi dorang bg jd bugsy ckit ek..

wakaka !!!!
Reply With Quote
  #156  
Old 07-14-2009, 12:11 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 10
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by nastygurlz View Post
mon..kompem la ek si bugsy tu tk join MU..
nampak gayanye camtu la...alex ferguson semlm dia called mon, katanye dah cukup la beli buat masa ni. kalau dia rasa nak beli nanti, dia beli je la. Lagipun, kalau dia dah ada target player memana yg dia berkenan, sure dia takmo kecoh kat press kot, kang ada plak team lain yg nak kacau daun....Real Madrid, Inter Milan, Juventus, Stuggart, Chelsea, Man City, Johor FC....
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #157  
Old 07-14-2009, 12:14 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 12
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by balqis View Post
akum kita budak baru kat sini. saya nak sgt gi nengok mu tapi huhuhuhu... tiket atkde dah abis.sedih la.ada sesaper nak letgo tiket dia?kalu ada bleh la jual 2 kat saya.
balqis...!!!

kak zai dah PM balqis.....!!!!

good luck !!!!
Reply With Quote
  #158  
Old 07-14-2009, 12:17 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 12
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
nampak gayanye camtu la...alex ferguson semlm dia called mon, katanye dah cukup la beli buat masa ni. kalau dia rasa nak beli nanti, dia beli je la. Lagipun, kalau dia dah ada target player memana yg dia berkenan, sure dia takmo kecoh kat press kot, kang ada plak team lain yg nak kacau daun....Real Madrid, Inter Milan, Juventus, Stuggart, Chelsea, Man City, Johor FC....
Huntelaar dah PM kak zai semalam...

dia ckp sajer jer nak wat lambat2 sign

nak nego transfer fees lagi....kasi up sikit ...
Reply With Quote
  #159  
Old 07-14-2009, 12:28 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 10
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Huntelaar dah PM kak zai semalam...

dia ckp sajer jer nak wat lambat2 sign

nak nego transfer fees lagi....kasi up sikit ...
ai Kak..tak jadi gi bukit jalil ke?

Alex Ferguson considering a Malaysian and Selangor super striker Safie Sali to replace Carlos Tevez... cam real jerk..
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #160  
Old 07-14-2009, 12:33 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 12
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
ai Kak..tak jadi gi bukit jalil ke?

Alex Ferguson considering a Malaysian and Selangor super striker Safie Sali to replace Carlos Tevez... cam real jerk..
Ish...bukan tiket akak la..

jap tadi 'my darling' kasi info..

safie sali tu mmg bagus punyer striker

mana tau kan..kot masin mulut mon...

pagi tadi gosok gigi tak ?

kalau terlupa gosok, sah sah masin ...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 11:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Sign Up
Find A Pet
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Link To Us
Contact Us
Facilities
Discussion Forum
Medical Fund
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Directory
Mobile
iPhone & iPod App
Android App
BlackBerry App
Mobile Website

Social Media
Facebook
Twitter
Others
Advertising
Events
Ambassador
Members
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my, 2008 - 2018. All rights reserved.